Direktlänk till inlägg 1 februari 2017

LITE SMÅTT OCH GOTT

Av Mikael Holmkvist - 1 februari 2017 16:51

T.o.m Goebbels hade varit imponerad av Trump-regimen och Fox News

När det begås hemska terrorhandlingar runt om i världen så kan man alltid veta att det finns en skock idioter och troll som utan några bakgrundsfakta omedelbart sätter igång ett drev som säger att det är muslimer som är gärningsmännen. Så retweetas det och runkas runt på sociala medier till det blir mer eller mindre en sanning. Vi minns ju alla den mänskliga hemorrojden Kent Ekeroths utspel i sociala medier efter tragedin i Oslo och på Utöya. Men sen har ju dessa analsäckar det ganska bra, för när det sedan, efter lite faktakoll, visar sig att det inte stämde, då blir det bara tyst från dem, en axelryckning produceras och sen är det glömt.

 


Nu har det ju hänt igen och nu är det ingen liten apparat som häver ur sig dyngan. Nu pratar vi om den "helt neutrala" jätten Fox News och Vita huset!

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/02/01/11412643-den-misstankta-i-moskattacken-snabbt-beskriven-som-en-marockansk-muslim-han-ar-en-vit-nationalist/

 


Man kan ju bara konstatera att t.o.m en viss Goebbels hade nog varit imponerad av hur dessa "patrioter" och "sanningssägare" pressar ner sin skit i vanligt folks halsar.

 


Sen har vi ju alla blivit bekanta med det här att om det är en mörkhyad gärningsman, då är det en del av den gigantiska muslimska armén som står vid västvärldens portar och varje dag äter upp vår "svenska/engelska/franska/amerikanska kultur" och genomför sin sluga "islamisering av västvärlden". Men när det är en vit, ofta nationalistisk, gärningsman, då handlar det om en ensamvarg som hade det lite tufft (och troligen blev gängvåldtagen av somalier som barn) tidigare i livet. Detta är något som författarinnan J.K Rowling igår tog fasta på på Twitter:

 

 

 

 

 

Man United v Wigan 4-0

Första halvlek var verkligen ingenting att skriva hem om, men när den belgiske toaborsten gick upp i luften och stångade in 1-0 kändes det som att det bara fanns en vinnare. Och så blev också fallet och nu har United bokat en plats i åttondelsfinalen i FA Cupen borta mot Blackburn.

 


Jag vet att det "bara" var Wigan vi ställdes mot och alla argument som kan kastas in p.g.a det. Men titta på de redan utropade världsmästarna Liverpool och deras insats i FA Cupen. Vad jag tänkte på var vårt 3-0 mål i söndags. Wow! Som jag har saknat den typen av mål och oj, vad bra Henrich Mchitarjan är! Ni har garanterat redan sett det, men det går att se om många gånger. Efter 73 minuter och 9 sekunder spelar Herrera ut bollen ur vår box och efter 73 minuter och 22 sekunder avslutar Armeniern anfallet med att slå bollen i mål, i den andra boxen - I love it!

 


Roligt att se den här linjedomaren på OT mot Wigan i söndags:

   

  

Det är såklart den kvinnliga linjedomaren Sian Massey som patrullerade ena långsidan med sin flagga i handen. På något sätt var det också passande att aset som för några år sedan skapade så stort rabalder runt henne, Richard Keys, i helgen dök upp i pressen som det totalsvin han är:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/02/01/11412634-game-over-richard-keys-fru-forbereder-en-skilsmassa-fran-otrogna-kommentatorsmannen-och-sager-att-han-fullstandigt-har-fatt-slut-pa-chanser-efter-att-nya-bilder-dykt-upp-pa-honom-och-alskarinnan/

 


Här hittar ni även den senaste utgåvan av briljanta Terrace Talk från the Irish Examiner, där Hull, Wigan, Hull och en del annat underhållande gås igenom:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/02/01/11412636-terrace-talk-man-united-jose-mourinhos-alternativa-fakta-trumfar-nastan-donalds/

 

 

 

Duncan Castles is a Red!

Det vet jag inte om han är, men han har i alla fall haft roligt på Twitter i helgen. Jag har ju nämnt herr Castles ett antal gånger här på bloggen, han är nämligen den brittiska journalist som troligtvis har bäst koll på José Mourinho. Så medan väldigt många andra engelska skribenter har roat sig med att skriva att portugisen är slut, samtidigt som de hyllat hipster-tysken med en medicinmans halsband i käften, har Castles hållit sig till fakta och i helgen slog han till på Twitter:

   

 

 

 

Transferfönstret stängt

Igår bommade alltså fönstret igen och nu kan tidningarna ta ett djupt andetag och sedan börja spekulera om vilka som ska köpas i sommar istället.

 


Det finns ju inte så många olika anledningar till att en spelare säljs till en annan klubb under något av transferfönstren. Men igår kväll dök det i alla fall upp en ganska ny variant, något som Daily Star tyckte var värt att annonsera om över nästan hela sin framsida (tillsammans med en bild på en lättklädd Kim Kardashian):

   

 

 

Här kan ni läsa artikeln (återfinns även i samtliga de andra tabloiderna idag):

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/02/01/11412631-avslojat-premier-league-stjarna-tvingad-till-transfer-efter-att-ha-fatt-ett-hemligt-barn-med-ett-sexigt-fan/

 


Jag kan vara säga att spekulationerna på nätet redan är i full gång vem det kan vara och jag är ganska säker på att spelarens identitet snart kommer vara allmänt känd.

 

 

Gårdagens resultat

Man får ju onekligen säga att matchresultaten igår (tisdag) spelade oss i händerna. Det har de gjort tidigare också, utan att vi har kunnat dra nytta av det, så ikväll känns det som att vi måste ta alla tre poängen om vi ska kunna nå topp fyra den här säsongen. Jag är fullt medveten om att saker och ting kan svänga snabbt i fotbollen och att det nödvändigtvis inte är kört om vi skulle kryssa/förlora ikväll, men vi kommer få en grymt svettig avslutning på ligan den här säsongen, så snart måste vi kravla oss över strecken om vi ska kunna hänga kvar där tills i maj. Dessutom är vi fortfarande involverade i tre cuper! Vilket inget annat engelskt lag är.

 


Sen kan vi ju än en gång konstatera att Arsenal är ett jävla hällregn av ryggradslösa skithus. Kan inte vara något mysterium att Sánchez är tveksam till att förlänga med dem.

 


Men gårdagens super-mega-tungviktsmatch var såklart Liverpool v Chelsea på Anfield och scouserna gjorde på nytt "de neutrala" besvikna då de inte kunde hårdrocka sönder den elake Contes lag. Trots att Ballon d'Or-vinnaren Sadio Mané hade flugits in från sin straffmiss i afrikanska mästerskapen och deklarerat sig själv redo för spel.

 


Var även kul att höra alla "experter" i Ingurland säga att det bara var en liten överdrift och att hans otroliga passion rann över när Klopp svarade för sin egen respekt-kampanj mot fjärdedomarna på sidlinjen när Costa sköt kanske säsongens sämsta straff:

 

 


Men allt visade sig vara lugnt. Men tänk er själv en traumatiska händelsen att få hycklande Jürgens garnityr uppkörd i ansiktet, wow, hoppas domarna i Ingurland har tillgång till skickliga psykologer. Men, som sagt var, allt var lugnt. Han gick nämligen bara fram till fjärdedomaren, såg ut som en förvriden psykopat och skrek "No one can beat us" i ansiktet på Neil Swarbrick, när Mignolet räddade straffen. Well, förutom Burnley, Swansea, Southampton och Wolverhampton då.

 


Men vi vet ju att ingen kan komma åt den här hipster-tysken. Mourinho sparkar till några vattenflaskor och pang! Upp på läktaren! Tok-tysken skriker arrogant i ansiktet på fjärdedomaren och han hyllas. Verkligen??

 

 

Klopp: "Jag gick tillbaka till fjärdedomaren och sade: 'Förlåt - du är fel person att prata med.' Han sade: 'Inga problem, jag gillar din passion.' Jag har aldrig hört det från en domare tidigare. Det var coolt."

 


Men det allra konstigaste med hycklaren Jürgen var att hans personliga strid mot offside-mål tydligen hade upphört igår kväll, eller åtminstone tagit en paus. Tror absolut inte det hade någonting med det faktum att det var Liverpool som gjorde målet att göra.

 


Vi vet alla att Valencia var offside innan han spelade fram Ibrahimović till 1-1 målet mot dem för några veckor sedan. Det har rullats ur alla vinklar i tv, kommenterats och judo-Jürgen har påtalat det ett antal gånger. Men igår "missade" både tv-världen och juckar-Jürgen det här, under uppbyggnaden till Wijnaldums 1-1 mål. Bilden (här nedanför) är tagen från när Henderson slår ut bollen till Milner, och då befinner sig målskytten, ganska tydligt, i en offside-position. Men jag har inte hört varken Viasat, Sky eller Jürgen själv rasa mot det, märkligt.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards