Direktlänk till inlägg 13 januari 2018

ENGLANDS FANS STÅR INFÖR ETT VM-HELVETE DÅ HULIGANER, HOROR OCH KRIMINELLA FÖRBEREDER VÄLKOMNANDET

Av Mikael Holmkvist - 13 januari 2018 16:28

ENGLANDS fans står inför att behöva spendera uppemot £14,000 (169,160 kr) och resa mer än 3,500 miles (= 5,632 km) i luften för att följa de Tre lejonen runt Ryssland nästa sommar

   

HELVETSHÅL: Englands fans riskerar en dyr resa.

 

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Marc Walker, Felicity Cross och Joe Hinton, Daily Star Sunday, söndag 3 december, 2017:

 

 

Om Gareth Southgates grabbar skulle ta sig hela vägen till finalen kan supportrar som vill resa VIP-style förvänta sig att få betala plånbokssprängande £13,967 (168,762 kr).

 

 

Och de på budgetresa skulle få betala £5,385 (65,066 kr) för att följa England hela vägen till Moskva, det påstår researchen utförd av TravelBird och fotbollsdatagruppen FußballWissen.

 

 

De saftiga summorna har tagits fram då man använt kostnaderna för matchbiljetter, hotell, fickpengar och det rejält ansträngande flygschemat runt världens största land.

 

 

Men om de Tre lejonen skulle kvävas redan vid första hindret får Englands fans ändå räkna med att behöva bränna £4,137 (49,987 kr) för de bästa biljetterna och hotellen under de tre gruppspelsmatcherna.

 

 

Ryska fotbollshuliganer

 

 

De som går ner i prisklasserna med ekonomiflyg, budgethotell och billiga platser på arenorna får räkna med £1,900 (22,958 kr) bara för att närvara vid gruppspelsmatcherna.

 

 

England inleder mot Tunisien den 18 juni i Volgograd innan de tar sig an Panama sex dagar senare, mer än 550 miles (= 885 km) norrut i Nizjnij Novgorod.

 

 

Den sista matchen i Grupp G spelas mot Belgien, nästan 1,000 miles (1,609 km) västerut i Kaliningrad den 28 juni.

 

 

Om laget går hela vägen till finalen i Moskva, på Luzjnikistadion, som har en kapacitet på 81,000, kommer supportrarna den 15 juli att ha avverkat sanslösa 3,514 miles (5,655 km) - och det inkluderar inte deras returflyg till Storbritannien.

 

 

TravelBird's rapport tipsar fansen om att boka deras resa till Ryssland 2018 så snart som möjligt.

 

 

Den säger: "Särskilt priserna på flyg och hotellnätter kan chockhöjas med 25% per månad efter lottningen och med så mycket som 150% i april  p.g.a det komplexa prissättningsalgoritmerna för flygbolag och hotell."

 

 

Jonathan Black, 48, från Bristol åker regelbundet på Englands matcher men nu säger han: "Jag reser överallt med England men Ryssland är ett steg för långt. Det kommer bli väldigt dyrt och efter sättet på vilket vi blev måltavlor för ryska huliganer i Marseille tycker jag det kommer bli en stor risk."

 

 

Endast en liten del av fansen som såg EM i Frankrike förväntas resa till Ryssland.

 

 

Engelska hardcorefans blev måltavlor för ryska fans under en gruppspelsmatch vid den senaste turneringen och endast runt 10,000 till 20,000 planerar att flyga till Ryssland.

 

 

SUGNA: Tjejerna väntar.

 

 

Värdstaden är ett "helveteshål"

De Tre lejonen spelar sin sista gruppspelsmatch i en stad som kallas ett "helvete av droger, kriminalitet och HIV-horor".

 

 

Kaliningrad är en tillflyktsort för knarksmugglare, människohandel och prostitution.

 

 

Det sägs att där finns det störst andel Aids-infekterade i Europa samtidigt som tuberkulos och difteri också är vanligt.

 

 

Även brottsligheten är väldigt stor - åtminstone 20% högre än någon annanstans i Ryssland.

 

 

En resehemsida sade: "Organiserad brottslighet kontrollerar de illegala aktiviteterna i staden. Föroreningar kväver Kaliningrad. Staden är ett fäste för kriminalitet, organiserad brottslighet och droger."

 

 

Men för sugna fotbollsfans säger en europeisk sexresesida att det finns fler än 5,000 prostituerade på stadens gator.

 

 

Öl och vodka sägs vara tre gånger billigare än i Moskva. Och de lokala kvinnorna sägs vara "underbara".

 

 

SÅRAD: Ett engelskt fan i Marseille.

 

 

Engelsmännen toppar Ultras-fansens "lista över vilka som ska angripas"

Fotbollshuliganer från hela Ryssland har lovat att gå ihop och sikta in sig på Englands fans.

 

 

Boxare och cage fighters har tagit kontrollen över stenhårda gäng med ligister - kända som Ultras - från Rysslands ledande lag.

 

 

Och de är fullt övertygade om att orsaka kaos vid nästa sommars turnering.

 

 

Igår kväll sa en ökänd ligist från Zenit St Petersburg följande: "Det kommer flyta blod på gatorna och det kommer vara engelskt blod. Det finns 10,000 Zenit Ultras som alla är redo att slåss. Våra bästa grabbar blir tränade. Vi tränar i skogarna i snön och på isen.

 

 

"Vi kommer sluta oss till andra ryssar för att slåss. Vi är inte mjuka engelsmän, Vi slåss hårt och springer inte därifrån. Vi tränas av professionella slagskämpar - boxare, mixed martial arts-grabbar. Men vi vill ändå att engelsmännen ska komma och se om de kan ta oss. Det kommer garanterat att bli våldsamheter."

 

 

Englands fans förväntas ha sin bas i St Petersburg, nära lagets bas vid kusten i Repino.

 

 

Men det innebär att de är utsatta för risken att bli attackerade av Zenit-ligister.

 

 

Zenit-supportern - som vägrade att säga sitt namn - tillade att Ultras från Moskva-lagen CSKA och Lokomotiv, samt huliganer från klubbar i hela Ryssland, kommer göra de sällskap för att attackera tillresta fans.

 

 

BRUTALA: Ryska Ultras, som planerar att sikta in sig på Englands fans.

 

 

Han sade till oss: "CSKA, Lokomotiv, Rostov, Zenit... vi har tusentals fans som alla kommer slåss mot VM-fansen.

 

 

"England är vår måltavla nummer ett men vi är inte rädda för någon - fransmän, polacker, tyskar, vi kommer möta dem alla och vinna."

 

 

En grupp ryska fans attackerade Tre lejonens fans i Marseille under ländernas match i EM 2016.

 

 

Zenit-ultran tillade: "I Marseille tog endast 200 ryska Ultras sig an 2,000 engelsmän och vann. Föreställ er hur det kommer bli när det är tusentals av oss."


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards