Direktlänk till inlägg 12 april 2017

DAVID DE GEA PETADES I VINSTEN MOT SUNDERLAND EFTER ETT GRÄL MED JOSE MOURINHO

Av Mikael Holmkvist - 12 april 2017 15:54

Oroande nyheter för Manchester Uniteds fans då det verkar som att Real Madrid måltavlans höftskada användes för att bortförklara det växande grälet

   

David de Gea har offentligt kritiserats av Jose Mourinho.

 

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Dan King, the Sun, onsdag 12 april, 2017:

 

 

DAVID DE GEA petades efter att ha varit oenig med Jose Mourinho.

 

 

United-bossen skyllde på en liten höftskada på De Gea då han förklarade spanjorens frånvaro i vinsten borta mot Sunderland.

 

 

Men väl insatta källor säger att De Geas insatser på senaste tiden och hans reaktion på kritiken från Mourinho var nyckelfaktorerna till att Sergio Romero tog hans plats på the Stadium of Light.

 

 

Stackars Luke Shaw fick tuff kritik då Mourinho visade offentlig ilska efter 1-1 matchen mot Everton.

 

 

Men det sägs att United-managern inför sin personal inte gjort någon hemlighet av sin frustration gällande De Geas insatser den senaste månaden.

 

 

Och när spanjoren blev irriterad på kritiken bestämde sig Mourinho för att ge Romero förtroendet mellan stolparna i matchen mot Sunderland.

 

 

Det har hela tiden förutspåtts att argentinaren kommer att stå i morgondagens Europa League-match mot Anderlecht, detta efter att ha spelat de flesta av Uniteds matcher i den turneringen.

 

 

De Gea blästrades för sin insats i 1-1 matchen mot Everton.

 

 

Så det riktiga testet för situationen med De Gea kommer att komma på söndag när United tar emot Mourinhos f.d klubb Chelsea i en match som är viktig för båda lagen.

 

 

The Special One är inte främmande för att offentligt kritisera sina spelare - till skillnad mot Sir Alex Ferguson, som bara plockade fram sin berömda "Hårtork" bakom stängda dörrar.

 

 

Sergio Romero höll nollan mot the Black Cats.

 

 

Särskilt Shaw har hamnat i skottlinjen efter att ha anklagats för att sakna intelligensen och viljan som krävs för att representera United.

 

 

Och Anthony Martial - som var en av de stora stjärnorna förra säsongen under Louis van Gaal - har också fått se sina insatser öppet kritiseras.

 

 

Mourinho fick sparken mindre än ett år efter det att han vann titeln med Chelsea efter att han blivit osams med flera seniora stjärnor p.g.a hans tuffa stil.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards