Direktlänk till inlägg 29 januari 2021

TRANSFERNYHETER OM MAN UTD: JESSE LINGARD PÅ VÄG ATT BLI UTLÅNAD TILL WEST HAM EFTER ATT HA TACKAT NEJ TILL NEWCASTLE OCH WEST BROM

Av Mikael Holmkvist - 29 januari 2021 01:47

Jesse Lingard ska ha tackat nej till erbjudanden om att gå på lån till Newcastle och West Brom; den utfryste engelske landslagsmannen har inte figurerat för Manchester United i Premier League sedan i juli och har bara gjort tre framträdanden den här säsongen.

 

 

Sky Sports News, fredag 29 januari, 2021, 00:14 (svensk tid)

   

 

 

 

West Ham har kommit överens om en affär som tar in Manchester United-mittfältaren Jesse Lingard på lån under resten av säsongen.

 

 

Lingard förväntas genomgå de medicinska testerna i Manchester innan han reser till London för att slutföra flytten.

 

 

Om affären slutförs och han är registrerad vid lunch på fredagen kommer han vara tillgänglig för att göra sin debut mot Liverpool på söndag.

 

 

Lingard har fallit i hackordningen på Old Trafford och inte lyckats göra ett enda framträdande i Premier League den här säsongen och han har letat efter en flytt från klubben för att få mer speltid.

 

 

Det sägs att Newcastle och West Brom kontaktade Lingards representanter gällande ett lån av den utfrusne engelske landslagsmannen, men 28-åringen avböjde deras erbjudanden.

 

 

Den totala kostnaden för en potentiell affär tros ligga på mer än £3m (34,3m kr), då är både låneavgiften och Lingards lön inräknad.

 

 

United utlöste en förlängning på ett år i Lingards kontrakt, som nu går ut sommaren 2022, för att skydda hans värde inför en potentiell transfer.

 

 

United-managern Ole Gunnar Solskjaer har enligt rapporterna varit tveksam till att låta Lingard gå den här månaden eftersom hans trupp står inför ett fullspäckat spelschema mitt i pandemin. Men Lingard ska personligen ha argumenterat för sin sak om att vilja gå till någon annan klubb.

 

 

Norrmannen fick frågor om Lingard - och Brandon Williams, som har attraherat intresse från Southampton och Newcastle gällande ett potentiellt lån den här månaden - den här veckan och lämnade dörren öppen för ett potentiellt uttåg.

 

 

Solskjaer sa: "De är fortfarande en del av klubben, en del av truppen, tränar bra. Ingen affär är slutförd för någon spelare - men det finns såklart en liten period kvar.

 

 

"Det har varit många klubbar intresserade av våra spelare, så låt oss se vad som händer.

 

 

"För mig är det också viktigt att tänka på våra önskningar och våra planer men även spelarnas såklart, för de är Man Utd-människor och spelare rakt igenom."

 

 

Transferfönstret är öppet t o m måndagen den 1 februari klockan 23:00 (engelsk tid, 00:00 svensk tid).

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2021 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards