Direktlänk till inlägg 31 juli 2015

Sd-POLITIKER I MULLSJÖ, HARRY REDKNAPP OCH EN HUND...

Av Mikael Holmkvist - 31 juli 2015 20:42

   

Bilden: Förstår att ni undrar vad Harry Redknapp och Sd-kommunpolitikern i Mullsjö Albert Müller gör på bilden till dagens inlägg, läs vidare här under så förstår ni. (Klicka på bilderna för att förstora)

 

 

 

 

2012 anklagades ärkepajasen Harry Redknapp för att ha tagit emot hemliga betalningar av en f.d Portsmouth ägare, den amerikansk-serbiske kapitalisten Milan Mandarić. Redknapp friades senare i domstolen, men betalningar hade skett till engelsmannens konto i Monaco, tecknat under namnet "Rosie47", en kombination av dårens hunds namn och hans födelseår!

 

 

Nu har den här grejen med att blanda in hundar i sina ljusskygga aktioner även nått Sverige. Föga förvånande är det en innovativ och intelligent Sd-representant som använt sig av tjänster från våra fyrfotade kamrater.

 

 

Vet inte om ni är bekanta med metropolen Mullsjö, är ni inte det så ligger den ungefär mellan Jönköping och Falköping, i Jönköpings län, men tillhör landskapet Västergötland. I denna pulserande stad finns en ledande företrädare för det Sverigevänliga partiet Sd vid namn Albert Müller. I gårdagens (30/7-2015) Jönköpings-Posten figurerade nämnda Müller i en artikel.

 

 

Så, nu är jag tillbaka. Var tvungen att gå ut och ta en nypa frisk luft och garva lite innan jag fortsätter skriva det här. Den här Müller har alltså helt rimligt postat rasistisk skit från sidan Motgift, när det kom fram så visste han inte vad det var för sida, men insåg plötsligt att det kanske inte var helt lämpligt, så han lovade jättesnällt att inte göra om det. Men istället för att använda sin egen sida så börjar han posta från profilen "Boerboel Mullsjö", och det är alltså pungskinnets hunds sida! Den stackars hunden i det här tragikomiska soppan heter f.ö Bingo.

 

 

Boerboel är en hundras från Sydafrika, och på hans sida postar alltså detta pisshuvud en massa annan rasistisk dynga. På frågan om varför han publicerar politiska inlägg på sin hunds profil svarar Müller i ett mejl till Jönköpings-Posten:

 

 

"Som politiker brinner jag för Sveriges överlevnad, min familj, barn och barnbarn./.../ Jag tillhör den majoritet som ser faran med att islam vill påverka vårt land ."

 

 

Alltså... vad säger man ens? Har Jimmie "Give 'em Hell" Åkesson eller Kunta Kenta hört av sig till Bingo än? Eller innefattar nolltoleransen mot rasism inom deras ärevördiga parti inte hundar? Frågan ska kanske lyda: Innefattar nolltoleransen mot rasism någon i deras ärevördiga parti? Men nu ska vi inte vara sådana, inte håna detta demokratiskt valda parti som bara kämpar för ett bättre Sverige. God natt, eller Voff, voff!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards