Direktlänk till inlägg 30 januari 2024

EXKLUSIVT: “DRACK HELA DAGEN!”

Av Mikael Holmkvist - Tisdag 30 jan 23:34

Hällde i sig tequila, föll i säng helt påklädd och ringde sedan Man Utd och sjukanmälde sig… Marcus Rashfords festande i 12 timmar från insidan


 





AV: Richard Moriarty och Sarah Ridley, The Sun, tisdag 30 januari, 2024



MARCUS Rashford festade och drack massor av tequila i 12 timmar innan han kraschade kl 3 på natten och några timmar senare sjukanmälde han sig.



Manchester United-anfallaren, 26, petades i söndagens FA-cupmatch borta mot Newport County efter att ha missat en träning till följd av två dagars supande i Belfast.



 

Marcus Rashford festade och drack massor av tequila i 12 timmar innan han kraschade kl 3. Här ses fotbollsesset på Nordirland innan hans suparfest började. Credit: Twitter

 


Marcus Rashford poserade för en bild med en restaurangarbetare i torsdags klockan 16:22.

 


Rashford gick ut och drack på Lavery’s efter att ha anlänt till Belfast i onsdags kväll.




En servitris som gjorde Manchester United-esset sällskap på hans alkoholfyllda utflykt berättade igår kväll att han var “på ett uppdrag för att bli full”.



Hon sa att den berusade anfallaren hällde i sig tequilashots och cocktails innan han kollapsade i en hotellsäng fullt påklädd precis innan klockan 3.



Rashford hade då spenderat två dagar med att festa under ett besök i Belfast för att träffa en kompis, sedan åkte han med ett privatflyg tillbaka till Manchester kl 7 på morgonen i fredags.



Men sedan ringde han och sjukanmälde sig och bötfälldes senare med £650 000 (8,59 miljoner kr) - två veckolöner - och petades från FA-cupmatchen borta mot Newport County i söndags.



Igår på morgonen fotograferades han då han anlände till träningsanläggningen inför ett allvarligt möte med Uniteds bossar.



Belfast-servitrisen Sarah Adair, 30, berättade igår kväll att hon hade serverat fotbollsspelaren lunch innan han bjöd in henne för att festa med honom.



Hon påstod att de hade en “konstig” utekväll som slutade med att hon fick lägga honom i sängen efter att han på fyllan tappat enorma buntar med sedlar på golvet.



Sarah sade: “Jag är inte förvånad att han missade träningen dagen efter med tanke på hur sent han gick och lade sig och hur mycket han hade druckit. Han måste ha vetat att han inte skulle vara i form för att spela fotboll.”



Hon är mamma till ett barn och arbetade i torsdags eftermiddag när ett säkerhetsteam på två man kom in och bad om ett diskret bord för en “högprofilig” VIP-grupp.



Först tänkte Sarah att det skulle kunna vara en berömd skådespelare som James Nesbitt eller Jamie Dornan då staden är populär för filminspelning.


När Rashford klev in kände hon inte igen honom och insåg att han var en fotbollsspelare först när hennes United-galne chef berättade det.


Hon sade: “Han kom med två män och två kvinnor. En var helt klart en kompis och den andra tjejen var fransk och väldigt snygg.


“Hon verkade vara med Marcus p g a hur de interagerade. Hon rörde vid hans knä och han rörde vid hennes arm, men man kunde se på konversationen att de inte kände varandra så väl. Det var som att han precis hade träffat henne.”


Tidigare hade Rashford besökt Larne FC efter att hans fotbollskompis Ro-Shaun Williams skrivit på för den nordirländska klubben.


Då Sarah serverade gruppen berättade även Rashford att han hade besökt baren the Dirty Onion och puben Lavery’s kvällen innan efter att ha flugit över till staden.


Han beställde havsabborre och frågade sedan var man kunde hitta något bra uteställe, innan han tillade: “Du borde komma ut med oss och visa oss runt.”


Samtidigt frågade Sarahs chef artigt Rashfords säkerhetsfolk om han fick ta en bild med honom, men de sa nej eftersom han var på en “affärsresa”. De gav även samma svar till Sarah då hon bad honom om en autograf till hennes farbror.


Sarah sade att Rashford inte rörde sin mat och att han istället var mer intresserad av vilken tequila de hade då han och hans kompisar hällde i sig shots och drack cocktails.


Till sist gav han med sig gällande bilden och poserade, förutsatt att Sarahs chef lät henne sluta tidigt så att hon kunde göra dem sällskap senare.


Sarah sade: “Jag trodde att han skojade. Min boss gick med på det.”


Hon fortsatte: “Jag har aldrig varit ute med en Premier League-fotbollsspelare förut så jag tänkte, ‘Varför inte?’. Då visste jag inte hur konstigt det skulle bli.”


Innan de gick frågade Rashford Sarah om hon kände till några nattklubbar som kunde hålla öppet senare än den vanliga stängningstiden, som är kl 3, om han betalade dem tillräckligt med pengar.


Hon sade: “Det klargjorde för mig att han redan hade bestämt sig för att han inte skulle träna på fredagen. Han hade inga planer på att åka hem den kvällen.”


Sarah klev av sitt skift tidigt kl 17 och gick hem innan hon återvände till stadens centrala delar runt kl 19.


Hon sms:ade Rashfords säkerhetsvakt som planerat, men sen fick hon sitta ensam i en bar i nästan tre timmar innan en transportbil av märket Mercedes dök upp kl 21:40 och en säkerhetsvakt hämtade henne.


Hon ombads att lämna över sin telefon och att inte avslöja vem hon kom med, men hon fick berätta för sin mamma.


Taxin tog Sarah till restaurangen Villa Italia där Rashford befann sig med sitt entourage och två andra lokala kvinnor som också hade blivit medbjudna.


Sarah sade att Rashford hade bokat hela övervåningen och tagit med sin egen bluetooth-högtalare så att han kunde spela sin favorit rap-musik.


Han var klädd helt i vitt och bar en diamantprydd klocka på vardera handled tillsammans med sex eller sju silverdiamantkedjor och två diamantringar. Han hade även två identiska iPhone-telefoner på bordet.


Hon berättade vidare att Rashford hade med sig sin egen flaska med tequila. Hon minns tillbaka: “Jag drog till mig en stol och satte mig bredvid honom och vi alla pratade med varandra.


“Marcus var självsäker men verkade även lite blyg. Det är lite som att han inte riktigt vet vem han är. Han ger ifrån sig en vajb om att han tänker, ‘jag är en fotbollsspelare, jag har massor av pengar och kan göra vad jag vill’. Hans vänner behandlade honom som om han var en gud.”


Sarah sade att Rashford beställde bruschetta men han rörde det inte då han inte tycker om tomater med kärnor i.
Hon sade att stjärnan, som bara åt bröd, sade följande till henne: “Jag har druckit hela dagen.”


Sarah tillade: “De drack fortfarande tequila och skickade runt en flaska Patron och han beställde även en runda med limoncello. Han var helt klart på ett uppdrag för att bli full.”


Hon sade att en av Rashfords kompisar påminde honom om att han hade träning morgonen efter, men spelaren sade att han ville gå ut.


När en av tjejerna nämnde nattklubben Thompson’s Garage som ett ställe att besöka frågade Rashford om de trodde att DJ:n skulle låta honom spela hans egen musik.


När middagen var över splittrades gruppen upp i tjejer och killar och de reste i separata bilar till Thompson’s, där klubbesökare fångade ögonblicket då Rashford anlände.


Gruppen gick till ett privat område som kallas The Attic och beställde ännu fler drinkar. Senare ska Rashford och den franska tjejen ha grälat efter att hon anklagat honom för att ha kysst en annan kvinna.


 

Sarah Adair berättade att hon hade serverat fotbollsspelaren lunch innan han bjöd in henne att festa med honom. Credit: Pacemaker

 

Esset besökte Lavery’s i Belfast. Credit: Pacemaker




ESSET RASHS SUPARTIDSLINJE

 

Onsdag 24 januari
9:55 (10:55 svensk tid): Rashford anländer till Manchester Uniteds träning.
16.21: Privatflygplanet lämnar Manchester.
17:17: Planet landar på Belfast International Airport. Rashford checkar in på hotellet the Fitzwilliam och besöker barerna the Dirty Onion och Lavery’s Bar.

 

Torsdag 25 januari
13:06: Bild postad online på Rashford hos Larne FC.
14:00: Anländer på Sarahs restaurang.
16:30: Lämnar restaurangen.
21:40: Rashford skickar en chaufför som kör Sarah till restaurangen Villa Italia.


Fredag 26 januari
00:30: Rashford filmas då han går in på nattklubben Thompson’s Garage.
2:00: Rashford lämnar och gruppen åker tillbaka till hans hotell - men en källa nära spelaren insisterar på att det var klockan 1.15
2:50: Stjärnan kollapsar i sängen helt påklädd.
5:00: Rashford och hans säkerhetsfolk lämnar hotellet.
7:00: Privatflygplanet lämnar Belfasts flygplats.
8:00: Planet landar på Manchesters flygplats.


Söndag 28 januari
Rashford petas från FA-cupmatchen mot Newport County. United-bossen Erik ten Hag säger att Rashfords uppträdande är en “intern sak” och att han kommer “hantera” det.


Måndag 29 januari
8:45: Rashford anländer för träning.



Sarah berättade följande för The Sun: “Hon sade till mig, ‘jag är så arg för att han tror att han kan göra vad han vill’.”


Igår kväll insisterade en källa nära Rashford på att anfallaren lämnade klubben kl 1:15.


Men Sarah säger att gruppen festade till strax efter kl 2, då bestämde Rashfords kompisar och säkerhetsfolk att fotbollsspelaren var för full och behövde gå och lägga sig.


När de lämnade nattklubben filmade en annan klubbesökare Rashford och man hörde en vakt säga till dem: “Ni kommer sätta honom i trubbel.”


Sedan åkte gruppen tillbaka till det femstjärniga hotellet the Fitzwilliam där Rashford bodde i residenssviten, som kostar £1,500 (19 869 kr) per natt.


Sarah åkte med dem andra upp till rummet men den franska tjejen kunde höras skrika då hon försökte ta sig in. Sarah påstod att Rashford då samlade ihop kvinnans tillhörigheter och dumpade dem utanför dörren, innan säkerhetspersonalen förde bort henne.


Hon sade: “Jag sade till Marcus att gå ut och prata med henne men han sade bara, ‘Nej, jag bryr mig inte’.


“Vid den här tidpunkten var han så full att han tog upp sin egen väska och tappade den och massor av pengar ramlade ut. Det var bara £20-sedlar (265 kr) och de låg i stora buntar. Jag skulle tro att det var mellan £8,000 och £10,000 (mellan 105 968 kr och 132 460 kr) i sedlar.


“Sedan ramlade han bakåt in i väggen och jag fick lyfta upp honom och lägga honom på sängen. Han var fullt påklädd och jag antar att han bara kollapsade så. Han kom inte ens in under täcket.”


En av Rashfords kompisar sade till Sarah att hon kunde sova i ett annat rum, vilket hon gjorde och vaknade 9:30 på fredagen. Då sms:ade hon hans säkerhetsvakt och frågade vilken tid hon behövde vara ute.


Han sade till henne att Rashford och hans team hade åkt kl 5 och frågade henne om hon hade lämnat någonting i hans rum, eftersom de inte hade gjort “någon svepning”.


Sarah sade igår kväll att hon inte var förvånad att fotbollsspelaren efter detta har fått problem, hon tillade: “Han var

helt klart på ett uppdrag för att ha en stor kväll.


“Det är inte så att det inte var planerat från början. Jag vet inte hur han inte insåg att han skulle bli påkommen.


“Alla tog bilder på honom under utekvällen.” Källan nära Rashford påstod att stjärnan återvände till hotellet kl 1:15, att han inte hade druckit cocktails och hade mindre än £1,000 (13 247 kr) i kontanter.


Igår träffade Rashford och hans bror och tillika agent Dwaine managern Erik ten Hag och Uniteds fotbollsdirector John Murtough för ett allvarligt snack.


En källa tillade: “Marcus accepterar att hans standard har sjunkit långt under vad som förväntas.”


Igår kväll sade klubben följande: “Marcus har tagit ansvar för sitt agerande. Detta har hanterats som ett internt disciplinfall, som nu är stängt.”


 

Spelaren fotograferades inne på klubben i fredags kl 00:55 då festandet fortsatte.

 

Rashford bodde i residenssviten. Credit: Fitzwilliam

 

Rashford anlände för ett allvarligt snack i måndags kl 8:45. Credit: Eamonn och James Clarke



 



 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 30 mars 18:44


            AV: Daniel Taylor, The Athletic, tisdag 12 september, 2023     Under sin första dag med husletande förstod Kevin Keegan att det inte var någon vanlig by då mäklaren föreslog att de skulle käka lunch för att diskutera va...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards