Direktlänk till inlägg 20 oktober 2017

ARSENALS MESUT ÖZIL ÄR SÅ SÄKER PÅ ATT MANCHESTER UNITED-TRANSFERN KOMMER BLI AV ATT HAN SAGT TILL LAGKAMRATERNA ATT DET ÄR KLART

Av Mikael Holmkvist - 20 oktober 2017 00:03

Det är troligt att Gunners kommer sälja den alltmer marginaliserade mittfältaren i januari istället för att förlora honom gratis nästa sommar

   

 

 

 

 

AV: John Cross, Daily Mirror, fredag 20 oktober, 2017:

 

 

Mesut Özil har sagt till sina Arsenal-lagkamrater att han kommer skriva på för Manchester United.

 

 

Özil, 29, är redo att göra det sanslösa klubbytet och han är säker på att han kommer flytta till Old Trafford.

 

 

Den tyske mittfältarens kontrakt går ut efter den här säsongen och då kan han lämna gratis, men Gunners-bossen Arsene Wenger erkände offentligt förra veckan att de kn komma att sälja honom i januari.

 

 

Det har nu öppnat dörren för möjligheten att Özil drar till en av deras största rivaler.

 

 

Men det återstår att se huruvida Old Trafford-jätten kommer försöka få till en affär för världsmästaren från 2014.

 

 

Özil, som blivit alltmer marginaliserad på the Emirates efter att ha förlorat sin plats i startelvan, gör ingen hemlighet av att han är beredd att lämna.

 

 

United-bossen Jose Mourinho har offentligt erkänt att han ser Özil som världens bästa i nummer 10-positionen.

 

 

Paret hade en stark relation då de jobbade ihop i Real Madrid, och det finns kvar en djup respekt trots Özil blandade framgångar sedan hans flytt till norra London 2013.

 

 

Att sno en av Arsenals dyraste tillgångar skulle även betyda att Mourinho fick chansen att trycka till bittra managerrivalen Wenger rejält.

 

 

Özils representanter har begärt att spelaren ska få £350,000 (3,97m kr) i veckan för att skriva på ett nytt kontrakt.

 

 

The Gunners erbjöd £275,000 (3,12m kr) i veckan förra säsongen men Mirror Sport förstår att deras intresse för att behålla honom nu har svalnat.

 

 

De är redo att sälja honom i januari för att få tillbaka en del av pengarna de köpte honom för, men den enda klubben som hittills har deklarerat sitt intresse offentligt är italienska Inter Milan.

 

 

Wenger erkände också att de kan komma att sälja anfallaren Alexis Sanchez i januari då hans kontrakt också går ut i sommar, och ligaledarna Manchester City är intresserade av honom.

 

 

Det har inte bildats någon kö av klubbar som är intresserade av Özil, särskilt inte efter att han tappat sin startplats

den här säsongen.

 

 

Hans dåliga insats som inhoppare i andra halvlek borta mot Watford i lördags ska ha irriterat andra i omklädningsrummet och personer i tränarstaben.

 

 

Arsenal-legendaren Robert Pires påstod den här veckan att Özil har stört sig på klubbens misslyckande med att bygga en trupp som kan utmana om stora pokaler.

 

 

Hästkapplöpningslegendaren och Gunners-supportern Tony McCoy har slutit sig till kritikerna och menar att den tyske landslagsmannen inte förtjänar att bära tröjan.

 

 

F.d jockeymästaren McCoy sade: "Vi har spelare där ute som glider omkring. Özil är inte värd att matas, än mindre bli betald genom ett kontrakt.

 

 

"Han ser inte ut att vilja vara där.

 

 

"Jag skulle inte låta honom komma i närheten av en Arsenal-tröja."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards