Direktlänk till inlägg 7 september 2017

WAZZA OFF THE RAZZA: RATTFULLA FOTBOLLSESSET WAYNE ROONEY GER FRU COLEEN ETT ULTIMATUM ATT "SLUTA SEMESTRA SÅ SLUTAR JAG SUPA"

Av Mikael Holmkvist - 7 september 2017 20:06

Everton-esset anklagar sin fru för att åka på för många semestrar under deras tuffa diskussioner gällande deras äktenskap

   

Coleen Rooney har anklagats för att ta för många semestrar av maken Wayne.

 

 

 

 

AV: Simon Boyle och Richard Moriarty, the Sun, torsdag 7 september, 2017:

 

 

EN BEKYMRAD Wayne Rooney har lovat att sluta med sina alkoholindränkta nätter på stan - om frun Coleen slutar med sina semestrar.

 

 

Den 31-åriga f.d kaptenen för England, arresterad för rattfylla förra veckan, kom med sitt löfte i ett försök att rädda deras äktenskap.

 

 

Wayne lovade att sluta med sina alkoholindränkta nätter på stan om Coleen lovade att sluta med sina soliga semestrar.

 

 

Han ska ha bett Coleen, 31, om förändringar.

 

 

En källa sade: "Han har kritiserat henne gällande antalet semestrar hon tar och hon tog upp frågan om hans utekvällar med grabbarna."

 

 

Fotbollsspelaren anklagade sin fru för att ta ut för många semestrar - hon har varit iväg på tio stycken under det senaste året.

 

 

The Sun avslöjade igår att Coleen har bestämt sig för att ge sin fotbollsspelande make "en chans till" efter att han arresterats för rattfylla i en singelmammas VW.

 

 

Men det sägs att båda sidorna tog upp saker de har problem med, Coleen bad Wayne att skära ner på hans regelbundna festande med kompisarna och han bad henne att reducera sina mil i luften.

 

 

Coleen, 31, som är gravid med parets fjärde barn, är känd för sin lyxiga livsstil.

 

 

Hon gillar Barbados, men har även avnjutit resor på senare tid till Madrid, Mallorca, Amsterdam och Portugal i tillägg till familjesemestrar till Comosjön, Ibiza, Las Vegas och Mykonos.

 

 

Hon var på Mallorca med sönerna Kai, sju, Klay, fyra och Kit, ett år, då Everton-esset Wayne arresterades för en vecka sedan - och då flög hon hem för att konfrontera honom.

 

 

En källa sade: "Coleen är fortfarande vansinnig på Wayne och hotar med allt möjligt. Wayne hoppas bara att hon ska lugna ner sig.

 

 

"Han har sagt till henne att han är beredd att sluta gå ut om det betyder att hon stannar med honom. Men han har inte hållit igen fullt ut.

 

 

The Suns exklusiva berättelse igår som rapporterade att Coleen hade förlåtit Wayne.

 

 

 

"Han kritiserade Coleen gällande antalet semestrar hon tar ut och hon höjde fingret gällande hans utekvällar.

 

 

"Till sist och syvende kommer det krävas lite ge-och-ta av båda sidorna för att få allting att bli normalt igen."

 

 

En annan kompis påstod att Englands f.d kapten Wayne, som gifte sig med Coleen för nio år sedan, redan har gått med på att dra ner på sitt drickande efter att alkoholen spelat en stor roll i ett antal missöden.

 

 

De sade: "Alla vet hur Wayne är när han dricker och drickandet har varit involverat varje gång han begått et misstag."

 

 

Wayne, 31, hade på sig sin vigselring då han närvarade vid Evertons träning igår innan han återvände till £4-miljonershemmet (44m kr) i Prestbury, Cheshire.

 

 

Han ska till tingsrätten den 18 september efter att polisen ska ha sett att han var över den tillåtna gränsen vid blåsprovet. Han körde då den 29-åriga kontorsarbetaren Laura Simpsons VW Beetle.

 

 

Samtidigt lade stolta mamman Coleen upp en bild på Kai under hans första dag i grundskolan.

 

 

En representant för paret avstod från att kommentera det hela igår.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 19:00

Representanthuset i USA har nu lämnat in ett lagförslag som pissar pratet om yttrandefrihet rakt i ansiktet. Här under ser ni ett klockrent inlägg gällande detta på X av Vita husets chefskorrespondent på Today News Africa i Washington, herr Simon Ate...

Av Mikael Holmkvist - Fredag 3 maj 00:39

Rättighetsgrupper varnar för att definitionen kan komma att ytterligare kväva yttrandefriheten då protesterna fortsätter på amerikanska universitetsområden.       Al Jazeera, onsdag 1 maj, 2024     USA:s representanthus har med en överv...

Av Mikael Holmkvist - Lördag 27 april 21:07

En av Europas mest kontroversiella författare, han förutsåg Balidådet och attacken mot Charlie Hebdo. Nu har han föreställt sig en Putin-liknande Macron   Huvudperson: författaren Michel Houellebecq har kallat Emmanuel Macron “bisarr&rdquo...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 18:33


  Jesse Lingard har spelat i tre matcher för FC Seoul, två gånger som inhoppare.         Av: John Duerden, fotbollsskribent i Asien, BBC, måndag 15 april, 2024     Jesse Lingard förväntades aldrig kunna höja den internationella pr...

Av Mikael Holmkvist - Torsdag 25 april 17:27


By Way of Deception: The Making and Unmaking of a Mossad Officer är en bok av en f d katsa (Mossad-agent som jobbar på fältet) i Mossad, Victor Ostovsky, och den kanadensiska journalisten Claire Hoy.     (Första upplagan)     Författare:...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards