Direktlänk till inlägg 6 januari 2017

CELEBRITY BIG BROTHER STJÄRNAN NICOLA MCLEAN FICK GÖRA SISTA MINUTEN UTRYCKNING FÖR ATT KÖPA "BRÖSTVÅRTSLAPPAR" EFTER ATT BOSSARNA FÖRBJUDIT HENNE FRÅN ATT VISA TUTTARNA VID ÖPPNINGSSHOWEN

Av Mikael Holmkvist - 6 januari 2017 20:56

Glamourmodellen fick panik efter att ha insett att hennes genomskinliga dress exponerade hennes bröstvårtor

   

Modellen Nicola McLean tvingades av Celebrity Big Brothers bossar att bära bröstvårtslappar vid öppningsshowen.

Nic Mc bröstskydd1

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Sarah Packer, the Sun, fredag 6 januari, 2017:

 

 

NICOLA McLean tvingades rusa till ett närbeläget affärsområde för att köpa "bröstvårtslappar" efter att CBB-bossarna förbjudit henne från att vara med på öppningen med brösten fullt synliga.

 


Glamourmodellen fick panik efter att skarpsynta tittare såg igenom hennes genomskinliga dress som avslöjade mer än den borde ha gjort i tisdagens avsnitt.

 


Celebrity Big Brother-bossarna, varas program är känt för sina explicita ögonblick, tyckte att Nicolas utstyrsel var för sexig för en livesändning.

 


En källa sade: "Nicola tvingades göra en sista minuten rusning till en närbelägen butik för att köpa ett par bröstvårtslappar.

 


"Den genomskinliga dressen hon hade på sig gjorde hennes bröst helt synliga - och det tog inte lång tid för tittarna att inse det.

 


"Hennes man Tom fick tag i nödsituationslappar på Elstree high street medan Nicola nervöst väntade bakom scenen."

 

 

Bossarna tyckte att hennes utstyrsel var för sexig för en livesändning.

 

 

Nicolas man Tom gjorde en galen utryckning till butikerna för att köpa ett par bröstvårtslappar till Nicola.

 



Nicolas klädespanik kom bara några timmar efter det att hon nästan lämnade Channel 5 showen.

 


Realitystjärnan beskrev sin första medverkan i huset, 2012, som "den värsta erfarenheten i [hennes] liv" - och hon var på väg att hoppa av årets nya serie efter krissnack med maken Tom Williams.

 


En källa sade följande till The Sun Online: "Nicola förlorade fullständigt sitt självförtroende och backade ur CBB i sista minuten.

 


"Hon hade en förskräcklig tid med några av hennes medtävlande när hon senast var med och hon är rädd för att det ska hända igen."

 

 

Det här är Nicolas andra gång som hon är med i CBB efter att även ha medverkat 2012.

 


Nicola hade haft oroliga diskussioner med sin fotbollsspelande make Tom och närstående vänner och familjen som övertygade henne om att ett deltagande inte skulle vara så dumt.

 


Hennes tid i CBB - och val av utstyrsel under öppningsshowen - kommer efter det att Nicola har spenderat en del tid utanför rampljuset.

 

 

Glamourmodellen Nicola, som är känd för sina stora tillgångar, är just nu med i showen tillsammans med f.d Strictly-proffset James Jordan.

 


På senare år har modellen fokuserat på sina två söner Striker och Rocky och t.o.m gått med i skolans PTA (Parents and Teachers Association).

 


Men nu är hon alltså tillbaka i rutan igen tillsammans med flera andra tävlande kändisar som Kim Kardashians motspelare i hennes sexvideo, Ray J och f.d fotbollsspelaren Jamie O'Hara.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards