Direktlänk till inlägg 4 september 2017

"VÄRLDEN SKRATTAR ÅT MIG, WAYNE": COLEEN ROONEY ÖVERVÄGER EN £70M (771,1M KR) SKILSMÄSSA FRÅN MAKEN OCH FOTBOLLSESSET WAYNE DÅ HON ERKÄNNER ATT RÄDSLAN FÖR OTROHET "KNÄCKER" HENNE

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 15:52

Coleen var på semester med barnen på Mallorca när hon blev tvungen att flyga tillbaka till Manchester efter att Wayne hade arresterats

   

Coleen anländer här till Manchesters flygplats i fredags för att konfrontera sin make.

 


 

 

EXKLUSIVT AV: Michael Hamilton och Richard Moriarity, the Sun on Sunday, söndag 3 september, 2017:


 

EN VANSINNIG Coleen Rooney skrek på Wayne efter att han åtalats för rattfylla: "Världen skrattar åt mig p.g.a dig."



Coleen konfronterade sin make och fotbollsstjärna igår då hon ställde på honom gällande hans natt på stan som slutade med att han arresterades i en 29-årig kvinnas VW Beetle.



Källor säger att den helt rasande trebarnsmamman skrek åt Wayne: "Varför tog du inte bara en Uber?"



Coleen, som flög tillbaka till Manchester i fredagskväll med parets söner, grillade Everton-anfallaren gällande varför han körde Laura Simpsons bil när han haffades kl 2:00.



Coleen, som är gravid i fjärde månaden, frågade honom upprepade gånger: "Varför hoppade du in i den bilen?



"Varför tog du inte en Uber - eller bara satte henne i en taxi?"



Vänner sade att Coleen, 31, var vansinnig över påståendena om att Rooney, 31, skulle ha kunnat spendera 20 minuter i bilen innan han körde iväg med Laura.



Den f.d Manchester United-anfallaren lämnade nattklubben Symposium i Wilmslow, Cheshire, med Laura kl 01:30 i fredags. Han stoppades av polisen i närheten vid kl 2:00.

 

 

De har varit gifta i 9 år.

 


Han och Laura tog en taxi för att hämta hennes bil, som stod parkerad mindre än en mile (1 mile = 1,6 km) bort i närheten av en pub där hon tidigare hade träffat några kompisar.



Rooney körde tillbaka partytjejen Laura till hennes hem i Irlam, Greater Manchester, när han stoppades och fick blåsa.



Coleen sägs vara förkrossad över händelsesekvensen och full av rädsla inför vad Rooney hittade på med Laura.



Vår källa förklarar: "Att säga att Coleen är rasande och att Wayne befinner sig i hundhuset är en underdrift.



"Hon är vansinnig på att han var med tjejen och inte förstår vad han gjorde, vart de skulle eller varför de var

tillsammans.



"Hon fruktar att han antingen var otrogen eller planerade att vara otrogen och hon funderar på att avsluta alltihop p.g.a det här.



"Det knäcker henne att tänka på vad som hade hänt om de inte hade stoppats av polisen.



"Hon förstår inte varför Wayne var i bilen med henne överhuvudtaget, ännu mindre varför han körde den.


 

Laura Jade Simpson har öppnat sig gällande sin virvelvindsnatt då hon söp med Wayne Rooney.



"Om han var så orolig för henne kunde han bara ha betalat för henne så hon fick en taxi hem och sedan själv tagit en hem till parets hus, som ligger i motsatt riktning."



Våra exklusiva bilder visar när Coleen, Kai, sju, Klay, fyra, och ett år gamla Kit anlände tillbaka till Manchesters flygplats från Mallorca klockan 17:00 i fredags.



Hon landade tre och en halv timme efter att Rooney, som spenderade natten i en cell, släpptes från Middlewich polisstation klockan 13:30.



Coleen stöttas i sin senaste äktenskapskris av hennes väldigt närstående familj, särskilt av mamman Colette McLoughlin som har varit med henne till hennes äktenskapshem. Coleen sägs vara kluven mellan att vilja tro på att han inte har varit otrogen och att lyssna på kompisarna, som har uppmanat henne att lämna honom.



Källan sade: "Wayne är extremt ångerfull och insisterar på att han inte gjorde något fel med Laura.



"Han säger att de var i en stor grupp och att han försökte göra det rätta genom att hjälpa henne ut för att hon var riktigt full.



"Coleen vill tro på honom men finner det svårt, särskilt efter att ha läst rapporterna om vad Laura har sagt. Det och tanken på honom ensam med en snygg tjej på väg tillbaka till hennes hem ligger verkligen hela tiden i hennes tankar."



The Sun berättade igår att kontorsuthyrningsbossen Laura påstår att de "kysstes en gång och kramades en gång".



Coleen fruktar en repris av mardrömmen hon fick gå igenom 2010 när Rooney låg med de prostituerade tjejerna Jenny Thompson och Helen Wood medan hon var gravid med deras äldsta son Kai.



Hon har anförtrott sig åt vänner, inklusive fotbolls-WAG:s.



Vår källa sade: "Coleen är en stark kvinna och vet att hon skulle klara sig bra om hon avslutade förhållandet.



"Hon överväger på allvar skilsmässa och deras äktenskap hänger på en skör tråd.



"Men innerst inne i hjärtat vill hon inte göra det för att hon älskar Wayne, och för att de snart ska få deras fjärde barn."



Innerliga katoliken Coleen är även vansinnig på att Rooney ska ha legat över gränsen för hon hatar rattfylla.



De höll krismötet igår i deras £4-miljonersherrgård (44m kr) i Prestbury, Cheshire. Affärskvinnan Coleen, med sitt hår tillbakadraget, sågs köra iväg från huset med sin mamma sent igår morse. En separat källa sade att Coleen redan har get Rooney en "sista varning" i maj.



Det var när The Sun on Sunday avslöjade att stjärnan hade förlorat £500,000 (5,5m kr) vid ett sent besök på ett casino i Manchester.



Och det kom bara några veckor efter att Rooney hade haft det mysigt med en 30-årig kvinna under en sen session på en pub i Cheshire.



Den gången var Coleen och barnen i Madrid.



Hon är orolig för hans livsstil och fruktar att han tar chansen att dra ut på stan och festa med kompisarna så fort hon är borta. Coleen har även uttryckt bekymmer för att Kai kan läsa rapporterna om vad hans pappa, som slutade i landslaget förra veckan, har hittat på.



Källan sade: "Coleen har redan sagt till Wayne att det här är sista chansen och han är nu orolig för att det hela är över.



"Hon var vansinnig på hans spelförluster och samma sak när det gällde den där gången han var ute sent och kelade med en tjej.



"Det finns en känsla av att, under de senaste två åren, så har Wayne gett upp sin karriär som toppspelare sedan han slutade platsa i Uniteds förstalag.



"Sedan dess känner hon att han har gått ut så fort han kan och inte tagit sitt ansvar på allvar.



"Han måste definitivt ändra sitt sätt om de ska ha en framtid tillsammans."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards