Direktlänk till inlägg 21 juni 2016

MINO RAIOLA FORTSÄTTER BABBLA OM MCHITARJAN OCH UNITED...

Av Mikael Holmkvist - 21 juni 2016 22:28

 

Bilden: Agenten Mino Raiola (t.v.) fortsätter att prata om Henrich Mchitarjan och Manchester United. Nu menar han i tyska tidningen Bild att United är mittfältarens drömklubb och att chansen att flytta till OT-klubben kanske bara kommer en gång. Jag vet inte om Mourinho vill ha armeniern, eller om det bara är agentsnack, d.v.s skitsnack, men nog vore han en tillgång för oss, det förnekar jag inte.




Från ESPN Soccernet:



Borussia Dortmund mittfältaren Henrich Mchitarjan vill säkra en flytt till Manchester United och gå till "hans drömklubb", detta enligt spelaren agent.



Mchitarjan, 27, har sammanlänkats med en flytt från Dortmund i sommar och det pratet minskade inte direkt när kontraktsdiskussionerna om ett nytt avtal bortom 2017 föll ihop.



Och hans agent Mino Raiola har påstått att Manchester United har laget ett bud på €24 miljoner (236,3m kr), samtidigt som källor har berättat för ESPN FC att Arsenal är väldigt intresserade av att köpa Bundesligaspelaren.



Samtidigt har Dortmund insisterat på att de inte har några planer på att sälja Mchitarjan och kommer tvinga honom att fullfölja sitt kontrakt.



Raiola har nu bytt taktik i Tyskland och insisterar på i Bild på att Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke är "en av de bästa klubbossarna i världen" och med honom kan han "kommunicera respektfullt."



Men trots all den respekten vet Raiola att klubbens och hans intressen går åt olika håll och gör för närvarande en transfer omöjlig.



"Vi har båda väldigt olika åsikter och kämpar för dem som lejon," sa Raiola till Bild. "Watzke går 180 grader i en riktning och jag 180 grader i en annan. Men även om det inte ser så ut nu, hoppas jag fortfarande på en förnuftig lösning.



"Det är möjligt att ett sådant erbjudande att gå till Manchester United bara kommer en gång i livet för en spelare och ingen kan garantera oss att den dörren fortfarande är öppen för Miki nästa säsong. Manchester är Mikis drömklubb, han vill gå till dem på alla sätt."



Pressad av Bild gällande om United måste lägga ett högre bud än de rapporterade €24m (236,3m kr) sa Raiola: "Det är inte min uppgift. Min uppgift är att representera min spelares intressen. Det är känt vad Miki vill."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards