Direktlänk till inlägg 4 september 2017

COLEEN PÅ KRIGSSTIGEN: COLEEN ROONEY HAR FOTOGRAFERATS FÖR FÖRSTA GÅNGEN SEDAN KONFRONTATIONEN MED WAYNE EFTER ATT HA RINGT PARTYTJEJEN OCH KRÄVT ETT "ORD-FÖR-ORD"-VITTNESMÅL AV DERAS ALKOHOLFYLLDA NATT SOM SLUTADE MED RATTFYLLESKAMMEN

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 15:56

Gravida trebarnsmamman Coleen ringde Laura Simpson, 29, för ett spänt femminuterssamtal innan hon flög tillbaka till Storbritannien för att konfrontera Wayne

   

Kvinnan i centrum för Wayne Rooneys rattfylleskam, Laura Simpson, har öppnat upp om telefonsamtalet med Coleen.

 

 

 

 

AV: Richard Moriarty, the Sun on Sunday, söndag 3 september, 2017:

 

 

EN VANSINNIG Coleen Rooney fotograferades för första gången sedan hennes konfrontation med Wayne, efter att ha ringt tjejen i centrum för hennes makes rattfylleskam och krävt: "Berätta sanningen för mig."

 

 

Gravida trebarnsmamman Coleen, 31, hade ett spänt samtal på fem minuter med Laura Simpson, 29, igår innan hon flög hem från hennes solsemester på Mallorca. När hon landade i England flydde hon sedan till föräldrarna hus.

 

 

Coleen har fotograferats för första gången sedan konfrontationen med Wayne.

 

 

 

Everton-esset Wayne, 31, körde hem Laura när han haffades för rattfylla vid kl 2:00 i fredags efter att ha druckit i 10

timmar.

 

 

Paret tog en taxi från klubben för att hämta upp Lauras VW Beetle, som Wayne körde när polisen stoppade dem gällande ett trasigt bromsljus.

 

 

Fotbollsspelaren ska då ha varit tre gånger över den tillåtna gräsen, och Laura fick senare ta emot ett svårt telefonsamtal från hans fru Coleen, då hon fick reda på arresteringen.

 

 

Hon sade följande till The Sun on Sunday: "Hon bad mig att berätta vad som hade hänt.

 

 

"Hon verkade missnöjd med det faktum att vi hade lämnat en nattklubb i en taxi tillsammans för att åka till min bil.

 

 

"Hon sade att vi båda hade gjort fel som hoppade in i taxin och att vi inte borde ha gjort det."

 

 

Coleen Rooneys vita Range Rover kan här ses parkerad utanför hennes mammas hus.

 

 

Trebarnsmamman flydde till sina föräldrar hem efter skandalen, man kunde se hennes vita Range Rover parkerad utanför deras kåk i Huyton.

 

 

Huset ligger ungefär 40 minuter ifrån hennes familjehem i Cheshire där Wayne befinner sig.

 

 

Coleen tog först kontakt med Laura på Instagram medan hon fortfarande var på Mallorca på semester med hennes och Rooneys tre söner.

 

 

Sedan, kl 13:00 igår, ringde hon för att kräva ett ord-för-ord-vittnesmål om den alkoholfyllda utekvällen.

 

 

Laura sade: "Hon var artig. Hon frågade huruvida min bil var parkerad utanför nattklubben.

 

 

"Jag sa till henne att den inte var det och att den stod utanför en kompis hus och att vi hade tagit en taxi til lden.

 

 

"Hon frågade, 'Stod inte din bil utanför framsidan?'.

 

 

"Jag berättade sanningen, att den inte gjorde det och att vi hade lämnat i en taxi tillsammans för att åka till min bil som var parkerad utanför en kompis.

 

 

"Jag bad om ursäkt till henne och hon sade, 'Du har inget att be om ursäkt för'."

 

 

Wayne sägs ha legat tre gånger över den lagliga gränsen när polisen stoppade honom och Laura.

 

 

 

The Mirror rapporterade att Coleen hade konfronterat sin make igår och skrikit åt honom: "Hur kunde du göra det här mot mig medan jag är gravid?

 

 

"Hur kunde du vara så dum?"

 

 

En rejält arg Coleen, som stöttades av sin mamma, bröt ihop i tårar under grälet i parets hem i Cheshire.

 

 

Men vänner sade att de tror att Coleen kommer ge sin make en sista chans.

 

 

Coleen hade frågat Laura, från Irlam, Greater Manchester, om påståendena om att Everton-esset Rooney hade stirrat på hennes tuttar innan de kysstes.

 

 

Laura har erkänt att han beundrade hennes tuttar och frågade vilken storlek de har.

 

 

Hon tillade: "Han frågade om de var äkta och sade, 'Jag skulle vilja lägga mina händer på dem'."

 

 

Hon påstod även följande: "Skulle jag spendera natten med honom? Ja, kanske. Vi hade inte riktigt diskuterat det. Vi ville bara komma iväg från alla dessa nyfikna ögon."

 

 

Men hon insisterade till Coleen att "inget sånt hände".

 

 

Gravida Coleen var på semester med hennes och Waynes tre söner när det hände.

 

 

 

Laura, som har en ung dotter, berättade allt om hur hennes utekväll med tjejerna slutade i skam för Englands f.d lagkapten.

 

 

Hon hade gjort upp att hon skulle träffa en kvinnlig kompis i puben the Carters Arms i Wilmslow, Cheshire och hon skulle lämna sin tio år gamla svarta VW Beetle, som kostar £4,500 (49,574 kr), utanför hennes kompis hus på en närliggande gata.

 

 

Paret tog en taxi till the Bubble Room i Alderley Edge där de träffade en annan kvinnlig kompis och där hällde de i sig prosecco.

 


Rooney var också i den baren och lyssnade på ett band med hans f.d Manchester United-lagkamrat Wes Brown och välgörenhetsarbetaren Thomas Campbell - en släkting till den f.d Everton-anfallaren Kevin Campbell.

 

   

Laura erkände att hon skulle ha kunnat spendera natten med Wayne, om han inte hade blivit arresterad.

 

 

 

Men de två grupperna korsade inte varandras vägar förrän Laura och hennes kompisar begav sig till klubben the Symposium i Wilmslow, som ägs av Hollyoaks-stjärnan Ashely Taylor Dawson.

 

 

Laura, som hade på sig svarta läderbyxor, en vit T-shirt och hade satt upp sitt hår i en hög hästsvans, sade: "Jag planerade inte att gå ut den kvällen men sedan pratade jag med en kompis och vi kom överens om att jag skulle köra över till henne i Wilmslow och gå ut och ta ett par drinkar.

 

 

"Jag lämnade av min bil vid hennes hus och vi tog en taxi till Bubble. Jag såg inte Wayne därinne men det var mycket folk och högljutt.

 

 

"Vi tog en flaska prosecco och satte oss vid baren. Vi fick sällskap av en annan vän och efter ungefär en timme bestämde vi oss för att dra till Symposium. Vi tog en taxi utanför och anlände runt midnatt."

 

 

Laura påstod att fotbollsesset stirrade på hennes tuttar och sade 'Jag skulle vilja lägga mina händer på dem.'

 

 

 

Medan tjejerna drog i sig ytterligare tre flaskor prosecco och beställde tequilas attraherade dem uppmärksamheten från Rooney och hans törstiga polare - som nu även inkluderade Burnley-försvararen Phil Bardsleys brorsa Josh.

 

 

Laura tillade: "Det är bara ett litet ställe så när det fylls upp trycks alla ihop tillsammans.

 

 

"Vi drack några drinkar vid ett bord nära baren och Wayne och hans kompisar började prata med oss. Vi pratade alla med varandra och det var inte att en och en satt och pratade.

 

 

"Jag var full vid den här tidpunkten för att jag är en lättviktare, men jag tror att Wayne bara skojade och frågade hur jag mådde och var jag kom ifrån och sådana saker.

 

 

"Han är en typisk grabb och sade att jag såg bra ut. Han var inte sexuellt påträngande men han nämnde ingenting om sin fru eller sin familj.

 

 

"Jag är ett United-fan men jag följer egentligen inte fotbollen så vi pratade inte om det heller. Han skojade om att jag var en lättviktare för att jag inte drog en shot."

 

 

Då tjejerna diskuterade att ta en taxi in till Manchester, lutade sig Thomas Campbell fram till Laura och sade: "Om du tar en taxi, hoppa in i en och åk och plocka upp Wayne på baksidan."

 

 

Hon sade: "Jag skulle ta en taxi tillbaka min kompis då jag skulle sova där, men jag och Wayne utbytte en blick, som jag antar betydde, 'Ok, kör'.

 

 

"Han kompis gick nerför trappan till taxistället och pratade med en taxiförare och sedan kom han tillbaka in på klubben och sade till mig att bilen var redo.

 

 

Jag gick nerför trapporna, hoppade in i framsätet och föraren körde in på baksidan. Vi väntade ett par minuter ch sedan dök Wayne upp och hoppade in."

 

 

Paret åkte en mile (1,6 km) till Lauras kompis hus, där Roo betalade föraren med kontanter.

 

 

Laura fortsatte: "Vi klev ur och stod vid bilen. Jag sa att vi inte kunde gå till min kompis hus eftersom hon bor med sin pappa. Jag var för full för att köra och han sade, 'Oroa dig inte, jag kan köra', så jag sade, 'Ok, låt oss åka till mig'."

 

 

Wayne startade den 30 minuter långa resan från Wilmslow till Lauras hem, 21 miles (33,7 km) bort.

 

 

Men endast fem minuter senare stoppades de av polisen.

 

 

Laura sade: "Wayne verkade inte vara dyngrak och sade att det var lugnt. Hans körning verkade ok, men sedan körde vi förbi en polisbil då den var på väg ut.

 

 

"Den kom ut bakom oss och följde efter oss. Vi tyckte båda att vi såg blinkande ljus så Wayne saktade ner och stannade."

 

 

Wayne och Laura hade tagit en taxi från klubben för att hämta Lauras VW Beetle.

 

 

Efter att Rooney hade för höga värden då han blåste och arresterades gick en av poliserna med på att köra tillbaka Laura till hennes kompis hus i hennes Beetle.

 

 

Hon ombads inte att redogöra för någonting och blev inte förhörd. Laura sade: "Wayne var ganska lugn, men inuti måste han ha varit förskräckt.

 

 

"Han sade flera gånger 'håll dig lugn' och 'oroa dig inte'."

 

 

När hon kom tillbaka till Wilmslow ropade hon in en annan taxi och gjorde kompisarna sällskap på casinot Manchester 235, som är stället där Rooney för första gången träffade den prostituerade Jennifer Thompson.

 

 

Wayne och Coleen har tre söner tillsammans, Kai, Kit och Klay.

 

 

Igår kväll sade Laura att hon hoppades att Wayne och Coleen Rooney kan arbeta sig igenom deras äktenskapsproblem. Hon sade: "Jag önskar ingen av dem något illa och jag planerade inte att hamna i något av det här.

 

 

"Jag antar att Wayne måste förklara varför han smög ut på baksidan av en nattklubb för att hoppa in i en taxi med mig - och vad han trodde skulle hända när vi kom hem till mig.

 

 

"Jag är en singeltjej, men om det var min make skulle jag vara riktigt arg."

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards