Direktlänk till inlägg 30 juli 2016

SIR ALEX FERGUSON GER MANCHESTER UNITED GRÖNT LJUS ATT KÖPA TILLBAKA PAUL POGBA EFTER MIDDAG MED JOSE MOURINHO

Av Mikael Holmkvist - 30 juli 2016 13:32

* Manchester United bossen Jose Mourinho åt middag med Sir Alex Ferguson

 

* Sir Alex gav Mourinho sin välsignelse att köpa tillbaka Paul Pogba i sommar

 

* F.d managern har inga hard feelings gällande att han lät honom gå på fri transfer

 

* Zlatan Ibrahimovic lär göra sin United-debut mot Galatasaray

   

Sir Alex Ferguson skulle vara glad att se Paul Pogba tillbaka i Manchester United.

 

 

 

 

AV: Martin Samuel och Simon Jones, Daily Mail, lördag 30 juli, 2016:



Sir Alex Ferguson har gett £100 miljoners (1,13 miljarder kr) köpet av Paul Pogba sitt godkännande efter att ha ätit middag med Jose Mourinho på Manchester Uniteds träningsanläggning.



Ferguson minglade även med spelarna för första gången sedan han gick i pension från sin roll som manager för tre år sedan.



Mourinho vill jobba nära skotten och det sägs att han den legendariska ex-bossen har godkänt världsrekordköpet.


 

Jose Mourinho träffade Sir Alex för middag den här veckan för att diskutera allt som har med United att göra.


 

Pogba var högt upp på agendan då Juventus och United är nära att nå en överenskommelse.



Det är extra signifikativt eftersom det var grälet mellan Ferguson och Pogbas agent Mino Raiola som ledde till att fransmannen lämnade Old Trafford i princip gratis. Det har kostat United en förmögenhet att ta tillbaka honom.



United och Juventus är överens om affären, personliga villkor på omkring £290,000 (3,287m kr) i veckan har accepterats och det rapporteras att Pogba kommer genomgå sina medicinska tester i Los Angeles, där han har varit på semester.



Affären kommer snart att annonseras och Pogba har berättat för kompisar att han kommer vara tillbaka i Manchester nästa vecka. United möter Galatasaray i Göteborg idag där Zlatan Ibrahimovic, ett annat av deras nyckelnyförvärv i sommar, lär göra sin debut.



Mourinho har berömt sina spelare för deras arbete på träningsplanen den här veckan. Han sa följande till MUTV: "Spelarna har varit fantastiska med deras attityd.


 

Pogba fick inte mycket speltid för United under hans tid i klubben innan han släpptes gratis 2012.



"Vi har kört ett antal dubbla träningspass, men jag är inte orolig för att de ska vara trötta på lördag då sanningen är att vi måste jobba och ser på matchen imorgon som ett träningspass till för spelarna behöver minuter."



United kaptenen Wayne Rooney tror att Mourinho kommer återställa "vinnarmentaliteten" i klubben.



Rooney, som pratade med Manchester radiostationen Key103 inför sin testimonial mot Everton nästa vecka, påstod att Mourinhos besatthet av att vinna har gjort United uppspelta.


"Han har gjort fantastiska nyförvärv, de har kommit in väldigt bra i truppen så det är uppspelta tider," sade han.



"Det är alltid spännande när man får en ny manager men att få en ny manager i form av Jose Mourinho... han är först av allt fantastisk att arbeta under och han har tagit med sig sitt sätt att jobba på och en vinnarmentalitet tillbaka till klubben.



"Jag tror att Manchester United som en fotbollsklubb måste vinna. Vi måste vinna och han har definitivt den vinnarmentaliteten."



Mourinho var uppretad på den kaotiska försäsongsturnén i Kina den här månaden - som kulminerade med att Manchester derbyt där fick ställas in och det adderar en extra viktighet till onsdagens match mot Everton.



Portugisen gav sina spelare ledigt i onsdags - men bara efter det att de hade genomgått ett två timmar långt pass på Carrington omedelbart efter landningen från Asien.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards