Direktlänk till inlägg 30 september 2016

FALLET/FARSEN WAYNE ROONEY OCH HUR LÄNGE DRÖJER DET INNAN IBRAHIMOVIC SÄNKER SCOUSERN?

Av Mikael Holmkvist - 30 september 2016 22:53

 

Bilden: Dagens inlägg handlar till allra största delen om Uniteds just nu största problem: scousern Wayne Rooney.

 



Matchen igår mot Zorja Luhansk är inte så mycket att orda om, vi behövde verkligen tre poäng och det tog vi. Slutet av den första halvleken tyckte jag var lite intressant, då bombade vi på rejält, flyttade fram mycket folk och bara rullade in i våg efter våg mot ukrainarnas målbur. Mycket annat var det inte att skriva hem om. P.g.a andra resultat så är gruppen verkligen öppen inför fortsättningen. Började bli lite orolig när klockan närmade sig 70 minuter, men då dök han upp igen, Mr Zlatan Ibrahimović, och stångade dit det där viktiga målet vid bortre stolpen.

 


Innan matchen blev jag glad att Rooney fick fortsätta på bänken och efter hans insats igår som inhoppare vet jag inte ens om vi kan ha någon nytta av honom som det. Hade nog föreställt mig att han skulle kunna göra någonting positivt sent i matcherna, när motståndarna börjar tröttna, men fan vet om inte hans rätta plats numera är på läktaren.

 


I den 67:e minuten kom han in istället för den på nytt pissdåliga Jesse Lingard. I den 84:e minuten bjöd han på den här uppvisningen i bra bollbehandling:

https://streamable.com/cpgz?t=19.1

 


Det är helt jävla otroligt. Han borde låsas in i ett rum med ett avtal gällande uppsägning av sitt kontrakt medan det här klippet rullar oavbrutet framför ögonen på honom. Sätt sedan på R.E.M:s "Everybody Hurts" på högsta volym och han skulle vara borta inom en timme.

 


Här kan ni även bevittna exklusiva rörliga bilder på hans bollkontroll vid hans "assist" till Ibrahimović:

http://www.gifbin.com/984732

 


Han är liksom bortom alla skämt nu, pinsamt dålig på alla sätt. Jag funderar helt ärligt på om han någonsin bara funderar på att lägga av och dra. Vart finns värdigheten i att fortsätta såhär? Bara runka iväg till USA, dra in ännu mer pengar, njut av livet och avsluta den här förbannade farsen.

 


Även om spelarna säkert gillar honom som en "viktig person" i omklädningsrummet och håller honom om ryggen utåt sett så måste det bubbla inom en sån som Ibrahimović när han ser den här lönetjuven ute på planen. Här har vi ännu ett klipp med scousern, och håll koll på vår svenske anfallare och hans kroppsspråk när han som gillar äldre kvinnor inte riktigt "orkar ta jobbet", som "experterna" kallar det. Men till Rooneys försvar ska vi komma ihåg att han varit på planen i hela 20 minuter vid det här tillfället:

 

https://twitter.com/ForzaMundial/status/781606353253068804

 


Det tog förmodligen Ibrahimovic hela fem sekunder att komma fram till att Rooney var en svettig liten bedragare utan tillräcklig fysik. En av dessa två gentlemän (se bilden här under) är en fotbollsspelare i världsklass som lever och andas sporten och försöker uppnå maximal fysisk kondition, och en av dem gillar pommes frites som man värmer i ugnen och B&H (Honken: Brittiska cigarettmärket Benson & Hedges). Svensken ler kanske, men jag är ganska säker på att det inte finns något annat än fullständigt förakt som lurar under ytan. Rooney är som en anti-Zlatan; han måste tamejfan förakta den lilla pungpåsen.

 

 


Det är även skönt att media till sist har vaknat upp i fallet Rooney. Eller ja, vissa inom den kåren i alla fall. För många som skriver om fotboll i Ingurland, eller kommenterar sporten i tv (Gary Neville och Paul Scholes, jag både ser och hör er) är Rooney helig och går inte att kritisera. Men det börjar så sakteliga att vända. Till viss mån även i svensk media. En journalist som jag ofta hyllar, Danny Taylor på the Guardian, har delat ut ett antal kängor och varit på bollen hela vägen. Han är även en av få som skrivit den sanna bilden om clownen Sam Allardyce. Så det är jobbiga tider för den engelska presskåren nu, då de plötsligt måste börja kritisera "sköna Sam" och "det engelska helgonet Rooney". Här kan ni i alla fall läsa en klockren text av Rob Smyth på Eurosport, förmodligen den bästa jag läst i mainstreammedia om saken:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/09/30/11370129-for-maktig-for-distraherande-for-negativ-wayne-rooney-maste-ga/

 


Och Mr Taylor är alltid läsvärd:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/09/24/11368016-wayne-rooneys-ar-pa-toppen-har-tagit-pa-manchester-united-kaptenen/

 


Söndagen den 18/9 i år skapades en ny tråd på Red Issues helt briljanta Sanc, den hade titeln: "How do you solve a problem like Wayne Rooney?" Där fick läsarna och skribenterna på sidan även rösta om de tyckte att scousern skulle få fortsätta spela, eller petas. Efterföljande tisdag, den 20/9, såg det ut såhär:

 

 


Här kan ni även läsa en kort rapport om tråden från MEN:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/09/30/11370138-manchester-united-fanzinet-red-issue-slaktar-wayne-rooney/

 


I texten nämns en låt som skrevs om scousern redan förra säsongen, av den helt briljanta ordsmeden "cheshire cat". Jag ska låta er ta del av den här under, den är fullständigt briljant:

 


Här har ni melodin och förlagan:

 

 

 

This Old House

 


This old Scouse once could play football

Knew his elbow from his arse

But his career is now in freefall

And he can’t pull off a pass

This old Scouse once raised our spirits

But he’s now just slow and stout

And he fumbles every chance he gets

So we want the bastard out

 


Ain't gonna need this Scouse no longer

Ain't gonna need this Scouse no more

Never mind the transfer window

Just shunt him out the door

Ain't got time to find replacements

Let’s just say “Tara” to Wayne

And send this old Blue Scouser back

To Everton again

 


This old Scouse is getting flaky

His hair is going back

This old Scouse just gives the ball away

Whenever we attack

He’s helped us win some trophies

But he’s filling me with pain

He fluffs it when he traps the ball

He’s driving me insane

 


Ain't gonna need this Scouse no longer

Ain't gonna need this Scouse no more

Book a taxi back to Croxteth

And a massage with a whore

Get on the phone to Kenwright

And negotiate a swap

Ain't gonna need this Scouse no longer

When will this nightmare stop?

 


This old Scouse is lacking confidence

This old Scouse is off the pace

This old Scouse just moans to referees

And swears right in their face

This old Scouse is getting past it

England need him more than we

He only scores when a stray hit

Bounces off his big fat knee

 


Ain't gonna need this Scouse no longer

Ain't gonna need this Scouse no more

Let’s boot him back to Goodison

Before we go through the floor

Ain't got time to wait til Judgement Day

For his good form to come back

Ain't gonna need this Scouse no longer

Let’s give Wazza the sack!

 


Ain't gonna need this Scouse no longer

Let’s give Wazza the sack!

 



Nu väntar vi förstås alla spänt på den stora frågan: Vart befinner sig Wayne Rooney klockan 13:00 (svensk tid) på söndag? På Old Traffords gräsmatta? På avbytarbänken? På läktaren? Snart har vi svaret, jag tror ni vet vart jag vill se honom.

 


Till sist kan vi konstatera att Tony Valencia täppt till truten på alla de som har klagat på att han saknar penetrering och inte kan komma in bakifrån:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/09/24/11368008-knullderby-gifta-man-united-stjarnan-antonio-valencia-arrangerar-ett-hemligt-avtalat-mote-pa-hotell-med-storbystad-sjukskoterska-han-uppvaktade-pa-instagram-endast-timmar-efter-att-hans-lag-forlorade-660m-7-85-miljarder-kr-matchen/

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 17:04


Även om fler och fler nu faktiskt inser vad det är Israel håller på med så är det fortfarande en lång väg kvar att vandra. Tidigt i morse (fre 19/4) kom rapporter om att Israel beskjutit mål inne i Iran: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2024/04/...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 19 april 07:06


Amerikanska tjänstemän har bekräftat att Israel har utfört en militär operation mot Iran, medan statlig media rapporterar att luftvärnet är aktiverat nära staden Isfahan   AV: Jonathan Yerushalmy, The Guardian live, fredag 19 april, 2024, 06:04 (...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards