Direktlänk till inlägg 2 september 2017

SISTA CHANSEN FÖR ROO: VANSINNIG COLEEN FLYGER HEM FRÅN SPANIEN FÖR ATT KONFRONTERA MAKEN WAYNE ROONEY GÄLLANDE ARRESTERINGEN OCH GE HONOM EN SISTA VARNING

Av Mikael Holmkvist - 2 september 2017 14:02

Everton-anfallarens gravida fru var "rasande och utskämd" efter att ha fått reda på fotbollsspelarens arrestering för rattfylla

   

Wayne Rooney har fått en sista varning av arga frun Coleen.

 

 

 

 

AV: Dan Wootton, the Sun, lördag 2 september, 2017:

 

 

EN VANSINNIG Coleen Rooney flög in från Mallorca igår för att konfrontera sin make.

 

 

Nära vänner till paret varnade för att hon är orolig för att han är "på väg att tappa kontrollen" och hon har gett honom en sista varning.

 

 

Col, som är gravid i fjärde månaden, avnjöt en semester med parets tre söner, Kai, sju, Klay, fyra, och ett år gamla Kit, när nyheten slog ner om att Wayne arresterats för rattfylla.

 

 

31-åringen beskrevs som "rasande och utskämd" efter avslöjandet - som följer ett antal incidenter som har gjort vänner oroliga för fotbollsspelarens uppträdande.

 

 

En källa nära paret avslöjade: "Coleen och Waynes innersta cirkel av närstående vänner har varit väldigt bekymrade under de senaste månaderna gällande hans beteende.

 

 

"Det finns en känsla av att han håller på att spåra ur.

 

 

"Coleen har tidigare gett honom en sista varning för att han ska skärpa till sig och det här har bara poängterat behovet av riktig förändring."

 

 

Liverpool-födde Rooney, 31, gick nyligen till sitt älskade Everton efter att ha spelat 393 matcher för Manchester United.

 

 

Wayne Rooney återvänder hem efter att ha åtalats för rattfylla.

 

 

 

Källan tillade: "Coleen och hans lag hoppades att flytten till Everton skulle innebära en nystart, men det ser inte så ut nu.

 

 

"Det är inte bra för någon som är gravid i fjärde månaden att gå igenom den här stressen.

 

 

Coleen vill att Wayne Rooney ska skära ner på sitt drickande.

 

 

"Hon har varit där förut med Wayne och hennes benägenhet är att hålla fast vid honom oavsett vad som händer. Men hon vill verkligen se en verklig förändring."

 

 

The Sun kan avslöja att Coleen blev "helt galen" då hon fick höra nyheten om arresteringen av hennes make och hon försökte kontakta honom.

 

 

Men hon lyckades inte nå honom då han fortfarande satt i förvar.

 

 

Hon började då ringa parets vänner och familjer.

 

 

Det sägs att hon pratade med både Leanne Brown och Tanya Bardsley - Waynes f.d Old Trafford-lagkamrater Wes och Phils fruar.

 

 

Coleen ringde kompisen Tanya Bardsley för att få reda på vad som hade hänt.

 

 

 

Igår kväll sade en kompis följande: "Coleen var helt tokig på Wayne.

 

 

"Hon blev helt galen på honom innan hon ringde flera av deras närmaste vänner.

 

 

"Hon ringde Tanya och Leanne för att få reda på vad som hade hänt. Och hon ringde även frun till Paul Stretford, hans agent sedan länge.

 

 

"Wayne skämdes mer än någonsin igår kväll.

 

 

"Coleen sade till honom att han behöver hjälp för han kan aldrig säga nej när han är ute."

 

 

Rooney var ute på baren Symposium i Cheshire.

 

 

Coleen hoppades att Waynes återkomst till Everton skulle innebära en nystart.

 

 

Coleen anlände till hennes familjesemester på Mallorca den 27 augusti - en vecka efter att hon annonserat på Instagram att hon är gravid för fjärde gången.

 

 

Hon fotograferades förra helgen då hon ensam styrde två barnvagnar då hon och hennes söner kopplade av i den spanska resorten.

 

 

Coleen laddade sedan upp bilder på sig själv och pojkarna på Instagram i tisdags innan en kvällsmåltid - hon skrev: "Middag med mina pojkar."

 

 

Coleen med sönerna Kai, Klay och Kit.

 

 

Hennes föräldrar Colette och Tony McLoughlin var också med på resorten.

 

 

Wayne och Coleen träffades i skolan, 12 år gamla, blev tillsammans när de var 16 och gifte sig i juni 2008.

 

 

Hon har haft ett antal karriärer där hon bl. a har designat kläder för Littlewoods, presenterat tv-program och skrivit magasinskolumner.

 

 

Wayne Rooneys historia med självmål

DET är inte första gången Wayne har hamnat i hundhuset med Coleen p.g.a hans uppträdande vid sidan av planen:

 

 

* 2010 PÅSTOD den prostituerade Helen Wood att han betalade för en trekant med Jenny Thompson. Eskorttjejen Jenny tog upp till £1,200 (13,220 kr) per natt. Hon ska ha legat med Rooney medan frun Coleen var gravid i femte månaden med deras son Kai.

 

 

* 2015 AVSLÖJADE The Sun en video där Wayne blir utslagen i en skojmatch i boxning i köket mot fotbollskollegan Phil Bardsley. Kompisarna bestämde sig för skojboxas lite innan en vänsterkrok golvade Rooney. Wayne återskapade det senare då han firade ett mål mot Tottenham samma dag som den pinsamma incidenten publicerades.

 

 

* FÖRRA året fotograferades Wayne, då Englands lagkapten, på en bröllopsfest på ett lyxhotell så full att han knappt kunde stå upp själv.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards