Alla inlägg under augusti 2016

Av Mikael Holmkvist - 17 augusti 2016 20:49

 

Mourinho och United firar segern. CREDIT: REUTERS

 

 

 

 

AV: Jason Burt, chefsfotbollskorrespondent på Vitality Stadium, Daily Telegraph, måndag 15 augusti, 2016:



Jose Mourinho är en manager som helt handlar om stora statements och här visade hans nya United - med eftertryck - ribban i Premier Leagues titelrace då de på ett mäktigt vis sopade undan Bournemouth.



De hade tur att de gick till pausvilan med en ledning tack vare Juan Matas mål, som också det var turligt. Efter pausen var de dominanta och ytterligare mål kom från Wayne Rooney och, såklart, Zlatan Ibrahimovic som nu har nätat i sina ligadebuter för United, Inter Milan, AC Milan, Barcelona och Paris Saint-Germain. United har matchvinnare - och den avstängde Paul Pogba har inte spelat än - och vann den här matchen.



United spelade inte så bra - inte förrän i den andra halvleken - men har en vana att skapa och ta vara på chanser (till skillnad mot tiden under Louis van Gaal) och det här var ett imponerande resultat mot ett Bournemouth lag förstärkt av deras egna sommarnyförvärv och de har gjorts svårare att bryta ner av managern Eddie Howe som fyllde mittfältet.



Bournemouth visade prov på den karaktären då de snabbt reducerade efter det att Ibrahimovic hade gjort 3-0, detta då Adam Smith superbt sköt bollen förbi David De Gea med ett skott avlossat utanför straffområdet efter att ytterbacken skapat lite yta att agera på. Ibrahimovic var ännu längre från mål, 25 yards (= 22,8 meter), då han skickligt borrade in ett lågt högerskott förbi Artur Boruc och i nät fram till en bekväm 3-0 ledning.


 

Juan Mata gör matchens första mål. CREDIT: REX

 


Mata - en överraskande startspelare och kanske endast med i laget p.g.a Jesse Lingards skada - gav United ledningen innan halvtid då han utnyttjade ett defensivt misstag av Bournemouth.



Mata sprang fram på en bedrövlig bakåtpassning och hans skott träffade Boruc med studsade sedan ut - två gånger - mot den jagande försvararen Simon Francis och föll perfekt till spanjoren som lätt kunde rulla in 1-0. Det hela gjordes värre av att det även var Francis som slog bakåtpassningen.



Mata byttes in och ut under Community Shield matchen förra helgen och trots att Mourinho efter matchen påstod att han inte ska säljas återstår det verkligen att se vad framtiden har att bjuda på och hur central han kommer att vara. Han blev på nytt utbytt idag och fick en klapp på ryggen av Mourinho - i stället för en klapp rakt i ansiktet (figurativt inte bokstavligt talat, såklart).



Efter att Boruc räddat Rooneys avslut, efter att han sprungit igenom på Ibrahimovics smarta klack och Steve Cook felat, och efter att United kaptenen gått omkull enkelt i jakt på en straff, kom det ett andra mål. Det kom efter fint passningsspel av United men det fanns även en del tur inblandat då bollen hamnade hos Antonio Valencia vars inlägg nådde Antonhy Martial, som fick på en felträff men hans skott skott studsade upp till Rooney som kunde nicka bollen förbi Boruc och i mål. Det betyder att Rooney nu endast är fyra mål ifrån att slå Sir Bobby Charltons klubbrekord på 249 gjorda mål.

Av Mikael Holmkvist - 11 augusti 2016 22:37

 

Manchester United bekräftade att de hade köpt Paul Pogba klockan 00:35 (engelsk tid, 01:35 svensk tid) under natten mellan måndag och tisdag den här veckan.

 

 

 

AV: Simon Stone, BBC Sport, torsdag 11 augusti, 2016:

 

 

Manchester United betalade en ny världsrekordavgift när de lade upp £89m (1,04 miljarder kr) för att köpa Paul Pogba från Juventus - en spelare som de lät gå för endast £1,5m (17,5m kr) för fyra år sedan.

 


Affären har pekats på som det sista exemplet på en sport som blivit pengagalen och beskrivits som f.d managern Sir Alex Fergusons största misstag.

 


Men då Old Trafford klubben förväntas annonsera en årsomsättning på £500m (5,86 miljarder kr) nästa månad kan en betalning på en sådan enorm summa för en världsklassmittfältare de tidigare ägde framstå som en vettig affär.

 


För som en procenthalt av omsättningen var Pogba ett klipp jämfört med £155,000 (1,81m kr) köpet av Denis Law 1962.

 

 

 

Varför Pogba affären kan ses som vettig

  Manchester Uniteds större nyförvärv som en procenthalt av deras omsättning.

 


Uniteds kommersiella framgångar har lett till en jättestor ökning av inkomsterna sedan Glazer familjen tog över klubben 2005. Och med globala stjärnor som Pogba och Zlatan Ibrahimovic adderade till truppen som leds av Jose Mourinho, kommer det bara öka ännu mer.

 


"Det här är en ny era på planen, men även kommersiellt," sa fotbollsaffärsexperten Kevin Roberts.

 


Wayne Rooneys ankomst från Everton för £27m (316,5m kr) 2004 utgjorde 17,2% av klubbens totala omsättning på £157,2m (1,84 miljarder kr) ett år innan Glazer familjens övertagande. Tolv år senare är kostnaden för att köpa Pogba från Juventus liknande 17,6%.

 


Sett till köpet av Law från Torino för 54 år sedan, och de £1,5m (17,5m kr) som spenderades på att köpa Bryan Robson från West Brom 1981, är dessa procenthalter små.

 


Skotten Law kostade 61,4% av Uniteds omsättning på £187,178 (2,194m kr). I Robsons fall var siffrorna 56,6% och £2,65m (31,07m kr).

 

 

 

En mer övertygande sponsorpitch

Från £49m (574,4m kr) 2005 väste klubbens kommersiella inkomster till £196,9 (2,30 miljarder kr) 2015, en ökning med 301%. Under samma period har Uniteds matchdagsintäkter ökat med 31% och deras sändningsinkomster med 123%.

 


United opererar nu ett sponsorsystem med tre våningar. De största affärerna görs med tröjsponsorer och matchdräktstillverkarna. Den andra nivån är de globala kontrakten med organisationer som EA Sports, som i onsdags blev Uniteds officiella fotbollsvideospelspartner, den tredje är regionala kontrakt som täcker alla sorters produktområden, från finansiella tjänster, till däck och nudlar.

 


"Om man kränger sponsoravtal till japanska nudelföretag måste man verkligen betyda något för fansen i ett land som ligger 14 timmar bort med flygplan," sa Roberts, en av medgrundarna av Sport Business.

 


"Manchester Uniteds digitala strategi tillåter de att samla in massiva mängder data som kan användas för att sälja saker till fansen som har direkt med klubben att göra. Förenklat kan det vara att fråga huruvida folk hade funderat på att köpa en ny tröja till deras födelsedag.

 


"Om du har data om folk som tittar på dig över hela världen kan man sätta ihop en mer övertygande sponsorpitch till sponsorer och höja värdet på affären."

 


Uniteds noggrant koreograferade och varumärkesstämplade annonsering av Pogba affären var lika glansig som en reklamkampanj i multimiljonsklassen (räknat i pund), vilket även markerade en ny nivå i utvecklingen av den moderna fotbollstransfern.

 


"Grejen vi fokuserar på är engagemang," tillade Uniteds managing director Richard Arnold. "Innehållet och kommunikationen vi har med fansen måste passa in, så det får de att ge respons. Att de gillar. Att de delar. Att de kommenterar.

 


"Det gäller lika mycket fansen i Stretford som i Kina."

Av Mikael Holmkvist - 11 augusti 2016 19:46

* Timothy Fosu-Mensah har förlängt sin kontraktstid med Manchester United

 

* Försvararen har bundit upp sin långsiktiga framtid med United

 

* United bossen Jose Mourinho ville verkligen behålla honom i klubben

   

Timothy Fosu-Mensah (t.v.) har kommit överens med Manchester United om ett nytt långtidskontrakt.


 

 

 

AV: Joe Bernstein, MailOnline, torsdag 11 augusti, 17:24, 2016:



Manchester Uniteds tonårsförsvarare Timothy Fosu-Mensah har i princip kommit överens om ett nytt långtidskontrakt med Manchester United.



United managern Jose Mourinho var väldigt sugen på att säkra den 18-åriga holländarens framtid på Old Trafford för att understryka sitt engagemang för klubbens traditioner att utveckla unga spelare. En officiell annonsering bör dyka upp under de kommande dagarna.



Fosu-Mensah imponerade under hans 10 framträdanden för förstalaget i United förra säsongen under Louis van Gaal. Han gjorde sin debut som inhoppare för Marcos Rojo i en 3-2 seger mot Arsenal i februari.


 

Fosu-Mensah (t.h.) har bundit upp sin framtid på Old Trafford och en annonsering lär dyka upp snart.



Han spelade även i Uniteds semifinalvinst i FA Cupen mot Everton på Wembley.



Trots att åtta unga spelare inklusive Paddy McNair och Ashley Fletcher har lämnat United sedan Mourinhos ankomst och andra gjorts tillgängliga för lån eller permanenta transfers så lär managern behålla Fosu-Mensah i sin förstalagstrupp den här säsongen så fort kontraktet är påskrivet.



Fosu-Mensah skrev på för United från Ajax 2014.


 

En lovande ung försvarare, Fosu-Mensah skrev på för United från holländska laget Ajax 2014.



Med sin längd och snabbhet kommer han förmodligen att primärt ses som en högerback, men han kan även prestera centralt i backlinjen.



Oliver Rathbone, Fletcher, Joe Rothwell, Tyler Reid, Nick Powell, Jimmy Dunne, McNair och Donald Love har lämnat United den här sommaren, medan Adnan Januzaj, James Wilson, Cameron Borthwick-Jackson, Tyler Blackett, Will Keane och Andreas Pereira har informerats av Mourinho att de inte finns med i hans planer den här säsongen.

Av Mikael Holmkvist - 11 augusti 2016 13:38

 

Januzaj finns inte med i Mourinhos planer. CREDIT: REX FEATURES

 

 

 

 

AV: James Ducker, Daily Telegraph, onsdag 10 augusti, 2016:



Adnan Januzaj var under onsdagskvällen nära att gå till Sunderland på lån under hela säsongen efter att ha lämnats "förnedrad" av Jose Mourinhos beslut att peta honom från Manchester Uniteds förstalagstrupp.



En flytt till the Stadium of Light skulle återförena den belgiska yttern med f.d United managern David Moyes, som han hade en imponerande genombrottssäsong under på Old Trafford 2013-14, innan hans lycka började sjunka.


 

Moyes tränade Januzaj i United. CREDIT: REUTERS

 



Moyes är även nära att köpa ytterligare två spelare från sin f.d klubb då Mourinho börjar rensa i sin trupp i United i svallvågorna efter hans utlägg på £145 miljoner (1,69 miljarder kr) för fyra nyförvärv, en summa som inkluderar den nya världsrekordavgiften £89 miljoner (1,04 miljarder kr) för franska mittfältaren Paul Pogba.



Paddy McNair, den nordirländska försvararen som även kan spela mittfältare, och försvararen Donald Love, en annan spelare som fick sin United debut av Mourinhos företrädare, Louis van Gaal, genomgick de medicinska testerna i Sunderland i onsdags och förväntas komma att skriva på varsitt fyraårskontrakt.



Sunderland har gått med på att betala en kombinerad initial avgift på £5,5 miljoner (64,4m kr). McNair kostar £5m (58,6m kr) men med ytterligare £2m (23,4m kr) att betalas ut beroende på hans framgångar i klubben. Paret tros få sällskap av Januzaj, som har blivit utfrusen av Mourinho på samma sätt som den tyska mittfältaren Bastian Schweinsteiger.



Januzaj har tränat med Uniteds reservlag sedan han informerades av Mourinho för två veckor sedan att han inte ingick i hans planer för säsongen. Han tog inte lätt på nyheten och känner att han borde ha visats mer respekt efter hans 63 förstalagsframträdanden.


 

Mourinho har beordrat Januzaj att träna med reserverna. CREDIT: PA

 


Några gånger har 21-åringen - som är känd för att vara bångstyrig - anlänt till träning på Uniteds bas Carrington redan iklädd träningskläderna och, vid ett tillfälle, bytte han om på toaletten för att undvika att behöva göra det i u21-lagets omklädningsrum. Källor nära spelaren säger att han känner sig "förnedrad".



Januzajs attityd har öppet ifrågasatts av seniora personer i United, inklusive Van Gaal, samt även det belgiska landslaget, men United har varit motvilliga att låta honom lämna permanent.



Det finns fortfarande en tro bland hierarkin att Januzaj kan leverera från potentialen han visade under Moyes. Men United tror att han skulle ha nytta av en hel säsong med spel i Premier League efter en katastrofal lånetid i Borussia Dortmund förra säsongen.



Spelaren gick emot Van Gaals önskningar genom att flytta till den tyska klubben, istället till en klubb där han skulle vara garanterad att få spela matcher, sen fick han spendera större delen av tiden på avbytarbänken innan lånet avbröts på hans förfrågan.



Januzaj var sugen på en flytt till Italien eller Spanien den här sommaren och han ska ha sagt till lagkamrater att han var redo att lämna United permanent. Men han lär nu rätta sig efter Uniteds önskningar och flytta till Sunderland.



Med f.d Everton managern Roberto Martínez numera chef för Belgiens landslag hoppas Januzaj även på att återkallas till landslaget.

Av Mikael Holmkvist - 11 augusti 2016 00:02

• Fransmannen hade inga problem att välja Old Trafford återkomsten framför en flytt till Real Madrid

 

 

• Ed Woodwards hårda jobb har betalat av sig i och med köpet av den eftertraktade spelaren som slut på en fruktsam sommar

   

Pogba: Jag är tillbaka hemma i Manchester United och är här för att vinna titlar.

 

 

 

 

AV: Daniel Taylor, the Guardian, tisdag 9 augusti, 2016:

 


Manchester United hoppas att köpet av Paul Pogba för världsrekordavgiften £89,3m (1,05 miljarder kr) representerar början på ett maktskifte där de inte längre behöver acceptera att världens toppspelare ser de spanska giganterna som mer attraktiva.

 


Då Pogba checkade in på Old Trafford för sin första dag som världens dyraste fotbollsspelare ser klubbens ledning hans ankomst som stenhårda bevis på att Glazer familjen, trots all kritik och fientlighet de fortfarande attraherar, har återetablerat United på fronten av transfermarknaden, kapabla att visa upp samma sorts finansiella muskler som Real Madrid och Barcelona och villiga att utmana dem på ett sätt som inte alltid hänt under tidigare år.

 


Beslutsfattarna på Old Trafford hoppas att kommer ändra dynamiken mellan Euopas supermakter med tanke på att Pogbas underskrift har beskrivits som ett vattendelarögonblick, detta då det är första gången i den moderna eran som en av världens mest hyllade spelare har föredragit Manchester när ett alternativerbjudande lades fram av Madrid, en klubb som är berömd för att få som de vill när det finns en spelare som de vill ha på Bernabéu.

 


Pogba erbjöds ett val mellan de tv klubbarna och United vet från tidigare erfarenheter att La Ligas toppklubbar allmänt anses vara mer attraktiva än de i Premier League med tanke på antalet spelare som Ronaldinho, Karim Benzema och Gareth Bale som tidigare har avböjt dem för att flytta till Spanien, samt Cristiano Ronaldos övertygelse om att få bära Madrids färger när han var en del av Sir Alex Fergusons lag.

 


Madrid har spenderat flera månader med att försöka övertyga Pogba om att göra samma sak och det faktum att Champions League vinnarna hade Zinedine Zidane, en av fransk fotbolls största legendarer, inne och försökte vinna över en fransk landslagsman av idag har endast förhöjt Uniteds tillfredsställelse efter en utdragen process som involverar tre år av bakgrundsarbete från Ed Woodward, klubbens exekutiva vice ordförande.

 


Woodward satte igång tidigt under sin regeringstid, han tog rollen 2013, med att utveckla en stark arbetsrelation med Mino Raiola, Pogbas ökänt svåra rådgivare, och det finns ingen tvekan om att han har använt det väl under en omfattande period med förhandlingar som har tagit två av agentens andra klienter, Zlatan Ibrahimovic och Henrich Mchitarjan, till Old Trafford den här sommaren.

 


Raiola, för att använda Ibrahimovics beskrivning, är "fullständigt orädd och beredd att ta till vilka tricks som helst", och hans involvering går en lång väg för att förklara varför det har tagit så länge för United att förhandla fram en väg genom de olika komplexa bitarna i Pogbas femårskontrakt, som inkluderar en överenskommelse gällande separata imagerättigheter plus alla skattebitarna och agentens multimiljonavgifter (i pund), det rapporteras brett att de ska ha satt ett nytt rekord inom hans profession. Raiola och hans jurist, Rafaela Pimenta, har varit formidabla motståndare som inga andra United har stött på under de senaste åren.

 


I jämförelse har förhandlingarna mellan United och Juventus varit relativt smidiga. Strukturen på affären argumenterades fram under två möten mellan Woodward och Andrea Agnelli, Juventus president. Båda mötena hölls strategiskt utanför Turin och Manchester för att undvika mer publicitet. De två klubbarna kommer bra överens och United fick tidigt klart för sig att Juventus var villiga att göra en affär så länge priset var rätt.

 


David de Geas beslut att stanna kvar i Manchester, tungt påverkat av Louis van Gaals uttåg och José Mourinhos ankomst, har ytterligare förstärkt Uniteds position med tanke på Madrids långlivade vilja att rekrytera den spanska landslagsmålvakten. Försvararen Eric Baillys ankomst från Villarreal betyder att United har plockat in samtliga sina fyra transfermåltavlor innan säsongen börjat, i stark kontrast mot några somrar som fått beskrivas som besvikelser efter Fergusons pensionering, och det faktum att det har hänt när klubben inte kan erbjuda potentiella nyförvärv Champions League fotboll ses inne på Old Trafford som en signifikativ seger. Det gör inte pinsamheten på något sätt mindre gällande det faktum att de lät Pogba lämna som fri agent för fyra år sedan - hans missnöje då relaterade till hans brist på chanser i förstalaget och den relativt låga lönen som erbjöds - och några besvärliga frågor återstår helt klart nu när ny information har dykt upp om att Uniteds scouter uppmuntrade klubben att köpa tillbaka honom 12 månader efter hans flytt till Juventus.

 


Men beslutet att inte erbjuda Pogba bättre betalt 2012 togs av en annan regim, med David Gill som vd och Ferguson som manager, och spelaren har helt klart inget agg mot klubben. Det sägs istället att det inte fanns med överhuvudtaget i diskussionerna. United har sett det som en fördel att Pogba fortfarande har vänner i klubben och i staden.

 


Vad United har kunnat erbjuda är en stabil miljö, en riktig pokalvinnare som manager och ett nykomponerat lag som kommer inleda säsongen som genuina kandidater till Premier League titeln.

 


Medan Madrid har en formidabel attraktionskraft på sitt håll, som 11-faldiga Europacupvinnare, är känslan på Old Trafford att flera faktorer gjorde detta till en sällsynt förlust för spanjorerna. Först har vi det faktum att Pogba skulle ha gått till en klubb som står inför möjligheten att bli avstängda från transfermarknaden i ett år. Presidentvalet brukar skapa mer instabilitet på Bernabéu och Pogba, vilket Mourinho har hänvisat till, skulle oundvikligen ha fått stå i Ronaldos skugga. Det hjälpte även United att spelaren gillar Manchester och att han vet bättre än att bli tveksam inför det traditionella snacket om fuktigt väder och avsaknaden av en strand.

 


För United betyder det ett lyckligt slut på en jakt som kanske aldrig skulle ha varit nödvändig om inte Pogbas första tid i klubben hade rasat samman så bittert.

 


Ferguson påstod en gång att fransmannen hade lämnat Old Trafford "utan att visa oss någon respekt överhuvudtaget" och de kvardröjande dåliga känslorna räknades definitivt emot Pogba när David Moyes var chef.

 


Pogba var då tillgänglig för £65m (764,6m kr) men Fergusons ersättare fick för sig att spelaren kanske alltid skulle ha en rastlös sida i sig. Vad sa det om hans personlighet, undrade Moyes, då han hade velat lämna Old Trafford vid 19 års ålder och hade sedan spenderat mycket av sin tid i Juventus med att tydligen överväga ännu en transfer?

 


Van Gaal var en annan beundrare men bestämde att pengarna skulle vara bättre spenderade på annat håll medan skillnaden är att Mourinho, efter att utan framgång ha försökt köpa Pogba till Chelsea förra sommaren, var helt orubblig inför att det här var spelaren han ville ha mer än någon annan.

 


"Han ser ut som en unge som är tillbaka i sin gamla skola och hittar människor han bryr sig om och som älskar honom väldigt mycket," sa Mourinho om sin nya spelare. "Efter ett par dagar kommer han känna som om han aldrig lämnade klubben."

Av Mikael Holmkvist - 7 augusti 2016 22:08

För er som "missade" det, så har alltså Orlando Bloom paddlat runt helnaken med flickvännen Katy Perry i vattnet utanför Sardinien. Här kan ni läsa och se mer av detta, om ni är intresserade: http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/08/06/11348471-orlando-och-katy-pa-semester-orlando-ar-valdigt-pa-katy-inte-lika-mycket/



Då kan ju såklart inte Justin Bieber vara sämre. Nu har han, för andra gången, låtit allt hänga fritt, precis som han skapades. Jag hyser inga större tvivel om att killen är ett kukhuvudet av allra högsta rang, nu har han t.o.m visat det, kukhuvudet alltså. Och eftersom det är en kille och han dessutom räknas som A-kändis så censurerar såklart The Sun bilderna. För er som vill se Bävern med bäverhyddan ute, här har ni:

   


Från The Sun:


 

DET ÄR JUSTSKIN BIEBER: BORTSKÄMDA POPARTISTEN JUSTIN BIEBER KOPIERAR RIVALN ORLANDO BLOOM GENOM ATT TA AV SIG NAKEN OCH LÅTA ALLT HÄNGA FRITT UTOMHUS MED MODELLFLICKVÄNNEN SAHARA RAY

 

 

Paret var på semester i $6,8m (62,3m kr) huset vid havet på Hawaii

   

Den bortskämda popartisten avnjuter lite naket plask.


 

 

 

AV: Rose Hill, The Sun on Sunday, söndag 7 augusti, 2016:

 

 

JUSTIN Bieber verkar ha följt sitt eget sångtips "Love Yourself" - detta då han tog av sig naken med Aussie modellflickvännen Sahara Ray.

 


Paret fotograferades då de badade nakna under semestern på Hawaii.


 

Sahara blickar ut långt borta då hon poserar topless.

 


Dessa nyligen tagna bilder följer dem som togs på Sagan om ringen hunken Orlando Bloom då han visade alla sina kroppsdelar under semestern på Sardinien med flickvännen Katy Perry.



Hollywood skådespelaren och den kanadensiska sångaren hamnade i ett gräl för två år sedan gällande Orlandos ex Miranda Kerr.



En källa sa följande till The Sun igår kväll: "Det är ingen hemlighet att de två inte älskar varandra.



"Även om Justin inte medvetet försökte stjäla föreställningen från Orlando, så skulle han inte bli det minsta ledsen om han lyckades ta uppmärksamheten från honom."


 

Paret verkade ha det bra då de plaskade runt...

 

 

Justin var lite mer påklädd den här gången.

 

 

Han kan verkligen inte vara missnöjd med den bakdelen.

 

 

Justin ägnade även en del tid åt att skoja runt med en uppblåsbar flamingo...

 


Justin, 22, och Sahara, 23, verkade ha roligt då de skojade runt nakna i lagunen med en annan modell.



Sångaren log då han stoltserade fram i vattnet med sina tatueringar och muskler uppvisade.



Det här är inte första gången Justin har visat offentligheten sin mest privata del - han exponerade stolt sitt paket på Bora Bora förra året.



Sahara såg fantastisk ut då hon gick omkring på klipporna med sitt rufsiga hår.



Senare pausade hon för att posera för några bilder vid klipporna.



Den yppiga blondinen vek in benen under rumpan då hon knäböjde och lät händerna vila på sina solbrända lår medan hon tittade ut i fjärran med sitt blonda hår vilt flygande.



Paret bodde i en $6,8 miljoners (62,3m kr) herrgård vid havet, komplett med en två våningar hög vattenrutschkana, en basketplan och en tennisplan, en helikopterplatta på taket och en privat kock.


 

Sahara delade toplessbilden innan de nakna bilderna på paret släpptes.

 

 

Justin såg väldigt glad ut i helikoptern.


 

Den där ANDRA Justin Bieber bilden som bröt sönder internet förra året.

 


TMZ rapporterade att boendet kostade topplisteettan sanslösa $10,000 (91,691 kr)per natt.



Innan bilderna på de två släpptes delade Justins flickvän, som är bikinimodell, en sexig Instagrambild på sig själv topless vid vattenfallet. 

 


Den snygga blondinens hår föll i kaskader ner på hennes rygg då hon lockande stirrade in i kameran. Hon bar även ett blomsterhalsband runt halsen och en krona av blommor på huvudet.


 

$6,8 miljoners (62,3m kr) herrgården som paret rapporteras ha bott i.

 

 

Herrgården är komplett med helikopterplatta och en två våningar hög vattenrutschkana.

 

 

Lyxherrgården ligger på Hawaiis huvudö.

 

 

Huset ligger på klipporna med utsikt över det pittoreska havet.

 

 

Det är t.o.m komplett med egen helikopterplatta.

 


Hon delade nyligen en Instagramvideo om hennes tid på ön med Justin Bieber, inklusive en där hon och sångaren är i poolen med reflekterande solglasögon.



Modellen taggade den med texten: "Ö-vibbar".



Men det verkar som att många "Beliebers" inte är alltför nöjda med parets relation.



På Instagrambilder som laddats upp på Saharas badklädessida har fans till Sorry stjärnan börjat trolla den blonda modellen med orm emojis.



En skrev: "F*** you, you fake and cheater."



Men en annan stod upp för Aussien med följande kommentar: "Beliebers säger alltid inget slut shaming och de skulle vara nöjda med vem som helst som Justin vill hänga med, men när det är någon som ni inte gillar börjar ni attackera dem... ärligt talat, skaffa ett liv."

Av Mikael Holmkvist - 6 augusti 2016 22:46

Han har spelat roller som Legolas i Sagan om ringen trilogin och Will Turner i Pirates of the Caribbean rullarna. Det är såklart Orlando Bloom jag tänker på. Beundrad av många för sina skådistalanger och avgudad av kanske ännu fler för sitt utseende. Men karln är hursomhelst upptagen, med popstjärnan Katy Perry.

 


Jag vet inte riktigt hur de engelska tabloiderna "rankar" nakenhet. När någon C-kändis visar tuttarna brukar det visas helt och hållet. Om någon dam kliver ur en bil utan trosor och fotograferna får upp objektivet i hugget brukar det pixlas. Om någon kändare tjej visar brösten, eller vårtgårdarna brukar det också pixlas och nu när Bloom hänger ut dasen så censureras det, såklart. Men vad vore internet om inte en källa för att leta rätt på ocensurerade bilder, så här kan ni glo på Legolas i all sin prakt, precis som han skapades:

         



Paret befinner sig för tillfället på semester på Sardinien och det var då, i torsdags, som the Sun publicerade bilder på mr Bloom, helt naken, med åderpålen dinglande i luften på en paddlingsbräda. Den framför han, naken, ståendes på knäna och med sin flickvän, beväpnad med en ölburk, framför sig på brädan. Det i sig är inte så värst upprörande. Det är sånt som heltidsanställda idioter som Marcus Birro skulle bli upprörd av. Och mycket riktigt så sägs det även att så gör man inte i det djupt katolska Italien. Nej precis, nakna kukar hör ju verkligen inte hemma i det katolska Italien *host, host*!

 


Det jag istället reagerar på är alla bilder där Bloom ser ut som ett riktigt jobbigt fyllo som inte kan släppa fröken Perry med händerna. Detta medan hon inte ser allt för nöjd ut och t.o.m behöver lite tid för sig själv på några klippor. Vad vet jag, de har säkert världens bästaste och gulligaste och pluttinuttigaste relation, kan inte påstå att jag bryr mig alltför mycket, men istället för att bli upprörd över Blooms hängande köttstycke funderar jag mer på Kary Perrys tankar när han liksom inte kan släppa henne. Döm själva.

 

 


The Sun rapporterar, från i fredags:

 

 

 

EN VÄLDIGT FRÄCK SEMESTER: ORLANDO BLOOM GLIDER RUNT I VATTNET HELNAKEN IGEN DÅ HAN FORTSÄTTER SINA BISARRA STRANDUPPTÅG MED FLICKVÄNNEN KATY PERRY

 

 

Skådespelaren kan få böter efter att ha klätt av sig naken

   

Orlando Bloom kunde inte hålla händerna borta från flickvännen Katy Perry.

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Nicola Fahey och Fay Strang, The Sun, fredag  5:e augusti, 2016:

 

 

SHIVER me timbers*! Det finns nu en Privates of the Caribbean fortsättning - men den här gången kan Orlando Bloom befinna sig på djupt vatten.

 


Skådespelaren har fotograferats då han glider runt helnaken - endast 48 timmar efter att han först exponerade sin Jolly Roger på en paddlingsbräda på Sardinien.

 

 

Paret brydde sig inte vilka som kunde se dem då de njöt av varandras sällskap.

 


Piratstjärnan, 39, sågs dra av sig sina badbyxor och köra helnaket på Pittulongu strand efter ett hett dopp med flickvännen Katy Perry i torsdags.

 


Men hans nakna upptåg kan leda till böter på €1,000 (10,178 kr).

 


Att vara naken offentligt är förbjudet i italiensk lag såvida man inte befinner sig på en specificerad nudiststrand, vilken måste vara tydligt skyltad.

 


Och en hotellkälla i Pittulongu sa att Orlandos agerande inte är vanligt förekommande i det djupt katolska landet.

 

 

Orlando kunde på nytt inte motstå att ta av sig kläderna.

   

Så fort hans shorts hade åkt av tog han ett dopp i vattnet.

   

När han var klar med att kyla av sig drog han upp sina shorts.

   

Orlando hade svårt att få upp sina shorts.

   

Skådisen körde inte helnaket som dagen innan.

 


Han sa: "Det är väldigt få avskilda stränder på Sardinien - det finns några nudistfickor, men vi kör inte naket här. Det är inte det normala att göra."

 


Samtidigt sa en talesperson för polisen i Olbia: "Att sola naken är inte tillåtet på en offentlig strand i Sardinien då det skulle strida mot lagen om god sed.

 


"Det är ett brott, särskilt om barn skulle vara närvarande.

 

 

Katy sågs springa iväg för att utforska klipporna.

 

 

Efter att ha hittat en fin klippa avnjöt hon lite tid för sig själv.

 

 

När hon kom tillbaka visade Katy Orlando var hon hade varit.

 


"Om vi fick in ett klagomål skulle vi utreda det. Det finns såklart åtskilda stränder längs med kusten där folk kan vara för sig själva och göra vad de vill och vi skulle inte ha en aning om det.

 


"Pittulongu stranden är en offentlig strand så sanktioner skulle tillämpas och maxböterna går upp till 1,000 Euro (10,178 kr) och betalas via check eller banktransferering eller inne på ett postkontorskonto. Det är inget kriminellt brott, det är ett kommunalt brott."

 

 

Katy valde en knasig vintagebikini.

 

 

Paret minglade med lokalbefolkningen.

 

 

Mellan kyssarna och utforskningen avnjöt de lite röka.

 

 

Orlando visade upp sina vältränade muskler.

 

 

Orlando la sina armar runt Katy då de avnjöt vattnet.

 


Omedveten om dramat som hans nakna upptåg skapat var Orlando - som har sonen Flynn med modellen Miranda Kerr - upptagen med att överösa Katy med ömhet.

 


Skådespelaren kunde inte hålla händerna borta från Firework sångerskan varken i havet eller på torra land.

 


Vid ett tillfälle kunde hunken ses smeka sin flickväns bröst då de paddlade i vattnet - helt obekymrad om den välbesökta stranden bakom dem.

 


Katy visade upp sin berömda figur och knasiga stil då hon bar en bikiniunderdel med hög midja och en veckad remsa, och en matchande bikinitopp som accentuerade hennes stora byst.

 

 

Paret - som har dejtat sedan i februari - gick hand i hand i vattnet.

 

 

Orlando verkade uppskatta Katys bikini.

 

 

Trots att de omgavs av människor fortsatte de att smeka och röra vid varandra.

 


När 31-åringen klev ur vattnet sågs hon stretcha sina ben och gå på en promenad runt de vackra klipporna.

 


Efter lite tid för sig själv där uppe återvände hon till Orlando där hon visade var hon just hade varit.

 


Deras senaste upptåg kommer efter det att Orlando skickade internet in i en härdsmälta när han lät allt hänga fritt medan han paddlade fram sin popstjärna till flickvän, 31, på vattnet på censurerade bilder som publicerades av The Sun i torsdags.

 

 

Vid ett tillfälle såg Katy ut att ha fått nog av ömheten.

   

Men hon gav efter och flyttade sig framåt för en kyss.

 


Men det dröjde inte länge förrän ocensurerade bilder läcktes online och visade Hollywoodstjärnan i all sin härlighet.

 


En källa sa följande om hans upptåg: "De tycker båda att det här kan vara på riktigt. Det är ganska tydligt hur bekväma de är med varandra.

 


"Orlando har noll hämningar inför att vara naken - han har klätt av sig i filmer tidigare - och Katy klagar definitivt inte."

 

 

Katy sågs hoppa i en båt.

 

 

Paret avnjuter en romantisk semester i Italien.

 

 

Katy och Orlando var söta mot en bäbis.

 

 

Orlando är själv pappa till ett barn.

 


Katy och Orlando har dejtat sedan i februari efter att de träffades på Golden Globes efterfesten.

 


Paret förföljdes av rykten om att de gått isär tidigare i år när den brittiska hunken sågs nära Selena Gomez på en klubb i Las Vegas, men om man utgår från de här bilderna har de aldrig stått varandra närmare.

 


Deras sexiga och lite bisarra upptåg kommer inte lång tid efter hans exfru Mirandas förlovning med Evan Spiegel.

 

 

Orlando verkade lite distraherad efter sitt dopp.

 

 

Paret kröp ihop tillsammans på stranden.

 

 

Katy smuttade på en drink medan hon hölls om.

   

Orlando avnjöt också lite röka.

 


Miranda - som var gift med Orlando i tre år och har sonen Flynn med honom - annonserade nyheten att hon var på väg att förlova sig med den 26-åriga medgrundaren av sociala medier sidan Snapchat.

 


Hon postade en bild med animerade versioner av henne och hennes fästman, som stod på ett knä och gav henne en ring, på hennes Instagramkonto.

 

 

Skådespelaren körde helt naket igår.

 

 

Hans nakna upptåg orsakade en ganska rejäl turbulens online.

 


Hon lade till bildtexten "Gifta dig med mig!" "Jag sa ja!!!" Och stjärnan delade kärlekshjärtan och leende emojis.

 


Orlando - som lämnade sin exfru 2013 - ska ha "gratulerat" den 33-åriga modellen efter hon släppte nyheten.

 


En källa nära skådespelaren sa följande till E! News: "Orlando är lycklig för Miranda.

 


"Han pratade med och gratulerade henne.

 


"Orlando vet att Evan behandlar Flynn väl så det är allt som betyder något för honom."

 

 


* https://www.google.se/?gws_rd=ssl#q=shiver+me+timbers+

Av Mikael Holmkvist - 6 augusti 2016 15:15

Bilden: Imorgon är det dags för Community Shield på Wembley och Manchester United är involverade igen. Jag är fullt medveten om att det inte är CL-finalen, en det känns ändå som en trevlig aptitretare inför den kommande säsongen. Efter en återstår det bara en vecka innan den nya säsongen inleds på allvar - gött! 1983 spelade United också Community Shield, då, precis som nu, som regerande FA-Cupmästare, men motståndarna var inte Leicester, utan scouse svinen. De vann ligan 1982-83 och efter den säsongen lämnade deras legendariske manager Bob Paisley skutan och ersattes av Joe Fagan. Det här var Fagans första tävlingsmatch och United gjorde det de gör bäst: täppte till käften på de högljudda skadedjuren. Inför 92,000 åskådare gjorde kapten fantastisk, Bryan Robson, två mål i vår sköna 2-0 vinst mot dem. Deras lag bestod av spelare som Grobbelaar, Lawrenson, Hansen, Dalglish, Rush och Souness, men det hjälpte föga mot den fullständigt frustande briljanta Bryan Robson


 

 

 

 

Community Shield och Jürgen snedkäft

Hallo på er alla igen, ja imorgon smygstartar alltså säsongen och precis som jag har tjatat om tidigare så ser jag fram emot det! Trodde inte man skulle göra det på ett bra tag när det var som allra värst under Van Gaalen (vilket var i princip hela tiden han satt där med sitt fåniga block och såg ut att inte ha en aning om vart han var, eller vad han gjorde).



Community Shield är inte CL-finalen och det är bara att titta på den här bilden för att förstå att vi inte ska dra några gigantiska växlar av utgången:



Men den här matchen betyder ändå någonting och sen är det bara en vecka kvar tills allvaret börjar på riktigt. Det känns bra och det ska bli kul att se vart den här säsongen under storvinnaren Mourinho tar vägen, har en känsla av att det inte kommer bli tråkigt.



I Community Shield matchen får man göra sex byten och då blir det ju lite mer ploj över det hela, men precis som Mourinho säger så kan det vara av nytta för oss. Detta då vår försäsong blev störd och flera spelare behöver speltid.



Igår höll Mourinho sin presskonferens inför morgondagens match, här kan ni läsa den i sin helhet:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/08/06/11348296-mourinhos-presskonferens-igar-fredag-5-8/



 

Det var skönt att se att han, ganska sofistikerat, riktade kulsprutan mot den hemlöse tysken och den skrynklige schäfertiken då han pratade med pressen. Han hann även dela ut en liten känga till Van Gaalen. Det ät helt klart inte bara våra förväntningar som har ökat på United, även konkurrenterna är tillbaka och snackar skit om oss, ett tydligt tecken på att de ser en möjlighet/risk att de Röda kan vara så smått på väg tillbaka mot toppen, det är härligt att skåda. Den hemlöse tyskens skitsnack om United ska jag även få be att återkomma till i ett senare inlägg. Han har verkligen kommit in bra i sin nya klubb, med tanke på mängden dynga han sprider ur sin snedvridna käft, en perfekt matchning.


 

 

Mourinho kom för sent

Att United var intresserade av Renato Sanches var ett faktum. De första att avslöja det var, inte helt otippat, Red Issue. Deras förgreningar och kontakter i fotbollsvärlden är minst sagt imponerande, inte minst när det gäller deras försänkningar i portugisisk fotboll och deras toppkälla OMIL (Our Man In Lisbon). De var även först med att berätta att spelaren var på väg till Old Trafford, men att det drogs ut för mycket på tiden och att Eddy inte kunde bestämma sig i tid. Det berodde delvis på hans hantering av det episka misslyckandet Louis van Gaal, då holländaren inte var alltför sugen på portugisen.



En som däremot ville ha in spelaren var träskoknullarens efterträdare, José Mourinho. Men vi vet ju alla hur det gick, 18-åringen plockades in av Bayern München för €35 miljoner (356,2m kr), men det är en summa som kan komma att växa till så mycket som €80m (814,2m kr). Kontraktet skrevs på den 10 maj och lite mer än två veckor senare presenterades Mourinhos som Uniteds nya manager. I en intervju med Sport TV säger 53-åringen nu:


 

"Jag anlände sent. Jag skrev på i maj, vi började prata en vecka innan, men fullständigt utanförprocessen. Om jag hade anlänt tidigare hade jag kämpat för honom. Manchester United tittade på Renato många gånger och kanske tittade jag ännu fler gånger. Med så mycket tid hemma såg jag många Benfica och portugisiska ligamatcher, jag lärde känna pojken bättre med tiden. Han är i en stor klubb, i en liga där han definitivt kommer bli mästare. Klubben har spelare på en väldigt hög nivå som tillhör strukturen, lite som Benfica."


 

Tunnan Rooney

Ni vet vad jag tycker om all jävla sponsorskit som pågår runt Man United. Förut var det väl något av en ära att få sponsra de Röda, så är det inte längre. De sexuellt snedvridna bröderna och farbror Eddy har dragit ner byxorna på klubben, dragit isär skinkorna och gett sig ut i världen i jakt på allt och alla som är beredda att kasta in lite deg till oss. Det enda "positiva" med skiten är väl att det är ännu ett bevis på vilket arsle David Gill är. Minns det som igår när han pratade om att alla inkomstäkällor var utnyttjade, det fanns helt enkelt inga mer möjigheter att få in pengar från sponsorer etc utifrån. Men det har ju våldtäktsmännen i Glazer familjen ganska tydligt visat att även det var skitsnack från Gill, likt det mesta som strömmar ur hans kakhål.



Den 14:e mars i år kom United med ännu en storslagen annonsering. Nej, det var inte klart med någon ny bra spelare till sommaren, det var en ny sponsor som bundits upp till klubbens namn!



Nu hadlade det om det amerikanska petroleumföretaget Gulf. De blev alltså klubbens första globala smörjmedels- och bränslepartner! Kontraktet sträcker sig över tre år och företagets vicepresident har i alla fall ett passande namn: Frank Rutten. När jag ändå är igång och ni förmodligen redan ligger och spyr ska jag även ta med vad vår managing director, Richard Arnold, sket ur sig vid lanseringen i mars: "Samtidigt som både Manchester United och Gulf har utvecklats och anpassat sig sedan de grundades för mer än 100 år sedan, har ingen glömt sina rötter. Gulf försöker alltid demonstrera sina kärnvärden som är kvalitet, uthållighet och passion, vilka är principer som även innehas av klubben. Gulf Oil International har redan signifikativ erfarenhet inom sport och vi ser fram emot att arbeta med dem för att expandera in det i fotbollen. Genom det här partnerskapet kommer vi öka vårt engagemang för att nå våra fans ute i världen, särskilt i Asien." Fantastiskt, Richard!



Tidigare i somras, under Uniteds försäsongsturné i Kina, passade företaget och klubben på att visa upp sig tillsammans. På ett hotell i Shanghai fick Henrich Mchitarjan, Ander Herrera och Wayne Rooney låtsas vara intresserade av olja och smörjmedel och sedan hålla upp olika produkter från företaget framför de smattrande kamerorna och nöjda oljebaroner. Visst, Rooney har säkert ett visst intresse för olja, men det är ju den sortens olja man friterar i, annars kan man ju stilla fundera vad fan Herrera och Mchitarjan tänkte när de stod där med varsin oljedunk i nävarna...

 

Nu har det dessutom dykt upp ännu en sjuk utväxt av denna dynga. Man kan alltså köpa ett samlarobjekt i form av en oljetunna från Gulf, med Wayne Rooney på bild på tunnan! Ja, ni läste rätt. £224,99 (2,732, 48 kr) går det lös på. Någon som är sugen? Skulle väl passa ganska bra bredvid tv-apparaten, en röd oljetunna med lönetjuven Rooney på, jag saknar ord. Men å andra sidan så känns det ganska passande, Rooney på sidan av en stor oljetunna, kanske har Gulf lite humor trots allt...

 

 

 

Dagens fotbollsspelare del 345,589

Det finns en del saker som bara är måsten för de allra flesta fotbollsspelarna på toppnivån idag. Ett av dessa måsten är bilar. Det ska vara dyrt, många och lyxigt. När jag ser bilder på dagens fotbollsspelare i sina kärror brukar jag tänka på berättelsen jag hörde i Manchester om Duncan Edwards och Bobby Charlton. Alla ni som varit på OT vet ju vart Red Star souveniraffären ligger. På den tiden när store Duncan spelade var den platsen viktig för honom, det var nämligen där han parkerade sin cykel på matchdagarna! Ja, ni läste rätt. Detta med Bobby Charlton tog bussen, tillsammans med fansen, från sitt hem till arenan. Det är så långt ifrån dagens verklighet att jag inte är säker på att om det går att beskrivas som samma värld. Tänk er Rooney på cykel till hemmamatcherna. Nej, jag kan inte heller föreställa mig det, då skulle han väl få bo i samma kvarter som Old Trafford för att inte bryta ihop fullständigt. Zlatan på samma buss som fansen på väg till arenan? Nej.



På tal om Duncan Edwards. När jag vill roa mig själv och skratta riktigt hjärtligt brukar jag tänka på jämförelserna man kunde läsa när Phil Jones skrev på för United. Det var nästa Duncan Edwards sa man. Herrejävlar alltså, jag har också varit fel ute i mina dagar, men den förutsägelsen är ju som att säga att man ska åka till Malmö och hamna i Kiruna.



Hursomhelst, Rooney har väldigt välförtjänt skaffat sig en ny lekkamrat och Zlatan ska skeppa över sina rishögar från Paris:


http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/08/06/11348292-stjarnflotta-manchester-united-anfallaren-zlatan-ibrahimovic-ska-skeppa-over-flottan-med-superbilar-varda-1-5m-18-22m-kr-efter-att-han-nu-har-hittat-ett-hem-at-familjen-som-kostar-20-000-242-898-kr-i-manaden-att-hyra/




http://beansontoast.bloggplatsen.se/2016/08/06/11348291-valkommen-till-waynes-varld-manchester-united-kaptenen-wayne-rooney-anlander-till-traning-med-stil-i-en-bmw-vard-mer-an-100-000-1-21m-kr/

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards