Direktlänk till inlägg 2 september 2017

EN TITT PÅ DET NU STÄNGDA TRANSFERFÖNSTRET OCH EN HELT VANLIG TORSDAG OCH FREDAG I WAYNE ROONEYS LIV...

Av Mikael Holmkvist - 2 september 2017 18:30

Transferfönstret

En titt på resterna efter torsdagens cirkus...

 

 

City kan (eller kan inte) ha förstärkt sin trupp men de har nu retat upp Agüero och möjligtvis Sterling och ändå misslyckats med att plocka in Sánchez. De klarade inte av att hämta in Jonny Evans. Med Neymar och Mbappé har PSG:s enväldiga stöttare visat Citys enväldiga stöttare vilka de riktiga cheferna är.

 

 

Liverpool har misslyckats med att plocka in Lemar. Många av deras supportrar är besvikna på att the Ox kommit och ingen skicklig försvarare. Oxen har under sin Arsenal-karriär (2011-2017) gjort sanslösa 9 ligamål och 14 assist på 132 PL-framträdanden! Coutinho trivs inte i Liverpool och drömmer, bakom tårfyllda ögon, om Barcelona.

 

 

Arsenal har varken sparkat ut Sánchez eller plockat in Lemar.

 

 

Chelsea är tveklöst svagare än vad de var förra säsongen och har fått se oss "sno" Lukaku, Oxen välja Liverpool framför dem och Ross Barkley ändra sig efter de medicinska testerna (!) och bli kvar i Everton.

 

 

Kanske kan man säga att det här är Chelseas låt i det här transferfönstret?

 

 

Vi, däremot, har inte bara lyckats undvika gårdagens skrattretande kaos, vi har dessutom skickat iväg Rooney och Matić och Lukaku presterar redan. Plus att Ibrahimović kommer öka anfallsmöjligheterna i december.

 

 

Så det är bara att lägga upp fötterna på bordet, öppna en kall och njuta. Dessutom värmer det att Bailly för £30m (327,2m kr) känns som ett klockrent fynd, när man betänker att de bittra hostade upp £47,5m (518,1m kr) för John Stones och under sommaren jagade... Jonny Evans!

 

 

Om man tänker på skiten vi vadade igenom under Moyes och Van Gaalen så får man väl ändå säga att det inte ser ut som någon solskenshistoria hos Arsenal. Det kan bli enormt underhållande bistert där den här säsongen. Det kan t.o.m gå så långt att vi kommer få bevittna ett totalt sammanbrott live i den där Arsenal Fan TV-skiten.

 

 

Mina tankar går verkligen till den hedervärde Piers Morgan och hans familj i dessa jobbiga tider.

 

 

Avslutningsvis kan jag inte avgöra huruvida detta är genialiskt, helt rubbat, eller både och. Men det är i alla fall bortom all satir...

 

 

Alex-Oxlade Chamberlain: "Vi är i bra form efter att ha besegrat Arsenal med 4-0 förra veckan."

 

 

 

Rooney...

Igår (fredag) satt jag på förmiddagen och scrollade runt lite på nätet efter recensioner om det nyligen upplagda Narcos 3. Då informerades jag om att Rooney hade kört rattfull. Och, jo da, det dröjde inte många knapptryck eller sekunder förrän jag hade det svart på vitt:

   

 

 

 

Det var alltså Daily Mirror som var först med att avslöja det. Men sedan får man tycka vad man vill om de engelska tabloiderna, men de är i alla fall jävligt snabba på att få fram det de behöver när det gäller något sånt här. Såhär ser t. ex dagens (lördag) framsida av The Sun ut:

   

 

 

 

Vad som inte framgår på alla de där sidorna är hur mycket pengar Laura Simpson fick av tidningen för sitt besvär, med det kan vi ju lämna därhän till en regnig dag.

 

 

Jag är ganska säker på att ni alla redan känner till storyn. Om inte så gjorde MailOnline igår en bra och omfattande sammanfattning av det hela:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/01/11473932-avslojat-wayne-rooney-korde-en-kvinnlig-29-arig-kontorsarbetare-hem-i-hennes-vw-beetle-nar-han-arresterades-for-rattfylla-efter-att-ha-druckit-i-10-timmar-medan-gravida-frun-coleen-var-borta/

 

 

Och idag har som sagt var The Sun grävt fram en pratstund med tjejen också:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/02/11474131-det-har-varit-nagra-galna-timmar-partytjejen-som-kysste-och-kramade-wayne-rooney-sager-att-han-stirrade-pa-hennes-brost-och-fragade-om-hennes-tuttar-var-akta-innan-han-arresterades-for-rattfylla-da-coleen-flyger-hem-for-att-konfrontera-honom/

 

 

Och hostat ur sig en artikel om att paret Rooneys vänner är oroliga för scousern och att Coleen nu gett honom en sista varning:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/02/11474123-sista-chansen-for-roo-vansinnig-coleen-flyger-hem-fran-spanien-for-att-konfrontera-maken-wayne-rooney-gallande-arresteringen-och-ge-honom-en-sista-varning/

 

 

Man kan ju ganska lätt föreställa sig hur hans fru, Coleen, känner inför detta, att gång på gång behöva läsa i den rikstäckande pressen om hur hennes make varit med prostituerade, spelat bort massor av pengar, varit dyngrak och nu även kört rattfull. Och utan att vara alltför cynisk undrar man ju om hon hade stått ut med allt detta om Wayne inte varit en fotbollsspelande mångmiljonär, utan bara vem som helst, med ett vanligt jobb och en normal inkomst. Men vad vet jag, han är kanske verkligen mannen i hennes liv, som hon är beredd att förlåta och stötta, oavsett vad han tar sig till.

 

 

Noterar i texten att han ska infinna sig i tingsrätten i Stockport måndagen den 18:e september och en snabb titt i Uniteds matchlista visar följande aktivitet söndagen den 17:e september: 17:00, Man United v Everton.

 

 

Om han döms och blir av med körkortet så innebär det alltså att det under en längre tid kommer bli taxi, eller att han får hyra in en chaufför, för att komma till träningsanläggningen i Liverpool och Goodison Park framöver. Det i sin tur kan ju faktiskt innebära ännu mer supande, då han inte behöver oroa sig för att han ska köra bil...

 

 

Med tanke på hans ursprung så kommer han förmodligen att skylla det hela på någon annan, kanske på Mourinho, eller på United, som gjort honom deprimerad och tvingat honom att ta till flaskan. Men då är det kvitterat, Wayne, för alla gånger du fått mig att dricka för mycket p.g.a din blotta närvaro på planen i en United-tröja går inte att räkna på båda händernas fingrar!

 

 

Men om man nu ska försöka vara allvarlig en stund så finns det något skumt i de här texterna och ytterligare bevis på hur in i helvete jävla korkad Rooney verkligen är.

 

 

Hur man än ser på saken så är han en idiot som sätter sig bakom ratten berusad. Men ändå måste fröken Simpson ha trott att alla hennes julaftnar tillsammans dök upp som en när Wayne och Wes Brown (båda hade funkat fint) fulla klev in på Symposium. Från det tillfället måste hon helt klart ha spelat sin kort helt briljant och sett till att det var hon och inte någon annan dam som oundvikligen dök upp på The Suns framsida dagen efter. Och snacka om att den dumma, fulla fan tog både lina, sänke och krok i det här fallet. Och då ska man veta att han inte är någon nybörjare på scenen, han har ju levt det här livet i 15 år.

 

 

Sen kan man ju undra varför de skulle kliva ur taxin och hämta hennes bil, han hade förmodligen tillräckligt med deg i fickan för att köpa henne en ny bil där och då. Men i hans alkoholindränkta hjärna trodde han förmodligen att det var ett säkrare val att köra henne någonstans och vara smutsig, i fruns frånvaro, än att en taxichaufför skulle sälja storyn till tidningarna.

 

 

Kan tänka mig att bilderna från övervakningskamerorna i området är en briljant komediskatt! Ett berusat par vinglar in i en taxi, taxin kör en liten bit, det berusade paret vinglar ut, hoppar in i hennes VW, kör iväg en bit och stoppas av polisen. Det är väl nästan så att Glazer-bröderna borde köpa loss de filmsnuttarna, sätta ihop till en dvd och sälja, tror det skulle bli en given succé! Kanske med den här klassikern som bakgrundsmusik:

 

 

Vidare så säger Laura att polisen körde hennes bil till hennes kompis hus och att hon sedan inte såg Rooney igen. Nu är jag verkligen inte någon expert på den engelska polisens arbetsmetoder, men är det verkligen ett normalt förfarande? Om inte så är det onekligen ett väldigt bekvämt upplägg, för henne.

 

 

Han är verkligen i full fart på väg mot rollen som 2010-talets "Gazza". Förstå sen när smekmånaden med Everton är över och han inte får spela där heller...

 

 

Det enda jag kan göra är att än en gång tacka Mourinho för att han inte är vårt problem längre!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards