Alla inlägg den 20 april 2016

Av Mikael Holmkvist - 20 april 2016 16:09

 

Bilden: Liknelserna med George Orwells "Djurfarmen" och det som pågår i FC United börjar nu bli alldeles för många för att ens orka räkna, men tidigare i april vann motståndsrörelsen en liten, men viktig, seger i kampen mot grisarna i ledningsrummet

 

 

 

Ni som följer med i turerna kring FC United vet att det har utvecklats till ett fullskaligt inbördeskrig, mer eller mindre. En av de tyngst drivande mot de som bestämmer i klubben är Red Issue-skribenten och FC-grundaren John-Paul O'Neill. Det är ingen vardaglig snubbe som man sätter sig på, kör över, eller ger skit utan att få mångdubbelt tillbaka. Det är såklart många runt honom som också starkt bidrar, men han personifierar väl på något sätt fansens kamp att ta tillbaka klubben från grisarna som styr. De i toppen har svartmålat honom och inte dragit sig för att ljuga i sina försök att framstå som små oskyldiga lamm.

 

 

Hursomhelst så den 6:e april dök det, till slut, upp en ursäkt till Mr O'Neill på FC:s officiella hemsida. Den är tafatt och målar inte upp den sanna bilden, men de ber i alla fall honom om ursäkt, och då började förhoppningsvis en del andra fans, som sett Walsh och co som ofelbara, att inse att han och hans gelikar kanske inte har så fel, trots allt.

 

 

Att uttalandet sedan refererar till "missriktade ryktena", det är inget annat än svineri. Inte om man känner till vad general managern Walsh sa i sitt öppningstal vid årsmötet.

 

 

Sedan lyckades man "arkivera" ursäkten 24 timmar efter att den hade publicerats, detta genom att helt oskyldigt posta en uppsjö av triviala annonseringar och nya meddelanden. Men ni kan vara säkra på att folket bakom Mr O'Neill såg till att budskapet kom fram, genom rejäla spridningar på sociala medier etc.

 

 

Här har ni ursäkten i sin helhet från den 6:e april i år:

 

 

 

 

Från www.fc-utd.co.uk, onsdag 6 april, 2016. Först postat - 14:00, senast uppdaterat 18:57:

 

 

 

UTTALANDE FRÅN STYRELSEN GÄLLANDE MR JOHN-PAUL O'NEILL

 

Här under följer ett uttalande från FC United styrelsen gällande Mr John-Paul O'Neill.

 

Runt tiden för novembers årsstämma orsakade personal anslutna till FC United of Manchesters styrelse oavsiktligt  det felaktiga intrycket som cirkulerade bland klubbmedlemmar att saken kring FC Uniteds grundare John-Paul O'Neill och det faktum att han förnekats förnyat medlemskap i klubben på något sätt var anslutet till en helt separat incident med hot riktade mot klubbens personal. Det ska klargöras att saken med dessa hot inte hade någonting med John-Paul O'Neill att göra. Vi skulle vilja ta den här möjligheten att be om ursäkt till Mr O'Neill och ser detta som ett klargörande för alla som fortfarande tror på de tidigare missriktade ryktena gällande hans skuld i detta.

Dessutom, i enlighet med klubbens regler är nu fallet med Mr JP O'Neills medlemskap ämne för en oberoende skiljenämnd och klubben, tillsammans med Mr O'Neill, har kommit överens om att foga sig till det beslutet som därifrån uppnås.

Av Mikael Holmkvist - 20 april 2016 15:53

• Adam Brown avgår och pekar på "hatkampanj" mot styrelsen  

 

• General managern Andy Walsh lämnade i mars efter växande kritik

   

FC United of Manchester har varit en framgångssaga sedan de grundades efter det att Glazer familjen tog över Manchester United, men på slutet har de sprungit på problem. Fotografi: Alex Livesey/Getty Images

 

 

 

AV: Daniel Taylor, the Guardian, måndag 18 april, 2016:

 


En alltmer bitter period av internt gräl i FC United of Manchester - utbrytarklubben som grundades efter Glazer familjens övertagande av Manchester United - ledde till ytterligare ett avhopp i måndags efter det att en av styrelsemedlemmarna annonserade att han kommer kliva åt sidan p.g.a vad han beskrev som "en orkestrerad kampanj" mot regimen.

 


Adam Browns avhopp, han pekar på en "hatkampanj" och "personliga attacker" som anledningar, följer general managern Andy Walsh's beslut att hoppa av då kritik kommit från delar av fanbasen om att klubben övergett sina grundläggande principer. På söndag väntar dessutom ett potentiellt instabilt klubbmöte, där han riskerar att möta en misstroendeförklaring.

 


The Guardian rapporterade den 31 mars (http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/03/31/11291383-fc-united-of-manchester-hur-samhorigheten-forvandlades-till-disharmoni/) hur klubbens berömda gemenskap, som ledde till flytten till deras £6,3 miljoners (78,5m kr) arena Broadhurst Park den här säsongen och lagets klättring till the National League North, det sjätte steget i fotbollspyramiden, har hotats av ett antal splittringar som har lett till juridisk aktion, avhopp och munkavlebeslut.

 


Brown, en nära vän till Walsh, har varit en av de drivande krafterna bakom klubben sedan den grundades 2005. Båda männen har varit viktiga i FC:s framgångar under de senaste 11 åren men deras regim har hamnat under alltmer eldig kritik under de senaste veckorna.

 


"En orkestrerad kampanj mot styrelsen, personalen, klubben kollektivt och några av oss som individer, har gjort livet väldigt svårt," sa Brown i ett uttalande. "I en demokratisk klubb är debatt och olika åsikter en väsentlig del av vad vi är, den debatten måste utföras i en atmosfär av respekt. Debatten har alltmer utförts på ett sätt som inte är acceptabelt, inklusive orättfärdiga personliga attacker mot en del personal, volontärer och individuella styrelsemedlemmar."

Av Mikael Holmkvist - 20 april 2016 15:49

 

Bilden: Jag kan omöjligt vara ensam om att frukta för Van Gaalens mentala hälsa!



En av Van Gaalens döttrar ska tidigare den här säsongen ha uttryckt oro för sin fars hälsa p.g.a utsattheten United-jobbet för med sig och den brittiska pressen. Att detta kan komma att användas som en bekväm ursäkt när han senare, förhoppningsvis, får sparken är en sak. Men jag får nog lov att börja säga att jag också är lite orolig för mannens hälsa, d.v.s hans mentala hälsa!



Vi vet alla vilken skit han har spluddrat ur sig under säsongen. Det har nu gått så långt att man knappt reagerar längre, så fort hans brännskadade nuna dyker upp med en mikrofon i närheten av foderhålet vet man att något fullständigt galet ska komma.



Orkar man inte lyssna på all skit han producerar verbalt så kan man ju bara titta på hans laguttagningar, taktik och byten för att inse att den här mannen, han har inte alla hästar hemma.



Men vid lördagens match dök det upp en galen pärla även i skrift. Här under ser ni ett utdrag ur managerns kolumn i matchprogrammet mot Aston Villa:

   


Det är en sak att han misstar White Hart Lane för Wembley, men att de som trycker matchprogrammen väljer att ta med det visar ju bara att t.o.m de har tröttnat på den tokiga fan!



Och ska vi vara riktigt noga så har dåren varit manager för ett lag på Wembley. Jag är fullt medveten om att det då var det gamla Wembley, men det var likafullt Wembley. Säsongen 1999-2000 (då United var regerande Europamästare, och PL-mästare och vinnare av FA Cupen!) ledde han Barcelona till en 4-2 vinst mot Arsenal där. Vilket ni själva kan skåda här:



Texten här ovanför hackade jag ur mig igår kväll. Så när jag nu efter dagens kneg skulle publicera skiten ser jag att han har varit igång igen, kan någon vara snäll och bara hämta honom (i en tvångströja)!



På gårdagens presskonferens inför kvällens match sa han:



"Vi har besegrat Tottenham med 1-0 [tidigare den här säsongen] och till den 70:e minuten [i mötet den här månaden]

tyckte jag att vi var det bättre laget men det fanns brister i kommunikationen. Så, jag tycker inte det finns ett stort avstånd mellan Tottenham och Manchester United, men avståndet finns i poängen. De har vunnit mer, de gör fler mål och det är för att de har kreativa spelare. Det är alltid fallet. Jag har sagt tidigare vad vi behöver och enligt min åsikt har jag ingen senior kreativ spelare. Alla vet det."



Jag orkar inte ens kommentera det...

Av Mikael Holmkvist - 20 april 2016 15:42

 

City-fans utklädda till sittplatser på Etihad.

 


För er som läser mycket om engelsk fotboll och lyssnar på många olika "expertkommentatorer" har ni säkert stött på påståendet om att alla Manchester Citys fans är födda och uppvuxna i staden i Manchester. Vidare så är de säkert de mest lojala fansen i England/Europa/världen också.



När man sedan ser City spela och noterar alla tomma sittplatser i publiken så är detta något som alla "experter" bara tiger om, vänder bort blicken och låtsas som att det är en synvilla. Det passar ju inte in i mediebilden av Manchester City.



Engelsk fotboll är full av sådana här myter och det är underhållande/tragiskt att höra folk som får betalt för att kunna något om sporten stå och återupprepa denna skit, gång efter annan.



Jag vet inte hur många gånger jag har läst om att City mer eller mindre skänkt bort biljetter till lokala skolor e.t.c (fint gjort, ja, men rimmar illa med att vara populärast i Manchester) för att slippa skämmas ihjäl helt när tv-kamerorna börjar rulla och stora blåa hål syns i den massiva City-publiken.



Det var ju inte länge sedan de spelade sin hittills största match i Champions League, kvartsfinalreturen hemma mot PSG, men inte ens då kunde dessa ultralojala fans sälja ut sin arena, vilket inte borde vara något problem, med tanke på att alla Manchester-bor är Blåa...





Associated Press fotbollsskribenten Rob Harris innan citys hemmavinst mot PSG förra tisdagen:



Chansen att se PSG - Paris Saint-Germain stjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Angel Di Maria är "för bra för att missas". Det säger Manchester City.



I ett sent försök att fylla the Etihad Stadium på tisdag utnyttjar City stjärnkraften hos PSG:s forwards i sin radioreklam i Manchester för att sälja biljetter.



Trots att de spelar den första Champions League kvartsfinalen i klubbens historia har det inte lett till någon jättejakt på biljetter. Och det är fortfarande mycket att spela om då City har bortamålsfördelen efter att ha säkrat ett 2-2 resultat i den franska huvudstaden i onsdags.



I måndags eftermiddag hade City 1,595 platser kvar av 53,045 möjliga till tisdagens returmatch. Klubbens hemsida visade fortfarande tillgängliga platser på många områden av the Etihad Stadium.



Trots detta är City ändå på väg mot sin största Champions League publik någonsin.

Av Mikael Holmkvist - 20 april 2016 15:35

Också den här veckan: Palermo; randiga skjortor; och Silvio Berlusconi om presstandard

   

Ett väldigt bra hyresavtal. Fotograf: Nils Jorgensen/REX/Shutterstock

 

 

 

AV: David Hills, the Observer, söndag 17 april, 2016:

 

 

Veckans jämlikar

Karren Brady: försvarade West Hams hyresavtal på £701m (8,59 miljarder kr), som finansierats offentligt, sex månader efter det att hon i överhuset röstat för att skära ner på skattelättnader. Brady presenterade sin inställning till statligt stöd förra året: "Jag tycker alltid att det ska betala sig mer att arbeta än det ska att vara en börda för samhället."

 


• Bradys nyckelbudskap gällande åtstramningar förra året då hon kampanjarbetade som affärsambassadör för Tory: en varning gällande Labour's facit när det handlar om vårdslöst missbruk av offentliga medel. "Ed Miliband vill inte prata om det förflutna för de spenderade alla pengarna! Vi kan inte låta dem göra det igen!"

 


• Också nöjd med affären, som enligt rapporter gav Brady en "ansenlig" bonus: Boris Johnson - han kallade villkoren, som inkluderar gratis offentliga medel till hörnflaggor, "ett väldigt bra hyresavtal." (2012: Boris avslöjar att han inte tänker ta några fångar i diskussionerna: "Det är en fråga om att se till så att [värdet på] en tillgång som är en offentlig tillgång och något som skattebetalarna har lagt en halv miljard pund (6,13 miljarder kr) på reflekteras ordentligt i den kommersiella affären som nu görs med en privat aktör. Folk kommer förstå att det är mitt jobb att få fram den bästa möjliga affären för skattebetalaren.")

 

 

På annat håll: senaste nytt om förseelser

Förra veckans ledarhöjdpunkter:

 

 

1) Bästa personliga resa: Alfredo Hawit - som lovade förra året att leda en ny era som Concacaf-president efter det att hans två företrädare arresterats för bedrägeri - har nu erkänt sig skyldig till bedrägeri och att ha förverkat $950,000 (8,14m kr). Hawit sa följande till domstolen i New York: "Jag visste att det var fel av mig."

 

 

2) Smidigaste övergången: Concacaf, försöker att gå vidare från Hawit eran, Jeffrey Webb eran och Jack Warner eran. Nu har de hamnat i en ny dispyt, mitt i presidentvalet, detta då favoriten till jobbet inte klarade integritetstestet. Gordon Derrick förnekar alla oegentligheter.

 

 

3) Bästa stanna kvar förmåga: Brasilianska fotbollsförbundets chef Marco Polo Del Nero, fortfarande efterlyst i USA för avgifter i en bedrägeritvist, som nu har återvänt till jobbet efter att ha tagit ett tre månader långt sabbatsår "av personliga anledningar".

 

 

4) Och bästa reformator: Gorka Villar, medlem av Fifa:s reformkommitté 2016 och son till tillfälliga Uefa-chefen Angel María Llona, dök enligt rapporterna inte upp inför Uruguays domstol för organiserad brottslighet för att besvara anklagelser om utpressning. Han förnekar alla oegentligheter.

 

 

Andra nyheter: veckans citat

Wolves vd Jez Moxey - avslappnad gällande den jäsande oron bland fansen inför klubbens nya tröjsponsor, långivaren The Money Shop, vars moderbolag tvingades betala ut £15,4m (188,8m kr) förra året p.g.a "allvarliga brister" som "orsakade skada för många kunder". Moxey: "Jag tror inte vi kunde ha associerats med en mer ansedd firma."

 

 

Mest grundliga undersökning

"Klubben distanserar sig själv från alla aktioner som strider mot vår filosofi och fördömer sådana aktioner å det starkaste. Men, efter noggranna övervägningar och diskussioner, har vi kommit till slutsatsen att tränaren inte siktade in sig på spelarens ras." - Milan Mandaric, ägare av Sloveniens Olimpija Ljubljana, reagerade efter det att tränaren Marko Nikolic kallade Nigerias Blessing Eleke en "svart idiot".

 

 

Managernytt: har det fortfarande i sig

Italien: 74-åriga Palermo presidenten Maurizio Zamparini. Hans säsong hittills: • 10 november: Sparkar tränaren Giuseppe Iachini och anställer Davide Ballardini. • 10 januari: Står upp för sin nya man: "Jag kommer inte att sparka Ballardini, trots att jag skulle kunna göra det."  • 11 januari: Sparkar Ballardini och anställer Guillermo Barros Schelotto.  • 11 februari: Får reda på att Schelotto inte har sina tränarmärken och anställer Giovanni Bosi istället. • 15 februari: Sparkar Bosi, återanställer Iachini. • 8 mars: Kallar Iachini "en idiot som har blivit galen" och ersätter honom med Walter Novellino. • 12 april: Sparkar Novellino och återanställer Ballardini. "Folk säger att jag har blivit galen, men det är inte sant. Det var tränarna som tappade konceptet och sedan ljög om det. Jag är offret i allt det här."

 

 

Maurizio Zamparini: offret i allt det här.

 

 

• Samtidigt - 24 mars: Milans ägare Silvio Berlusconi. "Jag har aldrig sagt något illa om [Sinisa] Mihajlovic - det är bara tidningar som kopierar och klistrar in citat. Jag klagade bara på att se ett Milan jag inte gillade, jag vet inte varför de tillskrev det till tränaren." 12 april: Sparkar honom.

 

 

Veckans krig

Rumänien: Steua directorn Mihai Stoica, tillbaka i spelet efter att ha fått villkorlig frigivning från sitt straff för pengatvätt, anklagar Astra tränaren Marius Sumudica för att ha "fötts ogillad" och att han "byter om i mörkret". Sumudica svarade: "Det är sant att jag inte ser bra ut, jag är lite överviktig, men jag bär åtminstone inte randiga skjortor hela dagarna. Svart- och vitrandiga skjortor, du vet? Jag är glad att vi äntrar ett sådant krig, jag gillar att föra krig. Kriget börjar."

 

 

Mest missförstådd

Tyskland: Nürnbergs David Bulthuis - avstängd i tre matcher efter att ha gjort en "pistolgest" då han blev utvisad. "Jag menade aldrig det som en pistolgest. Sist jag blev utvisad var när domaren sa att jag gav honom fingret, så den här gången använde jag två fingrar och det blir rött igen. Vad ska jag göra?"

 

 

Plus: ändrar riktning

Brasilien: Miss Bumbum vinnaren år 2015 Suzy Cortez utesluter fotbollsspelare - "de tilltalar mig helt enkelt inte. Jag ät ingen Maria Boot" - tre månader efter det att hon firade att São Paulo köpt försvararen Diego Lugano genom att tweeta en nakenbild till honom: "Välkommen #Lugano ... #missbumbum2015".

Av Mikael Holmkvist - 20 april 2016 15:28

Vid stjärnans senaste privatgig uppträdde han vid det överdådiga firandet arrangerat av miljardären Mikhail Gutseriyev för hans son Said

   

Sting med Said Gutseriyev vid det svindyra bröllopet. Foto: Instagram

 


 

 

AV: Marina Hyde, the Guardian, fredag 1 april, 2016:



Än en gång till House Sting, den musikaliska maktbasen vars omfattande globala fastighetsportfolio ser till så att solen aldrig går ner över deras yogamattor. Ledd av den eponyma trubaduren och hans fru Trudie Styler anses House Sting av många vara en av 2000-talets mest brutalt självparodiska enheter på den här planeten. Engagerade miljökrigarna Sting och Trudie har inga problem med att avskeda en gravid kock för att hon var för illamående för att resa från Wiltshire till London för att laga soppa eller nått åt dem. Samtidigt organiserar de toppmöten på deras gods i Toscana, där målet är "att tänka om gällande hur förändringar sker i vårt samhälle". (Kort svar: inte så här.)



Precis som några äldre läsare kanske kommer ihåg så anklagades en gång Lost in Showbiz för "klassavundsjuka" av Trudie, detta efter att ha riktat uppmärksamheten mot hennes användande av vad madam refererar till som "privat luftfartsbränsle" (det är inte samma sak som det som finns i planen du flyger med). Och den här veckan påminner utförda rapporter från Moskva oss om att dessa absolut nödvändiga jetplan inte betalar för sig själva, inte ens för någon vars personliga förmögenhet beräknas uppgå till £180m (2,21 miljarder kr).



Vi lägger vår scen vid bröllopet för sonen till den ryska miljardären Mikhail Gutseriyev, vars perfekt anlagda Wikipedia-sida beskriver honom primärt som "en ingusjier-rysk entreprenör, affärsman och poet". Jag föreställer mig en särskilt frossande version av Pam Ayres, men kör på. "Han innehar även en examen i friidrottsgrenen tiokamp." Resten är en alldaglig berättelse om utfärdade och avbrutna arresteringsorder, förvärvade petrokemiska företag och mediehus, sålda med våld och återköpta, och kvitton på medaljer som låter olycksbådande, som "Vänskapsordern" och "Distinktion i Särskilda Operationer". För att lätt felcitera hans bror inom friidrotten, Daley Thompson: Jag har inte skrattat så mycket sedan min mormor fastnade med patten i mangeln.


 

Khadija Uzhakova - och en hel del blommor. Foto: Instagram



Hur som helst, grattis till Mikhail, vars son Said gifte sig med en Khadija Uzhakova i Moskva förra helgen. Att beskriva tillställningen som extravagant är som att observera att Bärnstensrummet i Katarinapalatset inte är helt minimalistiskt. Bröllopet var så stormande, galet blommigt att det fick the Chelsea flower show att se ut som utsidan av en bensinmack fem minuter innan midnatt på Alla hjärtans dag.



Men till sist så finns det inget som säger "I could buy every one of my guests" som ditt val av bröllopssångare. Och, för en summa som ryktas ligga på en miljon (12,3m kr) var, bestod uppställningen av fröken Jennifer Lopez, herr Enrique Iglesias och den ovannämnda herr Gordon Sting. Du är nu hjärtligt välkommen att undersöka fotografierna på artisterna, som - trots de troliga försäkringarna gällande hur privat tillställningen var som gavs till dem innan - har hittat sin väg ut till olika media.



Enrique ska delvis ha beröm, detta då han bär precis den uniform han skulle ha valt om han planerade att sticka ut och handla lite och var desperat att inte bli igenkänd. Ett par T-shirts, jeans och en baseballkeps så långt neddragen att han lika gärna kunde ha skickat en Enrique Iglesias imitatör för att genomföra giget och hans löneutbetalare hade inte vetat om något. När det gäller J-Lo ser hon ut att mala sig igenom sitt framträdande med samma oengagerade stil hon kanske skulle visa upp vid en tarmsköljning.


 

Hedersvakten inspirerades av Slash från Guns N' Roses. Foto: Instagram



Men Sting... oh herregud alltså. Sting har verkligen gjort en grej av sånt här. Det är oklart varför han håller en bukett - kanske krävde villkoren i hans kontrakt att han skulle köra två medleys och sedan spendera resten av kvällen med att tjänstgöra som en del av blomhjälpen. Men ändå, titta bara på hans lilla ansikte. Han anstränger sig verkligen lite extra för sin check - snackar med brudgummen som om hans liv hängde på det. Vilket såklart skulle vara orimligt. När det gäller vad Sting säger så ger han kanske den här fina unga mannen några bra vintips, eller så förklarar han att i det mycket mindre civiliserade väst skrattar alla åt dig om din fru tar ett privatflyg fyllt av nödvändigheter som ett entourage eller en personlig frisör för att närvara vid ett party mindre än tre timmars tågresa bort. Och när de driver med dig kan man inte ens sätta dem i fängelse eller ta ifrån dem deras tillgångar.



När det gäller ansiktsuttrycket på själva brudgummen så kommer du garanterat att känna igen det. Vi har alla burit det på bröllop, vanligtvis när vi befinner oss inträngda i ett hörn av en obeskrivlig tråkmåns till släkting med dålig andedräkt och ett tusen runkningar över Margaret Thatcher under sitt bälte. Om det fanns en pratbubbla över Saids huvud, tror jag att det skulle stå: "Det är enormt intressant - skulle du vilja att jag går och hämtar en till drink åt dig, även om vi båda vet att det är mer troligt att kapten Cook kommer tillbaka från Hawaii än att jag gör det från just den här expeditionen?"



Totalt sett är det här mitt favorit "off-diary"Sting gig sedan han tog en miljon (12,3m kr) för att uppträda för en familj som bokstavligt talat anklagats för att koka sina fiender. Det inträffade 2010, då han hamnade i ett lite metaforiskt hett vatten själv då han dök upp i Uzbekistan för att hämta en stor check från dottern till presidenttyrannen Islam Karimov, vars hemskheter beklagas nästan en gång i timmen av FN, Amnesty och de som rent generellt är emot saker som slakt av oskyldiga, 80% dränering av en hel sjö och världens näst högsta siffra för mänskligt slaveri.



Sting var i stan som huvudnummer på deras konstfestival, han avböjde att försvara sig själv med att säga att han hade gett sin avgift till välgörenhet eller vad som helst, istället förklarade han att han var emot kulturella bojkotter då de rånar proskriberade stater på "den öppna handeln av idéer och konst". På detta var den enda rimliga repliken: du var med vid en tillställning till vilken biljetterna kostade mer än 45 gånger så mycket som den genomsnittliga månadslönen i Uzbekistan, och du satt även plikttroget bredvid presidentens dotter vid lanseringen av hennes lyxsmycken. Eller gick du ut på gatorna och spelade frivilligt på din luta bland det vanliga folket också? Men ack och ve, allt Sting hade att säga var: "Konserten organiserades av presidentens dotter och jag tror den sponsrades av Unicef."



Varför i hela fridens namn han skulle tro det när det var tydligt struntprat är oklart. Jag vill inte gå ut på osäkert vatten här, men min känsla är att Unicef inte brukar sponsra tillställningar arrangerade av regimer anklagade för att rekrytera arméer med barn för slavarbete. Jag tror mig minnas att Herrens motståndsarmé avvisades när de sökte upp organisationen för att få stöd till Konys kungliga varietéunderhållning.



Tillbaka till vigseln i Moskva, för det finns fortfarande många saker som jag inte förstår med bröllopet. Till exempel så har vi hedersvakten, som innehöll män som tydligen var klädda som albionversioner av Slash från Guns N' Roses. En annan gåta är handväskan som bruden bar hela vägen fram till altaret. Strax efter det att hennes man mottog sin OBE i Buckingham Palace 2003 var det Victoria Beckham som mest framträdande undrade varför drottningen bar en handväska, med tanke på att hon var i sitt eget hem. På samma sätt skulle man kunna föreställa sig att en av de 38,000 personerna i personalen på det här bröllopet hade kunnat bära runt Khadijas telefon/läppstift/pengar till betalbaren åt henne.



Totalt sett så tror jag att det bästa sättet för mig att få fram något förnuftigt av den här skituppvisningen skulle vara om Sting skrev en låt om det. Glöm det förresten. Jag kräver ett fullkonceptsalbum om tillställningen, för vilket Sting specifikt lär sig spela balalajka, och som han sedan vinner sju ryska Grammys för. Arbetsnamnet: Fees of Gold.

Av Mikael Holmkvist - 20 april 2016 15:21

Anfallaren sågs festa på ett hotellrum efter Villas nedflyttning från högsta ligan

   

Gabby Agbonlahor fotograferades när han festade på ett hotell i London efter Aston Villas nedflyttning.

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Andrew Parker, Chris Pollard och Stephen Moyes, The Sun, tisdag 19 april, 2016:

 

 

ASTON VILLA har stängt av Gabby Agbonlahor efter hans festande som involverade lustgas och sprit.

 


The Sun avslöjade idag exklusivt att anfallaren fotograferats då han festade på ett hotellrum med kompisar - samma dag som Villa åkte ur Premier League.

 


Mattan var nerskräpad med burkar med laglig lustgas.

 


Senare sågs anfallaren, som tjänar £60,000 (735,850 kr) i veckan, hälla i sig shots och släpa runt på folk som glatt deltog i festen på Mayfair Hotel i London.

 

 

Burkar med dikväveoxid ligger och skräpar på golvet då Villa anfallaren Gabby Agbonlahor festar med tjejer.

 


Och Villa har agerat snabbt för att bestraffa deras lagkapten i avvaktan på svaret från klubbens utredning.

 


Ett officiellt uttalande sa: "Aston Villa Football Club har idag stängt av Gabby Agbonlahor i väntan på en intern utredning.

 


"Detta följer påståenden gällande hans uppträdande i helgen.

 


"Det kommer inte att komma några fler kommentarer från Klubben i relation till detta förrän utredningen har slutförts."

 

 

Gabby Agbonlahor, med en ballong i munnen, skojar med en sovande kompis.

 


Agbonlahor, 29, utelämnades ur Villa-laget som åkte ur några timmar tidigare efter en 1-0 förlust mot Manchester United, p.g.a att han är överviktig och dåligt tränad.

 


Stjärnan, numera kallad Flabby Gabby, ska befinna sig under en personlig tränares regim. Hans uppträdande i lördags kväll retade gallfeber på klubbens supportrar som såg bilderna på sociala medier.

 


En sa: "Bara av att titta på det får det att vrida sig i min mage. Det är en riktig örfil i ansiktet på Villas fans.

 


"Om jag var lagkapten för ett lag som just hade åkt ur skulle jag gömma mig själv i skam."

 


Agbonlahor fotograferades tidigare då han använde lustgas på en fest i september. Han fotograferades då han inhalerade dikväveoxid från en ballong i en kompis kök.

 


Förra året fotograferades West Bromwich Albion anfallaren Saido Berahino då han tydligen inhalerade gasen.

 

 

Gabby Agbonlahor inhalerar lustgas i en kompis hus förra året.

 


Att missbruka dikväveoxid kan leda till syrebrist som resulterar i minskat blodtryck, att man svimmar och t.o.m hjärtattack.

 


Det är inte olagligt att inneha dikväveoxid, även känt som "hippy crack" eller "lustgas", men det är förbjudet att sälja det i England och Wales till personer under 18 år om det finns en risk att de kommer inhalera det.

 


För bara två veckor sedan sågs den f.d engelska landslagsmannen då han rökte en shishapipa och drack champagne under en resa till Dubai under landslagsuppehållet.

 


Villa tvingades genomföra en intern utredning gällande Agbonlahors uppträdande efter det att han fotograferades då han ska ha rökt en shishapipa medan han festade i Mellanöstern.

 


Han fotograferades då han rökte vattenavkyld tobak på the Blue Marlin Ibiza strandklubben, bara några timmar innan han festade på en nattklubb i Dubai tillsammans med Micah Richards och Crystal Palace duon Dwight Gayle och Fraizer Campbell.

 

 

Agbonlahor utreddes av Villa efter att ha fotograferats då han rökte en shishapipa i Dubai.

 

 

Villa stjärnan Agbonlahor under sin nyligen genomförda resa till Dubai.

 


Agbonlahor, som fick tillstånd att resa till Förenade Arabemiraten under landslagsuppehållet då han inte längre finns med i det engelska landslagets planer, petades från Villa truppen i väntan på resultatet från den interna utredningen.

 


Men han togs senare tillbaka efter det att klubben bekräftade att man inte skulle agera mot honom.

 


I ett uttalande sa klubben: "Aston Villa Football Club har slutfört sin utredning gällande Gabby Agbonlahors resa till Dubai under landslagsuppehållet. Klubben kommer inte agera ytterligare."

 

 

Gabby Agbonlahor med Liz Wheeler innan hon sparkade ut honom.

 

 

Agblonlahor ska följa en personlig fitnessregim.

 


Förra månaden sålde Agbonlahor sitt lyxiga £3,1 miljoners (38,02m kr) hus då det rapporterades en hel del om att han skulle flytta till turkiska Super Lig laget Kayserispor.

 


Agbonlahor sparkades även ut av sin långlivade partner Liz Wheeler i september förra året då hon fick reda på att han hade gjort sitt ex gravid.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards