Direktlänk till inlägg 8 juli 2017

ETT HEM SOM PASSAR FÖR EN ÅTERVÄNDANDE KUNG: HUR WAYNE ROONEYS "FAMILJEHERRGÅRD FÖR £20M (234,7M KR) MED 40 TUNNLAND MARK, SEX SOVRUM, BIORUM, STALL, UNDERJORDISKT POOLKOMPLEX OCH BAR" KOMMER SE UT

Av Mikael Holmkvist - 8 juli 2017 16:54

Enligt rapporterna har arbetet börjat för att bygga ett specialbyggt nytt hem endast 30 miles (= 48,2 km) från Evertons träningsanläggning

     

Rapporter säger att byggnadsprojektet kommer kosta runt £20m (234,7m kr).

 

 

 

 

AV: Richard Wheatstone och Jon Lockett, the Sun, fredag 7 juli, 2017:

 

 

WAYNE Rooney ska "bygga en specialbyggd herrgård för £20m (234,7m kr) närmare sitt barndomshem - inför drömåterkomsten som det ryktas om till pojkklubben Everton.

 

 

Det föreslagna megahuset är en fotbollsspelares paradis med sex sovrum, en lyxig underjordisk pool och ett gymkomplex, ett högteknologiskt biorum, 40 tunnland mark och stall... och det ryktas t.o.m om en egen fotbollsplan.

 

 

Byggnadsarbetet på den nya herrgården för £20m (234,7m kr) nära Knutsford, Cheshire, har inletts.

 

 

 

Wayne och Coleen har uppfostrat sina tre barn i Prestbury under anfallarens tid i United.

 

 

Hemmet för £20m (234,7m kr) kommer att kunna skryta med stall och rum för en minigolfbana.

 

 

Den föreslagna tre våningar höga herrgården - på landsbygden i Cheshire - kommer även att inkludera ett orangeri, biljardrum och en vinkällare.

 

 

På bottenvåningen finns en inomhuspool omgiven av en glaspaviljong med en het bubbelpool, plunge pool och en ångbastu.

 

 

Det kommer t.o.m att finnas ett "hans" och ett "hennes" omklädningsrum.

 

 

Den nya fastigheten, som byggs på en mark där det tidigare låg en bondgård, har stall för 14 hästar och ett garage med plats för sex bilar där de riktiga hästkrafterna kommer förvaras.

 

 

Manchester United-kaptenen, 31, sägs vara nära en återkomst till Goodison Park då hans 13 år långa karriär på Old Trafford ser ut att vara nära sitt slut.

 

 

Ryktena om en flytt till Kina eller USA håller på att dö ut och nu har det kommit fram att byggnadsarbetet har inletts på anfallarens förmodade nya hem endast 30 miles (48,2 km) från klubbens träningsanläggning Finch Farm.

 

 

Familjen ska lämna sitt hem sedan 12 år tillbaka i Prestbury, Cheshire.

 

 

Rooney blev Manchester United bästa målskytt genom alla tider under sin tid på Old Trafford.

 

 

Både Wayne och Coleen föddes och växte upp i Liverpool.

 

 

Rooney bor för närvarande med frun Coleen och deras tre barn i den bland fotbollsspelare populära lilla staden Prestbury i det lummiga Cheshire.

 

 

Men det sägs att familjen planerar att flytta från vad som varit deras hem under de senaste 12 åren till andra sidan landskapet mot Merseyside så fort det nya huset, nära Knutsford, är färdigt.

 

 

Den avskilda fastigheten kommer även att en underjordisk entré och rum för en minigolfbana.

 

 

Familjen Rooney blev rejält omskakade av ett försök till inbrott i deras hem i Prestbury i augusti förra året då Wayne spelade i en testimonial-match på Old Trafford.

 

 

I ett offeruttalande uppläst till Chesters tingsrätt sade Coleen att incidenten hade gett henne "sömnlösa nätter" och tillade: "Jag fruktar för mina barn som leker ensamma utomhus."

 

 

The Sun avslöjade tidigare den här veckan att Rooney är nära en återkomst till Goodison Park efter att ha lämnat för United 2004.

 

 

Rooney har plockats bort från Manchester United-truppen som reser till USA på söndag för att inleda deras försäsongsturné.

 

 

Han sade ja till affären efter en sommarsemester där han diskuterade sin framtid med frun Coleen och andra familjemedlemmar.

 

 

Coleen sägs ha lidit av sömnlösa nätter efter ett försök till inbrott i deras hem i Prestbury förra året.

 

 

Rooney sägs inte vilja flytta sin familj utomlands.

 

   

Rooney är nu på väg att avsluta sina 13 år i United.

 

 

Rooney sägs vara på väg att göra en återkomst till pojkklubben Everton.

 

Det kom inget erbjudande från MLS och Englands bästa målskytt, med 53 fullträffar för landslaget, ville inte dra upp sin familjs rötter och ta dem till Kina.

 

 

Rooneys nuvarande hus står på 20 hektar mark som de köpte innan de rev byggnaden som stod där tidigare och ersatte den med en efter deras egen design.

 

 

Den 31-åriga anfallaren, en av Premier Leagues bäst betalda spelare med en rapporterad veckolön på £300,000 (3,52m kr), sägs ha samlat ihop en förmögenhet på £82m (962,4m kr) från sin lön, fastighetsportfölj och olika sponsoravtal.

 

 

En talesman för familjen Rooney avstod från att kommentera rapporten igår kväll.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards