Alla inlägg den 5 september 2016

Av Mikael Holmkvist - 5 september 2016 20:40

Rashford är en spelare med ovanliga gåvor som har vuxit ur U21-landslaget utan att spela för dem en enda gång och han borde vara i Slovakien för VM-kvalmatchen

   

Marcus Rashford var en av de få spelarna för England som imponerade mot Island i sommarens EM-turnering men Sam Allardyce har lämnat honom i U21-truppen. Fotograf: Michael Regan - The FA/The FA via Getty Images

 

 

 

 

AV: Daniel Taylor, the Guardians sportblogg, lördag 3 september, 2016:

 


Det är roligt ibland hur allting blir. Den 27 januari i år åkte Manchester Uniteds U18-lag till Manchester City med 10 raka förluster i ryggen, deras värsta form sedan laget etablerades 1932. De förlorade med 2-0, men det kunde ha blivit med mer. Laget låg sist i the North Division i U18:s Premier League, utan en vinst på fyra månader, och det är rättvist att säga att det inte fanns alltför mycket att bli uppspelt av från pojken i Uniteds anfall med finnar i pannan och tandställning i munnen. "Han var chockerande," var en dom.

 


Efter det vet vi alla vad som hände när Marcus Rashford lyftes upp till förstalaget några veckor senare och skadorna han har orsakat motståndarförsvaren sedan dess. Rashfords inhopp borta mot Hull City förra lördagen kändes som en återkomst för det gamla United, då när den mest upphetsande synen på en fotbollsplan var att se Sir Alex Fergusons lag jaga en match, och när Premier League börjar om igen kan det vara så att Manchester Citys förstalag fruktar honom mycket mer än vad deras akademilag gjorde tidigare. Martín Demichelis startade aldrig mer någon match för City efter att ha mött Rashford i det senaste Manchester-derbyt. Demichelis tappade Rashford vid det avgörande målet och byttes ut åtta minuter in i den andra halvleken för att bespara hon fler förnedringar. Rashford hade gjort honom "nervös", sade Manuel Pellegrini om en VM-finalist och fyrfaldig Bundesliga-vinnare, med 50 landskamper för Argentina.

 


När Rashford kan ha den effekten på motståndare känns det verkligen konstigt, minst sagt, att Sam Allardyce inte hoppas på ett stänk av det stjärnstoffet i sin första match som manager för England och det känns som slöseri, mer än något annat, att spelaren istället kommer gå ut på the Weston Homes Community Stadium, Colchester Uniteds hem, på tisdag för ett U21-uppdrag mot Norge.

 


Allardyce tvivel gällande spelarens brist på starter i förstalaget skulle vara enklare att förstå, kanske, om han hade uttryckt dem 20 matcher in på den nya säsongen, istället för efter två, som var antalet när U21-truppen presenterades. Det känns inte rätt att beslutet fattades så tidigt och för en sådan erfaren manager är det inte lätt att förstå varför Allardyce inte väntade tills Hull matchen för att se om den kunde kasta fram några ledtrådar. Om han hade gjort det, hade han blivit påmind om att det här är en spelare med ovanliga gåvor - en spelare som har vuxit ur U21-landslaget utan att faktiskt spela en enda match för dem.

 


Men det understryker det potentiella problemet för Rashford den här säsongen nu när Zlatan Ibrahimovic utgör pilspetsen i Uniteds anfall och oundvikligt har det vänt tillbaka en strålkastare på José Mourinhos upplevda ovilja att lita på unga, hemmafostrade spelare.

 


Kanske av en bra anledning också, om vi minns Mourinhos introduktionspresskonferens på Old Trafford och försöket till en illusion - klassisk José - då han tog fram ett papper med 55 namn på för att nagla fast "lögnen" om att han aldrig tagit fram akademispelare, men vid en närmare inspektion kom det fram att listan inkluderade Arjen Robben, Mario Balotelli, Mikel John Obi och andra spelare.

 


Robben, för att sätta det i ett sammanhang, hade spelat 10 landskamper för Holland, fler än 100 matcher i Eredivisie, vunnit ligan med PSV Eindhoven, vunnit priset som årets unga spelare i sitt land och glänst i EM 2004 innan han gick till Chelsea för £12m (145,3m kr), 20 år gammal.

 


Några andra på Mourinhos lista hade gjort sina debuter på annat håll och för de som skulle stå på listan hade endast 11 stycken spelat 90 minuter eller mer under hans ledning. Tio hade spelat färre än 10 minuter. Tre hade dykt upp i en enda minut och ett gammalt citat, inte för första gången när det gäller Mourinho, dök upp i huvudet från Valéry Giscard d'Estaing, Frankrikes f.d president. "Jacques Chirac," sade han, "kunde ha sin mun full av sylt, hans läppar kunde droppa av det, hans fingrar vara täckta av det, burken kan stå öppen framför honom. Och när du frågar honom om han är en syltätare, kommer han säga: 'Jag äta sylt? Aldrig.'"

 


För att vara rättvis mot Mourinho har han förmodligen rätt att någon gång påpeka att Louis van Gaal gav förstalagsdebuter till 14 spelare från Uniteds akademi och när det skulle avgöras kunde inte det rädda honom från att få sparken. Ren fakta säger att under Mourinhos tre månader på Old Trafford har 13 av klubbens utexaminerade spelare från akademin redan lämnat för andra klubbar. Åtta med permanenta kontrakt. Fem har gått ut på lån och det skulle inte bli någon enorm chock om det här blir säsongen som bryter den sanslösa sviten matcher, för tillfället står den på 3,790, där United haft med åtminstone en hemmafostrad spelare i sitt lag, eller på bänken, i varje match sedan 1937.

 


Tyvärr för United så är inte produktionsbandet på Old Trafford vad det en gång var när det gäller kvalitet, istället för kvantitet, vilket Nicky Butt erkände häromdagen, i sin nya roll som chef för akademin. En klubb som en gång i tiden var stolt över sig själv som de mest fruktsamma uppfostrarna av ung talang i engelsk fotboll har nu "glidit ur kurs lite".

 


Ed Woodward, Uniteds exekutiva vice ordförande, beordrade en "genomgripande översyn" förra säsongen och det väcker ett minne av en konversation på Old Trafford under slutet av Van Gaals tid och avslöjandet inifrån omklädningsrummet om att några av seniorspelarna inte precis var imponerade av nästa generation. Rashford var undantaget - den enda spelaren de var entusiastiska inför - och oavsett hur kort det än var så var han också den enda i Englands färger som kom undan med anseendet i behåll från den där ökända kvällen mot Island i EM i somras när Wayne Rooney kunde ses treva med bollen, Raheem Sterlings självförtroende såg trasigt ut och L'Equipe gav Joe Hart, Gary Cahill och Harry Kane (och Roy Hodgson också för den delen) tre av 10 i deras spelarbetyg. Rashford må ha varit på planen i endast fem minuter men under den tiden tog han bollen förbi en försvarare tre gånger - fler dribblingar än någon annan hade lyckats med under hela kvällen.

 


Därför är det synd att Allardyce hellre håller honom tillbaka och det börjar bli något av ett återkommande tema om vi tänker oss tillbaka till hur Rashford, ett par månader innan EM i somras, inte ens kom in i U21 för att Gareth Southgate ville "ta bort hettan" från en spelare som hade gjort fem mål på sina första åtta matcher för United. "Det var lite tidigt för honom, exponeringsmässigt," förklarade Southgate. Andra anser kanske att någon som helt fritt gör mål i Premier League, inklusive vinstmålet i Manchester-derbyt helgen innan, inte skulle ha blivit alltför orolig av att möta Schweiz U21-landslag på Thuns hemmaplan, inför 2,589 åskådare.

 


Ett mått av försiktighet måste tillämpas, såklart, men inte för mycket när Rashford är äldre än vad Michael Owen var vid VM 1998 och vad Rooney var i EM 2004, och har nätat i sina första matcher för Van Gaal, Hodgson och Mourinho. Allardyce kan mycket väl bli nästa man på den listan, men just nu är det ljusaste hoppet i engelsk fotboll på väg till Colchester och det är svårt att inte känna att det kan vara England, inte United, som gör sig skyldiga till att underanvända honom.

 

 

 

Agüero blir ett argument för tv-domare

Om man utgår från de positiva vibbarna från Italiens vänskapsmatch mot Frankrike, den första landskampen någonsin som experimenterar med en videodomare, så är tiden helt klart på ingång där teknologi introduceras ordentlig, med en extra domare ansluten i en van utanför arenan (som inte bara kommer bringa klarhet i olika beslut utan även, tveklöst, leda till framtida läktarsånger som "Who's the bastard in the van?").

 


Tveklöst kommer idén att polarisera åsikter när den vanliga inställningen är att om man stoppar matcher för att titta på video kommer det störa flytet och - det ska erkännas att det inte är det mest storslagna argumentet - ganska många av oss gillar faktiskt ett litet nedslag av kontrovers och ser domarmisstag som en del av det roliga.

 


Det är absolut lätt att ha tvivel om du tänker tillbaka på tacklingen på Luke Shaw, då han spelade för Manchester United mot PSV Eindhoven i september förra året, som bröt hans ben på två ställen och analysen från några av domarna som nu jobbar inom media. Howard Webbs dom var att PSV-spelaren, Héctor Moreno, hade delat ut en hård men rättvis tackling. Graham Poll argumenterade för att det skulle vara rött kort och Mark Halsey gick ännu längre, han sa att det var en "fruktansvärd tackling" och "helt förbryllande" att den italienska domaren, Nicola Rizzoli, inte agerade. Alla hade de sett de olika kameravinklarna; det faktum att de inte kunde komma överens visar bara potentialen för problem.

 


De tveksamma bland oss skulle kunna reflektera över Sergio Agüeros smäll mot Winston Reid förra helgen när en videodomare förmodligen hade kunnat klargöra vad som hände och ett rött kort kunde ha tilldelats Manchester City anfallaren.

 


Agüero kommer missa Citys kommande tre matcher då FA agerat retroaktivt men, precis som Pep Guardiola sade, kommer det ändå bli 11 versus 11 i samtliga dessa matcher. West Ham var de verkliga förlorarna med tanke på att armbågen delades ut i delen av matchen efter Michail Antonios mål hade reducerat ställningen till 2-1, med en kvart kvar att spela och då hemmalaget började se otåliga ut.

 


Ingen kan veta vad som hade kunnat hända om Agüero blivit utvisad men West Hams chanser att hitta en kvittering, istället för att åka på ett tredje baklängesmål, skulle helt klart ha förbättrats av att spela med en man mer. Det är den riktiga orättvisan i Agüero sagan förutom insinuationen, där Citys spelare protesterade för att spelaren skulle vara oskyldig, att det måste ha varit spelad smärta som lade Reid på marken.

 

 

 

Poyet kommer säkert hitta ett nytt hem

Det var en fin mening av ironi från Michael Owen - och låt oss ge honom tvivlets förmån och anta att det var avsiktligt - i hans analys av Jürgen Klopps transferaffärer i Liverpool. "Jag gillar sättet på vilket Klopp städar ut spelare han inte behöver," deklarerade Owen på Twitter, samtidigt som han kanske använde sina minnen från Newcastle United, Manchester United och Stoke City. "Inget krångel. Finns inget värre än att ha seniora proffs som flyter omkring och inte bidrar."

 


Tyvärr fanns det inte bara lättsinne på deadlinedagen och oavsett hur säkra Tottenham än må vara om att kunna plocka fram Moussa Sissokos EM 2016-form, istället för hans motsvarighet i Newcastle, reflekterar det inte bra på £30m (363,4m kr) nyförvärvet om påståendena som kommit från Merseyside stämmer om att han inte ens svarade när Ronald Koeman ringde och förklarade varför han inte skulle flytta till Everton, trots allt.

 


Mario Balotellis uttåg från Liverpool, utskickad genom bakdörren på Anfield på fri transfer till Nice, är deprimerande på ett annat sätt och på tal om bortslösad talang säger det förmodligen allt om Ravel Morrisons trasiga rykte då en spelare med hans enastående talang inte kunde hitta någon köpare i Englands två toppdivisioner.

 


På ett annat tema var det sorgligt att se Diego Poyet skära av sina band med West Ham, även om det snabbt har stått klart att det finns många klubbar som är villiga att erbjuda honom en väg tillbaka. Det är bara två år sedan Poyet, då 19, vann priset som årets spelare i Charlton Athletic och visade upp den sortens eleganta bollbehandling att det blev något av en kupp för West Ham när de plockad in honom som Bosman-fall den sommaren.

 


Han har tappat sitt momentum sedan dess men det finns åtminstone hopp. Folket i West Ham talar alla med beundran om honom och FA var extremt angelägna att få Poyet att styra in sig mot England innan hans beslut att spela för Uruguays U20-landslag förra året. Han är fortfarande ung och det finns gott om tid för all den där potentialen att blomstra.

Av Mikael Holmkvist - 5 september 2016 20:35

Också den här veckan: Infantino om girighet; Kafka om Villa; och vad ättiksgurka kan lära oss

   

Fotograf: Alessandro Di Marco/EPA

 


AV: David Hills, the Observer, söndag 4 september, 2016:


 

Veckans flytt

Joe Hart - till Torino för deras "ödmjukhet... jag gillar det. Det är så jag vill vara," två månader efter att hans nya Nike Pro Genius Self-Talk ft Joe Hart reklam (https://www.youtube.com/watch?v=JOr62kSK2K0) hade premiär efter full tid i matchen England 1 Island 2. Hans meddelande i reklamen: "Jag kan stoppa vad som helst, jag kommer dominera mitt område. Den enda personen som kan besegra mig är jag själv."


 

Andra fönsterhöjdpunkter

1) Valencias Paco Alcácer, juli: "För några år sen drömde jag aldrig om att jag skulle vara i Valencia, än mindre att vara kapten. Nu vill jag vinna pokaler för den här klubben, det skulle vara bomben. När jag sätter på mig den här tröjan känner jag hur det pirrar, stoltheten." Augusti: Går till Barça.


 

2) Augusti 2015: Islam Slimani skriver på ett nytt kontrakt med Sporting Lissabon. "Det är det bästa beslutet jag någonsin har tagit. När jag hör tusentals Sporting fans ropa mitt namn känner jag det, för mig, och för min familj. Det här är klubben som skapade mig." Augusti 2016: Ber om en transfer, går till Leicester.


 

3) Napoli anfallaren Gonzalo Higuaín, maj: "Jag känner mig bara så älskad i Napoli. Jag känner det mer än i någon annan klubb." Juli: Går till Juve.


 

• Följer också sitt hjärta - Moussa Sissoko, 2013: "När jag var en liten grabb fick Arsenal mig att drömma." 2014: "Arsenal var alltid mina favoriter. Jag älskade alltid klubben, jag älskar fortfarande den klubben. Det är många rykten, men jag har en agent som tar hand om sånt." Juni 2016: "Som jag ofta sagt, när jag var ung var Arsenal klubben i mitt hjärta. Det vackra Arsenal. Vi får se." Augusti: Går till Spurs.


 

• Mest subtil: Leicesters Riyad Mahrez, 16 augusti, binder upp sin framtid. Men: "Det finns två eller tre klubbar i världen som, om de kommer efter mig, så får det dig definitivt att tänka, om ni förstår vad jag försöker säga..."


 

• Plus: bäst timing - En pressrelease från Football Foundation, släppt med sju timmar kvar av deadlinedagen då spenderandet passerade £1 miljard (12,03 miljarder kr), som avslöjar att £28,3m (340,3m kr) gått till gräsrötterna de senaste sex månaderna. "Premier League klubbar investerar i hjärtat av de lokala samhällena."


 

Andra nyheter: veckans reformator

Gianni Infantino - kallar sin nya Fifa-löneuppgörelse bevis på hans framväxande antigirighetskultur. Infantino sade att hans reducerade grundlön på £1,15m (13,83m kr) plus bonusar, bil, hus och £1,542 (18,545 kr) för omkostnader i månaden "reflekterar mer än något ord kan reflektera min starka vilja att få ett slut på beteendet som, tidigare, har lett till missbruk."



• Också från förra månaden: Infantino säger tack till "alla de som samarbetade med utredningen för att se till så att sanningen segrade" efter det att Fifa:s etiska kommitté friade honom från anklagelserna gällande missbruk av privatflygplan och omkostnader. Fifa sade att två anställda som enligt rapporter har agerat visselblåsare i fallet "nu har lämnat oss, p.g.a omstrukturering".


 

Manager nytt: tuff vecka för

Bulgarien: Nya Botev Plovdiv tränaren, Nikolaj Mitov, avgick två timmar efter att han fått jobbet efter att 30 fans smädat honom vid träningsanläggningen. Botev ägaren Rumen Chandarov: "I allmänhet i livet respekterar jag andras åsikter, t.o.m de största idioterna. Men jag kan inte respektera det här."


 

Mest oberäknelig

Italien, 1 augusti: Gennaro Gattuso avgår som manager för Pisa p.g.a "allvarliga och obevekliga problem. Det här beslutet är oåterkalleligt." 1 september: Återkallar det.



(Gattusos tidigare bästa omprövning: September 2014 vid en OFI Kreta presskonferens där han skrek åt grekiska journalister på engelska: "Inget lämna. Lämna vad? Lämna vad? Det är för enkelt för mig lämna. Nej, jag stanna här." 26 oktober: Lämnar. 27 oktober: Kommer tillbaka: "Jag är älskad här. Hur kan jag lämna?" 30 december: Lämnar igen.)


Gennaro Gattuso: "Inget lämna".

 

 

 

Bästa nykomling

Nya Villa ägaren @Dr_TonyXias topp två bästa budskap under försäsongen: 1) "Det var p.g.a otålighet som de stöttes bort från paradiset; det är p.g.a slöhet som de inte återvänder - Kafka." Och 2) ett löfte att lyssna på fansen: "Citat från Mao: Vi måste ha tilltro till massorna."


 

Bästa metafor

Rumänien: Botosani managern Leo Grozavu, tog med sig en burk ättiksgurka till en presskonferens förra månaden för att framföra en poäng. "Titta på mina ättiksgurkor. Det är såhär jag beskriver tillståndet i rumänsk fotboll. Vi är mindre ättiksgurkor, andra är större ättiksgurkor. Det är dags att vara realistisk."

 

 

Mest ångerfull

Universidad de Chile tränaren Sebastián Beccacece - riskerar avstängning för att ha sparkat ner ett kylskåp vid sidan av planen under ett utbrott. Representanter fördömde "en explosiv akt mot en elektrisk apparat". Beccacene: "Jag vill be om ursäkt för det här massiva felet från min sida. Jag har varit riktigt dum."


 

Mest målande

Brasilien: Corinthians directorn Eduardo Ferreira fick frågan varför klubben städat ut 20 truppspelare på åtta månader. "Se det så här. När man har ont i magen, då är svaret ofta snabb diarré, hög volym, istället för att låta det hänga kvar i dagar, i veckor, i åratal. Vi känner oss bättre av det."


 

Känner sig nöjd

Sverige: Division 3-laget Norrby IF försvararen Medi Dresevic reflekterar över när han fick sitt andra gula kort efter att ha firat sitt hat-trick genom att springa och sätta sig på en stol på läktaren och applådera sig själv. "Det har totalt sett varit positivt. Tränaren var missnöjd och gav mig böter, men jag visste att jag skulle bli en hit på internet."


Medi Dresevic blir en hit på internet

 

 

Och: mest missförstådd

Brasilien: Miss Bumbum vinnaren 2015 Suzy Cortez - vädjar till Lionel Messi att avblocka henne på Instagram efter att enligt rapporter ha "översvämmat honom med selfies". "Jag tycker att blockeringen av mig bara var hans fru som överdrev det hela. Vilken överreaktion."

Av Mikael Holmkvist - 5 september 2016 20:25

Anastasija Kvitko, 22, menar att det bara är en fråga om tid innan hennes bakdel besegrar KK:s

   

Modellen har flyttat till staterna för att ta sig an the Kardashians rakt av.

 

 

 

 

AV: Will Stewart, the Sun, fredag 2 september, 2016:

 

 

DEN ryska "Kim Kardashian" har flyttat till Los Angeles i ett försök att utmana den amerikanska stjärnan.

 


Anastasija Kvitko, 22, menar att det bara är en fråga om tid innan hennes bakdel besegrar hennes mentors.

 


Östersjömodellen förklarar sin framgång med att ha trotsat ett påbud om att gå ner i vikt och hon insisterar på att hon aldrig lagt sig under kniven, ett påstående som diskuterats hett i hennes hemland.

 


Tjejen kommer från den bistra örlogsstaden Kaliningrad har även börjat prata ner sin megakända 35-åriga US-amerikanska rival, detta då hon sagt att Kim ligger "långt efter" när det handlar om vackra bakdelar.

 


"Jag gillar Kim Kardashian men jag gillar inte riktigt att bli jämförd med henne - hon ligger långt efter mig," sade Anastasija, som nu nått fyra miljoner följare på Instagram.

 


"Min kropp är sportig, mina höftmuskler är tränade, min bakdel är den vackraste, och jag har inte gjort några plastikoperationer i mitt ansikte.

 


"Och hon - alla vet vad hon gjorde med sin rumpa.

 


"Nu växer min popularitet galet snabbt, så det är en fråga om tid innan jag kommer bli igenkänd oftare än Kim."

 

 

Anastasija sade att hon avböjde rådet från en modellagentur om att gå ner i vikt och efter det har hon inte tittat bakåt.

   

Anastasija säger att hennes idoler är tjejer med brasilianska kroppstyper som Kim Kardashian, Beyonce och Nicki Minaj.

   

Anastasija har precis nått 4 miljoner följare på Instagram, en ökning från 2,6 miljoner i april, medan Kim har 81,4 miljoner.

   

Anastasija planerar att gå rumpa mot rumpa med realitystjärnan Kim Kardashian.

 


Anastasija sade att hon avböjde rådet från en modellagentur om att gå ner i vikt och efter det har hon inte tittat bakåt.

 


"Mina idoler är tjejer med brasilianska kroppstyper - Kim Kardashian, Beyonce, (och) Nicki Minaj," sade hon i rysk media.

 


"Jag gillar att se byst och rumpa, jag gillar inte översmala tjejer.

 


"Men man måste vara försiktig med amerikanska tjejer.

 


"De genomgår ofta operationer och häller i fett i deras rumpor, som tas från andra delar av deras kroppar. Och min kropp är naturlig.

 


"Jag har bara genomgått en operation - när min blindtarm togs bort.

 


"Jag är neutral gällande plastikoperationer, men o någon känner sig gladare med en ny byst eller näsa, varför inte??

 

 

Anastasija Kvitko har omtalats som "den ryska Kim Kardashian"

 


"När jag var barn höll jag på mycket med friidrott, och nu försöker jag bara hålla mig i form och går till gymmet fyra gånger i veckan.

 


"Jag äter inte kött eller kyckling, jag undviker snabbmat och väljer en nyttig diet.

 


"Det är inte svårt att hitta organiska mataffärer i USA. Och jag använder inte photoshop.

 


"Det är vad som gör mig annorlunda mot många andra Instagram kändisar och skönheter.

 


"Jag fortsätter att posta fullängdsfoton så att mina fans kan se att jag ser ut exakt som på mina foton."

 


Men hemma i Ryssland har en ledande hemsida på plastikoperationer, Tecrussia.ru, utmanat hennes påstående om att hennes kropp är helt naturlig.

 


"Om man jämför Anastasija fotografier från några år tillbaka med vad man ser nu, kan man dra andra slutsatser.

 


"Hon gillar inte att bli jämförd med Kim, men det är rumpan som gjorde Kim populär och det är exakt samma sak som drar uppmärksamhet till Anastasija.

 


"Vi är tveksamma inför tjejens uttalande om att hon uppnått det endast med hjälp av fysisk träning: på gymmet kan man bara förbättra musklerna, ändra formen på din rumpa men du kan inte dramatiskt öka dess storlek."

 

 

Anastasija förnekar att hon någonsin genomgått operationer för att uppnå sitt distinkta utseende.

 

 

Östersjöskönheten förklarar sin figur med hårt jobb på gymmet fyra gånger i veckan.

 


Nyligen tagna bilder visar att "den övre kurvan på Anastasijas rumpa har blivit väldigt distinkt.

 


"En sådan kurva är typisk för latinamerikanska eller afrikanska kvinnor men inte för slaviska kvinnor, och vi kan inte se något liknande på Anastasijas tidigare bilder.

 


"Den synliga kurvan kommer vanligtvis som ett resultat av att sätta in stora implantat 'skinklyftning'.

 


"Förutom det så, för att få till en sådan kurva, måste man ta bort allt eventuellt fett från baksidan.

 


"Kardashian gjorde det, precis som fotomodellen Coco Austin.

 


"Om Kvitko fick samma resultat med aktivt gymtränande och en bra diet... hade storleken på hennes rumpa gått tillsammans med annat fett från hennes midja.

 


"Vår slutsats är den här: hon kan inte ha gjort det utan hjälp av en kirurg."

 


Patriotiskt tillade sidan: "Om vi lämnar plastikoperationer åt sidan så med hjälp av sportaktiviteter ser vår modell mycket mer vältränad ut och att vara i mer harmoni än Kim."

 


Anastasija har just nått 4 miljoner följare på Instagram, en ökning från 2,6 miljoner i april, medan Kim står på 81,4 miljoner.

 


Tidigare har ryskan förklarat sin popularitet.

 


"Jag tror det beror på mina feminina former," sade hon.

 

 

Hennes vitala statistik listas enligt följande: byst 95 cm, midja 63 cm, höfter 105 cm.

   

Då hon diskuterade plastikkirurgi sade hon: "Jag anser mig själv vara perfekt, och därför vill jag inte ändra någonting."

 


Hennes första modellagentur i Ryssland uppmanade henne att gå ner i vikt, men det gjorde hon inte.

 


"När jag var 17 år gammal noterades jag av den berömda modefotografen Anvar Norov, och efter det fortsatte jag vara en modell och fortsatte på den här vägen," sade hon.

 


"Plus att fotografer själva skrev till mig, erbjöd sig att fotografera mig, tittade på min outstanding hy."

 


Hon är redo för mer kändisskap i Kim Kardashians svallvågor, sade hon.

 


"Ja, självklart, då jag får många erbjudanden från reklamagenturer här och i USA så är en sådan stor popularitet inte långt borta," sade hon i en nyligen genomförd intervju.

 


Hennes vitala statistik listas enligt följande: byst 95 cm, midja 63 cm, höfter 105 cm.

 


"Jag kommer inte att ändra någonting, för jag är för att vara naturlig. Men jag ser inte negativt på plastikoperationer.

 

 

En rysk hemsida har påstått att Anastasija har opererat sig då hennes fysik "inte är typisk" för slaviska tjejer.

   

Den kurviga ryskan förväntar sig att ta USA med storm och passera hennes rumprival Kim Kardashian.

 


"Om en person verkligen har tillkortakommanden, då kan de söka sig till plastikkirurgin, om det verkligen gör dem lyckligare.

 


"Jag anser att jag själv är perfekt, och därför vill jag inte ändra någonting."

 


Hon sade: "Jag anser att i en modern kvinna, ska allt vara perfekt.

 


"Hon måste vara högt värderad och snygg och hon måste se efter sin hälsa och sitt utseende, samt hennes inre världar."

 


På frågan om hennes kroppsform innebär några hälsoproblem för henne, sade hon: "Eftersom jag är galen i sport tränar jag min rygg och hela min kropp, så det är inga problem om man stärker musklerna.

 


"Och, jag sover på magen, folk skriver ofta till mig i kommentarer, hur sover hon på magen med sådana bröst, men det är lätt, det är vad jag gör."

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards