Alla inlägg den 6 augusti 2016

Av Mikael Holmkvist - 6 augusti 2016 22:46

Han har spelat roller som Legolas i Sagan om ringen trilogin och Will Turner i Pirates of the Caribbean rullarna. Det är såklart Orlando Bloom jag tänker på. Beundrad av många för sina skådistalanger och avgudad av kanske ännu fler för sitt utseende. Men karln är hursomhelst upptagen, med popstjärnan Katy Perry.

 


Jag vet inte riktigt hur de engelska tabloiderna "rankar" nakenhet. När någon C-kändis visar tuttarna brukar det visas helt och hållet. Om någon dam kliver ur en bil utan trosor och fotograferna får upp objektivet i hugget brukar det pixlas. Om någon kändare tjej visar brösten, eller vårtgårdarna brukar det också pixlas och nu när Bloom hänger ut dasen så censureras det, såklart. Men vad vore internet om inte en källa för att leta rätt på ocensurerade bilder, så här kan ni glo på Legolas i all sin prakt, precis som han skapades:

         



Paret befinner sig för tillfället på semester på Sardinien och det var då, i torsdags, som the Sun publicerade bilder på mr Bloom, helt naken, med åderpålen dinglande i luften på en paddlingsbräda. Den framför han, naken, ståendes på knäna och med sin flickvän, beväpnad med en ölburk, framför sig på brädan. Det i sig är inte så värst upprörande. Det är sånt som heltidsanställda idioter som Marcus Birro skulle bli upprörd av. Och mycket riktigt så sägs det även att så gör man inte i det djupt katolska Italien. Nej precis, nakna kukar hör ju verkligen inte hemma i det katolska Italien *host, host*!

 


Det jag istället reagerar på är alla bilder där Bloom ser ut som ett riktigt jobbigt fyllo som inte kan släppa fröken Perry med händerna. Detta medan hon inte ser allt för nöjd ut och t.o.m behöver lite tid för sig själv på några klippor. Vad vet jag, de har säkert världens bästaste och gulligaste och pluttinuttigaste relation, kan inte påstå att jag bryr mig alltför mycket, men istället för att bli upprörd över Blooms hängande köttstycke funderar jag mer på Kary Perrys tankar när han liksom inte kan släppa henne. Döm själva.

 

 


The Sun rapporterar, från i fredags:

 

 

 

EN VÄLDIGT FRÄCK SEMESTER: ORLANDO BLOOM GLIDER RUNT I VATTNET HELNAKEN IGEN DÅ HAN FORTSÄTTER SINA BISARRA STRANDUPPTÅG MED FLICKVÄNNEN KATY PERRY

 

 

Skådespelaren kan få böter efter att ha klätt av sig naken

   

Orlando Bloom kunde inte hålla händerna borta från flickvännen Katy Perry.

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Nicola Fahey och Fay Strang, The Sun, fredag  5:e augusti, 2016:

 

 

SHIVER me timbers*! Det finns nu en Privates of the Caribbean fortsättning - men den här gången kan Orlando Bloom befinna sig på djupt vatten.

 


Skådespelaren har fotograferats då han glider runt helnaken - endast 48 timmar efter att han först exponerade sin Jolly Roger på en paddlingsbräda på Sardinien.

 

 

Paret brydde sig inte vilka som kunde se dem då de njöt av varandras sällskap.

 


Piratstjärnan, 39, sågs dra av sig sina badbyxor och köra helnaket på Pittulongu strand efter ett hett dopp med flickvännen Katy Perry i torsdags.

 


Men hans nakna upptåg kan leda till böter på €1,000 (10,178 kr).

 


Att vara naken offentligt är förbjudet i italiensk lag såvida man inte befinner sig på en specificerad nudiststrand, vilken måste vara tydligt skyltad.

 


Och en hotellkälla i Pittulongu sa att Orlandos agerande inte är vanligt förekommande i det djupt katolska landet.

 

 

Orlando kunde på nytt inte motstå att ta av sig kläderna.

   

Så fort hans shorts hade åkt av tog han ett dopp i vattnet.

   

När han var klar med att kyla av sig drog han upp sina shorts.

   

Orlando hade svårt att få upp sina shorts.

   

Skådisen körde inte helnaket som dagen innan.

 


Han sa: "Det är väldigt få avskilda stränder på Sardinien - det finns några nudistfickor, men vi kör inte naket här. Det är inte det normala att göra."

 


Samtidigt sa en talesperson för polisen i Olbia: "Att sola naken är inte tillåtet på en offentlig strand i Sardinien då det skulle strida mot lagen om god sed.

 


"Det är ett brott, särskilt om barn skulle vara närvarande.

 

 

Katy sågs springa iväg för att utforska klipporna.

 

 

Efter att ha hittat en fin klippa avnjöt hon lite tid för sig själv.

 

 

När hon kom tillbaka visade Katy Orlando var hon hade varit.

 


"Om vi fick in ett klagomål skulle vi utreda det. Det finns såklart åtskilda stränder längs med kusten där folk kan vara för sig själva och göra vad de vill och vi skulle inte ha en aning om det.

 


"Pittulongu stranden är en offentlig strand så sanktioner skulle tillämpas och maxböterna går upp till 1,000 Euro (10,178 kr) och betalas via check eller banktransferering eller inne på ett postkontorskonto. Det är inget kriminellt brott, det är ett kommunalt brott."

 

 

Katy valde en knasig vintagebikini.

 

 

Paret minglade med lokalbefolkningen.

 

 

Mellan kyssarna och utforskningen avnjöt de lite röka.

 

 

Orlando visade upp sina vältränade muskler.

 

 

Orlando la sina armar runt Katy då de avnjöt vattnet.

 


Omedveten om dramat som hans nakna upptåg skapat var Orlando - som har sonen Flynn med modellen Miranda Kerr - upptagen med att överösa Katy med ömhet.

 


Skådespelaren kunde inte hålla händerna borta från Firework sångerskan varken i havet eller på torra land.

 


Vid ett tillfälle kunde hunken ses smeka sin flickväns bröst då de paddlade i vattnet - helt obekymrad om den välbesökta stranden bakom dem.

 


Katy visade upp sin berömda figur och knasiga stil då hon bar en bikiniunderdel med hög midja och en veckad remsa, och en matchande bikinitopp som accentuerade hennes stora byst.

 

 

Paret - som har dejtat sedan i februari - gick hand i hand i vattnet.

 

 

Orlando verkade uppskatta Katys bikini.

 

 

Trots att de omgavs av människor fortsatte de att smeka och röra vid varandra.

 


När 31-åringen klev ur vattnet sågs hon stretcha sina ben och gå på en promenad runt de vackra klipporna.

 


Efter lite tid för sig själv där uppe återvände hon till Orlando där hon visade var hon just hade varit.

 


Deras senaste upptåg kommer efter det att Orlando skickade internet in i en härdsmälta när han lät allt hänga fritt medan han paddlade fram sin popstjärna till flickvän, 31, på vattnet på censurerade bilder som publicerades av The Sun i torsdags.

 

 

Vid ett tillfälle såg Katy ut att ha fått nog av ömheten.

   

Men hon gav efter och flyttade sig framåt för en kyss.

 


Men det dröjde inte länge förrän ocensurerade bilder läcktes online och visade Hollywoodstjärnan i all sin härlighet.

 


En källa sa följande om hans upptåg: "De tycker båda att det här kan vara på riktigt. Det är ganska tydligt hur bekväma de är med varandra.

 


"Orlando har noll hämningar inför att vara naken - han har klätt av sig i filmer tidigare - och Katy klagar definitivt inte."

 

 

Katy sågs hoppa i en båt.

 

 

Paret avnjuter en romantisk semester i Italien.

 

 

Katy och Orlando var söta mot en bäbis.

 

 

Orlando är själv pappa till ett barn.

 


Katy och Orlando har dejtat sedan i februari efter att de träffades på Golden Globes efterfesten.

 


Paret förföljdes av rykten om att de gått isär tidigare i år när den brittiska hunken sågs nära Selena Gomez på en klubb i Las Vegas, men om man utgår från de här bilderna har de aldrig stått varandra närmare.

 


Deras sexiga och lite bisarra upptåg kommer inte lång tid efter hans exfru Mirandas förlovning med Evan Spiegel.

 

 

Orlando verkade lite distraherad efter sitt dopp.

 

 

Paret kröp ihop tillsammans på stranden.

 

 

Katy smuttade på en drink medan hon hölls om.

   

Orlando avnjöt också lite röka.

 


Miranda - som var gift med Orlando i tre år och har sonen Flynn med honom - annonserade nyheten att hon var på väg att förlova sig med den 26-åriga medgrundaren av sociala medier sidan Snapchat.

 


Hon postade en bild med animerade versioner av henne och hennes fästman, som stod på ett knä och gav henne en ring, på hennes Instagramkonto.

 

 

Skådespelaren körde helt naket igår.

 

 

Hans nakna upptåg orsakade en ganska rejäl turbulens online.

 


Hon lade till bildtexten "Gifta dig med mig!" "Jag sa ja!!!" Och stjärnan delade kärlekshjärtan och leende emojis.

 


Orlando - som lämnade sin exfru 2013 - ska ha "gratulerat" den 33-åriga modellen efter hon släppte nyheten.

 


En källa nära skådespelaren sa följande till E! News: "Orlando är lycklig för Miranda.

 


"Han pratade med och gratulerade henne.

 


"Orlando vet att Evan behandlar Flynn väl så det är allt som betyder något för honom."

 

 


* https://www.google.se/?gws_rd=ssl#q=shiver+me+timbers+

Av Mikael Holmkvist - 6 augusti 2016 15:15

Bilden: Imorgon är det dags för Community Shield på Wembley och Manchester United är involverade igen. Jag är fullt medveten om att det inte är CL-finalen, en det känns ändå som en trevlig aptitretare inför den kommande säsongen. Efter en återstår det bara en vecka innan den nya säsongen inleds på allvar - gött! 1983 spelade United också Community Shield, då, precis som nu, som regerande FA-Cupmästare, men motståndarna var inte Leicester, utan scouse svinen. De vann ligan 1982-83 och efter den säsongen lämnade deras legendariske manager Bob Paisley skutan och ersattes av Joe Fagan. Det här var Fagans första tävlingsmatch och United gjorde det de gör bäst: täppte till käften på de högljudda skadedjuren. Inför 92,000 åskådare gjorde kapten fantastisk, Bryan Robson, två mål i vår sköna 2-0 vinst mot dem. Deras lag bestod av spelare som Grobbelaar, Lawrenson, Hansen, Dalglish, Rush och Souness, men det hjälpte föga mot den fullständigt frustande briljanta Bryan Robson


 

 

 

 

Community Shield och Jürgen snedkäft

Hallo på er alla igen, ja imorgon smygstartar alltså säsongen och precis som jag har tjatat om tidigare så ser jag fram emot det! Trodde inte man skulle göra det på ett bra tag när det var som allra värst under Van Gaalen (vilket var i princip hela tiden han satt där med sitt fåniga block och såg ut att inte ha en aning om vart han var, eller vad han gjorde).



Community Shield är inte CL-finalen och det är bara att titta på den här bilden för att förstå att vi inte ska dra några gigantiska växlar av utgången:



Men den här matchen betyder ändå någonting och sen är det bara en vecka kvar tills allvaret börjar på riktigt. Det känns bra och det ska bli kul att se vart den här säsongen under storvinnaren Mourinho tar vägen, har en känsla av att det inte kommer bli tråkigt.



I Community Shield matchen får man göra sex byten och då blir det ju lite mer ploj över det hela, men precis som Mourinho säger så kan det vara av nytta för oss. Detta då vår försäsong blev störd och flera spelare behöver speltid.



Igår höll Mourinho sin presskonferens inför morgondagens match, här kan ni läsa den i sin helhet:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/08/06/11348296-mourinhos-presskonferens-igar-fredag-5-8/



 

Det var skönt att se att han, ganska sofistikerat, riktade kulsprutan mot den hemlöse tysken och den skrynklige schäfertiken då han pratade med pressen. Han hann även dela ut en liten känga till Van Gaalen. Det ät helt klart inte bara våra förväntningar som har ökat på United, även konkurrenterna är tillbaka och snackar skit om oss, ett tydligt tecken på att de ser en möjlighet/risk att de Röda kan vara så smått på väg tillbaka mot toppen, det är härligt att skåda. Den hemlöse tyskens skitsnack om United ska jag även få be att återkomma till i ett senare inlägg. Han har verkligen kommit in bra i sin nya klubb, med tanke på mängden dynga han sprider ur sin snedvridna käft, en perfekt matchning.


 

 

Mourinho kom för sent

Att United var intresserade av Renato Sanches var ett faktum. De första att avslöja det var, inte helt otippat, Red Issue. Deras förgreningar och kontakter i fotbollsvärlden är minst sagt imponerande, inte minst när det gäller deras försänkningar i portugisisk fotboll och deras toppkälla OMIL (Our Man In Lisbon). De var även först med att berätta att spelaren var på väg till Old Trafford, men att det drogs ut för mycket på tiden och att Eddy inte kunde bestämma sig i tid. Det berodde delvis på hans hantering av det episka misslyckandet Louis van Gaal, då holländaren inte var alltför sugen på portugisen.



En som däremot ville ha in spelaren var träskoknullarens efterträdare, José Mourinho. Men vi vet ju alla hur det gick, 18-åringen plockades in av Bayern München för €35 miljoner (356,2m kr), men det är en summa som kan komma att växa till så mycket som €80m (814,2m kr). Kontraktet skrevs på den 10 maj och lite mer än två veckor senare presenterades Mourinhos som Uniteds nya manager. I en intervju med Sport TV säger 53-åringen nu:


 

"Jag anlände sent. Jag skrev på i maj, vi började prata en vecka innan, men fullständigt utanförprocessen. Om jag hade anlänt tidigare hade jag kämpat för honom. Manchester United tittade på Renato många gånger och kanske tittade jag ännu fler gånger. Med så mycket tid hemma såg jag många Benfica och portugisiska ligamatcher, jag lärde känna pojken bättre med tiden. Han är i en stor klubb, i en liga där han definitivt kommer bli mästare. Klubben har spelare på en väldigt hög nivå som tillhör strukturen, lite som Benfica."


 

Tunnan Rooney

Ni vet vad jag tycker om all jävla sponsorskit som pågår runt Man United. Förut var det väl något av en ära att få sponsra de Röda, så är det inte längre. De sexuellt snedvridna bröderna och farbror Eddy har dragit ner byxorna på klubben, dragit isär skinkorna och gett sig ut i världen i jakt på allt och alla som är beredda att kasta in lite deg till oss. Det enda "positiva" med skiten är väl att det är ännu ett bevis på vilket arsle David Gill är. Minns det som igår när han pratade om att alla inkomstäkällor var utnyttjade, det fanns helt enkelt inga mer möjigheter att få in pengar från sponsorer etc utifrån. Men det har ju våldtäktsmännen i Glazer familjen ganska tydligt visat att även det var skitsnack från Gill, likt det mesta som strömmar ur hans kakhål.



Den 14:e mars i år kom United med ännu en storslagen annonsering. Nej, det var inte klart med någon ny bra spelare till sommaren, det var en ny sponsor som bundits upp till klubbens namn!



Nu hadlade det om det amerikanska petroleumföretaget Gulf. De blev alltså klubbens första globala smörjmedels- och bränslepartner! Kontraktet sträcker sig över tre år och företagets vicepresident har i alla fall ett passande namn: Frank Rutten. När jag ändå är igång och ni förmodligen redan ligger och spyr ska jag även ta med vad vår managing director, Richard Arnold, sket ur sig vid lanseringen i mars: "Samtidigt som både Manchester United och Gulf har utvecklats och anpassat sig sedan de grundades för mer än 100 år sedan, har ingen glömt sina rötter. Gulf försöker alltid demonstrera sina kärnvärden som är kvalitet, uthållighet och passion, vilka är principer som även innehas av klubben. Gulf Oil International har redan signifikativ erfarenhet inom sport och vi ser fram emot att arbeta med dem för att expandera in det i fotbollen. Genom det här partnerskapet kommer vi öka vårt engagemang för att nå våra fans ute i världen, särskilt i Asien." Fantastiskt, Richard!



Tidigare i somras, under Uniteds försäsongsturné i Kina, passade företaget och klubben på att visa upp sig tillsammans. På ett hotell i Shanghai fick Henrich Mchitarjan, Ander Herrera och Wayne Rooney låtsas vara intresserade av olja och smörjmedel och sedan hålla upp olika produkter från företaget framför de smattrande kamerorna och nöjda oljebaroner. Visst, Rooney har säkert ett visst intresse för olja, men det är ju den sortens olja man friterar i, annars kan man ju stilla fundera vad fan Herrera och Mchitarjan tänkte när de stod där med varsin oljedunk i nävarna...

 

Nu har det dessutom dykt upp ännu en sjuk utväxt av denna dynga. Man kan alltså köpa ett samlarobjekt i form av en oljetunna från Gulf, med Wayne Rooney på bild på tunnan! Ja, ni läste rätt. £224,99 (2,732, 48 kr) går det lös på. Någon som är sugen? Skulle väl passa ganska bra bredvid tv-apparaten, en röd oljetunna med lönetjuven Rooney på, jag saknar ord. Men å andra sidan så känns det ganska passande, Rooney på sidan av en stor oljetunna, kanske har Gulf lite humor trots allt...

 

 

 

Dagens fotbollsspelare del 345,589

Det finns en del saker som bara är måsten för de allra flesta fotbollsspelarna på toppnivån idag. Ett av dessa måsten är bilar. Det ska vara dyrt, många och lyxigt. När jag ser bilder på dagens fotbollsspelare i sina kärror brukar jag tänka på berättelsen jag hörde i Manchester om Duncan Edwards och Bobby Charlton. Alla ni som varit på OT vet ju vart Red Star souveniraffären ligger. På den tiden när store Duncan spelade var den platsen viktig för honom, det var nämligen där han parkerade sin cykel på matchdagarna! Ja, ni läste rätt. Detta med Bobby Charlton tog bussen, tillsammans med fansen, från sitt hem till arenan. Det är så långt ifrån dagens verklighet att jag inte är säker på att om det går att beskrivas som samma värld. Tänk er Rooney på cykel till hemmamatcherna. Nej, jag kan inte heller föreställa mig det, då skulle han väl få bo i samma kvarter som Old Trafford för att inte bryta ihop fullständigt. Zlatan på samma buss som fansen på väg till arenan? Nej.



På tal om Duncan Edwards. När jag vill roa mig själv och skratta riktigt hjärtligt brukar jag tänka på jämförelserna man kunde läsa när Phil Jones skrev på för United. Det var nästa Duncan Edwards sa man. Herrejävlar alltså, jag har också varit fel ute i mina dagar, men den förutsägelsen är ju som att säga att man ska åka till Malmö och hamna i Kiruna.



Hursomhelst, Rooney har väldigt välförtjänt skaffat sig en ny lekkamrat och Zlatan ska skeppa över sina rishögar från Paris:


http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/08/06/11348292-stjarnflotta-manchester-united-anfallaren-zlatan-ibrahimovic-ska-skeppa-over-flottan-med-superbilar-varda-1-5m-18-22m-kr-efter-att-han-nu-har-hittat-ett-hem-at-familjen-som-kostar-20-000-242-898-kr-i-manaden-att-hyra/




http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/08/06/11348291-valkommen-till-waynes-varld-manchester-united-kaptenen-wayne-rooney-anlander-till-traning-med-stil-i-en-bmw-vard-mer-an-100-000-1-21m-kr/

Av Mikael Holmkvist - 6 augusti 2016 14:45

Fråga: Skulle du kunna klargöra situationen med Bastian Schweinsteiger och vad som faktiskt händer med honom?


 

Mourinho: Vad som händer? Vad som händer händer i alla klubbar i hela världen. Managern bestämmer sin trupp och väljer ett visst antal spelare att möta säsongen med, och det är det. Jag gillar normalt sett att jobba med 20 spelare, plus de tre målvakterna, vilket är vad jag gjort i 15 år.



Vi har så många spelare, men samtidigt har vi så många turneringar, särskilt Europa League turneringen, det är en turnering som ändrar profilen på säsongen för du kan spela 15 matcher. Man spelar på torsdagen och man har en stor risk från att resa mycket. Normalt sett kommer du att spela Premier League på söndagarna. Så jag tog beslutet att spela med 23 spelare, plus tre målvakter, vilket jag ändå tycker är mycket. Jag var tvungen att ta mina beslut. Det är enkelt.


 

Fråga: Så han har ingen Manchester United framtid, men du har truppen då, den är klar. Inkluderar det ett stort, stort nyförvärv under de kommande dagarna?


 

Mourinho: Ja. Vi har 22 nu och jag vill att vi ska ha 23.


 

Fråga: Namnet som alltid nämns är Paul Pogba. Jag vet att du inte tycker om att prata om andra lags spelare men situationen har pågått länge. Är du säker på att den 23:e spelaren kommer att komma?


 

Mourinho: Du har rätt, jag gillar inte att prata om andra klubbar och spelare från andra klubbar. Andra managers gillar att göra det. De gillar att prata om mina klubbar och mina spelare. Jag är väldigt pragmatisk när det gäller detta. Det enda som betyder något för mig är vad som händer i mitt hus, inte i huset hos mina grannar. Pogba är en Juventus spelare tills det är officiellt att han inte är det. Så, vi kör såhär. Men helt ärligt, marknaden stänger den 31 augusti, men jag tror att min klubb försöker göra allt för att stänga marknaden innan den 14:e augusti. Så, nästa vecka kommer vi ha vår trupp stängd.


 

Fråga: När det gäller söndagens match, är det viktigt att vinna en pokal? Är det viktigt att se dina spelare, att komma i form? Vad är målet på söndag?


 

Mourinho: Du har rätt. Allt är viktigt. Om man kunde välja allt, skulle man välja allt. Var försäsong var konstig. Det var en bra försäsong för några spelare men för andra var det inte tillräckligt. Antalet matcher var inte tillräckligt. Matchen vi inte spelade mot Manchester City var riktigt illa för oss. Veckan utan arbete i Kina var riktigt illa för oss, så vi måste träna, vi måste spela, vi behöver få minuter för spelarna, vi måste träna mot andra lag. Men det är över. Nu har vi ingen chans att träna mot andra lag. Nu har vi Leicester innan Premier League och det är inget träningspass. Det är en match. Jag tror att särskilt för spelarna som var involverade förra säsongen måste det ha en mening för att få spela i Community Shield måste du vara mästare eller så måste du vinna FA Cupen, och de vann FA Cupen. Så jag tycker vi måste gå in i det som en match.



Vi har såklart sex byten, inte tre, vi har sex, så det ger mig en chans att ge minuter till vissa personer. Det ger mig chansen att spela med några spelare som jag vet inte kan spela i 90 minuter. Så det kommer bli lite av allting. Självklart kommer vi försöka vinna det.


 

Fråga: Ett Jose Mourinho lag spelar annorlunda jämfört med ett Louis van Gaal lag. Svarar dina spelare på vad du försöker lära dem? Och kommer det att ta lite tid för dem att verkligen bli vad du vill att de ska vara?


 

Mourinho: Jag tycker att dina ord är väldigt korrekta för du säger att mina lag är annorlunda jämfört med Mr Van Gaals lag och det är korrekt. Jag vill klargöra att jag inte säger att mina lag är bättre, eller har bättre idéer, eller att mina spelprinciper är bättre, inte alls. Så din fråga var korrekt. Ja, mina lag är annorlunda mot Mr Van Gaals.



Det är en svår situation att ändra dynamiken. Det skulle vara lättare för mig att ha 20 nya spelare och börja från noll. Under två år hade de några principer gällande spelet som inte är mina principer och spelarna är spelare. Utan att förlora sin identitet försöker de alltid ställa om till vad managern vill, såklart, efter två års arbete finns det saker i deras hjärnor som är automatiska. Det är svårt att ändra. Men vi arbetar hårt och spelarna försöker, allting. Självklart gör vi misstag och självklart är vi långt ifrån från perfektion. Men spelarna ger allt för att försöka ställa om. Steg för steg kommer mitt lag att bli ett lag.


 

Fråga: Vilken klubb tycker du har haft det bästa transferfönstret i Premier League? Är det Manchester United?


 

Mourinho: Jag vet inte. Jag pratar bara om oss. Jag hörde två av mina kollegor från andra Premier League klubbar prata om oss, vilket jag måste erkänna att jag inte gillar. Det är inte etiskt. Det finns saker som jag gör som inte är etiska, men när andra gör det är det ingen som säger det, allting är normalt. Men sanningen är att jag inte pratar om de andra, de kan göra vad de vill.



Jag tycker vår marknad var bra. Vi tog beslut. Vi bestämde oss för att plocka in fyra spelare, inte 10. Fyra som är på en Man United nivå. Vi bestämde oss för att plocka in fyra som verkligen kan förbättra truppen. Det här är profilen av vår marknad.



Vi har en ung mittback som behöver tid för att bli en toppspelare, men han har toppotential och vi tror väldigt mycket på honom. Vi har plockat in en kreativ spelare, en spelare med kvalitet som vi vet att han har. Vi plockade in en anfallare, och vi kommer att få en väldigt bra mittfältsspelare. Vi försöker få balans så jag är väldigt nöjd med min trupp. Jag är nöjd med ansträngningarna klubben gjorde och fortfarande gör för oss. Om de andra har problem, kan de göra vad de vill.

Av Mikael Holmkvist - 6 augusti 2016 14:41

Svensken, 34, har spenderat de senaste veckorna på Manchesters Radisson hotell men har nu hittat ett eget ställe att bo på

   

Manchester United anfallaren Zlatan Ibrahimovic kommer få sin flotta med superbilar, värda £1,5m (18,22m kr), transporterad till Storbritannien - inklusive hans Porsche 918 Spyder (bilden).

 

 

 

 

AV: Daniel Cutts, The Sun, onsdag 3 augusti, 2016:


 

MANCHESTER UNITED stjärnan Zlatan Ibrahimovic ska få sin flotta med superbilar, värda £1,5 miljoner (18,22m kr), transporterad från Frankrike - detta då han lämnar sitt hotell i slutet av veckan.

 


Den svenske anfallaren har hittat ett hus att hyra för honom och familjen efter att ha bott några veckor på Manchesters Radisson.


 

Zlatans ljusröda Ferrari.

 

 

Anfallaren har även ett sponsorkontrakt med svenska biltillverkaren Volvo.

 

 

34-åringen kommer spela sin andra United match mot Everton på onsdag kväll.

 


Och United är villiga att betala hans hyra på £20,000 (242,898 kr) i månaden som en del av lukrativa kontrakt, värt £200,000 (2,42m kr) i veckan.



Han kommer även att få över sin ljusröda Ferrari Enzo och Porsche 918 Spyder från Paris.



Endast 918 modeller av Porschen tillverkades och har en prislapp på mer än £700,000 (8,5m kr).



Zlatan, som förväntas komma att spela i Wayne Rooneys testimonial på onsdag kväll, har spenderat de senaste dagarna med att bli körd av en egen chaufför i staden i en Mercedes som tidigare var reserverad för f.d bossen Louis van Gaal.

 


En United källa sa: "Zlatan bad om tillräckligt med utrymme för ett gym att träna i och köra sin martial arts.



"Hans entourage tar även med sig hans bilar från hans dagar i PSG.



"Han kommer definitivt att synas i den röda Ferrarin."



34-åringen var en gång med i en Nike reklam där han körde en rosa Lamborghini - men det är inte känt huruvida han äger den bilen.



Ibrahimovic, som även har sitt eget parfymmärke, har ett kontrakt med skotillverkaren värt £2m (24,2m kr) om året.



Ibrahimovic har även rätt att välja vilken bil han vill från sponsorn Chevrolet som en del av sitt kontrakt.


 

Svensken har blivit körd runt Manchester av en egen chaufför i Louis van Gaals gamla bil.

 

 

Ibrahimovic har flyttat ut från Manchesters Radisson hotell efter att ha hittat ett hus att hyra för £20,000 (242,898 kr) i månaden.

 


Anfallaren har även ett sponsoravtal med svenska biltillverkaren Volvo och han har varit med i flera reklamfilmer för företaget under senare år.

 


Anfallaren lämnade snabbt Manchesters Lowry hotell och begav sig till Radisson när han först anlände - detta då det förstnämnda inte hade någon swimmingpool.



Ibra - som har spelat för Barcelona, Juventus och AC Milan - gick till United från PSG på fri transfer tidigare i somras.



Han gjorde sanslösa 113 mål på 122 framträdanden för de franska jättarna på fyra säsonger och vann Ligue 1 titeln

fyra gånger i rad.



Den gåtfulla anfallaren valdes även till årets spelare i Frankrike under tre av dessa fyra säsonger. 

Av Mikael Holmkvist - 6 augusti 2016 14:35

UFC stjärnan Conor McGregor kör också runt på gatorna i Dublin i en likadan bil

   

Wayne Rooney anländer till träning i en BMW i8 superbil.

 

 

 

 

AV: Richard Forrester, The Sun, fredag 5 augusti, 2016:

 

 

MANCHESTER UNITED lagkaptenen Wayne Rooney fick huvuden att vrida på sig i fredags när han dök upp till träningen i en överväldigande BMW värd sanslösa £103,000 (1,25m kr).

 


Att anlända i flashiga bilar är bara en del av vardagen för en Premier League fotbollsspelare men det blir inte mer futuristiskt än Rooneys BMW i8 hybrid superbil.

 

 

Rooneys bil kan nå topphastigheten 155mph (= 249,4 km/h).

 


Kapabel till 0-62mph (99,7 km/h) på 4,4 sekunder kan the Beemer (brittiskt slang för BMW) nå en topphastighet på 155mph (249,4 km/h). Den kan även skryta med ett motorljud som gör att Jose Mourinho kommer höra Rooney anlända till träningen innan han ser honom.

 


Och den kommer passa in perfekt på Uniteds träningsanläggning Carrington och dess bilparkering bredvid Memphis Depays Rolls Royce för £250,000 (3,03m kr) och Zlatan Ibrahimovics Porsche 918 Spyder.

 


Det här kommer endast två dagar efter det att maskerade tjuvar försökte bryta sig in i Rooneys £6 miljoners (72,8m kr) herrgård medan han spelade sin egen testimonial mot Everton.

 

 

Conor McGregor har en likadan bil som Rooney.

 

 

Superbilen är värd otroliga £103,195 (1,253m kr).

 


UFC stjärnan Conor McGregor sågs attrahera en hel del uppmärksamhet när han körde omkring på gatorna i Dublin i en likadan Beemer i juni.

 


McGregor är känd för att gärna visa upp sina rikedomar och postade en bild på sitt Instagram där han gav sina följare en glimt av den flotta interiören i BMW:n.

 

 

 

 


United chefen Mourinho kommer hoppas att Rooney är uppe i fart när Premier League säsongen sparkar igång om lite mer än en vecka.

 


De Röda Djävlarna möter Leicester i Community Shield finalen på söndag innan de reser till Eddie Howes Bournemouth en vecka senare.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards