Direktlänk till inlägg 12 april 2017

ENGLANDS-FÖRSVARAREN NATHANIEL CLYNE GLED IN I PERSONLIG ROLLS ROYCE OCH SMUTTADE PÅ CHAMPAGNE I PINSAM BAKOM-SCENEN-FÖDELSEDAGSFESTVIDEO

Av Mikael Holmkvist - 12 april 2017 15:47

Stjärnan festade hårt efter Liverpools 2-1 seger mot Stoke i lördags då han fick sällskap av lagkamraterna Daniel Sturridge och Gini Wijnaldum

 

 

 

 

 

AV: Fred Nathan, the Sun, tisdag 11 april, 2017:

 

 

ENGELSKA landslagsförsvararen Nathaniel Clyne gled in i en personlig Rolls Royce och smuttade champagne i en pinsam bakom-scenen-födelsedagsfestvideo.

 

 

Efter att ha spelat 90 minuter då hans lag Liverpool besegrade Stoke borta återvände han till Merseyside för festen på the Albert Docks i söndags.

 

 

Ett klipp på en minut har producerats, komplett med glamourösa tjejer som kysser varandra och EN HEL DEL slow-motion-poserande till ljudet av "Did You See" av rapparen J Hus.

 

 

Den engelska landslagsmannen, som fyllde 25 förra veckan, dök upp på nattklubben Playground i den svarta Rolls Royce Phantom-bilen, värd £350,000 (4,17m kr), som han äger - och hans andra, vitfärgade, dök upp strax efter.

 

 

Clyne dyker upp i en av hans två personliga Rolls Royce Phantom.

 

 

 

Engelsmannen och hans kompisar filmas när de går in på den populära nattklubben Playground i Liverpool.

 

 

Filmen är komplett med en flashig entré och videon visar även försvararen - klädd i en vit t-shirt, svart skinnjacka, solglasögon och en röd baseball-keps - då han går in på klubben flankerad av kompisar.

 

 

Den f.d Southampton-spelaren hälsades välkommen av festande gäster som hällde i sig champagne medan de dansade bort natten - innan han tog sig en tur bland skivorna i DJ-båset.

 

 

Festen var full av lättklädda dansörer.

 

 

Iklädd en röd baseball-keps tog han vid ett tillfälle med sig en champagneflaska - förhoppningsvis kommer inte Jurgen Klopp att störa sig på det!

 

 

Det fanns t.o.m akrobater som uppträdde med eld under den flashiga kvällen.

 

 

Clyne höll en flaska med bubbligt i handen - vilket kanske kommer irritera bossen Jurgen Klopp, men med tanke på att de vann matchen tidigare tack vare mål av Roberto Firmino och Philippe Coutinho gjorde det förmodligen honom inget.

 

 

Lagkamraterna från Liverpool Daniel Sturridge och Georginio Wijnaldum dök också upp på festen - men tack och lov för dem så var de inte med i den bisarra filmen.

 

 

Två tjejer filmas när de kysser varandra i den bisarra minutlånga videon.

 

 

Högerbacken Clyne stod i uppmärksamhetens centrum på sin 25-årsdag.

 

 

Och Sturridge visade upp sina helt nya guldtänder tillsammans med flera guldkedjor, klocka, örhängen och trendriktiga glasögon.

 

 

Men nu är det en ny vecka efter partyt och Clyne måste repa sig från all eventuell bakfylla då hans klubb siktar på att vinna en plats tillbaka i Champions League nästa säsong.

 

 

Lagkamraten Daniel Sturridge dök upp till festen med sina nya guldtänder.

 

 

Liverpool ligger för närvarande trea i Premier League, sex poäng framför femteplacerade Manchester United, men de Röda Djävlarna har spelat två matcher mindre.

 

 

Clyne och hans lagkamrater möter West Brom på söndag på the Hawthorns då de ska försöka behålla sin plats i högsta ligans topp fyra zon.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards