Direktlänk till inlägg 8 oktober 2017

NO AYRS AND GRACES: AYR UNITED SLÄPPER NYTT MATCHSTÄLL MED TOPLESSMODELL TÄCKT I GUL OCH VIT KROPPSFÄRG

Av Mikael Holmkvist - 8 oktober 2017 16:01

Sponsorn förnekar blundern och insisterar: "Efter förra årets kontroverser... kroppsmålade vi modellen i bortastället istället för hemmatröjan"

   

Fansen kommer höja glasen för det nya matchstället.

 

 

 

 

AV: Geoff Sweet, the Sun, onsdag 28 juni, 2017:

 

 

WELL, man kan verkligen inte anklaga Ayr United för att oroa sig alltför mycket över presentationen av deras nya matchställ.

 

 

Det skotska laget har än en gång satsat på den direkta inställningen att använda en toplessmodell för att visa upp deras bortaställ.

 

 

Förra säsongen orsakade sponsorn Bodog, onlinebetting-företaget, upprördhet när deras toplessmodell slängde av sig alla sina kläder för att visa upp The Honest Men's matchställ täckt av endast kroppsfärg.

 

 

Och de gillade det och gör nu om det igen.

 

 

The Scottish Championship-laget håller helt klart med om att kontinuitet på reklamsidan är ett måste, medan grundaren av Bodog, Calvin Ayre, på skämt sade:

 

 

"Efter kontroverserna vid förra årets tröjsläpp kände vi att vi inte kunde ändra vår strategi.

 

 

"Så i år använder vi en kroppsmålad modell med bortastället istället för hemmatröjan.

 

 

Den här gången visar de upp det nya bortastället.

 

 

Det var sponsorn Bodog som kom på idén.

 

 

Ayr kommer spela i the Scottish Championship den här säsongen.

 

 

"Vi hoppas att bilderna kommer ge The Honest Men injektionen de behöver för en uppflyttning och för att gå långt i cupen också. 'Mon Ayr!"

 

 

En talesperson för United förnekade att klubben har begått en blunder då han sade: "Det är en stor säsong för klubben och det är fantastiskt att ha Bodog ombord igen.

 

 

"I den moderna eran är det ganska sällsynt att ha sådana långsiktiga sponsorer och det finns mycket att vara positiv för gällande den kommande säsongen."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 30 mars 18:44


            AV: Daniel Taylor, The Athletic, tisdag 12 september, 2023     Under sin första dag med husletande förstod Kevin Keegan att det inte var någon vanlig by då mäklaren föreslog att de skulle käka lunch för att diskutera va...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards