Direktlänk till inlägg 20 oktober 2019

KOM IGEN NU UNITED, VISA ÅTMINSTONE LITE STOLTHET IDAG!

Av Mikael Holmkvist - 20 oktober 2019 13:55

 

BILDEN: Nu har även jag fått smaka på de vänsterextremistiska sociala medierna. När man läser inlägg från Sverigevänner får man alltid höra om en dold sanning som "vänsterpacket" undanhåller den stora massan. En av dessa dolda sanningar är att Facebook är kommunistiskt. Det är kanske inte så välkänt och låter kanske konstigt i vissas öron (Sverigefientliga landsförrädare!), men Mark Zuckerberg och co driver helt enkelt sajten helt efter Marx och Lenins skrifter. Pengarna som kommer in går så att säga till de som skapar värdet, arbetarna, och inte de som sitter i toppen och lever gott på andras arbete. För några dagar sedan fick då även jag uppleva det Röda övervakningssamhället, detta då jag lade upp bilden som ni ser här ovanför om att "backa Hanif". Den ansågs stötande och renderade en kortare avstängning. Så nu förstår jag alla de moderna korsriddarna och tangentbordskrigarna där ute, de har det inte lätt i den här "kommunistiska sörjan", och allt de vill är att folket ska få ta del av den dolda sanningen, de stackars satarna.

 

 

 

 

ÄR DET NÅGON MATCH I ENGLAND IDAG?

Ja, det är inte så mycket att orda om, vi vet mycket vad som gäller idag, frågan är väl bara om våra spelare vet det. Det fanns en tid när scouserna var kungar på den engelska fotbollstronen och vi under många år var underdogs, men vi lyckades ändå ofta få bra resultat mot detta lag från den mörka sidan. Kan tänka mig att det var ganska länge sedan vi var så nederlagstippade som vi är nu, och det är inget konstigt med det. Problemet nu jämfört med tidigare är att vi inte har någon Bryan Robson, vi har inte ens någon spelare som är i närheten av Bryan Robson, eller, för den delen, Norman Whiteside. Jag hoppas att våra skithus kan visa någon slags stolthet och gå ut och ge 150%. Jag tror inte att vi har någon ensamrätt på att alltid vinna titlar, långt därifrån, men när man tjänar pengarna som dagens United-spelare gör och får äran, ja äran, att dra på sig vår ikoniska tröja, då anser jag att det bör vara tillräcklig motivation för att ge sitt allra yttersta.



Nu vet vi att det inte fungerar så. Spelarna har ju sociala medier, nya frisyrer, klädkollektioner och bilar att tänka på, klart det kan vara störande att behöva spela fotbollsmatcher då. Men jag hoppas ändå, troligen naivt, att de för en gångs skull kan inse allvaret i dagens match och åtminstone kriga till absolut sista droppen. Om spelarna ger allt och lite till och ändå blir överkörda, ja då kan jag leva med det, men låt inte bara matchen segla förbi utan att ens försöka.



Om spelarna går in 100% i närkamperna och gör det obehagligt för dessa München-sjungande avskum, då kommer de få OT med sig och då vet man aldrig vad som kan hända. Hur skönt vore det inte att täppa till käften på varenda "expert" där ute och sätta den första käppen i hjulet på den tyska kompostkäftens säsong. Det är inte omöjligt, men tyvärr heller inte särskilt troligt. Bara jag slipper se en repris på förra säsongens bortamatch mot skadedjuren, då de slog oss komfortabelt, utan att egentligen behöva ta i särskilt mycket. Så, United, gärna lite mindre halvdan inställning och lite mer sånt här idag:


Det spekuleras en hel del om Oles framtid. Vissa menar att en rejäl överkörning idag kommer ge honom sparken, andra säger att han har oktober på sig för att vända skutan. Jag tror inte det går att säga säkert hur läget är, för jag tror inte kukhuvudet Woodward själv vet. Allt jag kan konstatera är att senast vi vann en bortamatch var den där magiska kvällen i Paris, den 6:e MARS! Och senast vi vann på bortaplan i ligan var mot Crystal Palace, den 27:e februari. Efter dagens hemmamatch mot scouserna ser vårt spelschema ut såhär:



Tor 24/10, Partizan Belgrad v MU (Europa League)

Sön 27/10, Norwich v MU

Ons 30/10, Chelsea v MU (Ligacupen)

Lör 2/11, Bournemouth v MU



Det är fullt möjligt att vi inte vinner någon av dessa matcher och kommer Ed Woodward då att dyka upp på Halloween (efter bortamatchen mot Bournemouth) hemma hos Ole utklädd till ett spöke (kanske smidigare att skicka Avi Glazer, då behöver de inte köpa någon Halloween-utstyrsel) och ge honom sparken?



Noterar även att vi går in till dagens match på 14:e plats med en poäng ner till nedflyttningsstrecket, åtta upp till fjärdeplatsen och 15 till scouserna, som toppar tabellen. Vad tror ni Jesse Lingard och Marcus Rashford tänker och känner kring det?


 

PRATET OM SAUDIARABERNA VILL INTE RIKTIGT FÖRSVINNA...

Ni som följer United vet att det en längre tid ryktats om att Saudiarabiens kungafamilj vill köpa Manchester United av Glazer-familjen. Idag är det Daily Star Sunday som slår upp det stort:

   

 

 

 

Och här är artikeln i sin helhet:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2019/10/20/11634258-old-trafford-exklusivt-glazers-har-avbojt-tva-bud-pa-united/



Ni behöver inte slänga er på tangentbordet och berätta för mig att Daily Star inte är den mest trovärdiga källan i England, jag lovar, jag vet.



Den här artikeln innehåller heller inte så mycket konkret, den talar om att om Kevin Glazers aktieförsäljning blir en succé så kanske de andra sexuellt snedvridna syskonen vill följa i hans spår. Sen kan man fråga sig varför Kevin väljer att sälja sina aktier om ett fett saudiarabiskt bud skulle vara på ingående?



Men helt klart finns det ett intresse för United inom den saudiarabiska kungafamiljen och är det några som skulle ha råd att köpa ut de amerikanska parasiterna, så är det de. Därför kan vi nog räkna med att det kommer fortsätta dyka upp artiklar på ämnet även i framtiden.


 

 

"LÅS IN ERA DÖTTRAR, ÄCKLET ÄR HÄR!"

Glömmer aldrig löpsedlarna i Manchester när det stod klart att "Svennis" skulle ta över som manager i plastcirkusen Manchester City. Jag har aldrig varit något stort fan av värmlänningen och blev glad när Fergie gjorde sin U-sväng gällande pensioneringen och såg till att svensken inte fick ta över som Uniteds manager.



Förra helgen dök han upp i en exklusiv intervju i The Sunday Times där han bl. a pratade om Fergie och den "Gyllene Generationen" som, 40 år efter 1966, skulle ge England deras andra VM-guld:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2019/10/13/11633255-intervju-med-sven-goran-eriksson-fergie-skrek-i-telefonen-jag-kommer-att-doda-dig-du-ar-slut/


 

 

RONNIE

Tidigare i veckan gjorde Ronaldo sitt totalt 700:e mål i karriären då han nätade för Portugal mot Ukraina. Igår gjorde han nummer 701 för Juventus mot Bologna. Det betyder att han nu ligger sexa (Messi är sjua) på listan över dem som gjort flest mål någonsin för sina lands- och klubblag.



Ronnies siffror:

Real Madrid - 450 mål

Man United - 118

Portugal - 95

Juventus - 33

Sporting Lissabon - 5



10-i-topp listan över de bästa målskyttarna genom alla tider från Daily Mirror:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2019/10/20/11634318-fotbollsvarldens-10-basta-malskyttar-genom-alla-tider/

 

 

 

HENDRICKS - UNITEDS NYA MITTFÄLTSGENERAL?

 

 

 

I torsdags (17/10) läste jag följande i USA Today: "Christina Hendricks och maken Geoffrey Arend går skilda vägar. "Mad Men"-stjärnan, 44, och hennes skådespelarmake, 41, annonserade under torsdagen på deras respektive Instagram-konton att de ska skiljas efter ett 10 år långt äktenskap."

 


Det känns som att det var evigheter sedan vi hade ett tufft, rödhårigt energiknippe på mittfältet. Nu när fröken Hendricks lämnat herr Arend kan hon kanske ta på sig den rollen och bli den mittfältsgeneral vi så länge saknat i United. Jag är säker på att hon i alla fall är snabbare än Matić och ibland vågar testa något annat än att bara flytta bollen i sidled eller bakåt.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2019 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards