Direktlänk till inlägg 30 september 2016

MANCHESTER UNITED FANZINET RED ISSUE SLAKTAR WAYNE ROONEY

Av Mikael Holmkvist - 30 september 2016 20:42

AV: Samuel Luckhurst, måndag 19 september, 2016:

 


Red Issue må ha lagt ner sitt magasin men Manchester United fanzinet smyger fortfarande omkring online och har totalsågat Wayne Rooney för hans insats mot Watford.

 


Överväldigande 99,08 procent av Manchester Uniteds supportrar på the RedIssue Sanctuary anser att Wayne Rooney borde petas av Jose Mourinho.

 


I en omröstning med titeln: "Hur löser du ett problem som Wayne Rooney?" röstade ynkliga 0.92 procent för att Mourinho ska hålla ut och fortsätta spela United-kaptenen, som presterade uselt än en gång i förlusten borta mot Watford.

 


M.E.N Sport har informerats om att det finns "för många svordomar för att ens räkna" på det frätande fanzinets Sanctuary.

 


Mourinho insisterade i juli på att han inte skulle använda Rooney som mittfältare, ändå startade han 30-åringen på ett tremannamittfält med Paul Pogba och Marouane Fellaini.

 


Men Rooney var bedrövlig i den djupare rollen och Mourinho behöll ändå sin kapten i andra halvlek genom att skifta till 4-2-3-1.

 


Mourinho underströk förra månaden att han inte hade några problem med att peta Rooney.

 


Ett United-fan sammanställde ett paket med Rooneys lågpunkter mot Watford, som slutade med följande meddelande: "Ta din peruk och lämna klubben. YSB (You Scouse B******)."

 


Förra året skrev en skribent på Red Issue Sanctuary en låt till Shakin' Stevens "This Old House", med titeln "This Old Scouse", som beskrev Rooneys fall utför som spelare.

 


Red Issue var möjligtvis det mest inflytelserika av de tre United-fanzinen innan det slutade ges ut i januari förra året, p.g.a att det "inte står ut med stanken" från fotbollen längre.

 


Fanzinet var ansvarigt för kupper som "Manchester is Red"-bannern som vecklades ut på the Kippax Stand innan det sista derbyt på Maine Road 2002 och "MUFC 19 times"-lakanet som visades upp på Anfield 2011.

 


Red Issue etablerades i februari 1989 och kom ut med 295 nummer, ett stående inslag var "Word on the Street"-kolumnen som kunde mäta sig med och även slå rikstäckande tidningar när det gällde transferscoop. Andra regelbundna kolumner inkluderade "G Stand grumbler" Mr. Spleen och Life of Smiley.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards