Direktlänk till inlägg 26 april 2017

KARRIÄREN ÄR ROOINERAD: ATT WAYNE ROONEY INTE ENS FICK KOMMA IN I MANCHESTER UNITEDS EUROPA LEAGUE-VINST MOT ANDERLECHT ÄR "SISTA SPIKEN I KISTAN" FÖR OLD TRAFFORD-KAPTENEN ENLIGT ROY KEANE

Av Mikael Holmkvist - 26 april 2017 13:26

Röda Djävlarnas kapten tvingades på nytt se på från bänken då United tog sig vidare från sin kvartsfinal efter förlängning

   

Wayne Rooney fick bara en plats på bänken under Manchester Uniteds vinst på övertid mot Anderlecht

 

 

 

AV: Alex Terrell, the Sun, fredag 21 april, 2017:

 

 

WAYNE ROONEYS brist på speltid för Manchester United mot Anderlecht var "den sista spiken i kistan" för hans Old Trafford-karriär.

 

 

Zlatan Ibrahimovic haltade av under matchen efter att ha landat illa på sitt knä och svensken får nu räkna med en tid på sidlinjen.

 

 

Men Rooney kallades inte in som ersättare för 35-åringen då Marcus Rashford fick ta klivet upp som centerforward medan Anthony Martial kastades in som vänsterytter.

 

 

Och Keane, vars Old Trafford-karriär slutade under bittra omständigheter 2005, tror att 31-åringen kommer lämna klubben i sommar.

 

 

Keane sade: "När det gäller helhetsbilden skulle jag tro att det här är slutet för Wayne i Manchester United.

 

 

Wayne Rooney kunde bara se på från sidlinjen då han var en oanvänd avbytare för Jose Mourinho igår.

 

 

"Han kommer självklart att bidra till slutet av säsongen p.g.a skadorna.

 

 

"Men han måste vara rasande på att han inte fick komma in. Jag tror det är den sista spiken i kistan för honom, definitivt.

 

 

"Som ledande målskytt i klubben förväntar jag mig att han är rasande.

 

 

"Om han inte är rasande så har han uppenbarligen förlorat tigerinstinkten.

 

 

"Han måste vara som en galen man ikväll, det måste han vara."

 

 

Keane var lika hård gällande Manchester Uniteds avslut. Jose Mourinhos lag slösade bort flera bra chanser i 2-1 vinsten på övertid mot Anderlecht.

 

 

Roy Keane och Wayne Rooney spelade tillsammans för Manchester United under en och en halv säsong innan Keane lämnade Old Trafford.

 

 

Bilden visar hur Zlatan Ibrahimovic landade illa på sitt knä.

 

 

Ibrahimovic var lika skyldig som någon annan under de två matcherna, där 210 minuters spelad fotboll producerade endast tre mål för United mot ett tydligt underlägset lag.

 

 

Keane, 45, tillade: "De var snabba ut ur startblocken, vilket man förväntar sig av United på hemmaplan och de tog ledningen.

 

 

"Men jag tycker att vi har sett det bästa och det sämsta av United ikväll. De skapade många chanser, men herregud, avsluten var så dåliga att det var otroligt.

 

 

"Jag tycker det summerar deras säsong då de missade så många chanser. Man kan förstå varför de ligger femma i ligan bakom Chelsea.

 

 

"Inte tillräckligt bra när det gäller avsluten och att vara klinisk och till sist kommer de undan med det, för de möter mindre motståndare i Europa League."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards