Alla inlägg under januari 2016

Av Mikael Holmkvist - 16 januari 2016 14:50

 

Under sina 16 år i United har Langley varit instrumental i rekryteringen av spelare som Januzaj som har gått vidare och spelat i förstalaget efter att ha kommit till klubben som ungdomar.

 

 

AV: Matt Hughes, ställföreträdande fotbollskorrespondent, the Times, fredag 15 januari, 2016:




Manchester United står inför mer kaos bland deras fotbollspersonal i och med den nära förestående utflyttningen för klubbens akademichef. The Times har fått reda på att Derek Langley, Uniteds chef för ungdomsspelarrekrytering, planerar att lämna klubben efter den här säsongen, detta p.g.a akademins tillstånd.



Langleys uttåg kommer betyda att United ska leta efter en ersättare vid en tidpunkt då Louis van Gaals framtid är osäker. Managern är pressad då United ligger sexa i Premier League, och bortamatchen mot Liverpool på söndag kan komma att bli hans sista om hans lag förlorar.


United håller redan på att göra en fullskalig genomgång av deras akademi p.g.a oro för det begränsade antal spelare som etablerat sig själva i förstalaget på senare år, och Langleys utflyttning presenterar ännu en komplikation. Han har varit i klubben i 16 år och var instrumentell i rekryteringen av Danny Welbeck, Tom Cleverley och Adnan Januzaj, alla tre dessa spelare gick sedan vidare och spelade i Uniteds förstalag efter att ha anslutit till klubben som ungdomar.



Langley ska ha bestämt sig för att sluta p.g.a besvikelse över akademins nedgång och begränsningarna som lagts på honom gällande spelarrekrytering. Det sägs att han har blivit alltmer frustrerad på att jobba under John Alexander, klubbens sekreterare, och John Murtagh, Evertons f.d prestationschef, som togs till Old Trafford av David Moyes och det är den duon som har haft ansvaret för akademin sedan Brian McClair lämnade sin roll som prestationsdirector i slutet av förra säsongen.



McClair spenderade 13 år i flera olika tränarroller efter 11 år som spelare i United, innan han lämnade för att bli prestationsdirector för det skotska fotbollsförbundet i maj förra året. Uniteds akademi har underpresterat ganska länge nu, särskilt i jämförelse med deras grannar, Manchester City, som tillsammans med Chelsea av väldigt många anses driva de bästa ungdomsutbildningarna i hela landet.



Trots Uniteds beslut att grundligt gå igenom organisationen, vilket lär leda till rejäla förändringar på personalsidan i slutet av säsongen, bekymrar sig vissa i personalen för att deras jobb inte värdesätts tillräckligt mycket av Ed Woodward, Uniteds exekutiva vice ordförande, som antas vara mer inställd på att fixa in dyra nyförvärv än att utveckla ungdomar.

  


Langleys frustration är baserad på svårigheter han stött på i rekryteringen. Istället för att plocka körsbären ur tårtan bland de bästa unga spelarna i de nordvästra delarna av landet, vilket till stor del var fallet under Sir Alex Fergusons regeringstid i klubben, har United allt oftare fått se sig besegrade av City och har tvingats rekrytera från klubbar i de lägre ligorna och erbjöd förra sommaren testspel för spelare som Paul Digby, en 20-årig Barnsley-försvarare som nu är utlånad till Ipswich Town i the Sky Bet Championship.



United har även fått lida av pinsamheten att se f.d spelare som Robin van Persie, Phil Neville och Darren Fletcher skriva in sina söner hos City, vars u-14 lag besegrade sina grannar med 9-0 den här säsongen.



Förändringarna i ungdomsstrukturen lär komma att involvera att klubben härmar många av förändringarna som City gjorde, inklusive konstruktionen av en specialbyggd akademistadion och en introduktion av heltidsanställda tränare till juniorlagen.



För närvarande spenderar Uniteds många deltidsanställda endast fem och en halv timme med att träna u-14 laget varje vecka, medan Citys heltidsanställda personal tränar sina adepter fyra timmar varje dag samt att de spelar match varje helg.



I tillägg till att ersätta Langley med en person ansvarig för akademins rekrytering och administration, förväntas även United göra ytterligare en anställning för en senior roll som ska ha uppsikt över juniorträningarna.

Av Mikael Holmkvist - 15 januari 2016 13:31

Bilden: Den här videon kom ut på nätet någon dag efter vår 3-3 match borta mot Newcastle i tisdags. Jag går igenom den lite längre ner i dagens text, om det är någon som är intresserad.

 



Hallo på er alla igen, vet väl inte riktigt vad man ska säga efter tisdagens bortamatch mot Newcastle. Jag har berört det tidigare, men det är nästan skrämmande hur mycket vår haschtomte till manager har lyckats sänka förväntningarna och få oss att törsta efter lite underhållning där ute på planen. Matchen var underhållande och vi bjöd på en del saker som fick pulsen att slå lite extra, vi gjorde tre mål framåt och löpningar togs mot motståndarnas mål, varpå andra spelare försökte nå dessa med passningar FRAMÅT.

 


Men att stundtals bli utrullade av ett katastrofalt dåligt Newcastle, det är inte bra, inte någonstans. Jag ska säga att det här var en gigantisk skillnad mot skiten vi serverades mot Sheffield United förra helgen, då jag konstant fick kämpa för att inte somna. Men att låta streckkoderna komma ifatt från 2-0 och 3-2 det håller inte.

 


Vet inte hur noga ni följer engelsk media och alla deras tv-experter etc. Men ni känner säkert till att vårt rödlätta geni numera jobbar som expert i tv. Han har kritiserat LvG en hel del och hela, hela tiden tagit Rooney i försvar, oavsett hur bedrövlig scouse-fyllplytet än ha varit. I tisdags var han ok. 3-2 målet var det bra klass på, framspelningen till Lingard var bra och straffen satte han säkert, däremellan bjöd han på en del hyfsade saker. Men att se det fullständiga psykfallet John Cross på Daily Mirror kalla honom "superb" och skriva om matchen som "säsongens match", det får mig att på allvar fundera på vad som egentligen krävs för att få skriva om fotboll på en av Ingurlands största blaskor.

 


Går vi sedan vidare till Scholes så kallade han scousern "fullständigt sensationell" efter matchen. Tyvärr känns det som att Scholes också ingår i CO92-maffian, eller ja, det vet vi ju att han gör. Men det här med att de krattar för sin polare Giggs och att hela tiden hålla engelsmannen Rooney om ryggen, det gör att hans uttalanden inte känns helt trovärdiga. Håller med i mycket av det han säger om Van Gaalen, men föredrar den Scholes som helst inte pratade med någon, gjorde sitt jobb, förbannat bra, och sen åkte hem till familjen.

 


Tillbaka till videon högst upp i det här inlägget. Efter matchen i tisdags kom den törstiga scousern upp på dagordningen och då fick den holländska pungpåsen nog och sa: "Vi pratar inte mer om Wayne Rooney. Ni har kritiserat honom, jag gör inte det. Ni."

 


Sen gick det upprörda arslet mot dörren innan han vände sig, pekade och suddade ut alla funderingar på vilken journalist han refererade till. "You too," tillade holländaren. "Fat man, there."

 


Journalisten svarade: "Tack."

 


Nu har det uppstått en del snack om huruvida Louis sa "fat", eller om han försökte bräka fram "that man".

 


Den aktuella journalisten, the Suns Neil Custis (se bilden här under), har gått ganska hårt åt holländaren under hösten och var drivande i spekulationerna om att han skulle få sparken kring jul.

 


Det råder i alla fall ingen tvekan om vad Neil tyckte att han sa, han skrev igår följande i sin tidning:

 

 

"Du har rätt Louis jag är fet.

 

 

"Jag genomgick en knäoperation för fyra månader sedan och det hindrar mig från att springa och gå till gymmet.

 

"Det har resulterat i att jag lagt på mig nästan två stone (= 12,7 kg).

 

"Men jag försöker göra mig av med det genom att ha ett torrt januari och ett lugnt februari och en personlig tränare.

 

"Jag kan åtminstone hålla upp händerna inför mina egna misslyckanden. Synd att inte andra kan göra detsamma."

 


Om mitt ansikte höll på att smälta och jag var en galen alkoholist - och det är dit jag själv är på väg - skulle jag inte kasta ur mig smädelser om någon annans utseende. Särskilt inte när den personens tidning sitter på saker om ditt privatliv. Tycker dessutom att Neil glömde kalla honom ett okunnigt, tråkigt, träskobärande mumintroll med ett napalmbombat ansikte som är en holländsk fitta, men det kanske kommer i en senare artikel.

 


Trodde på allvar att Van Gaalen skulle få gå då runt jul när förlusterna bara rasade in, den ena mer förnedrande än den andra, men istället kom det fram att Dick'Ed uppmanade honom att stanna, trots att han faktiskt funderade på att själv kliva av. Nu vet jag inte riktigt vad jag tror, men med tanke på att Adidas har varit ute och vädrat ett visst missnöje med vårt spelsystem och att vi kan känna oss långt ifrån säkra på en topp fyra placering, så borde t.o.m dumskallen Dick'Ed ha någon form av pungsvett. Så förhoppningsvis ligger det något i den här artikeln av den hyfsat seriösa James Ducker på the Times. Och nej, jag hoppas inte att United förlorar på söndag, men om vi skulle göra det och det holländska trynet fick gå, ja då finns det ju i alla fall något positivt med skiten:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/01/14/11250915-louis-van-gaal-riskerar-att-fa-sparken-om-manchester-united-tappar-fart-i-racet-om-topp-fyra/

 


Tror de flesta här har förstått att jag gett upp allt mitt hopp jag en gång hade till Van Gaal. Jag vet att jag t.o.m hyllade honom när han först kom och att det kändes som att vi skulle lägga debaclet från Moyes tid bakom oss och gå vidare, vidare mot den topp där vi spenderat så lång tid under 90-, 00- och delvis 10-talet. Så blev det inte, och jag ser inte att han kan ta oss dit heller och när han dessutom uppträder så förbannat okunnigt och arrogant så ser jag fram emot dagen då han får lämna vår klubb. Tyvärr så leds vi även utanför planen av clowner och den kanske allra största är den som ska ha kontrollen medan Glazer-bröderna runkar vidare i Florida. Ni förstår såklart att jag pratar om Dick'Ed Woodward, börjar sakna adjektiv att beskriva honom med nu, han är nästan bortom skämtstadiet redan.

 


Vet inte om ni känner till det men för ganska precis ett år sedan försvann gamle United-spelaren Brian McClair tillbaka hem till Skottland. Innan det hade han jobbat i vår akademi och gjort ett riktigt bra jobb där. Men än idag har han inte ersatts, istället drivs vår ungdomsorganisation som ett jävla skämt. Vissa av lagen får knappt ihop tillräckligt med spelare för att kunna spela riktiga matcher och numera innehas klubbens näst viktigaste fotbollsroll av klubbsekreteraren! Man vet ju inte om man ska skratta eller gråta. Under tiden jobbar Dick'Ed vidare med att försöka knyta upp en officiell irakisk nudelpartner. Vad fan är det som händer med vår klubb? Säg till när vi tågar mot O.T med facklor, grepar och snaror. Förmodligen är inte Dick'Ed där, eftersom han föredrar vårt kontor i London, men då får vi väl vänta där och avkräva honom några efterlängtade svar. Medan ni vässar liarna kan ni ju läsa den här briljanta, men smått skrämmande, artikeln av Danny Taylor på ämnet från oktober förra året:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2015/11/10/11214077-tystlatet-haller-manchester-city-pa-att-besegra-united-i-kampen-om-ungdomarna/

 


Ett rykte når mig i min bunker om att United har identifierat två tänkbara ersättare till De Gea för den dagen han till sist gör flytten till Madrid. Då handlar det om AC Milans Gianluigi Donnarumma. Han har redan debuterat för de rödsvarta och killen fyller 17 år (!) i februari i år. Den andra är Predrag Rajković, en 20-årig serb som för tillfället vaktar målet för den israeliska klubben Maccabi Tel Aviv. I princip varenda storklubb i Europa är ute efter honom, så det är väl fint av Dick'Ed att läcka till media att även vi är intresserade. Jag har inte sett någon av dem spela, men det verkar onekligen som att de är Europas i särklass hetaste målvaktstalanger.

 


Nu måste jag bara snabbt studsa tillbaka till Newcastle matchen igen. Det har ju ofta sagts att Cantona gjorde sina lagkamrater bättre p.g.a sina färdigheter. Samma sak gäller Fellaini - han får varenda jävel omkring sig att se bättre ut, men i hans fall beror det på att han är fullständig skit. En hyfsad spelare blir en världsklasspelare när han jämförs med Fellaini.

 


Kul att höra Borussia Dortmunds tränare Thomas Tuchel ge sin syn på unge Adnans tid hos tyskarna. Fint att höra att han verkligen tog vara på tiden där och försökte bli en bättre spelare, eller, ja...

 

Tuchel: "Det är synd att han inte visade viljan och attityden man behöver för att utvecklas vid hans ålder. Min känsla var att han aldrig på riktigt var med oss, att en del av honom alltid stannade i Manchester och han jämförde allt här med United. Vi kunde inte hjälpa honom att skaka av sig det. De kommer till oss och ber om en andra chans."

 

 


Om vi nu tar oss en liten titt på den senaste månaden så kan vi slå fast att vi under den tiden bl. a mött West Ham (h), Bournemouth (b), Norwich (h), Stoke (b) och Newcastle (b). Det är fem matcher, vilket betyder att vi max hade kunnat ta 15 poäng från de sammandrabbningarna. Det här är matcher som jag anser att vi skulle ha kunnat plocka full pott ifrån, då hade vi i så fall stått på 47 poäng, toppat ligan och haft fyra pinnar ner till arsewipe. Men på dessa matcher lyckades vi skrapa ihop två poäng (!), och därmed tappa 13. Vi hade t.o.m haft råd att förlora en och kryssa en av dessa matcher, då hade vi ändå toppat ligan, en poäng före den skrynklige schäfertikens mannar. Låt det sjunka in, gott folk...

 


Avslutar med några rader om satirtidningen Charlie Hebdo. Jag gillar verkligen satir och anser att den fyller en viktig funktion i samhället. Jag fördömer självklart det fasansfulla dådet mot den franska tidningen i början av förra året. Sånt ska inte behöva hända. Vad jag däremot vänder mig emot är att tidningen gång efter annan publicerar saker som är rasism. Då får man ofta höra att man inte förstår fransk satir och att de bara driver med rasistiska föreställningar i samhället. Men hur många gånger kan man försvara sig med det? Nu har de gjort det igen och för en gångs skulle uppmärksammas skiten även i västerländsk media. Som vanligt kommer försvaret att det handlar om en drift med rasisternas föreställningsvärld, men hur långe håller det argumentet, egentligen? Efter att ha läst på lite om tidningens historia efter attentatet 2015 valde jag att inte ha #JeSuisCharlie på mina bilder på sociala medier. Ska jag vara ärlig så tror jag aldrig jag kommer fästa någon flagga eller liknande hashtag på mina alster. Vart var alla ryska flaggor på Facebook när det ryska planet exploderade i Egypten? Vart är alla palestinska flaggor när Israel utför ännu en massaker i Gaza? Och varför ser man inga pakistanska flaggor när USA:s drönare slaktat ännu en grupp med oskyldiga fåraherdar? Nej den dubbelmoralen får mig att vilja spy. Och det går att fördöma dådet i Paris, utan att älska allt tidningen gör, jag lovar.

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/01/14/11250912-sjuk-charlie-hebdo-teckning-lankar-samman-dod-flyktingpojke-med-tyska-sexattackerna/

Av Mikael Holmkvist - 14 januari 2016 13:58

 

Uniteds kaotiska 3-3 match borta mot Newcastle betyder att Van Gaals lag endast har vunnit en av deras åtta senaste matcher.



 

 

AV: James Ducker, fotbollskorrespondent i norr för the Times, torsdag 14 januari, 2016:



Louis van Gaal står inför den största matchen under sin tid som manager för Manchester United i och med bortamatchen mot Liverpool på söndag, detta då klubbens hierarki blivit alltmer bekymrade inför risken att hamna på drift i racet om Champions League kvalificering.



Leicester Citys 1-0 seger mot Tottenham Hotspur på White Hart Lane igår kväll höll gapet upp till Spurs, på fjärde plats, till två poäng men det kan ha ökat då Van Gaals lag gästar Anfield.



Förlust mot Liverpool skulle ge det allvarligaste testet hittills av förtroendet för Van Gaal från Ed Woodward, Uniteds exekutiva vice ordförande, och Glazer-familjen, klubbens ägare.



Woodward uppmanade Van Gaal att fortsätta efter det att förlusterna mot Norwich City och Stoke City innan och efter jul fått United-managern att överväga sin position, och han är beredd att stötta holländaren på transfermarknaden den här månaden. Men det tålamodet kommer erodera om det finns ett allvarligt hot under de kommande veckorna gällande klubbens minimimålsättning att sluta topp fyra i Premier League.



Uniteds kaotiska 3-3 match mot Newcastle United på St James' Park i tisdags, när de två gånger tappade ledningar, förlängde klubbens dystra svit i ligan till en vinst på åtta matcher.



Efter månader av bister fotboll bjöd United till sist på lite underhållning för fansen mot Newcastle, men det kompenserades av en dålig defensiv uppvisning och förlusten av vad Van Gaal beskrev som två "dyra poäng" har ökat pressen på den hårt ansatta holländaren.



Liverpool matchen är den första i en serie avskräckande matcher som kommer ha långtgående konsekvenser för Van Gaals framtid och potentiellt för Uniteds chanser att avsluta säsongen med en topp fyra placering. Efter Liverpool gästar Southampton och Stoke City Old Trafford innan United reser till Stamford Bridge för att möta Chelsea.



Van Gaal kommer känna uppmuntran av ett imponerande facit mot Liverpool - han har vunnit alla tre ligamatcherna mot Merseyside-klubben - och Wayne Rooneys återfunna form med fyra mål på tre matcher inger hopp, men han måste se till att laget får till en bättre balans mellan anfall och försvar än vad de lyckades med mot Newcastle.



Matchen på St James' Park följde ett liknande upplägg som 3-2 vinsten mot Southampton och 3-2 förlusten borta mot Wolfsburg den här säsongen, samt en 5-3 förlust borta mot Leicester City förra säsongen, där United spelade offensivt och attackerade med mer äventyrslusta men såg lättstörda ut defensivt.



Rapporter i Spanien fortsätter att sammanlänka United med ett köp av Saúl Ñíguez, den spanska U21-mittfältaren, men spelarens pappa insisterade igår på att hans son är lycklig i Atletico Madrid. "Jag hörde just om detta genom tidningar och tv, vi visste ingenting," sade José Antonio Ñíguez.



"Han har alltid sagt att han vill lyckas i Atletico Madrid. Saúls utköpsklausul är €45 miljoner (439,1m kr). Grabben är lycklig i klubben. Många saker skulle vara tvungna att hända för att han skulle lämna."



Rapporter i Österrike har även länkat samman United med ett köp av Aleksandar Dragovic, Dynamo Kiev och österrikiska landslagets mittback.



Igår dök ett videoklipp upp där det lät som att Van Gaal kallade en journalist från The Sun "fet" i slutet av hans presskonferens efter den oavgjorda matchen mot Newcastle. Då han talade till Neil Custis, reportern, lät det som att Van Gaal sa "you fat man" innan han lämnade rummet. United hade fortfarande inte svarat igår kväll när de fick frågan om Van Gaals kommentar, men Custis sa: "Du har rätt Louis, jag är fet. Jag kan åtminstone hålla upp händerna inför mina egna misslyckanden. Synd att inte andra kan göra detsamma."

Av Mikael Holmkvist - 14 januari 2016 13:54

CHARLIE Hebdo har utlöst upprördhet efter att ha antytt att en liten pojke som spolades upp på en turkisk strand skulle ha vuxit upp och blivit en sexpest

   

BORTOM ETT SKÄMT: Teckningen ser ut att göra narr av den döda pojken och sexattackerna i Tyskland.

 

 

 

 

AV: Chris Summers, Daily Star, onsdag 13 januari, 2016:

 

 

En sjuk teckning skildrar nyårsattackerna i Tyskland genom att visa en kurvig ung kvinna springa bort från ett gäng.

 

 

Sedan gör en liten infälld bild en referens till Aylan Kurdi, den tre år gamla flyktingpojken som fotograferades drunknad i september förra året.

 

 

Bildtexten säger: "Vad skulle ha hänt om lilla Aylan hade vuit upp?"

 

 

Under bilden står svaret: "[Han hade blivit] En stjärttafsare i Tyskland."

 

 

KRÄNKANDE: Teckningen menar att den döda flyktingpojken skulle ha vuxit upp och blivit en sexualförbrytare.

 

 

Bilden på Aylan, vars kurdiska familj flydde kriget i Syrien, chockade världen.

 

 

Bilden fick många politiker att ändra åsikt om invandring som ett resultat av bildpubliceringen.

 

 

Charlie Hebdo blev en måltavla för ISIS-jihadister i januari förra året efter att tidningen publicerat flera provocerande teckningar av profeten Muhammed.

 

 

Elva människor dog i attacken då beväpnade terroristgalningar hade Paris under belägring.

 

 

Det satiriska magasinet har ändå fortsatt att producera teckningar som ligger väldigt nära gränsen.

 

 

De fasansfulla händelserna i Köln på nyårsafton blev den senaste måltavlan för skämttecknarna.

 

 

I augusti kritiserades tidningen efter det att en teckning drev med de som dog på det malaysiska flygplanet som försvann över indiska oceanen.

 

 

Sedan i november orsakade den ännu mer kontroverser när de tryckte en tecknad serie som skämtade om det ryska planet som kraschade i Egypten.

 

 

Teckningen har fördömts i breda kretsar på sociala medier.

 

 

Många Twitter-användare kallade bilden "vidrig" och "smaklös" och vissa jämförde den med nazistisk propaganda som användes mot judarna.

 

 

Hend Amry, en flykting från Libyen, tweetade: "Charlie Hebdo säger att det här drunknade barnet och syriska flyktingen skulle ha vuxit upp och sexuellt plåga tyska kvinnor."

 

 

Några svarade på hennes inlägg och påstod att Charlie Hebdo faktiskt gjorde satir på islamofober och flyktinghatare, till vilket hon tillade: "Om du måste förklara poängen, är det inget bra skämt."

 

 

På årsdagen av de mordiska attackerna mot Charlie Hebdo sköts en man ihjäl vid en polisstation i Paris medan han bar en kniv och hade en fejkad självmordsväst på sig.

Av Mikael Holmkvist - 13 januari 2016 16:39

 

Cameron Borthwick-Jackson i en Vauxhall Corsa.



 

AV: Felix Allen, the Sun, måndag 11 januari, 2016:


 

UNGA MANCHESTER United stjärnan Cameron Borthwick-Jackson chockade fansen genom att dyka upp till träningen i en Vauxhall Corsa.

 


Den 18-årige försvararen fotograferades då han såg lite obekväm ut i förarsätet då han rullade in på parkeringen vid Uniteds träningsanläggning i Carrington - som alltid är fullpackad med hans lagkamraters superbilar.


 

Borthwick-Jackson valde en mer nedtonad bil än lagkamraterna.



Holländske yttern Memphis Depay har blästrats för att han dykt upp i en mattlackerad svart Rolls Royce Phantom för £250,000 (3,26m kr) och en ny Hummer.



Premier League jättens fans lär bli överraskade att se lokala killen Cameron ha valt en betydligt mindre glamourös bil.



Hans vita Vauxhall Corsa kostade mindre än £20,000 (261,320 kr), men ynglingen tillät sig själv en överdrift - en personlig registreringsskylt.



Corsan verkar vara en favorit bland Uniteds unga stjärnor.


 

Den lilla kombin sticker ut bland Lamborghini-bilarna och Bentley-fordonen hos Man United-stjärnorna.



När han skrev på från Crewe 2012 dök Nick Powell, då 18, upp i en likadan bil. Han fick också parkera sin lilla bil bland Bentleys, Range Rovers och Lamborghinis innan han träffade sina nya lagkamrater.



Åtminstone för tillfället verkar det som att Manchester-födde Borthwick-Jackson inte seglat iväg alltför mycket av uppmärksamheten.



Han har kallats in p.g.a ett antal skador och han har fått beröm för att ha presterat bra i ett problemtyngt lag.



Samma sak kan inte sägas om Memphis, 21, som bara har gjort två mål sedan hans £31 miljoners (405,05m kr) flytt från PSV Eindhoven förra sommaren.



Den ej imponerande starten på hans United-karriär har dock inte övertygat honom om att hålla en låg profil, något som visat sig i och med flashiga bilar och regelbundna shoppingutflykter.


 

18-åringen har lite mindre hästkrafter i sin kärra än övriga lagkamrater.



Holländske legendaren Ruud Gullit har gett Memphis rådet att koncentrera sig på fotbollen istället för en blingig livsstil.



Han sade: "Jag är ett stort fan, och jag kommer behålla min tro på honom men han måste göra något åt det faktum att han har stämplats som det sämsta köpet i Premier League under 2015.



"Han måste leverera. Han har många kvaliteter, men för att fullgöra sin potential måste han leva ett lågmält privatliv.



"Om du inte presterar kan du inte dyka upp i en splitter ny Rolls Royce och en ny Hummer vid träningsanläggningen."



Cameron Borthwick-Jackson gjorde sin andra start för säsongen mot Sheffield United i lördags när de haltande Röda vann med 1-0 tack vare ett straffmål av Rooney på övertid.

Av Mikael Holmkvist - 13 januari 2016 16:36

Mad Men-stjärnans fylliga tillgångar kämpade på för att undkomma hennes klänning vid en tillställning i Los Angeles

   

Christina Hendricks spillde nästan ut brösten på the Golden Globes.


 

 

AV: Joshua Haigh, the Sun, måndag 11 januari, 2016:


 

CHRISTINA Hendricks kan definitivt aldrig någonsin beskrivas som blyg.



Mad Men-stjärnan närvarade vid The Art of Elysium 2016 Gala i Los Angeles i lördags kväll med sin man, skådespelaren Geoffrey Arren, när hennes i vanliga fall suveräna känsla för mode fick huvuden att vändas av fel anledning.



Även om hon är populär för sitt skådespeleri så är stjärnan också känd för sina sanslösa kurvor och fylliga tillgångar, vilka såg ut att få ett eget liv då hon gick ut på röda mattan i helgen.



Trots att Christina såg lika förtjusande ut som alltid verkade hennes högra tutte ha intentionen att stjäla rampljuset från hennes vänstra tutte.


 

Stjärnan poserade med designern Vivienne Westwood vid tillställningen.



Christina var fantastiskt vacker i en Vivienne Westwood golvlängdsklänning, men det fanns bara en, eller ska vi säga två, saker att titta på.



Detta lämnade den 40-åriga stjärnan med en ganska konstigt anordnad - och vi måste säga att det även såg ganska obekvämt ut - byst.

Av Mikael Holmkvist - 13 januari 2016 16:31

 

 

  

AV: Joshua Haigh, the Sun, tisdag 12 januari, 2016:

 

 

JEMMA Lucy ser sig tydligen som något av en Baywatch-brud.

 

 

Ex on the beach-stjärnan, som återfanns bland rubrikerna förra veckan efter att ha påstått att Charlotte Crosby stulit hennes pojkvän, har flugit iväg till ett tropiskt paradis för att komma undan allt drama.

 

 

Medan hon avnjöt solen hamnade den tatuerade reality-bruden i lite problem när hon såg ut att felplacera hennes bikinitopp, som hade ett kattema.

 

 

Jemma kan verkligen inte kallas blyg.

 

 

Med sina två bästa tillgångar utställda för beskådan tog Kirk Norcross ex-flickvän en långsam joggingtur i sanden, samtidigt som hon använde endast sina händer för att täcka för sig själv.

 

 

Glamourmodellen Jemma tröttnade snart på att hålla för sina tuttar och avslutade det hela med att visa upp sina bröst medan hon träffades av vågorna.

 

 

Realitystjärnan återvände senare hem och tog på sig att bevisa att hon kan ersätta en man hur snabbt som helst, detta då hon klev ut på en dejt i Manchester igår kväll med en mystisk hunk.

 

 


Var det lite nippy*, Jemma?

 

 

 

*Nippy = bitande kallt/ nipple = bröstvårta.

Av Mikael Holmkvist - 12 januari 2016 19:14

• Managern har lämnats 'uttråkad eller arg' under några matcher den här säsongen

 

• "Fansen måste veta att vi inte alltid kan spela fantastisk fotboll," säger han

   

Louis van Gaal missnöjd med Manchester Uniteds insats mot Sheffield United.

 

 

 

AV: Daniel Taylor, the Guardians sportblogg, måndag 11 januari, 2016:

 


Louis van Gaal har erkänt att det har funnits stunder den här säsongen när Manchester United har lämnat honom "uttråkad eller arg", detta efter en svit av matcher med få gjorda mål har lett till utdragen kritik mot managern och anklagelser om att han har övergett klubbens offensiva principer.

 


Van Gaals lag hade sådana svårigheter med att besegra Sheffield United, nia i League One, i FA Cupen i lördags att man hörde ironiskt jubel efter ett skott på mål och Paul Scholes, i sin roll som tv-expert, sade att managern såg uttråkad ut på bänken, tillsammans med i princip alla andra som såg matchen.

 


Samma klagomål har följt United under större delen av Van Gaals regeringstid men det här är första gången han har erkänt att han finner deras insatser monotona och trots att han fortsatte med att försvara sitt lag mot det "väldigt negativa" media, sa han att han förstod supportrarnas mörka humor.

 


"Det finns matcher som jag har gillat väldigt mycket. Mot Chelsea trivdes jag men resultatet var 0-0 och vi kunde ha förlorat. Det finns också matcher där jag är väldigt uttråkad eller arg för att vi inte oorganiserar våra motståndares försvar men sådan är fotbollen. Det är inte varje match som varje klubb spelar fantastiskt, fotboll som attraherar folket.

 


"De har varit ironiska [mot Sheffield United] men det är ett uttryck för fansen och det är bra. Spelarna var frustrerade och fansen var frustrerade. Men fansen måste också veta att vi inte alltid kan spela fantastisk fotboll och det var även fallet förut när det inte hände. Jag är ledsen för det, men så är det."

 


United ligger femma i Premier League, nio poäng bakom ledarna, Arsenal, och genomled en åtta matcher lång svit utan vinst innan de besegrade Swansea City i deras senaste ligamatch. Managerns jobb har hamnat under lupp och det lades fram till honom att hans assistent Ryan Giggs kommer från samma bakgrund som Scholes och Gary Neville, en annan regelbunden kritiker, och att han måste vilja ha en mer äventyrlig fotboll. "Jag vill också det," sa Van Gaal. "Vi måste kunna göra det. Men det är därför det finns en motståndare där och de vill hindra oss från att göra det."

 


Van Gaal, som kommer sakna den skadade Bastian Schweinsteiger när laget reser till St James' Park, menade att Newcastle "spelar väldigt bra" trots deras position bland Premier Leagues nedflyttningsplatser.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards