Direktlänk till inlägg 16 juni 2017

FLYGER IN: MANCHESTER UNITEDS NYFÖRVÄRV VICTOR LINDELÖF HAR REDAN KOMMIT IN I DET DÅ HAN ÅT MAT PÅ PAUL POGBAS OCH WAYNE ROONEYS FAVORITRESTAURANG WINGS

Av Mikael Holmkvist - 16 juni 2017 22:21

Det kinesiska matstället är även en favorit hos de i den "blåa halvan" av staden, där Claudio Bravo är ett stort fan

   

Victor Lindelöf har helt klart redan kommit in i det i Manchester i och med sitt besök till restaurangen Wings med flickvännen Maja Nilsson.

 

 

 

 

BILDER OCH SKRIVET AV: John Hutchinson, the Sun, torsdag 15 juni, 2017:

 

 

DET är favoritstället bland Manchester Uniteds spelare och tränare, så det kändes bara naturligt att nyförvärvet Victor Lindelöf gjorde ett besök på restaurangen Wings.

 

 

Den svenska landslagsmannen slutförde igår kväll en £31 miljoners (363,4m kr) flytt till Old Trafford och bossen Jose Mourinho sade att han har "en stor framtid i klubben".

 

 

Men allt handlade om nutiden i staden igår kväll, detta då 22-åringen, tillsammans med flickvännen Maja Nilsson besökte det kinesiska matstället på Lincoln Square.

 

 

F.d Manchester United-bossen Louis van Gaal var en regelbunden gäst på restaurangen och på en av väggarna hänger en tallrik signerad av honom.

 

 

Wayne Rooney är ett annat stort fan och världens dyraste spelare Paul Pogba åt på "en av de finaste restaurangerna i Manchester" nyligen.

 

 

Och "de" på andra sidan stan, i den blåa delen, frekventerar också kinesen.

 

 

Victor Lindelöf slutförde en dyr flytt till Manchester United igår - men först gick han ut och käkade en bit.

 

 


Victor Lindelöf förväntas bilda mittbackspar med Eric Bailly i Manchester United.

 

 

Det är en av de första sakerna att göra för nyförvärven i Manchester United - besöka Wings.

 

 

Claudio Bravo gjorde ett besök INNAN han flyttade från Barcelona till Manchester City, med den f.d Premier League-värstingen Mario Balotelli också uppskattade den femstjärniga maten.

 

 

Manuel Pellegrini, vars odds för att bli nästa Crystal Palace-manager sjönk igår, var också ett stort fan.

 

 

Men igår kväll, då den f.d Benfica-mannen såg sig omkring i nordväst, fanns det bara en sak i hans huvud förutom att skriva på sitt nya kontrakt.

 

 

Wings restaurang säger på sin hemsida att de "erbjuder det finaste kantonesiska köket och ett stort urval viner från hela världen i en lyxig och bekväm miljö".

 

 

Den svenska försvararen har fått väldigt fina omdömen för sina insatser med Benfica i Portugal.

 

 

Den kinesiska restaurangen är stolt över att kunna leverera en femstjärnig upplevelse till sina kunder. Den ägs av Wing Shing Chu som kommer från Hong Kong, den har ett fyrstjärnigt betyg på Trip Advisor och 56 procent av betygssättarna där ger den excellent i betyg.

 

 

En av betygssättarna gav matstället tre stjärnor i betyg och sade att det var "bra men dyrt".

 

 

Men priserna borde inte vara något problem för den högklassiga mittbacken.

 

 

Lindelöf - som har spelat 12 landskamper för sitt land - kom fram genom ungdomslagen i den svenska klubben IK Franke innan han flyttade till Västerås och sedan skrev han på för Benfica 2012.

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards