Direktlänk till inlägg 4 september 2017

HAN TROR ATT DET ÄR ÖVER: WAYNE ROONEY FRUKTAR ATT HANS ÄKTENSKAP ÄR ÖVER DÅ GRAVIDA FRUN COLEEN STORMAT UT FRÅN DERAS £4M-HERRGÅRD (44M KR) - OCH HON TOG BARNEN MED SIG

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 16:09

Coleen spenderade helgen med sina föräldrar efter att ha grälat med Wayne gällande arresteringen av honom

   

Coleen anlände till Manchesters flygplats i fredags för en konfrontation med sin make.

 

 

 

 

AV: Richard Moriarty och Simon Boyle, the Sun, måndag 4 september, 2017:

 

 

UTSKÄMDA Wayne Rooney har berättat för kompisar att han fruktar att hans äktenskap är över - detta efter att Coleen stormat ut med deras tre söner.

 

 

Gravida Coleen spenderade helgen med sina föräldrar efter att han togs för rattfylla då han stoppades i en bil med klubbaren Laura Simpson.

 

 

Coleen har lämnat parets hem med deras tre söner.

 

 

Gravida Coleen, 31, stormade ut från Rooney-herrgården i lördagseftermiddag och anlände vid Tony och Colette McLoughlins hem en timme senare i en vit Range Rover med sönerna Kai, sju, Klay, fyra och ett år gamla Kit.

 

 

Coleen lämnade sin make bara några timmar efter att ha flugit hem från Mallorca då hon fick reda på att Everton-anfallaren hade arresterats för rattfylla kl 2:00 - då han befann sig i en bil med klubbaren Laura Simpson, 29.

 

 

En källa sade: "Hon har spenderat tid med sina föräldrar för att bestämma sig för vad hon ska göra - men just nu känner hon att det är slut.

 

 

"Saker och ting kan ändra sig under de kommande dagarna, men just nu har hon fått nog och det är avslutat. Det här var droppen och hon känner sig förödmjukad. Hon planerar att lämna honom."

 

 

Wayne, 31, har också sagt till kompisar att han fruktar att hans nio år långa äktenskap kan vara över. En sade: "Wayne vet inte vad han ska ta sig till.

 

 

"Han har varit tvungen att be om ursäkt till Coleen för många saker tidigare - men det här ser ut som den tuffaste hittills. Hon är fullständigt vansinnig."

 

 

Laura Simpson postade nyligen bilder på sig själv under en semester i Dubai.

 

 

Laura med VW Beetlen som Wayne körde när han stoppades av polisen.

 

 

Coleen släppte igår en tung hint om att hon skulle behålla barnen själv om hon och Wayne skulle gå isär.

 

 

Hon lade upp två starka foton på pojkarna på hennes Instagram-konto och skrev: "Det spelar ingen roll var jag är de följer mig alltid, och jag hoppas att det kommer vara så för alltid."

 

 

Coleens föräldrar vägrar att prata med Englands f.d lagkapten Wayne.

 

 

Hennes bröder, som är nära vänner med Wayne, bemöter honom också med kyla.

 

 

Colette var med Coleen när hon kom tillbaka hem till Prestbury, Cheshire, i fredags för att konfrontera Wayne efter att ha avslutat semestern tidigare än planerat.

 

 

En källa sade: "När Coleen kom hem höll hon sig lugn för barnens skull så hon pratade egentligen inte med honom.

 

 

"Men hennes mamma skällde ut Wayne ganska rejält."

 

 

Colette krävde att han skulle förklara hur han hamnade bakom ratten i en VW Beetle bredvid dess ägare Laura

 

 

Källan tillade: "Wayne spenderade fredagsnatten i gästrummet. Han sade till Coleen att ingenting hade hänt men hon är inte nöjd med förklaringen han har gett.

 

 

"Det ligger ständigt i hennes tankar vad som hade kunnat hända om han inte arresterats.

 

 

"Han målar upp sig själv som en ridderlig person som bara satte sig bakom ratten för att han trodde att han var nykter och ville se till så att Laura kom hem säkert.

 

 

"Men om Wayne ville hjälpa tjejen varför betalade han inte en taxi åt henne? Han är trots allt värd runt £50 miljoner (546,9m kr).

 

 

"Coleen anser att Wayne ljuger för henne. Man kan föreställa sig hur arg hon är. Han sade att det inte skedde några konstigheter men p.g.a hans historia har hon svårt att tro på honom.

 

 

"De är båda oroliga för effekterna stressen av det här kan ha på bäbisen i magen."

 

 

Coleen, som ringde upp Laura i fredags för att fråga om hennes version av vad som hade hänt, ska inte ha bestämt sig än huruvida hon ska avsluta äktenskapet eller inte.

 

 

Laura Simpson har pratat med Coleen på telefon efter torsdagens händelser.

 

 

 

En källa sade: "Om hon ändrar sig under de kommande dagarna och bestämmer sig för att stanna kvar med honom för barnens skull, kommer han verkligen att ha fått sin sista chans."

 

 

Waynes agent Paul Stretford anlände vid anfallarens £4-miljonershem (44m kr) igår eftermiddag för diskussioner.

 

 

Coleen var gravid med Kai 2010 när Wayne låg med de prostituerade tjejerna Jenny Thompson och Helen Wood.

 

 

Tidigare i år var Coleen vansinnig på rapporterna om att han "kelade" med en kvinna under en sen session på en pub medan hon var i Madrid.

 

 

En f.d vän till Laura sade att Coleen hade tur att polisen klev in och arresterade Wayne den här gången - annars skulle hon kunna ha ännu en otrohetsskandal att hantera.

 

 

Kompisen sade: "Laura skulle ta hem honom. Det finns ingen tvekan om vad som hade hänt om de hade kommit dit.

 

 

"Hon har lite av ett rykte om sig när det kommer till män och bryr sig inte om huruvida de är gifta eller har en familj.

 

 

"Du hade varit tvungen att ha bott i ett hål för att inte veta att Wayne har tre barn och att Coleen är gravid."

 

 

Wayne ska till tingsrätten i Stockport den 18 september åtalad för rattfylla. Det förväntas också att Everton-managern Ronald Koeman kommer fråga ut honom om det hela idag. Han lär bötfällas med två veckolöner - runt £320,000 (3,5m kr).

 

 

För bara två veckor sedan delade Coleen en Instagram-bild på sig själv i armkrok med Wayne för att uppmärksamma hans pensionering från landslagsfotbollen.

 

 

Hon skrev: Grattis till en fantastisk Englandskarriär! Vi älskar dig och är så stolta över dig!" 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards