Direktlänk till inlägg 5 juli 2017

WAYNE BLUENEY: WAYNE ROONEY KOMMER GÖRA EN SENSATIONELL ÅTERKOMST TILL EVERTON DEN HÄR VECKAN OCH OLIVIER GIROUD KOMMER FÖLJA MANCHESTER UNITED-MANNEN TILL GOODISON PARK

Av Mikael Holmkvist - 5 juli 2017 01:36

Toffees kommer landa anfallaren gratis men fortsätta betala hans nuvarande veckolön på £250,000 (2,9m kr)

   

Wayne Rooney är på väg tillbaka till Everton efter att ha förlorat sin plats i Manchester United-laget.

 

 

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Neil Custis, the Sun, onsdag 5 juli, 2017:

 

 

WAYNE ROONEY kommer göra en otrolig återkomst till Everton i slutet av den här veckan.

 


The Toffees är även på väg att fortsätta deras megashoppingrunda den här sommaren med £20 miljoners (232,7m kr) köpet av Arsenal-anfallaren Olivier Giroud.

 

 

Rooney har förblivit ett Everton-fan under hela sin tid på Old Trafford.

 


Rooney, 31, har plockats bort ur Manchester United-truppen som kommer resa till USA på söndag för deras försäsongsturné.

 


Källor nära båda klubbarna säger att flytten är på och snacket från Old Trafford igår kväll sade att affären i princip är helt klar.

 


Uniteds bästa målskytt genom alla tider, med 253 fullträffar, kommer nu att gå tillbaka till Goodison 13 år efter det att han lämnade Everton och flyttade till Old Trafford för £26,5m (308,3m kr).

 


Roo sade ja till affären efter en sommarsemester där han diskuterade sin framtid med frun Coleen och andra familjemedlemmar.

 


Det fanns inget erbjudande från the MLS och Englands främste målskytt, med 53 gjorda mål, ville inte rycka upp sin familjs rötter och flytta till Kina.

 


Forwarden Rooney lär komma att spela i en nummer 10-roll, medan Giroud, 30, troligen kommer bli hans anfallskollega längst fram istället för Romelu Lukaku, som är på väg att flytta till Chelsea för £90m (1,04 miljarder kr).

 

 

Arsenal-anfallaren Olivier Giroud är också på väg till Everton.

 

 

Wayne Rooney var en tonårsmålskyttshjälte i Everton då han först stormade in på den stora scenen.

 


Everton-scouten Carlo Jacomuzzi sade igår följande till italiensk radio: "Vi ska köpa Giroud för £20m (232,7m kr). Det är ett fynd jämfört med de £22m (256m kr) Napoli begär av oss för Duvan Zapata."

 


Det sägs att United kommer låta Roo gå gratis förutsatt att han inte ber om att få de två sista åren på sitt kontrakt betalda.

 


Hans veckolön på £250,000 (2,9m kr) kommer tas över av Everton i och med ett tvåårskontrakt, med möjlighet till ytterligare ett år.

 

 

Men den engelske anfallaren har fallit i hackordningen under Jose Mourinho.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards