Direktlänk till inlägg 24 september 2016

MANCHESTER CITY PRESENTERAR ROBOTAR SOM SKA UNDERHÅLLA FANSEN PÅ MATCHDAGARNA

Av Mikael Holmkvist - 24 september 2016 20:07

De "humanoida robotarna" som kommer att underhålla Blåa fans på the Etihad stadium sjunger sånger och utför tricks

   

Robotarna som kommer underhålla Manchester Citys fans.


 

 

AV: John Scheerhout, Manchester Evening News, onsdag 14 september, 2016:



Oroa dig inte, det här är inte Manchester Citys nya tremannaförsvar, även om de ser ut att vara mindre skadebenägna än Vincent Kompany.



Nej, det här de "humanoida robotarna" som kommer underhålla Blåa fans på the Etihad stadium, sjunga sånger och utföra tricks.



Klubben har presenterat robotarna då de annonserade detaljerna för sina senaste planer att ge den bästa och mest innovativa matchdagsupplevelsen på planeten.



Robotarna kommer hjälpa till att underhålla fansen vid några hemmamatcher och kommer även dyka upp på LED-skärmar runt arenan och i annat innehåll som delas på klubbens hemsida och genom sociala medier.



Om allt går bra hoppas klubben kunna utveckla användandet av robotarna på andra sätt, inklusive att sälja "City" robotar.



Med traditionell fotbollsmat återskapad av kändiskocken Jamie Oliver och innan-matchen-underhållning på City Square, befinner sig hemma-matchdagsupplevelsen på the Etihad redan ljusår före Manchester United och andra rivaler.



City har gått samman med det kinesiska företaget Ubtech Robots Corp som specialiserar sig på att bygga "humanoida robotar" kompletta med "intuitiv programmering."



Firman har redan blivit berömd för att ha skapat en utrustning där folk kan bygga sin egen maskin, de kallas "Jimu Robot" och "Alpha 1 Robot" som kan demonstrera yoga, träna och t.o.m sjunga sånger.


 

 

Tom Glick, chief commercial officer på City Football Group, sade: "Att bli partners med UBTECH, som är världsledande på sitt område och delar vår passion för innovation och samarbete, är helt naturligt för Manchester City.



"Tillsammans kan vi återskapa fansens upplevelse på the Etihad Stadium och online genom att använda banbrytande teknologi och sätta fansen i hjärtat av partnerskapet.



"I Manchester City har vi en växande repertoar av partners som gör det möjligt för oss att kopplas ihop med vår globala supporterbas på unika och banbrytande sätt.



"Vi är jätteglada att kunna välkomna UBTECH till familjen och att ha möjligheten att introducera våra fans i Manchester, Kina och bortom det till deras spännande produktsortiment och det aldrig tidigare sedda innehållet och erfarenheterna det här partnerskapet kommer leverera."

 


James Zhou, ordförande och grundare av Ubtech Robtics, tillade: "Det unika partnerskapet mellan Ubtech Robotics och Manchester City kommer sammanföra knivskarp robotteknologi och idrottsmarknadsföring. Som en av världens toppfotbollsklubbar har Manchester City en positiv och hälsosam varumärkesimage.



"Klubben försöker konstant att förnya och är engagerad i att ge underbar fotboll till sina fans så att de får avnjuta oförglömliga ögonblick.



"Innovation finns även djupt inbäddat i DNA:et hos Ubtech Robotics och som ett resultat av det är vi spända inför att bli den officiella globala robotpartnern åt Manchester City.



"Ubtech Robotics fokuserar på att ta intelligenta konsumentrobotar till varje hem i världen och skapa en mer intelligent, humaniserad livsstil för alla. Med Manchester City ser vi fram emot att föra samman spänningen hos intelligenta robotar och 'underbar fotboll' för alla att njuta av."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards