Direktlänk till inlägg 12 september 2016

MANCHESTER UNITED PLANERAR NYTT ZLATAN IBRAHIMOVIC KONTRAKT - PLUS SENASTE TRANSFERSTÄLLNINGEN GÄLLANDE GARETH BALE, RONALDO OCH NEYMAR

Av Mikael Holmkvist - 12 september 2016 14:22

Klubbcheferna är imponerade av hur svensken redan har blivit en talismanisk figur på Old Trafford och vill förvandla hans initiala 12-månaderskontrakt till ett som sträcker sig över tre år

   

United har stora planer för Zlatan. Bale, Ronaldo och Neymar? Inte så mycket.

 

 

 

 

AV: Simon Mullock, Sunday Mirror, söndag 11 september, 2016:

 


Manchester United är redo att ge Zlatan Ibrahimovic ett nytt kontrakt efter att den svenska superstjärnan slagit varenda fitnessrekord på Old Trafford.

 


Ibrahimovic skrev på ett ettårsavtal, med en option på ytterligare 12 månader, då han kom som Bosman på fri transfer från franska mästarna Paris Saint-Germain i juli.

 


Men Sunday Mirror Sport förstår att de Röda Djävlarna redan förbereder sig för att utnyttja den optionen - men kommer också att erbjuda ett extra år uppepå det i ett paket som skulle behålla anfallaren, som fyller 35 i nästa månad, tills han är i närheten av sin 38-årsdag.

 


Och det finns mer att rapportera, United har nämligen bestämt sig för att Gareth Bale, Cristiano Ronaldo och Neymar inte är vägen framåt för dem.

 


En klubbinsider beskrev f.d Malmö, Ajax, Juventus, Inter Milan, Barcelona, AC Milan och PSG stjärnan Ibrahimovic som "den sortens talisman som inte setts i klubben sedan Eric Cantona."

 

 

Hans mål i Manchester derbyt i lördags ger svensken fem fullträffar på lika många matcher för United...

   

... men han har långt kvar innan han är lika älskad av fansen som Cantona fortfarande är.

 


Men medan Ibrahimovic redan utgör en enorm influens i Old Traffords omklädningsrum, är det hans briljanta fysiska form som har förvånat klubbens tränarpersonal.

 


Ibras första löfte när han anlände till klubben var att han skulle slå vartenda träningsrekord - och han har hållit sitt ord.

 


I vissa fall fick svensken tider och distanser som var mellan 15 och 20 procent bättre än lagkamraterna som är 10 år yngre än honom.

 


Ett uppmätt hopp från stående rent av chockade ögonvittnena.


United fansens suveräna läktarhyllning till Zlatan:

 

 


En annan övning som mätte kraften i baksidan av hans lår hade samma effekt.

 


Ibrahimovic, som har avnjutit en lång karriär fri från allvarliga skador, sågs som en kortsiktig lösning för nya bossen Jose Mourinho då han på nytt slog sig samman med sin f.d Inter tränare med ett kontrakt värt £250,000 (2,97m kr) i veckan.

 


Men nu anser man att han är i en sådan fantastisk fysisk form att han kan spela vidare i ytterligare två år efter den här säsongen.

 


United planerar nu att sitta ner med Ibrahimovic tidigt efter nyårsafton för att diskutera hans framtid.

 


Samtidigt har klubben till sist dragit ett streck genom försöket att någonsin locka Ronaldo tillbaka till Old Trafford och köpen av de två andra globala superstjärnorna Bale och Neymar.

 

 

Det kommer inte bli några fler Man United pokaler (eller clownhattar!) för Ronaldo.

 


United har haft ett öga på Ronaldo och Bale i Real Madrid, och de bad t.o.m de spanska jättarna att hålla de informerade om eventuella utvecklingar gällande deras f.d nummer 7 och Wales yttern Bale.

 


Men klubbinsiders förväntar sig nu att båda männen kommer skriva på långtidskontrakt under de kommande månaderna och stanna på Bernabeu.

 

 

Wales esset Bale förväntas, precis som Ronaldo, komma att skriva på nya långtidskontrakt med Real Madrid.

 


Madrids misslyckande med att få sitt transferstraff bortplockat under veckan fick United att avsluta jakten på duon.

 


De Röda har även bedövats av påståendena om att de var beredda att erbjuda Neymar ett £650,000 (7,73m kr) paket för att lämna Barcelona.

 


De är beredda att spränga banken för att landa en storstjärna, men de förstår att brasilianaren har använt deras namn för att försöka tvinga Barcelona till att erbjuda honom ett kontrakt som kan mäta sig med villkoren som gavs till lagkamraten Lionel Messi och de tror inte att Neymar har något genuint intresse av att flytta till England.

 

 

Neymar ligger inte före Barca lagkamraten Messi när det gäller lönen.

 


Efter att ha gett Mourinho £150m (1,78 miljarder kr) i somras för att köpa Paul Pogba, Henrich Mchitarjan och Eric Bailly - samt finansiera Ibrahimovics kontrakt som är värt £12m (142,8m kr) om året - planerar inte United att köpa några fler spelare i januaris transferfönster.

 


Men de försöker fortfarande hitta en köpare åt den utfrysta tyske legendaren Bastian Schweinsteiger.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards