Direktlänk till inlägg 26 december 2016

INGET RUM HOS KIM: KIM KARDASHIAN OCH KANYE WESTS ÄKTENSKAP ÄR "ÖVER" DÅ HON SETTS UTAN SIN BRÖLLOPSRING OCH PORTADE HONOM FRÅN JULFESTEN

Av Mikael Holmkvist - 26 december 2016 00:09

Vänner har avslöjat att realitystjärnan beordrade maken att hålla sig borta från den årliga Kardashian-klanens party... där hon festade med ett tomt ringfinger

   

Kim Kardashian och Kanye West... är det här bevis för att deras äktenskap är i fara?

 

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Nicola Fahey, the Sun, måndag 26 december, 2016:

 

 

VÄNNER säger att Kim Kardashian och Kanye Wests äktenskap är över.

 

 

US-amerikanska stjärnan Kim, 36, hade inte på sig sin bröllopsring då hennes relation med rapparen har kraschlandat. En kompis sade: "Det ser dystert ut."

 

 

Kim beordrade maken Kanye att hålla sig borta från hennes familjs traditionella julfest, detta avslöjade vänner igår kväll.

 

 

Hennes bröllopsfinger var tomt i lördags kväll då hon festade med sin mamma och sina systrar vid deras årliga julfest i LA.

 

 

Den bekymrade rapparen Kanye, 39, gick på bio med några kompisar istället. Men sedan gick han emot Kims varning och dök upp sent vid tillställningen.

 

 

Men det sägs att hon ignorerade sin make och insiders påstod igår kväll att deras två år långa äktenskap är "så gott som över".

 

 

Det kommer vid slutet av ett mardrömslikt 2016 för paret där Kim rånades under pistolhot i Paris i oktober och Kanye åkte in på sjukhus en månad senare efter ett mentalt sammanbrott.

 

 

Paret visade upp en enad front med deras dotter North, tre år, vid en föreställning av The Nutcracker-baletten på en LA-teater i fredags.

 

 

Men ögonvittnen avslöjade att paret - som även har en ettårig son Saint - knappt pratade med varandra.

 

 

En källa sade: "Kim och Kanyes äktenskap är så gott som över. Det ser dystert ut.

 

 

"Hon vägrade att låta honom komma till hennes familjs årliga fest på julafton trots det faktum att de alltid har närvarat som ett par.

 

 

"Han gick och såg en film med några kompisar istället medan hon firade med hennes systrar.

 

 

"I fredags tog de med North för att se The Nutcracker men de pratade knappt med varandra eller interagerade där inne. Spänningarna var synliga. Ingen av dem är lyckliga just nu.

 

 

Hav emellan sig... den påstådda äktenskapskraschen kom efter det att Kim rånades under pistolhot i Paris i oktober och Kanyes chockerande sjukhusvistelse för mentala problem förra månaden.

 

 

 

"Han spenderade julmorgonen hos Kris [Kims mamma] för att göra saker och ting så normala för barnen som möjligt, men det handlar bara om timing. Det enda som kan komma att hålla de tillsammans är barnen."

 

 

Kim, som hade på sig en gulddress på julfesten i Calabasas, blåste slängkyssar i en video delad på hennes syster Khloes snapchat-konto.

 

 

Hon hade även en ny läppring men hennes ring på fingret var borttagen.

 

 

I videon kan man höra Khloe, 32, säga: "Hur korkad är min f***ing syster? Titta på den här dressen. Och titta på smyckena. Du är en bad*** bitch, Kim."

 

 

Den US- amerikanska realitystjärnan har knappt setts offentligt sedan hennes svåra prövningar i Paris, då hon bands med en pistol riktad mot sig i en kupp där det rapporterats att rånarna tog saker för £8,5 miljoner (103,2m kr).

 

 

Samtidigt har Kanye ställt in samtliga sina turnédatum efter det att han släpptes från sjukhuset i slutet av november.

 

 

Han åkte på ett mentalt sammanbrott och fick behandling för utmattning och en kusin påstår att han har "slutat lita på människor".

 

 

Lawrence Franklin påstod förra veckan att Kanyes nedgång började efter att han betalat £200,000 (2,43m kr) till en släkting som hotade att läcka en sexvideo med honom i.

 

 

Kim och Kanye visade upp en enad front med deras dotter North West, tre år, vid en föreställning av the Nutcracker på en LA-teater i fredags.

 

 

Kim och Kanye ska även ha gått hos en familjerådgivare och rapparen får terapi.

 

 

Kim sägs fortfarande vara arg efter att Kanye flög till New York för ett möte med nya presidenten Donald Trump bara några timmar efter att han lämnat sjukhuset.

 

 

En källa sade: "Det var det värsta han någonsin har gjort i hennes ögon. När hon försökte få honom att ställa in det och komma hem istället, vägrade han."

 

 

Ett eventuellt uppbrott lär leda till en komplicerad delning av Kanyes förmögenhet, beräknad av Forbes att uppgå till £145 miljoner (1,76 miljarder kr).

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards