Alla inlägg den 2 september 2017

Av Mikael Holmkvist - 2 september 2017 18:30

Transferfönstret

En titt på resterna efter torsdagens cirkus...

 

 

City kan (eller kan inte) ha förstärkt sin trupp men de har nu retat upp Agüero och möjligtvis Sterling och ändå misslyckats med att plocka in Sánchez. De klarade inte av att hämta in Jonny Evans. Med Neymar och Mbappé har PSG:s enväldiga stöttare visat Citys enväldiga stöttare vilka de riktiga cheferna är.

 

 

Liverpool har misslyckats med att plocka in Lemar. Många av deras supportrar är besvikna på att the Ox kommit och ingen skicklig försvarare. Oxen har under sin Arsenal-karriär (2011-2017) gjort sanslösa 9 ligamål och 14 assist på 132 PL-framträdanden! Coutinho trivs inte i Liverpool och drömmer, bakom tårfyllda ögon, om Barcelona.

 

 

Arsenal har varken sparkat ut Sánchez eller plockat in Lemar.

 

 

Chelsea är tveklöst svagare än vad de var förra säsongen och har fått se oss "sno" Lukaku, Oxen välja Liverpool framför dem och Ross Barkley ändra sig efter de medicinska testerna (!) och bli kvar i Everton.

 

 

Kanske kan man säga att det här är Chelseas låt i det här transferfönstret?

 

 

Vi, däremot, har inte bara lyckats undvika gårdagens skrattretande kaos, vi har dessutom skickat iväg Rooney och Matić och Lukaku presterar redan. Plus att Ibrahimović kommer öka anfallsmöjligheterna i december.

 

 

Så det är bara att lägga upp fötterna på bordet, öppna en kall och njuta. Dessutom värmer det att Bailly för £30m (327,2m kr) känns som ett klockrent fynd, när man betänker att de bittra hostade upp £47,5m (518,1m kr) för John Stones och under sommaren jagade... Jonny Evans!

 

 

Om man tänker på skiten vi vadade igenom under Moyes och Van Gaalen så får man väl ändå säga att det inte ser ut som någon solskenshistoria hos Arsenal. Det kan bli enormt underhållande bistert där den här säsongen. Det kan t.o.m gå så långt att vi kommer få bevittna ett totalt sammanbrott live i den där Arsenal Fan TV-skiten.

 

 

Mina tankar går verkligen till den hedervärde Piers Morgan och hans familj i dessa jobbiga tider.

 

 

Avslutningsvis kan jag inte avgöra huruvida detta är genialiskt, helt rubbat, eller både och. Men det är i alla fall bortom all satir...

 

 

Alex-Oxlade Chamberlain: "Vi är i bra form efter att ha besegrat Arsenal med 4-0 förra veckan."

 

 

 

Rooney...

Igår (fredag) satt jag på förmiddagen och scrollade runt lite på nätet efter recensioner om det nyligen upplagda Narcos 3. Då informerades jag om att Rooney hade kört rattfull. Och, jo da, det dröjde inte många knapptryck eller sekunder förrän jag hade det svart på vitt:

   

 

 

 

Det var alltså Daily Mirror som var först med att avslöja det. Men sedan får man tycka vad man vill om de engelska tabloiderna, men de är i alla fall jävligt snabba på att få fram det de behöver när det gäller något sånt här. Såhär ser t. ex dagens (lördag) framsida av The Sun ut:

   

 

 

 

Vad som inte framgår på alla de där sidorna är hur mycket pengar Laura Simpson fick av tidningen för sitt besvär, med det kan vi ju lämna därhän till en regnig dag.

 

 

Jag är ganska säker på att ni alla redan känner till storyn. Om inte så gjorde MailOnline igår en bra och omfattande sammanfattning av det hela:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/01/11473932-avslojat-wayne-rooney-korde-en-kvinnlig-29-arig-kontorsarbetare-hem-i-hennes-vw-beetle-nar-han-arresterades-for-rattfylla-efter-att-ha-druckit-i-10-timmar-medan-gravida-frun-coleen-var-borta/

 

 

Och idag har som sagt var The Sun grävt fram en pratstund med tjejen också:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/02/11474131-det-har-varit-nagra-galna-timmar-partytjejen-som-kysste-och-kramade-wayne-rooney-sager-att-han-stirrade-pa-hennes-brost-och-fragade-om-hennes-tuttar-var-akta-innan-han-arresterades-for-rattfylla-da-coleen-flyger-hem-for-att-konfrontera-honom/

 

 

Och hostat ur sig en artikel om att paret Rooneys vänner är oroliga för scousern och att Coleen nu gett honom en sista varning:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/02/11474123-sista-chansen-for-roo-vansinnig-coleen-flyger-hem-fran-spanien-for-att-konfrontera-maken-wayne-rooney-gallande-arresteringen-och-ge-honom-en-sista-varning/

 

 

Man kan ju ganska lätt föreställa sig hur hans fru, Coleen, känner inför detta, att gång på gång behöva läsa i den rikstäckande pressen om hur hennes make varit med prostituerade, spelat bort massor av pengar, varit dyngrak och nu även kört rattfull. Och utan att vara alltför cynisk undrar man ju om hon hade stått ut med allt detta om Wayne inte varit en fotbollsspelande mångmiljonär, utan bara vem som helst, med ett vanligt jobb och en normal inkomst. Men vad vet jag, han är kanske verkligen mannen i hennes liv, som hon är beredd att förlåta och stötta, oavsett vad han tar sig till.

 

 

Noterar i texten att han ska infinna sig i tingsrätten i Stockport måndagen den 18:e september och en snabb titt i Uniteds matchlista visar följande aktivitet söndagen den 17:e september: 17:00, Man United v Everton.

 

 

Om han döms och blir av med körkortet så innebär det alltså att det under en längre tid kommer bli taxi, eller att han får hyra in en chaufför, för att komma till träningsanläggningen i Liverpool och Goodison Park framöver. Det i sin tur kan ju faktiskt innebära ännu mer supande, då han inte behöver oroa sig för att han ska köra bil...

 

 

Med tanke på hans ursprung så kommer han förmodligen att skylla det hela på någon annan, kanske på Mourinho, eller på United, som gjort honom deprimerad och tvingat honom att ta till flaskan. Men då är det kvitterat, Wayne, för alla gånger du fått mig att dricka för mycket p.g.a din blotta närvaro på planen i en United-tröja går inte att räkna på båda händernas fingrar!

 

 

Men om man nu ska försöka vara allvarlig en stund så finns det något skumt i de här texterna och ytterligare bevis på hur in i helvete jävla korkad Rooney verkligen är.

 

 

Hur man än ser på saken så är han en idiot som sätter sig bakom ratten berusad. Men ändå måste fröken Simpson ha trott att alla hennes julaftnar tillsammans dök upp som en när Wayne och Wes Brown (båda hade funkat fint) fulla klev in på Symposium. Från det tillfället måste hon helt klart ha spelat sin kort helt briljant och sett till att det var hon och inte någon annan dam som oundvikligen dök upp på The Suns framsida dagen efter. Och snacka om att den dumma, fulla fan tog både lina, sänke och krok i det här fallet. Och då ska man veta att han inte är någon nybörjare på scenen, han har ju levt det här livet i 15 år.

 

 

Sen kan man ju undra varför de skulle kliva ur taxin och hämta hennes bil, han hade förmodligen tillräckligt med deg i fickan för att köpa henne en ny bil där och då. Men i hans alkoholindränkta hjärna trodde han förmodligen att det var ett säkrare val att köra henne någonstans och vara smutsig, i fruns frånvaro, än att en taxichaufför skulle sälja storyn till tidningarna.

 

 

Kan tänka mig att bilderna från övervakningskamerorna i området är en briljant komediskatt! Ett berusat par vinglar in i en taxi, taxin kör en liten bit, det berusade paret vinglar ut, hoppar in i hennes VW, kör iväg en bit och stoppas av polisen. Det är väl nästan så att Glazer-bröderna borde köpa loss de filmsnuttarna, sätta ihop till en dvd och sälja, tror det skulle bli en given succé! Kanske med den här klassikern som bakgrundsmusik:

 

 

Vidare så säger Laura att polisen körde hennes bil till hennes kompis hus och att hon sedan inte såg Rooney igen. Nu är jag verkligen inte någon expert på den engelska polisens arbetsmetoder, men är det verkligen ett normalt förfarande? Om inte så är det onekligen ett väldigt bekvämt upplägg, för henne.

 

 

Han är verkligen i full fart på väg mot rollen som 2010-talets "Gazza". Förstå sen när smekmånaden med Everton är över och han inte får spela där heller...

 

 

Det enda jag kan göra är att än en gång tacka Mourinho för att han inte är vårt problem längre!

Av Mikael Holmkvist - 2 september 2017 14:10

Kontorsarbetaren Laura Simpson, 29, avslöjar att fotbollsspelaren var "förbannad och oroad" inför mötet med gravida frun Coleen

   

Laura Jade Simpson har lyft på locket till hennes virvelvindsnatt då hon söp med Wayne Rooney.

 

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Dean Wilkins, Rachel Dale, Sarah Ridley och Richard Moriarty, the Sun, lördag 2 september, 2017:

 

 

EN PARTYTJEJ har avslöjat att hon spenderade en virvelvindsnatt med att supa med Wayne Rooney innan han haffades för rattfylla.

 

 

Laura Simpson, 29, sade att han körde hennes tio år gamla VW Beetle efter att hon gjort honom sällskap i hans tio timmar långa supande då de sänkte prosecco och vodka. Hon tillade: "Det har varit några galna timmar."

 

 

Det 31-åriga esset, som tjänar £130,000 (1,43m kr) i veckan, lämnades "förbannad och oroad" då han står inför ett möte med gravida frun Coleen, efter att ha haffats för rattfylla i slutet av den tio timmar långa festsessionen.

 

 

Fotbollsstjärnan togs vid ratten i Laura Simpsons tio år gamla VW Beetle efter att han erbjudit sig att skjutsa hem henne.

 

 

Laura, som jobbar med att hyra ut kontorslokaler, sade att hon var för full för att minnas var de stoppades.

 

 

29-åringen tillade: "Vi körde bara och plötsligt hade vi blinkande blåljus bakom oss. Wayne var riktigt förbannad. Och verkligen oroad av det.

 

 

"Jag visste inte vad jag skulle göra, allt hände så snabbt. Det var som en virvelvind. Jag vet inte om det var för att jag var så full men jag tyckte inte han verkade vara så full."

 

 

Rooney, 31, och hans kompisar var ute för att fira av f.d Man United-stjärnan Wes Brown innan han drar till Indien för att spela fotboll där.

 

 

Fotbollsspelaren var ute för att fira av f.d Man United-stjärnan Wes Brown innan han drar för att spela i Indien.

 

 

De inledde sin session med middag på italienska restaurangen Piccolino i Alderley Edge, Cheshire, klockan 16:00.

 

 

Sedan drog de till den närliggande cocktail-baren Bubble Room, där Rooney, vars gravida fru Coleen var på semester 1,300 miles (2,092 km) bort på Mallorca, dansade på borden och dundrade ur sig Oasis-låtar.

 

 

Där introducerades Englands f.d lagkapten för Laura, från Irlam, Greater Manchester.

 

 

Hon sade att de hällde i sig alkohol - och han stirrade på hennes tuttar.

 

 

Laura sade: "Jag kom till baren runt kl 22:00. Han presenterade sig själv och hans kompis och vi satt ner och snackade och hade roligt.

 

 

Laura sade att Rooney stirrade på hennes tuttar i baren och frågade vilken storlek de har.

 

 

Wayne Rooney återvände hem igår efter att ha åtalats för rattfylla.

 

 

"Han beundrade mina tuttar i min tajta top och frågade vilken storlek de har.

 

 

"Han frågade om de var äkta och sade, 'Jag skulle vilja känna på dem'. Jag skrattade, han var flörtig och jag berättade inte för honom att mina tuttar inte är äkta.

 

 

"Det är inte varje kväll man träffar en berömd fotbollsspelare och det var inte det att jag var starstruck, jag gillade bara att prata med honom.

 

 

"Ja han är något av en grabb, och jag var full men jag gjorde inget fel. Jag är ingen äktenskapsförstörare.

 

 

Laura erkände att hon kysste och kramade fotbollsspelaren - men stämplade det som "ofarligt".

 

 

 

"Det var bara lekfullt skoj och jag hade druckit väldigt mycket. Vi kysstes en gång och kramades en gång och skojade lite - kul och ofarligt. Vi drack tre flaskor prosecco och ett par vodka tillsammans.

 

 

"Sedan stack vi. Jag togs ut på framsidan, medan taxin som jag sattes i fick åka runt på baksidan och plocka upp Wayne.

 

 

"Vi fick taxin att åka och hämta min bil, vi plockade upp min bil.

 

 

"Jag var för full för att köra och då det bara var jag och han erbjöd han sig att köra. Jag vet inte riktigt vart vi planerade att åka.

 

 

"Jag kan inte ens säga vart vi åkte för jag var ganska full. Vi delade på några vinflaskor och för att vi satt ner så slår det liksom till lite hårdare sen."

 

 

Spelaren, som tjänar £130,000 (1,43m kr) i veckan, haffades när han körde hem Laura.

 

 

Rooney, som tidigare annonserade sin pensionering från Englands landslag för att kunna koncentrera sig på sin klubblagskarriär, haffades tre miles (4,8 km) bort kl 2:00 och åtalades senare för rattfylla.

 

 

Han var 20 minuter ifrån £4 miljonersherrgården (44m kr) som han delar med Coleen och deras tre söner.

 

 

Laura sade: "Polisen tog ingen redogörelse från mig.

 

 

"Jag var inte involverad i polisdelen, de höll mig en bra bit därifrån.

 

 

"Polisen körde bilen till min kompis hus där jag skulle sova över - och det var också där jag hamnade.

 

 

"Jag tror att det berodde på Wayne att de tog den till min kompis hus, för att vara ärlig. Jag var inte i bilen, de tog ut honom ur bilen och sedan såg jag honom inte igen.

 

 

Rooney körde hem Laura, eftersom hon var för full för att göra det själv efter tio timmars drickande.

 

 

 

"Det har varit några galna timmar. Många personer försöker få tag i mig. Min stackars bil har sågats på Twitter.

 

 

"Folk har skojat om att han förtjänade att bli arresterad för att han körde en VW Beetle.

 

 

"Jag älskar min bil. Den är tio år gammal. Den är inte den bästa, men den har sufflett."

 

 

En ovårdad Rooney släpptes från Middlewich polisstation, Cheshire, klockan 13:30 igår. Han var orakad och sjönk ner i baksätet på en bil och började omedelbart ringa på sin telefon.

 

 

Tidigare hade Rooney setts festa hårt med kompisar som inkluderade Burnley-stjärnan Phil Bardsley och Everton-målvakten Jordan Pickford, som lämnade landslagstruppen p.g.a en skada tidigare den här veckan.

 

 

Laura var väldigt upprörd över sättet på vilket hennes tio år gamla VW Beetle kritiserades på internet.

 

 

Rooney poserade för en bild med cricketspelaren Jack McIver, som postade bilden på Instagram runt kl 22:00, och gick sedan vidare från the Bubble Room.

 

 

Sångaren Neil Shaw Hulme uppträdde i baren med bandet Funky Treacle och spelade Oasis-klassikern Wonderwall för den stökiga publiken.

 

 

Han berättade följande för The Sun: "Det var mycket folk där inne igår som drack och det var en särskilt livfull publik.

 

 

"När vi körde det som skulle bli det sista numret - Mr Blue Sky - buade de faktiskt genom hela låten för de ville höra Oasis så vi körde Wonderwall.

 

 

"Folk sjöng som tokiga, det var faktiskt ganska roligt. Alla var glada när vi sjöng den."

 

 

Wayne Rooney återvände hem igår efter att ha åtalats för rattfylla.

 

 

Efter the Bubble Room åkte gruppen några miles (1 mile = 1,6 km) till klubben Symposium i Wilmslow för att fortsätta firandet.

 

 

Symposium-ägaren George Yiannis sade: "Han hade sin utekväll och sen drog han men jag är inte alltför säker på när då jag var upptagen bakom baren.

 

 

"Sedan vaknade jag upp till nyheterna om att han hade blivit tagen för rattfylla. Det är ingen fantastisk sak att göra och vi skulle inte uppmuntra någon att göra det. Men jag och personalen var upptagna där inne så vi såg inte när han arresterades."

 

 

Neil sade att han inte såg Rooney i baren men erkände att han ändå inte skulle känna igen honom.

 

 

Igår kväll förberedde sig Rooney på en utskällning från Coleen som flög tillbaka till Manchester precis efter kl 17:00.

 

 

Gruppen startade deras spritfyllda session med en middag på italienska restaurangen Piccolino i Alderley Edge, Cheshire.

 

 

 

En källa sade: "Wayne och grabbarna organiserade en träff tidigt på kvällen för att det är landslagsvecka och de hade lite tid ifrån rampljuset och de ville ge Wes en riktig hejdå-fest.

 

 

"De hade en fantastisk kväll på stan och det fanns inga tecken på trubbel. De umgicks med fans och Wayne hade inga problem med att posera för bilder.

 

 

"Men sen, av någon anledning, satte sig Rooney bakom ratten.

 

 

"Det är inte många bilar på vägarna vid den tiden men något attraherade en passerande polispatrull till Waynes bil och han stoppades.

 

 

De drog vidare till the Bubble Room runt kl 22:00, där de fortsatte dricka och Rooney sågs dansa på borden.

 

 

 

"Han fick blåsa och arresterades och spenderade natten i en poliscell.

 

 

"Arresteringen av honom kunde inte ha kommit vid ett sämre tillfälle. Coleen är gravid och paret var överlyckliga men det här har förstört allt.

 

 

"Det kan komma att göra livet väldigt svårt då han tur och retur har en 90 miles (144 km) lång resa till Evertons träningsanläggning från sitt hem och nu kommer han kanske inte att kunna köra."

 

 

Samtidigt blev han även rejält förlöjligad på sociala medier där kommentatorer postade memes som drev med arresteringen av honom.

 

 

Till sist kom gruppen till Symposium, där de umgicks med fans och poserade för bilder.

 

 

 

Adam Tomlinson postade en video med hans "knockout"-målfirande mot Tottenham 2015, när Rooney boxades i luften och sedan låtsades bli utslagen, ackompanjerat av: "Wayne Rooney arresterad misstänkt för rattfylla.

 

 

"Scenerna när han låtsas hälla i sig en pint vid hans nästa målfirande."

 

 

Och bredvid en bild på ett litet barn som ramlar ur sin barnvagn var Julie Taylor spydig: "Jag ser att Wayne Rooney plockats in för rattfylla."

 

 

Scott Barton postade en video med en tävlingsbil som kraschar medan han skämtade: "Exklusiva bilder på Wayne Rooney ögonblicket innan han stoppades av polisen misstänkt för rattfylla."

 

 

Rooney hängde upp sina skor för England som landets bästa målskytt genom tiderna - han gjorde totalt 53 mål för sitt land på 119 framträdanden.

 

 

Rooney fotograferades med cricketspelaren Jack McIver i The Bubble Room i torsdags kväll.

 

 

 

När han debuterade var han den yngsta fotbollsspelaren att spela för England då han 2003, 17 år gammal, drog på sig landslagströjan för första gången.

 

 

Arresteringen skedde på dagen 13 år efter det att han skrev på för Manchester United.

 

 

I somras gick han tillbaka till sin pojkklubb Everton och nätade i båda deras två första Premier League-matcher.

 

 

Wayne och Coleen gifte sig 2008 och har tre barn.

 

 

Gravida Coleen Rooney visade upp sin växande mammamage i en bikini då hon var på semester på Mallorca.

 

 

En talesperson för Cheshire-polisen sade: "Mannen arresterades strax efter kl 2:00 idag, fredag 1 september, efter att poliser stoppat en svart VW Beetle på Altrincham Road, Wilmslow.

 

 

"Wayne Rooney har sedan åtalats för att ha kört bil medan han låg över den föreskrivna gränsen."

 

 

Han har släppts mot borgen och ska infinna sig i Stockports tingsrätt den 18 september.

 

 

En officiell talesperson avstod från att kommentera det hela.

 

 

Rooney är inte den första kända fotbollsspelaren att stoppas misstänkt för rattfylla det senaste året.

 

 

I februari fick Liverpool-anfallaren Roberto Firmino, 25, sitt körkort indraget i 12 månader och bötfälldes med £20,000 (220,330 kr) efter att han fick blåsa kl 3 på natten på julafton.

Av Mikael Holmkvist - 2 september 2017 14:02

Everton-anfallarens gravida fru var "rasande och utskämd" efter att ha fått reda på fotbollsspelarens arrestering för rattfylla

   

Wayne Rooney har fått en sista varning av arga frun Coleen.

 

 

 

 

AV: Dan Wootton, the Sun, lördag 2 september, 2017:

 

 

EN VANSINNIG Coleen Rooney flög in från Mallorca igår för att konfrontera sin make.

 

 

Nära vänner till paret varnade för att hon är orolig för att han är "på väg att tappa kontrollen" och hon har gett honom en sista varning.

 

 

Col, som är gravid i fjärde månaden, avnjöt en semester med parets tre söner, Kai, sju, Klay, fyra, och ett år gamla Kit, när nyheten slog ner om att Wayne arresterats för rattfylla.

 

 

31-åringen beskrevs som "rasande och utskämd" efter avslöjandet - som följer ett antal incidenter som har gjort vänner oroliga för fotbollsspelarens uppträdande.

 

 

En källa nära paret avslöjade: "Coleen och Waynes innersta cirkel av närstående vänner har varit väldigt bekymrade under de senaste månaderna gällande hans beteende.

 

 

"Det finns en känsla av att han håller på att spåra ur.

 

 

"Coleen har tidigare gett honom en sista varning för att han ska skärpa till sig och det här har bara poängterat behovet av riktig förändring."

 

 

Liverpool-födde Rooney, 31, gick nyligen till sitt älskade Everton efter att ha spelat 393 matcher för Manchester United.

 

 

Wayne Rooney återvänder hem efter att ha åtalats för rattfylla.

 

 

 

Källan tillade: "Coleen och hans lag hoppades att flytten till Everton skulle innebära en nystart, men det ser inte så ut nu.

 

 

"Det är inte bra för någon som är gravid i fjärde månaden att gå igenom den här stressen.

 

 

Coleen vill att Wayne Rooney ska skära ner på sitt drickande.

 

 

"Hon har varit där förut med Wayne och hennes benägenhet är att hålla fast vid honom oavsett vad som händer. Men hon vill verkligen se en verklig förändring."

 

 

The Sun kan avslöja att Coleen blev "helt galen" då hon fick höra nyheten om arresteringen av hennes make och hon försökte kontakta honom.

 

 

Men hon lyckades inte nå honom då han fortfarande satt i förvar.

 

 

Hon började då ringa parets vänner och familjer.

 

 

Det sägs att hon pratade med både Leanne Brown och Tanya Bardsley - Waynes f.d Old Trafford-lagkamrater Wes och Phils fruar.

 

 

Coleen ringde kompisen Tanya Bardsley för att få reda på vad som hade hänt.

 

 

 

Igår kväll sade en kompis följande: "Coleen var helt tokig på Wayne.

 

 

"Hon blev helt galen på honom innan hon ringde flera av deras närmaste vänner.

 

 

"Hon ringde Tanya och Leanne för att få reda på vad som hade hänt. Och hon ringde även frun till Paul Stretford, hans agent sedan länge.

 

 

"Wayne skämdes mer än någonsin igår kväll.

 

 

"Coleen sade till honom att han behöver hjälp för han kan aldrig säga nej när han är ute."

 

 

Rooney var ute på baren Symposium i Cheshire.

 

 

Coleen hoppades att Waynes återkomst till Everton skulle innebära en nystart.

 

 

Coleen anlände till hennes familjesemester på Mallorca den 27 augusti - en vecka efter att hon annonserat på Instagram att hon är gravid för fjärde gången.

 

 

Hon fotograferades förra helgen då hon ensam styrde två barnvagnar då hon och hennes söner kopplade av i den spanska resorten.

 

 

Coleen laddade sedan upp bilder på sig själv och pojkarna på Instagram i tisdags innan en kvällsmåltid - hon skrev: "Middag med mina pojkar."

 

 

Coleen med sönerna Kai, Klay och Kit.

 

 

Hennes föräldrar Colette och Tony McLoughlin var också med på resorten.

 

 

Wayne och Coleen träffades i skolan, 12 år gamla, blev tillsammans när de var 16 och gifte sig i juni 2008.

 

 

Hon har haft ett antal karriärer där hon bl. a har designat kläder för Littlewoods, presenterat tv-program och skrivit magasinskolumner.

 

 

Wayne Rooneys historia med självmål

DET är inte första gången Wayne har hamnat i hundhuset med Coleen p.g.a hans uppträdande vid sidan av planen:

 

 

* 2010 PÅSTOD den prostituerade Helen Wood att han betalade för en trekant med Jenny Thompson. Eskorttjejen Jenny tog upp till £1,200 (13,220 kr) per natt. Hon ska ha legat med Rooney medan frun Coleen var gravid i femte månaden med deras son Kai.

 

 

* 2015 AVSLÖJADE The Sun en video där Wayne blir utslagen i en skojmatch i boxning i köket mot fotbollskollegan Phil Bardsley. Kompisarna bestämde sig för skojboxas lite innan en vänsterkrok golvade Rooney. Wayne återskapade det senare då han firade ett mål mot Tottenham samma dag som den pinsamma incidenten publicerades.

 

 

* FÖRRA året fotograferades Wayne, då Englands lagkapten, på en bröllopsfest på ett lyxhotell så full att han knappt kunde stå upp själv.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards