Direktlänk till inlägg 12 april 2017

TERRACE TALK: MAN UNITED - TRÅKIG OAVGJORD MATCH FÅR DE RÖDA ATT LÄNGTA EFTER SOMMAREN

Av Mikael Holmkvist - 12 april 2017 16:04

AV: Richard Kurt, the Irish Examiner, måndag 3 april, 2017:

 

Så mycket för det storslagna "låt oss se om vi är bättre utan Zlatan"-experimentet då.

   

 

 

 

Lördagens tråkiga kryss var förmodligen den tristaste och mest retsamma insatsen Old Trafford har bjudit oss på den här säsongen.

 

 

Enligt mina noteringar hade inte United något skott på mål förrän efter en timmes spel. De påstår även helt otroligt att vi ändå skapade 18 chanser. Vilket får mig att undra om jag dricker för mycket under matcherna och således ser - och räknar - dubbelt.

 

 

Försvaret är, för att vara ärlig, lätt att framställa.

 

 

Fyra av Uniteds "Big Five"-spelare var frånvarande och den överlevande femte - Armeniern - var oförklarligt förfärlig. Uniteds tunnslitna bänk erbjöd bevis på att vi verkligen inte hade något bättre val än att vända oss till Rooney med 20 minuter kvar att spela.

 

 

Inte den bästa starten på den här antagna maratongrillningen som april utsetts till, nu ska United spela åtta matcher på 27 dagar, med början imorgon mot Stackars Davids gamla klubb Everton, för att sedan fortsätta mot hans nya klubb i helgen.

 

 

Två av dessa åtta matcher är i Europa League, vilket jag alltmer får för mig ses av många Röda som en troligare väg till Champions League än en topp fyra placering.

 

 

Det slår mig som bisarrt, med tanke på hur nära City vi ligger i tabellen, och de välkända snabba växlingarna i utslagningsfotbollen.

 

 

Men ändå har flera Röda som jag känner redan börjat fixa resor till Europa-finalen, vilket du kanske ser som ett enormt förtroende för Josés motivationsförmågor, istället för ett omåttligt testande av ödet.

 

 

Managern själv verkar redan vara otålig för att säsongen ska sluta, så att han kan köra igång med omstruktureringen.

 

 

Han pratade djärvt om sommarmarknaden förra veckan, vilket ganska offentligt visade vilket jobb Woodward har att göra framöver, och det har tveklöst skett ett uppsving på buss-o-metern för transfers under de senaste dagarna.

 

 

Mina trynen i agentvärlden har sagt till mig att de vet att Uniteds prioriteringar är två centrala mittfältare och en forward, men att en mittback och/eller ytterback också kommer plockas in om de rätta möjligheterna dyker upp.

 

 

Jag har informerats om att United gjorde ett övertygat försök att landa José María Giménez från Atlético Madrid innan jul och kan således återvända till den fronten i juni. Spelaren ska vara väldigt sugen på den flytten. Och jag kan avslöja att Celtics superba unga ytterback Kieran Tierney också studeras noggrant, och att spelarens entourage tror att en flytt till O.T mycket väl kan vara på väg att ske. Han kommer med glödande rekommendationer från folk som har jobbat med honom, de pratar om en fantastisk 100% attityd och en väldigt professionell livsstil som kommer vara musik i Josés öron.

 

 

Han har även imponerat på Fergie, som antagligen har viskat rätt ord i rätt personers öron. Det är inte goda nyheter för Luke Shaw.

 

 

Men ännu större aktioner kan vara på gång på en mycket viktigare marknad. Jag har informerats om att det har dykt upp en del intressanta ljud i hedgefondernas undervegetation, och att vissa parter nu tittar seriöst på något som länge har förutspåtts: ett riktigt erbjudande till Glazer-familjen gällande hela rubbet.

 

 

Jag ska hastigt tillägga att det fortfarande är väldigt tidigt och nyckelparten vill inte gå ut med sitt namn än. Men sommaren 2018 kan komma att visa sig bli minnesvärd inte bara p.g.a nästa VM-turnering...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards