Alla inlägg den 13 januari 2016

Av Mikael Holmkvist - 13 januari 2016 16:39

 

Cameron Borthwick-Jackson i en Vauxhall Corsa.



 

AV: Felix Allen, the Sun, måndag 11 januari, 2016:


 

UNGA MANCHESTER United stjärnan Cameron Borthwick-Jackson chockade fansen genom att dyka upp till träningen i en Vauxhall Corsa.

 


Den 18-årige försvararen fotograferades då han såg lite obekväm ut i förarsätet då han rullade in på parkeringen vid Uniteds träningsanläggning i Carrington - som alltid är fullpackad med hans lagkamraters superbilar.


 

Borthwick-Jackson valde en mer nedtonad bil än lagkamraterna.



Holländske yttern Memphis Depay har blästrats för att han dykt upp i en mattlackerad svart Rolls Royce Phantom för £250,000 (3,26m kr) och en ny Hummer.



Premier League jättens fans lär bli överraskade att se lokala killen Cameron ha valt en betydligt mindre glamourös bil.



Hans vita Vauxhall Corsa kostade mindre än £20,000 (261,320 kr), men ynglingen tillät sig själv en överdrift - en personlig registreringsskylt.



Corsan verkar vara en favorit bland Uniteds unga stjärnor.


 

Den lilla kombin sticker ut bland Lamborghini-bilarna och Bentley-fordonen hos Man United-stjärnorna.



När han skrev på från Crewe 2012 dök Nick Powell, då 18, upp i en likadan bil. Han fick också parkera sin lilla bil bland Bentleys, Range Rovers och Lamborghinis innan han träffade sina nya lagkamrater.



Åtminstone för tillfället verkar det som att Manchester-födde Borthwick-Jackson inte seglat iväg alltför mycket av uppmärksamheten.



Han har kallats in p.g.a ett antal skador och han har fått beröm för att ha presterat bra i ett problemtyngt lag.



Samma sak kan inte sägas om Memphis, 21, som bara har gjort två mål sedan hans £31 miljoners (405,05m kr) flytt från PSV Eindhoven förra sommaren.



Den ej imponerande starten på hans United-karriär har dock inte övertygat honom om att hålla en låg profil, något som visat sig i och med flashiga bilar och regelbundna shoppingutflykter.


 

18-åringen har lite mindre hästkrafter i sin kärra än övriga lagkamrater.



Holländske legendaren Ruud Gullit har gett Memphis rådet att koncentrera sig på fotbollen istället för en blingig livsstil.



Han sade: "Jag är ett stort fan, och jag kommer behålla min tro på honom men han måste göra något åt det faktum att han har stämplats som det sämsta köpet i Premier League under 2015.



"Han måste leverera. Han har många kvaliteter, men för att fullgöra sin potential måste han leva ett lågmält privatliv.



"Om du inte presterar kan du inte dyka upp i en splitter ny Rolls Royce och en ny Hummer vid träningsanläggningen."



Cameron Borthwick-Jackson gjorde sin andra start för säsongen mot Sheffield United i lördags när de haltande Röda vann med 1-0 tack vare ett straffmål av Rooney på övertid.

Av Mikael Holmkvist - 13 januari 2016 16:36

Mad Men-stjärnans fylliga tillgångar kämpade på för att undkomma hennes klänning vid en tillställning i Los Angeles

   

Christina Hendricks spillde nästan ut brösten på the Golden Globes.


 

 

AV: Joshua Haigh, the Sun, måndag 11 januari, 2016:


 

CHRISTINA Hendricks kan definitivt aldrig någonsin beskrivas som blyg.



Mad Men-stjärnan närvarade vid The Art of Elysium 2016 Gala i Los Angeles i lördags kväll med sin man, skådespelaren Geoffrey Arren, när hennes i vanliga fall suveräna känsla för mode fick huvuden att vändas av fel anledning.



Även om hon är populär för sitt skådespeleri så är stjärnan också känd för sina sanslösa kurvor och fylliga tillgångar, vilka såg ut att få ett eget liv då hon gick ut på röda mattan i helgen.



Trots att Christina såg lika förtjusande ut som alltid verkade hennes högra tutte ha intentionen att stjäla rampljuset från hennes vänstra tutte.


 

Stjärnan poserade med designern Vivienne Westwood vid tillställningen.



Christina var fantastiskt vacker i en Vivienne Westwood golvlängdsklänning, men det fanns bara en, eller ska vi säga två, saker att titta på.



Detta lämnade den 40-åriga stjärnan med en ganska konstigt anordnad - och vi måste säga att det även såg ganska obekvämt ut - byst.

Av Mikael Holmkvist - 13 januari 2016 16:31

 

 

  

AV: Joshua Haigh, the Sun, tisdag 12 januari, 2016:

 

 

JEMMA Lucy ser sig tydligen som något av en Baywatch-brud.

 

 

Ex on the beach-stjärnan, som återfanns bland rubrikerna förra veckan efter att ha påstått att Charlotte Crosby stulit hennes pojkvän, har flugit iväg till ett tropiskt paradis för att komma undan allt drama.

 

 

Medan hon avnjöt solen hamnade den tatuerade reality-bruden i lite problem när hon såg ut att felplacera hennes bikinitopp, som hade ett kattema.

 

 

Jemma kan verkligen inte kallas blyg.

 

 

Med sina två bästa tillgångar utställda för beskådan tog Kirk Norcross ex-flickvän en långsam joggingtur i sanden, samtidigt som hon använde endast sina händer för att täcka för sig själv.

 

 

Glamourmodellen Jemma tröttnade snart på att hålla för sina tuttar och avslutade det hela med att visa upp sina bröst medan hon träffades av vågorna.

 

 

Realitystjärnan återvände senare hem och tog på sig att bevisa att hon kan ersätta en man hur snabbt som helst, detta då hon klev ut på en dejt i Manchester igår kväll med en mystisk hunk.

 

 


Var det lite nippy*, Jemma?

 

 

 

*Nippy = bitande kallt/ nipple = bröstvårta.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards