Direktlänk till inlägg 27 april 2017

PORRFILMSSPRATT BLEV VIRALT: JOHN TERRY HÅNAD AV TWITTER-ANVÄNDARE EFTER ATT HANS MAMMA SUE MISSTOGS FÖR EN LOOKALIKE-PROSTITUERAD I EN "LÄCKT" SEXVIDEO

Av Mikael Holmkvist - 27 april 2017 19:32

DET två minuter långa klippet visar en kvinna vid namn Lisa som utför en sexakt och det blev viralt under hashtagen "John Terry's mum"

   

Johns mamma, Sue, 58, var på semester i Portugal när lookalike-videon blev viral - hennes kompisar säger att hon "bara skrattade bort det" när hon fick höra talas om klippet.

 

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Stephen Moyes och Pat Gysin, torsdag 27 april, 2017:

 

 

JOHN Terrys mamma Sue misstogs igår för en lookalike-prostituerad i en sexvideo.

 

 

Ett klipp på två minuter där en kvinna utför en sexakt blev viral med hashtagen "John Terry's mum".

 

 

Men faktum är att det var en 32FF-sexarbetare vid namn Lisa som sågs i filmen - medan Sue, 58, var på semester i Portugal.

 

 

John, 36, ska ha ringt sin mamma efter det att filmen spreds online och några av hans fotbollsstjärnekollegor delade t.o.m filmen.

 

 

Vänner sade att Sue "bara skrattade bort det" och en kompis sade följande till The Sun: "Hon hade inte sett videon när Jon ringde henne för att berätta."

 

 

Klippet föreställde faktiskt en 32FF-sexarbetare vid namn Lisa.

 

 

Oh mamma... ett av alla Twitter-hån mot stjärnan och bluffvideon.

 

 

Videon visade en kvinna som utför en sexakt på en okänd man innan hon poserar för kameran med tungan ute.

 

 

Twitter-användare retade Chelsea-stjärnan och en skrev: "John Terry kommer aldrig att kunna träffa sin mamma igen."

 

 

En annan skojade: "Såg hela filmen och förväntade mig att John Terry skulle knalla in i fullt matchställ och benskydd."

 

 

Men igår kväll var Lisa, som erbjuder sina tjänster för £150 (1,796 kr) i timmen eller £50 (599 kr) för en snabbis på 15 minuter, väldigt arg efter att videon läckts.

 

 

Twitter-användare retade Chelsea-stjärnan och en skrev: "John Terry kommer aldrig att kunna träffa sin mamma igen."

 

 

Terry på Stamford Bridge igår kväll med f.d lagkamraten Frank Lampard för att titta på FA Cupens ungdomsfinal.

 

 

Hon sade: "Det är patetiskt, väldigt sorgligt och tragiskt att folk måste göra de här sakerna. Det har absolut ingenting med mig att göra.

 

 

"Någon kille har lagt upp det på Twitter. Jag fick reda på det för att en klient sms:ade mig.

 

 

"Det är jag i filmen. Jag har inte gjort något fel. Det är såklart inte John Terrys mamma, eller hur? Om jag kan hjälpa henne kommer jag att göra det."

 

 

Lisa, som underhöll klienter på the Holiday Inn i Borehamwood, Herts, tillade: "Jag åker över hela landet. Jag är bara en vanlig person som gör ett bra jobb. Det är allt."

 

 

En talesman för Terry, som igår kväll var på Stamford Bridge med f.d lagkamraten Frank Lampard för att titta på ungdomsfinalen i FA Cupen, svarade inte då vi bad om en kommentar.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards