Direktlänk till inlägg 1 november 2016

JOSE MOURINHO BEREDD ATT SPENDERA £135M (1,58 miljarder kr) FÖR ATT KÖPA LUIS SUAREZ TILL MANCHESTER UNITED

Av Mikael Holmkvist - 1 november 2016 12:06

MANCHESTER UNITED är beredda att spendera £135 miljoner (1,58 miljarder kr) på Barcelona-stjärnan Luis Suarez, enligt rapporter i Spanien

   

Manchester United vill ha Barcelona-stjärnan Luis Suarez.

 

 

 

AV: Jack Otway, Daily Express, lördag 29 oktober, 2016:

 


Spanska mediehuset Don Balon säger att Manchester United-managern Jose Mourinho är redo att spränga banken för den f.d Liverpool-forwarden.

 


Suarez är för tillfället inne på sin tredje säsong i Barcelona men har ännu inte skrivit på något nytt kontrakt med La Liga-mästarna.

 


Klubben har redan bundit upp Neymar och Lionel Messi med enorma kontrakt och skulle kunna vara villiga att casha in på Suarez som, vid 29 års ålder, är den äldsta i Barcelonas formidabla fronttrio.

 


Jose Mourinho sägs vara ett fan av den uruguayanske landslagsmannen och funderar på ett bud vid slutet av säsongen om Suarez inte kommer överens om en ny affär som gör att han stannar på Nou Camp.

 


Zlatan Ibrahimovics fina form har avtagit under de senaste veckorna - anfallaren har bara gjort två mål på sina 11 senaste framträdanden - och Suarez skulle kunna bli den idealiske ersättaren.

 


Men United är inte det enda Premier League-laget som håller koll på hans situation.

 

 

Zlatan Ibrahimovic har det svårt i Manchester United.

 


Eldiga rivalen Manchester City överväger tydligen också en aktion för att ta Suarez tillbaka till England p.g.a Sergio Agueros osäkra framtid.

 


Agueros gloria har halkat ner hos City-bossen Pep Guardiola, som petade honom i de senaste matcherna mot Everton, Barcelona och United, trots att han gjorde 11 mål på sina sex första matcher.

 


Exekutiva direktören Ferran Soriano ska ha informerat Barcelona om att de kommer lägga ett bud på forwarden om den katalanska klubben skulle hinta om att de är redo att sälja sin stjärnanfallare.

 


Soriano har jobbat för Barcelona och City tror att hans relation med klubben kan komma att bli nyckeln i den potentiella jakten, men de vet att Suarez själv föredrar att stanna i sin nuvarande klubb.

 


Den uruguayanske landslagsmannen har gjort 10 mål för Barcelona hittills den här säsongen och han gjorde 59 mål på 53 framträdanden då klubben krigade sig fram till ligatiteln förra säsongen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards