Direktlänk till inlägg 10 juli 2016

MANCHESTER UNITED MANAGERN MOURINHO FRUSTRERAD PÅ TRANSFERSTRATEGIN

Av Mikael Holmkvist - 10 juli 2016 21:02

Jose Mourinho hade hoppats att Man Utd skulle ha fixat fler transfers vid den här tidpunkten men Ed Woodward har hittills bara fixat ett enda nyförvärv

   

Mourinho är inte nöjd med Uniteds bristande utveckling på transferfronten.

 

 

 

AV: Samuel Luckhurst, Manchester Evening News, fredag 24 juni, 2016:

 


Jose Mourinho är frustrerad på Manchester Uniteds hittills bristande utveckling i sommarens transferfönster.

 


United köpte mittbacken Eric Bailly från Villarreal tidigare den här månaden i en affär värd upp till £30 miljoner (332,4m kr) och Mourinho är säker på att göra en tung värvning, men M.E.N Sport förstår att Mourinho är missnöjd med att Ed Woodward misslyckats med att fixa fler spelaraffärer tidigt under sommaren.

 


Mourinho vill köpa minst fyra spelare i sommarens transferfönster, där United är intresserade av Real Madrid försvararen Raphael Varane, Juventus mittfältaren Paul Pogba, Borussia Dortmund speluppläggaren Henrich Mchitarjan och anfallaren Zlatan Ibrahimovic.

 


Mourinho ville att United skulle köpa Renato Sanches men det sägs att klubben velade och drog ut på tiden istället för att stänga affären i rädsla för att det skulle ha bekräftat Louis van Gaals utdragna uttåg.

 


Woodward skickade ut scouter för att titta ordentligt på Portugal mittfältaren Sanches innan han gick till Bayern München från Benfica den 10 maj och United indikerade att de beslutat sig för att inte köpa honom för att Van Gaal inte var intresserad.

 

 

Sanches gick till Bayern München i maj.

 


Men det var en dimridå för att United vägrade att offentligt underminera Van Gaal och de kunde ha sytt ihop affären för Sanches en vecka innan han gick med på att flytta till Bayern.

 


Mourinho, som snart kommer återvända till England från sin sommarsemester, har ingen intention att köpa några fler Portugal-baserade spelare. Mourinho är en beundrare av Sporting Lissabon mittfältaren Joao Mario men anser inte att han är någon uppgradering av Uniteds nuvarande centrala mittfält.

 


"Jag kommer inte köpa några spelare från Portugal," sa Mourinho under en föreläsning vid Lissabons universitet förra månaden. Jorge Mendes klienten Bebe var den senaste spelaren United köpte från ett portugisiskt lag 2010.

 


Mourinho har prioriterat att köpa Pogba och M.E.N Sport avslöjade att hans agent, Mendes, kan komma att medla, men United managern ska vara pessimistisk gällande chanserna p.g.a intensiv konkurrens om Juventus mest värdefulla tillgång.

 


Ibrahimovic kan till slut vara på väg till United nu när Sverige har slagits ut ur EM, medan klubben fortfarande jobbar på en möjlig affär för 27-åriga Mchitarjan.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards