Direktlänk till inlägg 24 november 2017

CHRIS SMALLING: MAN UTD-FÖRSVARAREN "FÖRVÅNAD" ÖVER ATT HAN BLEV PETAD FÖR ENGLAND

Av Mikael Holmkvist - 24 november 2017 16:19

 

Smalling nätade för Manchester United i deras 4-1 vinst mot Newcastle i lördags.

 


 

 

AV: BBC Football, tisdag 21 november, 2017:


 

Manchester Uniteds Chris Smalling blev "förvånad" över anledningen som Englands boss Gareth Southgate gav när han förklarade varför han utelämnades ur hans senaste trupp - men han säger också att han inte har gett upp hoppet om att bli återkallad.

 


Southgate menade att det är en oförmåga att kunna spela ut bollen från backlinjen som kostat mittbacken Smalling hans plats.



Men 27-åringen, med 31 landskamper i bagaget, menar att han har en hel del att erbjuda.



"Jag spelar för en av de största klubbarna och en av de mest framgångsrika managerna i Jose [Mourinho]," sade han.



"Man spelar inte för en av de största klubbarna i världen så länge som jag har gjort och vunnit de flesta pokalerna förutom Champions League utan att kunna göra allt som en toppförsvarare kan göra, vare sig det handlar om att kunna spela eller försvara.



"Blev jag överraskad? Ja."



Smalling, som flyttade till Old Trafford 2010, har 13 framträdanden den här säsongen och har hjälpt United att hålla åtta nollor.



Lagkamraten Phil Jones, Chelseas Gary Cahill, Leicesters Harry Maguire, Liverpools Joe Gomez och John Stones från Manchester City valdes framför honom till Englands träningslandskamper mot Tyskland och Brasilien, båda dessa slutade 0-0.



På frågan om hans beslut sade Southgate: "Jag har en enorm respekt för Chris. Han är en spelare som såklart spelar för en stor klubb.



"Vi vill spela på ett visst sätt. Spelarna vi har plockat in vill vi se använda bollen från backlinjen och sedan bygga upp spelet på ett visst sätt. Det är en stil som jag vill titta på.



"Jag vet vad Chris kan göra. Vi har tagit ut unga försvarare som inte har så många matcher under deras bälten så det här är en fantastisk chans att titta på dem."



Smalling sade: "I år har vi, som lag, ett av de bästa defensiva resultaten och så har det varit i ett antal år. Jag är stolt över att vara en del av det.



"Det är din klubbform som avgör om du spelar i ett VM för det är inte många matcher med England under säsongen.



"Medan jag är här, som en del av ett framgångsrikt lag, borde det visa sig, till sommaren, hur det blir." 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards