Alla inlägg den 22 januari 2016

Av Mikael Holmkvist - 22 januari 2016 16:14

64-åringens nära och kära är oroliga gällande pressen på honom och om han lämnar ett år för tidigt skulle det rensa vägen för Jose Mourinho att ta över

   

Över till dig? Mourinho är villig att sitta lugnt och ta United-jobbet i sommar.

 

 

 

 

AV: David McDonnell, Daily Mirror, onsdag 20 januari, 2016:

 


Louis van Gaal funderar på att lämna Manchester United i sommar - ett år innan hans kontrakt går ut.

 


Van Gaal kommer ha en säsong kvar på sitt kontrakt efter den här säsongen, men det sägs att han den växande pressen på jobbet kan betyda att han lämnar sin post tidigare.

 


Källor i Holland menar att holländarens familj har blivit alltmer bekymrade gällande hur mycket manager jobbet för av Old Trafford-jätten sliter på 64-åringen.

 


Van Gaal tog själv upp möjligheten att sluta - istället för att få sparken - Uniteds miserabla åtta matcher långa svit utan vinst i slutet av förra året.

 


Han klagade på effekterna spekulationerna gällande hans jobb hade på hans familj och vänner, och det sägs att de som står nära honom fruktar att han kan ha fått nog av det hela efter den här säsongen och att han då bestämmer sig för att lägga av 12 månader tidigare än han hade planerat.

 


Den f.d Ajax, Barcelona, Bayern München och holländska landslagets boss har lämnat flera poster tidigare, och United är medvetna om att han kan komma att välja att avsluta sin regeringstid ett år för tidigt.

 


Om Van Gaal kliver av skulle det rensa vägen för Jose Mourinho, sparkad av Chelsea förra månaden, att ta över - the Special One sägs vara beredd att bida sin tid till sommaren och då ta sig an Old Trafford-jobbet.

 


Nuvarande assistenten Ryan Giggs lär inte få det stora jobbet.

 

Mourinhos agent, Jorge Mendes, har starka länkar till klubben, och jag har förstått att den f.d Chelsea-bossen hålls

informerad om nära vännen Van Gaals pågående situation.

 


Trots 1-0 vinsten borta mot ärkerivalen Liverpool förra söndagen, som tog dem upp till femte plats, sju poäng bakom Premier League ledarna Arsenal, finns det fortfarande tveksamheter gällande holländarens förmåga att ta United framåt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards