Direktlänk till inlägg 24 november 2017

SPURS ÖPPNA FÖR PETADE MAN UNITED-FÖRSVARAREN - MEN ETT HINDER KAN KOMMA ATT STOPPA FLYTTEN

Av Mikael Holmkvist - 24 november 2017 16:41

 

Manchester Uniteds Luke Shaw

 

 

 

 

AV: Kevin Palmer, The Irish Independent, söndag 19 november, 2017:


 

Independent.ie förstår att Tottenhams manager Mauricio Pochettino är öppen inför möjligheten till en återförening med Manchester United-försvararen Luke Shaw i januaris transferfönster.



Shaw har blivit väldigt sammanlänkad med en flytt till Spurs under de senaste veckorna, samtidigt som Uniteds vilja att köpa Tottenhams oroliga ytterback Danny Rose kan komma att resultera i en av de största affärerna efter jul.



Shaw ser Pochettino som sin mentor efter att duon byggde upp en stark arbetsrelation under deras tid tillsammans i Southampton och nyligen bidrog han till en hyllning till sin f.d boss i en bok skriven av författaren Guillem Balagué.



Nu verkar det som att Shaw kan få chansen att åter väcka liv i sin karriär tillsammans med Pochettino. Försvararen har endast startat tre Premier League-matcher för United under 2017 och han har till sist kommit fram till att han inte kan vinna kampen om att ta sig tillbaka in i managern Jose Mourinhos planer.



En återförening med Pochettino känns som den bästa lösningen för alla parter, men ett möjligt hinder är att Shaw skulle behöva gå ner rejält i lön för att komma in i Tottenhams lönestruktur om han skulle byta Manchester mot norra London i januari.



Samtidigt fick Uniteds jakt på Tottenhams oroliga ytterback Rose en ny twist i lördags när den engelska stjärnan utelämnades ur Pochettinos Spurs-trupp i norra London derbyt mot Arsenal efter rapporter om ett "upphettat gräl" mellan de två på klubbens träningsanläggning.



Rose beordrades sedan att träna med reservspelare ur Spurs trupp istället för att göra den korta resan till Arsenal, vilket bara spär på pratet om att hans dagar i klubben snart kan vara över.



Tottenhams ledning blev väldigt arg på Roses beslut att vara med i en tidningsintervju i augusti där han ifrågasatte klubbens ambitioner och uppmanade ordföranden Daniel Levy att köpa större stjärnor.



Spurs beordrade sedan Rose att komma med en ursäkt för det hela, men han har haft svårt att slå sig tillbaka in i Pochettinos planer trots att han återhämtat sig från ett skadebakslag.



Nu ser det ut som att en lösning för framtiden för Rose och Shaw kan vara nära förestående då den möjliga stjärntransfern i januarifönstret nu ser ut som en riktig möjlighet.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards