Direktlänk till inlägg 15 juli 2017

SKITHUSET LUCAS LEIVA OCH "STORKLUBBEN" HAN ÄR PÅ VÄG BORT IFRÅN. OCH EN TITT PÅ SKITEN SOM SCOUSERNA KRÄNGER I SIN EGEN LILLA BUTIK (SERIEMÖRDARE OCH FLYGPLANSGESTER)

Av Mikael Holmkvist - 15 juli 2017 21:37

Skithuset Leiva och de vilseledda scouserna

Såg något rövhål på Twitter skriva följande hästpiss: "Lucas Leiva kommer lämna Liverpool efter en ärorik tioårsperiod där han vann en Ligacup."

 


Och scouserna kallar sig fortfarande för en storklubb. Brassen Leiva kom till tippen i juli 2007 och ser nu ut att vara på väg att dra därifrån, ganska precis 10 år senare. Under hans taktpinne på mittfältet (haha) har dessa skithus alltså bärgat EN pokal, Ligacupen 2012.

 


Och så tycker man att United har haft det lite knackigt på pokalfronten under senare år. Well, allting är relativt, som man brukar säga, för under samma tidsperiod har United plöjt hem 11 pokaler (4 Premier League, 1 FA Cup, 3 Ligacuper, 1 Champions League, 1 Europa League och 1 VM för klubblag). Liverpool matchas dessutom av giganterna Tottenham, Swansea och Birmingham, som alla tre också har bärgat en Ligacup var under de senaste 10 åren!

 


11-1 i antalet vunna pokaler, inklusive en treårsperiod efter Fergie där vi var skrämmande dåliga. Det skulle vara kul och intressant att höra en "i år är det vårt år" scouser kommentera det. Just ja, Fergie styr ju domarna så att alla domslut går emot sopdykarna och alla domslut går med United, hade ju glömt det faktumet.

 

 

Finns inga gränser för vilken skit scouserna kan kränga

Scousernas hat mot United och Manchester är episkt. Tro mig, jag har bevittnat det på nära håll. Det ödslas ingen kärlek från varken Uniteds supportrar mot dem, eller tvärtom, men underhållningsvärdet i att se en vansinnig scouser med ögongloberna på väg ut ur hålorna, ådrorna pumpandes vid tinningarna och armarna utsträcka i en flygplansgest är underskattat.

 


Med detta i åtanke blev jag inte förvånad då jag snubblade över den här bilden på internätet:

   

Det är en nyckelring från scousernas officiella Megastore och ska såklart föreställa den här störtbombade kyrkogården:

  

Det enda problemet är att den inte gör det, istället ser det ut som den här, inte helt friska, mannen:

  

Det är såklart Harold Shipman vi pratar om. Om ni inte har hört talas om honom tidigare så var han en doktor som dödade flera av sina patienter innan han 2004 hängde sig själv i sin cell i Wakefieldfängelset i West Yorkshire. Han är Storbritanniens värsta seriemördare, men ändå ganska populär bland många scousers. Varför då, kan man ju undra? Jo, många av hans offer kom från Manchester och om man lyssnar på dessa påhittiga scousers på det lite fräcka Anfield när de möter United kan man höra hyllningssånger till denna f.d doktor. Eller så lyssnar man bara på Wayne Rooneys brorsa, Graham, från hans uppträdande 2006. Texten? Här har ni den:

 

 

"One Harold Shipman, There's only one Harold Shipman. Scousers say thanks, Cos he only kills Mancs. Walking in a Shipman wonderland."

 


Följt av:

 

 

"Harold Shipman killed your nan, he's a Scouser."

 


Ni tror mig inte?

 

Om ni sedan går tillbaka till bilden på det som ska föreställa tysken med det eldbombade staketet i käften så rekommenderar jag att ni tar en titt på det som hänger till höger under honom. Jag förstår också att det ska föreställa Bill Shankly, men tycker att det ser mer ut som en nedlusad analöppning som gör flygplansgesten. Övertygad om att de två produkterna kommer bli bästsäljare i flatulenshuvudenas lilla butik.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards