Direktlänk till inlägg 4 september 2017

MIN NATT MED WAYNE: WAYNE ROONEY-PARTYTJEJEN, 29, FOTOGRAFERAD DÅ HON HOPPADE IN I BILEN HAN ARRESTERADES I DÅ HON SÄGER 'JA, KANSKE' NÄR HON BLIR TILLFRÅGAD OM HON SKULLE HA SPENDERAT NATTEN MED HONOM

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 15:45

Laura Simpson sade att hon inte är någon äktenskapsförstörare efter att hon hoppade in i sin VM Beetle med den f.d kaptenen för England efter en utekväll

   

Laura Simpson bredvid sin VW Beetle idag.

 

 

 

 

AV: Brittany Vonow och Richard Wheatstone, the Suns hemsida, lördag 2 september, 2017, 20:43 (svensk tid):

 

 

BRUNETTEN som står i centrum för Wayne Rooney-skandalen erkände att hon troligtvis skulle ha legat med den gifta stjärnan då hon tidigare i dag hoppade in i bilen som han arresterades i.

 

 

Den f.d kaptenen för England arresterades efter att ha blivit stoppad då han körde Laura Simpsons VW Beele medan han ska ha legat över gränsen efter en utekväll.

 

 

Laura Simpson sade att hon gillade uppmärksamheten från stjärnan.

 

 

Laura sade att hon inte hade en aning om vart duon skulle åka.

 

 

Den 29-åriga kontorsarbetaren erkände att hon hade "svepts bort" efter att ha träffat Rooney i Alderley Edge, Cheshire, och paret delade "en kyss, en kram" innan de körde "ut i natten" tillsammans.

 

 

Hon sade att de ville komma bort från "nyfikna ögon" efter att blixtar började flyga på Symposium-baren.

 

 

Då hon pratade med Daily Mail sade 29-åringen följande: "Skulle jag spendera natten med honom? Ja, kanske, vi hade inte riktigt diskuterat det.

 

 

"Jag är en singeltjej och jag får ha lite roligt. Jag sveptes bort i ögonblicket men jag var inte starstruck.

 

 

"Jag är ingen äktenskapsförstörare, det var bara lekfullt skoj och jag hade druckit jättemycket."

 

 

Hon tillade att den f.d kaptenen för England hade beundrat hennes tuttar under hela kvällen, och att han sade: "Jag skulle vilja känna på dem."

 

 

Laura sade att Englands f.d kapten Wayne Rooney beundrade hennes bröst under hela kvällen.

 

 

Men det var inte förrän baren började stänga som hon sa att Rooney agerade, detta då en av 31-åringens vänner kom fram till henne och sa att stjärnan ville "gå någonstans" med henne.

 

 

Hon sade att paret inte hade pratat om vart de skulle gå, istället möttes de ute i en taxi.

 

 

Paret släpptes sedan av vid hennes kompis hus, Rooney betalade taxinotan och sedan hoppade de in i hennes Volkswagen Beetle strax efter kl 1:00.

 

 

Laura sade att hon var för full, så Rooney hoppade in bakom ratten.

 

 

Laura, mamma till ett barn, tillade: "Jag kände mig säker med Wayne, hans körning var ok.

 

 

"Vi var på vägen i 10-15 minuter och sedan tyckte vi att vi såg blinkande polisljus så Wayne saktade ner, han körde inte för fort, och stannade vid vägkanten."

 

 

Hon berättade för The Sun Online att essset, som tjänar £130,000 (1,43m kr) i veckan, 31, var "förbannad och oroad", och att han stod inför en konfrontation med gravida frun Coleen, som efter det hela har fotograferats tillbaka i Storbritannien, efter att ha haffats för rattfylla i slutet av en tio timmar lång partysession.

 

 

Rooney, som tidigare i förra månaden annonserade sin pensionering från Englands landslag för att koncentrera sig på sin klubblagskarriär, togs tre miles (4,8 km) bort kl 2:00 och åtalades senare för rattfylla.

 

 

Han var 20 minuter ifrån £4-miljonersherrgården (44m kr) som han delar med Coleen och deras tre söner.

 

 

Rooney, 31, och hans kompisar var ute för att fira av f.d Man United-stjärnan Wes Brown innan han flyttar till Indien för att spela fotboll.

 

 

En ovårdad Rooney släpptes från Middlewich-polisstationen, Cheshire, kl 13:30 igår.

 

 

Han var orakad och sjönk ner i baksätet på en bil och började omedelbart ringa på sin telefon.

 

 

Hans fru Coleen har flugit in från hennes solsemester i Spanien för att konfrontera honom och hennes vänner säger att den gravida mamman är vansinnig på honom.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards