Direktlänk till inlägg 8 oktober 2017

NEMANJA MATIC SÄGER ATT MANCHESTER UNITED INTE HAR SETT DET BÄSTA AV HONOM ÄN

Av Mikael Holmkvist - 8 oktober 2017 18:56

 

Nemanja Matic har hjälpt Manchester United till en framgångsrik start på säsongen.

 

 

 

AV: Belfast Telegraph, söndag 1 oktober, 2017:

 

 

Nemanja Matic har lovat att det kommer komma ännu mer efter att spelat "enkelt" i början av sin Manchester United-karriär för att täcka över inverkan av en störd försäsong.

 

 

Victor Lindelöf och Romelu Lukaku följdes till Old Trafford i somras av den 29-åriga serbiska landslagsmannen då, efter veckor av pushande, Jose Mourinho fick sin man.

 

 

Experternas förvirring gällande de regerande Premier League-mästarna Chelseas beslut att gå skilda vägar med Matic ökade bara då han inledde suveränt och har hjälpt United att äntra landslagsuppehållet på samma poäng som ledarna Manchester City.

 

 

Men den defensiva mittfältaren seglar inte iväg efter uppvisningarna tidigt på säsongen. Och han menar att han har jobb att göra med sin egen form efter att ha missat försäsongen och marginaliserats på Stamford Bridge.

 

 

"Jag hade inte försäsongen," sade Matic. "Jag tränade ensam. Jag känner det i vissa delar av matcherna!

 

 

"Min kropp är inte redo än och jag har en del svårigheter, såklart, men jag försöker dölja det och spela enkelt. Jag kommer bli bättre.

 

 

"Vi vet vad vi måste göra för vi är Manchester United och vi fokuserar bara på nästa match.

 

 

"Alltid är nästa match den viktigaste, så match för match måste vi få poäng och i maj nästa år får vi se. Det är en lång väg att gå."

 

 

Resan till Liverpool om två veckor kommer definitivt att bli en bättre indikation på Uniteds kvalitet än deras 4-0 överkörning i lördags mot ett Crystal Palace med stora svårigheter.

 

 

Men Uniteds sjätte raka vinst på Old Trafford i alla turneringar den här säsongen kan inte avfärdas efter att en dålig hemmaform kostade dem så dyrt förra säsongen.

 

 

"Som du vet så har vi vunnit nästan alla matcher, vi spelade bara oavgjort borta mot Stoke - i Premier League är det väldigt svårt att göra det," sade Matic.

 

 

"Det kan bara göras av stora lag, så vi visade att vi är ett stort lag och vi måste fortsätta så.

 

 

"Vi kan inte vara avslappnade inför framtiden för vi måste vinna mer, fokusera för lagen vet nu hur vi spelar.

 

 

"Lagen känner till vår formation, våra spelare och, såklart, i framtiden kommer de att vilja visa att de kan spela mot Manchester United så vi kommer vara fokuserade, vi kommer vara redo för det.

 

 

"Det kommer bli svårt men det är därför vi är här."

 

 

Den utmaningen har blivit ännu svårare av det som Mourinho kallar en "långsiktig" skada på Paul Pogba, vars excellenta start på säsongen inte så lite kom p.g.a Matics bidrag.

 

 

"Vi vet att han kommer bli borta ett tag," sade Matic.

 

 

"Han är väldigt viktig för oss, han är en fantastisk spelare, men jag är säker på att han kommer vara redo snart.

 

 

"Jag är säker på att han kommer återhämta sig bra och han kommer vara redo för den här säsongen, hjälpa oss och göra många mål.

 

 

"Alla vet att Paul är väldigt viktig för Manchester United, men vi har även fantastiska spelare som spelar istället för honom.

 

 

"Vi visade i de senaste matcherna att alla i Manchester är redo att spela och att alla kan hjälpa oss."

 

 

Marouane Fellaini, en Mourinho-favorit, har verkligen dragit sitt strå till stacken och gjorde två mål i lördagens vinst mot Palace.

 

 

"Han är en fantastisk spelare," tillade Matic.

 

 

"Om man ser hur han arbetar varje dag på träning så förvånar inte hans matcher som han spelat mig - att han spelade bra, att han gjorde mål.

 

 

"Han får inte berömmet han förtjänar, så jag är säker på att han den här säsongen kommer visa all sin kvalitet."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards