Direktlänk till inlägg 18 november 2016

JAG KÄNNER MIG ÄCKLAD AV DROGANVÄNDANDET: RICKY HATTON ERKÄNNER SKAMMEN KRING KOKAINET OCH DRICKANDET

Av Mikael Holmkvist - 18 november 2016 14:41

 

Dryckes- och drogursäkt: Ricky Hatton och fästmön Jennifer Dooley.

 


 

 

AV: Daily Mail reporter, 19 september, 2010:



F.d boxningsvärldsmästaren Ricky Hatton pratade idag om att han är "äcklad" inför hur mycket han druckit och drogerna han använt - men han insisterade på att han inte har några problem.



Den 31-åriga f.d mästaren i lätt weltervikt och weltervikt, som ska utredas av polisen gällande anklagelser att han snortat kokain på ett hotellrum, skrevs in på en rehabiliteringsklinik i måndags.



Hatton, som i hemlighet filmades då han tog vad som påstås vara linor av klass A-drogen under en utekväll, gav en uppriktig intervju i vilken han avslöjade sin ilska och lovade att kämpa för att vinna sin väg tillbaka till ett friskt och sunt liv.



Då han pratade med dagens News of the World sade han: "Jag är så arg att jag skulle knocka mig själv.



"Jag är äcklad av mig själv för vad jag har gjort. Jag har haft en underbar karriär och jag är vansinnig på att jag har skamfilat den."



Men Hatton förnekade kategoriskt att han har några problem med varken drickandet eller drogerna - trots att han erkände att han dricker nästan 50 pints (50 pints = 28 liter) Guinness i veckan.



Han tillade: "Jag är inte det minsta orolig gällande kokainet. Problem? Vilket problem?



"Jag har testat drogen vid några få tillfällen. Den enda gången jag har gjort det är när jag har varit väldigt deprimerad eller full att det blir, 'Ok, kom igen då.'"



Han resonerade vidare: "Man associerar alkoholism med massa whisky och vodka - men jag har aldrig riktigt gjort så."


 

Tagen på bar gärning: Sidan som avslöjade boxarens skam.

 



Boxaren avslöjade att han har lidit av blackouter, panikattacker och depressioner efter hans förlust i den andra ronden mot den filippinska slagskämpen Manny Pacquiao i maj 2009. Han har inte gått någon match sedan dess.



I ett videoklipp på tidningens hemsida stirrar han direkt in i kameran och säger: "Jag heter Ricky Hatton och jag är här för att berätta sanningen.



"Jag är för närvarande på the Priory (sjukhus inriktat på mental hälsa) och jobbar med en depression p.g.a det faktum att jag inte har kunnat hantera min pensionering från boxningen.



"Jag har druckit massor och testat andra korkade och dumma saker men det kommer bli den tuffaste kampen i mitt liv och jag är här för att vinna den."



Mästaren i två olika vikter var ute med kompisen Emma Bowe, en kvinnlig irländsk seniorboxningsmästare, då han fångades av en kamera.



Hatton har kämpat mot drickandet och svår depression i "flera veckor", enligt hans talesman Max Clifford.



Hans pappa Ray sade att han själv hade skrivit in sig på klinikens Cheshire-filial på obestämd tid.



Greater Manchester-polisen sade att de är medvetna om det hela och att de planerar att ställa några frågor till honom.



Polisen sade att de kommer respektera den f.d boxarens privatliv då han själv sökte upp behandlingscentrat.



Han kommer att intervjuas så fort hans rehabilitering är slutförd.


 

Knock-out: Manny Pacquiao, från Filippinerna, t.v., sätter in en vänsterjabb mot Hattons huvud i den andra ronden i deras boxningsmatch om welterviktstiteln i Las Vegas i maj 2009.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards