Direktlänk till inlägg 29 april 2016

MANCHESTER UNITED ESSET FOSU-MENSAH BAD STORBYSTAD MODELL OM TREKANT MED LAGKAMRATEN ANTHONY MARTIAL

Av Mikael Holmkvist - 29 april 2016 21:40

EXKLUSIVT: Old Trafford stjärnan frågade blonda skönheten: "Kan du hantera 2 mot 1? Två svarta killar"

   

Tre ihop... Manchester United esset Timothy Fosu-Mensah försökte få ligga ligga med franska modellen Eglantine-Flore Aguilar.


 

 

 

EXKLUSIVT av: DEAN WILKINS och ANDY CRICK, the Sun on Sunday, söndag 24 april, 2014:



MANCHESTER United stjärnan Timothy Fosu-Mensah bad en storbystad modell att göra honom och en lagkamrat sällskap i en trekant och frågade: "Kan du hantera 2 mot 1? Två svarta killar."



Det 18-åriga holländska esset sa till Eglantine-Flore Aguilar att han ville att kompisen Anthony Martial skulle göra dem sällskap.



Han sa även att han gillade kvinnor med "stora arslen, stora tuttar" och föreslog att hon skulle ta med en kompis och ha en fyrkant.



Bara några dagar tidigare hade han bett henne om en lap dance och att hon skulle skicka nakenbilder.


 

Oanständigt förslag... Old Trafford stjärnan Timothy Fosu-Mensah försökte få ihop en trekant med franska skönheten Eglantine-Flore.



Fosu-Mensah använde sin mobiltelefon för att ringa ett videosamtal till skönheten från lagets hotell kvällen innan förra helgens 1-0 vinst mot Aston Villa.



Han plockade även in 20 år gamla anfallaren Martial i videosamtalet så de kunde prata franska, som är deras förstaspråk, med varandra.



Fosu-Mensahs uppträdande lär inte imponera på Uniteds stränga manager Louis van Gaal - som tidigare har konfiskerat sina spelares mobiltelefoner och beordrat de att lämna in dem kvällen innan match.



Fosu-Mensah krigade sig nyligen in i Uniteds lag och orsakade igår en straff i 2-1 vinsten i FA-Cupsemifinalen som hans lag vann med 2-1 mot Everton, där kompisen Martial gjorde vinstmålet.



Realitystjärnan Eglantine, 23, blästrade honom: "Timothy tror kanske att han är en man nu när han är med i Uniteds förstalag, men sanningen är den att han bara är en vilsen liten pojke.


 

Ute och raggar... Man Utd stjärnan Timothy Fosu-Mensah, på bilden ovanför med lagkamraten Athony Martial, bad en storbystad modell om att ha en trekant med dem.



"Han har inte en aning om hur man charmar en kvinna."



Duon började skicka flörtiga meddelanden efter det att Fosu-Mensah började följa hennes Instagram-sida och gillade hennes bikiniklädda bilder den 13 april.



Han skickade henne sitt telefonnummer och använde direktmeddelandetjänsten WhatsApp.



De skickade dussintals vänliga meddelanden innan han frågade Eglantine när hon fyller 24.



När hon avslöjade datumet svarade han: "Födelsedagssex?"



Eglantine svarade: "Lol vi får se."



Fosu-Mensah skrev senare: "Det är min födelsedag nästa vecka. Jag vill också ha det." Han tjatade sedan på henne att adda honom på Snapchat, där användare kan skicka bilder som försvinner efter några sekunder. Han gick vidare och frågade: "Gillar du svarta ***** lol? Svarta killar menar jag."



När hon frågade vilken typ av kvinnor han gillade svarade han: "Stora arslen stora tuttar. Ras spelar ingen roll."



Paret fortsatte sedan att skicka meddelanden på Snapchat och WhatsApp under de kommande dagarna.



Fredagen den 15 april var Fosu-Mensah med Uniteds trupp på Lowry hotellet i Manchester inför deras Premier League match mot Aston Villa dagen efter.



Han ringde då ett videosamtal till modellen och fick Martial - som precis hade dumpats av sin fru efter det att vi avslöjade att han varit otrogen mot henne - att vara med i samtalet.


   

Fin fransyska... modellen Eglantine-Flore Aguilar blästrade Fosu-Mensah som "bara en vilsen liten pojke".



Eglantine tillade: "Han (Fosu-Mensah) sa att han var uttråkad av att bo på ett hotell och ville videoprata. Han tog sedan in Anthony i kameran. Han var mycket mer charmig och sötare och visste helt klart hur man patar med en kvinna.


"Vi pratade bara normalt på franska i några minuter. Det var väldigt trevligt.



"Sen, så fort det var tillbaka till Timothy handlade allt om sexet."



Fosu-Mensah hörde av sig på nytt efter Villa matchen, då skrev han: "Kom precis tillbaka från matchen. Var bra att vi vann."



Han tillade: "Anthony säger kom hit med en vän."



Eglantine svarade: "När. Jag själv räcker inte? Lool"



Men då frågade han: "2 mot 1. Kan du hantera det? 2 svarta killar."



När hon svarade och sa att hon skämtade och kunde komma med en vän svarade han: "Hahaha du kan hantera 2 mot 1. Då är det bra inga vänner behövs."



De två fortsatte skicka meddelanden på WhatsApp, men Fosu-Mensah tröttnade snart och gnällde: "Men du skickar ju aldrig nakenbilder på snapchat."



Hans meddelande följdes av en "tråkig" emoticon.



När hon skickade: "Inte en chans att jag skickar nakenbilder här," svarade spelaren: "Kom igen."



Eglantine, som var med i ett franskt tv-program om dejting förra året, svarade på hans meddelanden om trekanten men bestämde sig för att inte gå med på det för hon tyckte det var olämpligt.


 

Basen inför hemmamatcherna... Old Trafford laget bodde på Lowry hotellet i Manchester inför deras Premier League match mot Aston Villa.



Hon sa följande till The Sun on Sunday: "Timothy låter helt klart berömmelsen och pengarna stiga honom åt huvudet.



"När vi började skicka meddelanden var han väldigt flörtig och artig, och jag blev smickrad. Jag var med på hans samtal då det var lite roligt och jag trodde att han skulle lugna ner sig. Pojkar kan vara bara snack ibland.



"Men det stod snart klart att allt han ville var att ha sex med mig och han hade t.o.m mage att be Martial att vara med.



"Det fanns inte en chans att jag skulle börja skicka honom nakenbilder mindre än en vecka efter att jag börjat prata med honom."



Det finns inga påståenden om att Martial, som blev världens dyraste tonåring då han gick till United i en affär för £38m (475,6m kr) förra sommaren, var inblandad i frågorna om en trekant.



Men det lär ändå reta upp hans frånskilda ex-fru Samantha, mamma till deras tio månader gamla dotter. Vi berättade hur paret gått isär efter det att Martial tagit X-Factor deltagaren Emily Wademan, 24, till Paris för ett one-night stand.



Den här månaden bekräftade Martials agent att han och Samantha gått ifrån varandra.


 

Applåder... Timothy Fosu-Mensah, t.v tillsammans med lagkamraten Juan Mata, har börjat göra sig själv ett namn efter att ha debuterat för Manchester United tidigare i år.



Fosu-Mensah har attraherat många applåder sedan han gjorde sin debut mot Arsenal i februari.



Efter sin första start insisterade han på att han hade en plikt att återbetala sin managers tillit genom att vara ett professionellt föredöme.



Landsmannen van Gaal har tidigare varnat spelarna från att dra vanrykte över klubben och han insisterade: "Jag tror på principen den totala mänskliga varelsen."



I september 2014 konfiskerade han spelarnas telefoner innan matcherna för att stoppa de från att bete sig illa. Och tidigare den här säsongen beordrade han sitt lag att vara professionella om de ville lyckas, han tillade även: "Vi vill bli mästare så man måste uppträda som mästare, för att förbättra sig själv för att bli mästare i framtiden."



En källa i klubben avslöjade: "Van Gaal har smeknamnet Järntulpanen p.g.a sin stenhårda inställning.



"Kvällen innan match tvingar han dem att lämna över sina telefoner."



Det är inte första gången van Gaals unga förstalagsspelare har hamnat i sexskandaler.



Förra året var Marcos Rojo, 26, otrogen mot sin fru med en kvinna, Sarah Watson, och försökte sedan sätta munkavle på henne i domstolen så att hon inte skulle avslöja deras förhållande.



Förra året berättade The Sun on Sunday hur den brasilianska mittfältaren Andreas Pereira, 20, erbjöd en student £10,000 (125,180 kr) för en trekant med honom och försvararen Paddy McNair.


 

Drömmarnas teater... Manchester Uniteds hemmaarena Old Trafford, scenen för många av de Röda Djävlarnas mest sprudlande uppvisningar.



Livslånga United supportern Andy Goss, 27, från Manchester, sa: "Fans är helt rättmätigt så trötta på att höra om spelare som beter sig illa då de är i klubbens tjänst.



"De betalas orimliga summor pengar för att vara perfekta proffs. Det betyder totalt engagemang, att följa reglerna och visa respekt för dina lagkamrater och klubben.



"Det är knappast för mycket att be om att spelarna ska hålla sina tankar på spelet istället för att skicka sex-sms till kvinnor.



"Fotboll betyder mycket för miljontals människor, vi arbetar hårt för att betala och stötta våra lag.



"Det är på tiden att spelarna inser vilka privilegierade positioner de befinner sig i och börjar agera därefter.



"Fosu-Mensah och Martial må vara unga men om de är tillräckligt gamla för att bära klubbmärket, då är de också tillräckligt gamla för att veta bättre."



Eglantine har tidigare haft sexuella förbindelser med fotbollsspelarna Ashley Cole, Mario Balotelli, Marouane Fellaini samt boxaren Amir Khan. Fosu-Mensahs och Martials agenter har kontaktats för en kommentar men avstod från det.


 

Vad Fosu-Mensah skickade

   

Tar tillbaka sex-sms:andet... en del av Timothy Fosu-Mensahs meddelande till den franska modellen Eglantine-Flore Aguilar.


 

Han lovade att "återbetala bossen"

   

På bollen... Fosu-Mensah i aktion för Manchester United. Många tror att han kommer bli en framtida stjärna.



FOSU-MENSAH har tidigare pratat om behovet av att vara professionell och visa engagemang för Manchester United.



Efter sin förstalagsdebut i februari sa han: "För en ung pojke på 18 år att sättas in i laget i en sådan stor match visar på tillit från managern till mig.



"Så jag ville betala tillbaka det med en bra insats. Självklart kommer jag fortsätta jobba hårt. Som ung spelare måste du göra det och fortsätta lyssna på alla råd från managern och tränarna.



"Och när chanserna kommer, måste du spela bra och ta till vara på chansen. Jag är glad men, vilket jag har sagt, jag tycker att jag måste hålla ner huvudet och fortsätta jobba på mitt spel."



Uniteds U21-tränare Warren Joyce, som jobbade med Fosu-Mensah innan han gick upp till van Gaals förstalagstrupp, har varnat ungtuppar gällande deras uppförande på hotell och när de är i officiell tjänst.



Han använde vice lagkaptenen Michael Carrick som ett exempel: "På hotellet, inför matcherna och under själva matchen, är Carrick ett riktigt proffs och det är bra för grabbarna att se sådana vanor.



"De kan se hur en Manchester United spelare och en Manchester United person är."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards