Alla inlägg den 19 maj 2016

Av Mikael Holmkvist - 19 maj 2016 14:49

En fullständig utredning av söndagens uppskjutna match på Old Trafford - vilket den lokala polischefen ropat på - känns absurt överdrivet och riskerar t.o.m att överskugga "Allahu Akbar" träningsincidenten på the Trafford Centre

   

"Jag kan inte hjälpa det men det känns som att mycket av ångesten och ilskan som flyger runt inte egentligen handlar om det låtsade rörbombsfiaskot, utan om post-Ferguson fiaskot." Fotografi: Andrew Yates/Reuters

 

 

 

AV: Marina Hyde, the Guardians sportblogg, onsdag 18 maj, 2016:

 

 

Med den bästa viljan i världen känns detta som förnedrande tider för Manchester Uniteds rojalistiska hovleverantör, en gång i tiden guldstandarden för allt från viner till logistik. Förra veckans onödiga sena ankomst för lagets buss till Upton Park ställde frågor till Bulova. "Den Officiella Tidhållarpartnern för Manchester United". Men vid den tidpunkten var United åtminstone schemalagda att avsluta säsongen i tid. Sedan dess har du kanske kunnat urskilja lite oordning orsakat av vad vi kommer klassificera som de Officiella Säkerhets Sökningsexperterna för Manchester United.

 

 

Under dagar som nu tillhör det förflutna verkade själva tiden vara en del av klubben där tidens lagar underordnades en högre form av mätning: Fergie time. Då var United i topp och säkra där i april. Nu kommer de femma under den andra halvan av maj. Inget av det ovan skrivna är menat att ge klubben vad deras egna källor lovar den aktuella "idioten" på Security Search Management and Solutions - nämligen "en riktig omgång". Men jag kan inte hjälpa det, men det känns som att mycket av ångesten och ilskan som flyger runt inte egentligen handlar om det låtsade rörbombsfiaskot, utan om post-Ferguson fiaskot." Utbildningshjälpmedel är bara något annat att addera till den långa listan med titeln Vad Vi Pratar Om När Vi Pratar Om Fergie. Bomber på muggen är den senaste grejen som många anser "inte skulle ha hänt under Sir Alex", men men alla sakers största sak är såklart Europa League fotbollen. Utbildningshjälpmedlet är bara en intrig.

 

 

Inte för att den allmänna säkerhetens konsekvenser helt kan avfärdas. Oavsett hur Keystone Cops (https://sv.wikipedia.org/wiki/Keystone_Cops) det verkar vara så tjänar uppvisningen av rörbomb/sökhundar som enykter påminnelse. Det mycket komplexa moderna säkerhetshotet betyder att vi är engagerade i konflikt och ombudskonflikt på ett antal teatrar, inklusive den afghanska teatern, den syriska teatern och Drömmarnas teater.

 

 

Trots detta känns reaktionen på Uniteds uppskjutna match mot Bournemouth i söndags ändå absurt överdriven. En vansinnig Greater Manchester borgmästare och police and crime commissioner (https://en.wikipedia.org/wiki/Greater_Manchester_Police_and_Crime_Commissioner), Tony Lloyd, har ropat på "en fullständig utredning". Verkligen? Det finns garanterat tillräckligt många riktigt hemska saker som händer i världen utan att polisöverheter behöver väta sina byxor gällande falska alarm. Men om det ändå blir en faktisk utredning, hoppas jag att Sir John Chilcot genomför den, för jag skulle vara ganska nöjd att få rapportera om det i den nya post-Ferguson mätningen för elasticitet: Chilcot time.

 

 

Dessutom vet jag att den absolut sista saken Mr Lloyd skulle vilja få se är att ilskan över den klumpiga Old Trafford övningen skulle skymma en annan kritiserad säkerhetsövning, den här gången pratar vi om den som organiserades av Greater Manchester polisen. Det var, trots allt, så sent som i förra veckan som en simulerad självmordsbombning i Manchesters Trafford Centre kritiserades för att den innehöll en "bombman" som helt onödigt skrek "Allahu Akbar" då han startade övningen genom att detonera sina låtsassprängämnen.

 

 

Det finns ingen mening med att spekulera om huruvida något av detta skulle ha hänt under Sir Alex Ferguson, den f.d United managern strök uttryckligen sig själv från att ställa upp i valet till borgmästare i november förra året. Allt vi kan göra är att konsultera våra Bulova klockor och fundera på huruvida det är fler bombövningar på gång under sommaruppehållet från fotbollen i Manchester.

Av Mikael Holmkvist - 19 maj 2016 14:43

Anfallaren förnekar att han är pappa till 23-åringens ofödda barn

 

 

 

 

EXKLUSIVT av: Fred Nathan och Guy Patrick, the Sun, onsdag 19 maj, 2016:

 

 

EN STUDENT anklagade igår kväll gifta Manchester City anfallaren Wilfried Bony för att ha gjort henne gravid och sedan dumpat henne.

 

 

Courtney Ngobe, 23, menar att hon hade en flört med tvåbarnspappan som köptes till City för £28 miljoner (360,09m kr) och att den tog slut när han fick reda på att hon var gravid.

 

 

The Sun har förstått att Elfenbenskusten stjärnan Bony, 27, förnekar att han är pappan och har lovat att genomgå ett faderskapstest.

 

 

Fantastiskt vackra studenten Courtney är nu i åttonde månaden.

 

 

Men Courtney postade igår en bild på ultraljudet av hennes ofödda barn på Instagram med orden: "Vår gåva från gud. En välsignelse skickad från himlen. Skapad med ett syfte, och en del av guds perfekta plan."

 

 

Hon inkluderade en länk till fotbollsspelarens egna Instagram konto, "W .Bony".

 

 

Courtney, i åttonde månaden av sin graviditet, kommer från London, postade även en video av hennes mage med bildtexten: "Min oskuldsfulla ängel, så nyfiken och flitig. Mama kan inte vänta på att få träffa dig."

 

 

Courtney postade sin ultraljudsbild på Instagram och kallade bäbisen "en välsignelse skickad från himlen."

 

 

Hennes syster Nicole Ngobe, 24, en exekutiv VIP värdinna som också bor i huvudstaden, påstod igår att Bony jagade efter Courtney på sociala medier förra sommaren.

 

 

Hon sa följande till the Sun: "Bony jagade min syster över Instagram.

 

 

"Hon hade ingen aning om att han var gift och hade barn.

 

 

"Hon är en 23-årig tjej och hon är naiv, men hon föll för honom.

 

 

"Han har krävt ett faderskapstest och när hon gick med på att göra ett innan födseln sa han nej och ville vänta tills efteråt."

 

 

Bony postade helt bisarrt igår en video med en man som rånas av en tjuv som låtsas vara en tiggare.

 

 

Han lade till följande text: "När man försöker hjälpa folk och man får detta", men senare tog han bort det och sitt konto privat.

 

 

Anfallaren gjorde sig först en karriär i Europa innan han blev en massiv succé i Swansea City, där fansen kallade honom Daddy Cool efter Boney M hiten från 1976.

 

 

Den gifta tvåbarnspappan, kallad "Daddy Cool" av lagkamraterna, har krävt ett faderskapstest.

 

 

Han blev den delat dyrast afrikanska spelaren när han flyttade till Man City för £28 miljoner (360,09m kr) förra året, men han har sedan plågats av skador.

 

 

Familjemannen bor i en herrgård som han hyr för £10,000 (128,603 kr) i månaden, den ligger i utkanten av Manchester och han hyr den med sin fru och deras två söner Jeffrey, tio, och Orphee, nio. Han postar även regelbundet bilder på sina barn till hans 183,000 följare.

 

 

Han är även engagerad i lokala samhällsprojekt för sin klubb och ger pengar till fattiga barn hemma i Afrika.

 

 

Hans talesman sade igår följande: "Mr Bony har informerats om olika postningar på sociala medier som både är upprörande och smärtsamma för honom och hans familj.

 

 

"Mr Bony ber om att hans privatliv och familjens privatliv ska respekteras nu."

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards