Alla inlägg under september 2016

Av Mikael Holmkvist - 30 september 2016 20:06

Vi avslöjar även varför hon var helt NAKEN när hon spelade in hit-låten.

   

Susanna besegrar sin ålder då hon uppträder vid 2014 års Stagecoach Festival i Indio, Kalifornien.

 

 

 

AV: Tim Nixon, the Sun on Sunday, söndag 25 september, 2016:


 

SUSANNA Hoffs prydde många tonårspojkars sovrumsväggar under hennes storhetstid på 1980-talet.



Spola framåt 30 år till 2016, och hon är fortfarande lika imponerande i sitt utseende vid 57 års ålder.



Hon är bäst känd som en fjärdedel av det US-amerikanska bandet The Bangles, men Susanna har helt klart snubblat över ungdomsfontänen - hon kan skryta med en kropp och slät hy som alla tjugoåringar skulle vara jätteglada över.



Hon avnjöt enorma framgångar med The Bangles, till stor del tack vare deras monsterhits Eternal Flame, Manic Monday och Walk Like An Egyptian.


 

Rockar en kropp som ser ut att vara betydligt yngre än hennes ålder 2009.

 

 

Susanna, med ett lent och fräscht ansikte, uppträder på scenen under mitten av åttiotalet.



Pop-rock bandet från Los Angeles släppte även fem album - ett av dessa, 1986 års Different Light, sålde multiplatinum i USA, Storbritannien och Kanada.



Det tredje albumet, 1988 års Everything, var deras sista innan de återförenades 2003 - då släppte de två samlingar som inte lyckades lysa upp topplistorna, inklusive 2011 års Sweetheart Of The Sun.


 

Även om det är långt ifrån framgångarna hon avnjöt med The Bangles så fortsätter Susanna att uppträda som soloartist.




I ett BBC-program avslöjade Susanna att hon spelade in sin sång för Eternal Flame helt naken i studion.



Anledningen till det? För att producenten Davitt Sigerson berättade för henne att Olivia Newton John aldrig brukade ha kläder på sig när hon sjön bakom stängda dörrar - men han insåg inte att han då spelade henne ett spratt.


 

The Bangles (från vänster till höger): Susanna Hoffs, Michael Steele, Debbi Peterson och Vicki Peterson.



Susanna är gift med filmregissören Jay Roach - som gjorde Austin Powers filmerna och Släkten är värst - och paret har två söner.



Som ett resultat av hennes mans Hollywood-karriär har Susanna själv dykt upp i flera småroller i olika filmer - inklusive alla tre Austin Powers filmerna.

Av Mikael Holmkvist - 30 september 2016 20:01

Daniela Crudu är en av internets mest populära vädertjejer - och det är inte svårt att se varför hon alltid orsakar en sådan storm

 

 

 

 

AV: George Harrison, the Sun on Sunday, söndag 25 september, 2016:

 

 

DET här är ögonblicket när en storbystad vädertjej orsakar rörelse då hon glider ur sin topp under en livesändning.

 


Med en hängiven skara följare är Daniela Crudu en av internets mest populära vädertjejer - och det är inte svårt att se varför hon alltid orsakar en sådan storm.

 

 

I ett klipp kan den entusiastiska dansaren ses dansa omkring på scenen i en avslöjande topp.

 


Den otroligt vackra tv-personligheten är känd för hennes entusiastiska dansrutiner och hennes riskabla val av kläder, något som har lämnat henne lite överexponerad vid fler än ett tillfälle.

 


I ett kittlande vitalt klipp kan vädertjejen ses dansa energiskt i studion, helt oberörd av det faktum att hennes topp börjar glida ner under dansen.

 


Då hon fortsätter dansa exponeras hennes bröst nästan helt - vilket leder till att hon börjar asgarva medan hennes generade manliga medpresentatörer chockade ser på.

 

 

Tv-stjärnan har en enorm skara följare online tack vare hennes upptåg i rutan.

 


I ett annat klipp kan dansande Daniela ses hoppa runt i studion - vilket leder till ännu ett problem med kläderna.

 


De virala bilderna har lett till att den rumänska tv-stjärnan ökat antalet följare online, men det är inte alla som är imponerade av hennes riskabla upptåg.

 


En tittare erbjöd ett klokt råd: "Hon måste verkligen investera i en mer stöttande topp om hon ska dansa så där."

 

 

I ett annat klipp kan man se den strålande presentatörens byst studsa ut ur en tajt korsett.

 

 

Daniela kan ses skratta bort den oturliga glidningen medan kameran rullar.

 


Men Daniela är inte den enda vädertjejen som orsakat storm i direktsänd tv på senaste tiden, inte minst efter att Laura Tobin svor under ett avsnitt av Good Morning Britain.

 


Programledaren firade ner sig själv för the Spinnaker tower medan studiovärden Piers Morgan retades med henne och menade att hon skulle "studsa nerför tornet."

 


Men den nervösa vädertjejen slog tillbaka mot Piers och gav tittarna hysteriska skrattattacker då hon svarade: "I'll bloody bounce you off a wall."


Av Mikael Holmkvist - 30 september 2016 19:57

ITALIENSKA tv-stjärnan Marika Fruscio har blivit viral än en gång helt tack vare hennes enorma klyfta

 

 

 

 

 

AV: Simon Green, Daily Star, torsdag 22 september, 2016:

 

 

Programledaren återfanns tidigare bland rubrikerna då hennes jättestora tuttar gled ut ur hennes topp under en livesänd nyhetsrapport.

 

 

Men hon har helt klart inte lärt sig läxan då hon iklädde sig ännu en minimal utstyrsel framför kamerorna.

 

 

Bilderna visar Marika då hon spelar en frejdig match i bordsfotboll mot en manlig medtävlare.

 

 

Men det är inte den spännande matchen som fångar ögats uppmärksamhet.

 

 

ENORMA: Marika Fruscios tuttar gled ut igen.

 

 

SKÖNHET: Hon var iklädd ännu en minimal utstyrsel.

 

Hennes omfångsrika byst är bara några centimeter ifrån att helt glida ur hennes urringade topp.

 

 

Och klippet - som har bevittnats fler än 672,000 gånger - har fått tittare att bli heta under skjortorna.

 

 

En tittare skrev: "Den här kvinnan är perfekt bröllopsmaterial."

 

 

En annan kommenterade: "Med en sådan urringning skulle jag vara din motståndare i bordsfotboll vilken dag som helst."

 

 

FRÄCK: Marika visade först upp sina tuttar i italiensk tv.

 

 

 

 

Internet har utsatts för härdsmälta under de senaste veckorna efter det att flera jättesnygga kvinnor genomlidit förnedrande klädesmisstag.

 

 

En QVC-modell var helt ovetande om att hon visade upp en kameltå i en shoppingreklam.

 

 

Och en av de tävlande i Argentinas version av Let's Dance fick skämmas då hennes tuttar exponerades live i tv.

Av Mikael Holmkvist - 29 september 2016 17:13

Oj, vad man har saknat en explosion som den vi fick uppleva i första halvlek i lördags!

 

 

 

Vad trevligt det var att beskåda lördagens hemmamatch mot de regerande engelska mästarna Leicester. Särskilt de sista 23 minuterna. Som jag har saknat det där, när vi bara går ut och blåser bort motståndarna. Sopar undan dem och det enda som återstår för dem är att försöka hålla siffrorna nere. Det var verkligen inte igår vi fick se det. Att det dessutom skedde med den hungrige scousern och den belgiska toalettborsten på bänken, ja det gjorde inte det hela sämre på något vis. Förhoppningsvis såg även Mourinho fördelarna och känner att han nu kan han faktiskt rättfärdigt peta både Coleens make och rövkrullet mer permanent. Ikväll väntar nästa drabbning, får vi fortsätta glädjas åt deras frånvaro, eller återgår han till en sämre uppställning igen? Det är frågan. Glädjande att kanal 9 nu ingår i Viaplay-utbudet, så att man slipper bli ruinerad på O'Learys, eller lita på fulstreamingen.

 

 

I all upphetsning över Big Fat Sam har vi nu en fotbollsmatch att spela. För att parafrasera Gary Neville Oxlade Chamberlain så är Luahansk en plats långt borta som vi inte vet någonting om. Och ändå, på något konstigt sätt, har vi en förbindelse. Båda lagen ska tacka järnvägsindustrin för sina ursprung. United grundades som Newton Heath Lancashire and Yorkshire Railway Football Club. Luhansk första förkroppsligande skedde 1908 som "Sällskapet för Klok Rekreation". Men 1923 ändrades namnet till "Ångloksfabriken för Oktoberrevolutionen". Det skulle ha blivit en hyfsad half-and-half halsduk. Sedan dess, i och med all politisk förändring och kommunismens fall i landet har de haft fler namnändringar än en bidragsfuskare.

 

 

Deras högst poetiska moderna namn Zorja är faktiskt taget från slavisk mytologi. Zorja var/är de två väktargudinnorna till Polaris i konstellationen Ursa Minor. För oss kallas den Lilla björnen. Etymologiskt är ordet Zorja nästan garanterat relaterat till "Aurora", latin för "Gryning", och ᾘɯṡ på grekiska. På tal om grekerna så kom jag just att tänka på Homeros och hans snack om "När den tidiga gryningen kom med rosiga fingrar” så hade det säkerligen lett till ett visst nervöst fnitter om man varit skolgosse i Ingurland. Då hade ju läraren pratat om "Rosey Fingered Dawn" och ordet "fingered" har ju som ni vet en dubbel betydelse. Men nu kommer vi ifrån ämnet, igen.

 

 

Det är 30 år sedan Tjernobylkatastrofen och konsekvenserna av den fortsätter att gälla för lokalbefolkningen. Men det är inte bara dåliga nyheter. Det strålande skenet från Luhansks fans tar bort behovet av strålkastare vid kvällsmatcher, men publikvärdarna får bära mörka jackor så att de lättare sticker ut. Laget drar också nytta av detta. De har välsignats med en tvåhövdad anfallare, en box-till-box mittfältare med fyra ben och en målvakt med två uppsättningar övre lemmar.

 

 

Om vi förlorar ikväll, no-one will be Zorya than me.

 

 

Tänk även på att Luhansk är Fjodor Vladimirovitj Jemeljanenkos födelsestad, så om han är ute och är pissfull där du ser matchen ikväll, var försiktig så du inte spiller ut hans pint.

 

 

 

 

 

Några rader om kvällens motståndare från the Guardian:

 

 

ZORJA LUHANSK EXCELLERAR I EXIL OCH HAR BELÖNATS MED DRÖMRESA TILL MANCHESTER UNITED

 

Bortflyttade ukrainska klubben är jätteglad att få åka till deras Europa Leaue match på Old Trafford, en match de knappast hade kunnat föreställa sig var möjlig

   

Dmytro Hrechyshkin firar efter att ha gjort Zorja Luhansks mål i deras 1-1 match i Europa League mot Fenerbache. Fotograf: Valentin Ogirenko/Reuters

 

 

 

 

AV: Jonathan Wilson, the Guardian, torsdag 29 september, 2016:

 

 

"Jag är väldigt nöjd med det faktum att United skickade ut deras scout för att titta på vår match mot Vorskla," sade Zorja Luhansk tränaren Yuri Vernydub tidigare den här veckan, vilket utgör en skillnad mot de managers som desperat försöker gömma sig från framtida motståndare. "Tidigare brukade de säga att ingen kände till Zorja, men nu tittar scouter på våra pojkar. Det betyder att spelarna förtjänar det."

 

 

Zorja har en särskild anledning att vilja vara kända: deras existens i en europeisk turnering känns som en triumf. I juni 2014 tvingade den ukrainska klubben att fly Luhansk p.g.a konflikten med pro-ryska separatister som grundade Folkrepubliken Luhansk. Zorjas hemmaarena, Avanhard Stadium, genomled tungt bombardemang.

 

 

De flyttade 400 km sydväst om sitt hem, till Zaporizjzja, där spelar de sina hemmamatcher på Slavutych-Arena. Arenans adress, bara över vägen från deras Krigsmuseum på Bulvar Lobanovskoho, ger en indikation på Zaporizjzjas huvudsakliga plats i ukrainsk fotbollshistoria: det var där, i maj 2002, då han ledde sitt Dynamo Kiev mot Metalurh, som Valerij Lobanovskyj kollapsade på tränarbänken och några dagar senare dog på sjukhus.

 

 

Vernydubs öppenhet är också en signifikativ förändring mot hur saker och ting brukade vara i Zaporizjzja. Under sovjettiden var det nerstängt p.g.a dess roll i energiindustrin, plats för både Europas största kärnkraftverk och en enorm kraftverksdamm (Zaporizjzja betyder "bortom forsarna").

 

 

Zorja har blomstrat i motgångarna. Deras spelare har enligt rapporter inte fått lön på sex månader - ingen ovanlig berättelse i det moderna Ukraina - men trots det och trots att de spelar långt hemifrån slutade de fyra i ligan förra säsongen, deras högsta placering sedan de överraskande lyfte den sovjetiska titeln 1972. De har fortsatt sin form den här säsongen, lördagens 2-1 mot Vorskla placerar de som tvåa i tabellen.

 

 

"Jag hoppas att vi kommer bjuda på en bra insats i Manchester, men det kommer bli väldigt svårt," sade Vernydub. "Det är svårt att jämföra våra klubbar när det gäller någonting, oavsett om det handlar om trupperna eller finanserna. Men det kommer göra vårt möte ännu mer intressant. Är jag nervös? Inte än.

 

 

"Nervositet kommer på matchdagen och under de första fem till 10 minuterna av matchen. Vi respekterar våra motståndare en hel del och förstår att vi ska möta en väldigt stark klubb. Men vi är redo för det. United har också svagheter. Vi måste gå ut på planen och kriga."

 

 

Tränaren Yuri Vernydub, den drivande kraften bakom Zorjas framgång. Fotograf: Valentin Ogirenko/Reuters

 

 

Ingen tvekar på att Vernydub är den stora stjärnan i Zorja. 50-åringen spelade för många klubbar på 80- och 90-talet som försvarare eller mittfältare, spelade 112 matcher för Metalurh Zaporizjzja och 76 för Torpedo, stadens andra klubb, innan han blomstrade sent i karriären med Zenit St Petersburg, med vilka han vann den ryska cupen 1999.

 

 

Han återvände till Zaporizjzja och jobbade som tränare för Metalurh innan han blev assisterande manager för Zorja 2009. När Anatolij Tjanstsev fick sparken 2011 fick Vernydub temporär kontroll och fick jobbet permanent efter en 0-0 match mot Dynamo.

 

 

Hans rykte har vuxit till den grad att när Mircea Lucescu lämnade Sjachtar Donetsk förra sommaren ansågs han vara en seriös kandidat innan Paulo Fonseca fick jobbet. Men relationen mellan de två bortflyttade klubbarna är fortfarande stark och på Old Trafford kan Zorja komma att ha så många som sex spelare på lån från Sjachtar.

 

 

Vernydub brukar föredra en 4-2-1-3 uppställning med en matchplan baserad på flit, lagarbete och högt tempo. De saknar kanske lite list och kan ha svårt mot lag som ställer upp för att frustrera dem. De är som bäst när de kan sitta djupt och attackera ytorna bakom sin motståndare.

 

 

De har snabbhet i ytterpositionerna, med kvicka ytterbackar, Yevhen Opanasenko och Mykyta Kamenyuka, som alltid försöker gå framåt och följa med i kontringarna. Resultat på senare mot Ukrainas stora klubbar visar hur farliga de kan vara: under de två senaste åren har Zorja slagit Sjachtar med 1-0 borta och 3-2 hemma, samt spelat 2-2 och vunnit med 1-0 borta mot Dynamo.

 

 

Inte ens efter 1-1 hemma mot Fenerbache i deras första gruppspelsmatch i Europa League tänker någon riktigt på det sättet gällande trippen till Manchester. Faktum är att de flesta spelarna verkar vara vagt förvirrade att den här matchen ska spelas överhuvudtaget. "United är inte bara allvarliga motståndare, utan väldigt allvarliga motståndare," sade mittfältaren Dmytro Hrechyshkin, en av spelarna som är utlånad från Sjachtar.

 

 

"När det gäller att de skulle underskatta oss så tror jag inte att det kommer bli så. I ljuset av våra senaste resultat tror jag att United kommer ta oss seriöst. Alla spelare drömmer om att spela mot sådana klubbar som United. Förutom på ett dataspel var det svårt att föreställa sig en match mellan United och Zorja för några år sedan. För att vara ärlig så har jag inte ens drömt om att spela på Old Trafford, men jag hoppas att jag kommer göra det."

Av Mikael Holmkvist - 24 september 2016 20:46

Han fyller inte 31 förrän nästa månad men Wayne Rooney gjorde sin Premier League debut 16 år gammal och spelare som börjar tidigt får ofta betala ett pris

   

Wayne Rooney skadade högerfoten borta mot Bayern München 2010, förväntades bli borta i tre veckor, men spelade returen en vecka senare. Fotograf: Michael Regan/Getty Images

 

 

 

 

AV: Daniel Taylor, the Guardians sportblogg, lördag 17 september, 2016:

 


De ändrade formatet på presskonferenserna hos Manchester United för en tid sedan. Under se senaste 10 åren eller så har allting skett framför kamerorna och managerna, därför brukar de alltid sätta på sig en mask för tv, komma ihåg att tänka på sitt språk och ofta dölja, eller spä ut, vad de egentligen tycker. Det är en PR-värld mer än någonsin tidigare, men det brukade vara mycket roligare förr i tiden när Sir Alex Ferguson höll separata briefingar, med kamerorna avstängda, där han kunde köra off-record, visa lite mer av sin riktiga personlighet och ibland flyga in i den sortens utbrott som måste ses för att man ska tro på det.

 


Han smög definitivt inte som en kattunge runt ämnet när det handlade om Wayne Rooney och frågorna som ibland dök upp gällande anfallarens febrila temperament (ingen ifrågasatte Rooneys insatser då, bara de enstaka kontroverserna). Som ett exempel kan nämnas den gången då Rooney utreddes av the Football Association för att ha dragit sin hans i ansiktet på Tal Ben Haim, då i Bolton Wanderers. Ferguson var så rasande på att det togs upp den dagen att han maskingevärssköt 22 F-ord mot oss på ungefär 45 sekunder. Den presskonferensen slutade med att han svingade sin arm mot bandspelarna på hans bord som landade mot en vägg 10 feet (3,04 meter) iväg. "Ni har fått mig att tappa mitt humör, underbart," var hans avskedsord då han pekade mot dörren för att få bort oss, medan flammorna brann bakom hans ögon.

 


Det skulle vara fantastisk tv men José Mourinhos svar måste uttryckas med mer återhållsamhet nu när det är hans tur på stolen och Rooney befinner sig vid den punkten i sitt professionella liv där han på det tuffa sättet får se, som de flesta idrottsmän vid ett eller annat tillfälle få uppleva, att åldern ofta kan vara den tuffaste motståndaren.

 


Historien kommer minnas Rooney som mannen som tog Sir Bobby Charltons målrekord på 249 fullträffar som den bästa målskytten i klubbens historia (han ligger för närvarande tre mål bakom). Han har redan gått om Charlton som Englands bästa målskytt och har bara nio landskamper upp till Peter Shiltons rekord på 125, detta i kombination med fem Premier League titlar, en Champions League, en FA Cup och två Ligacuper. Oavsett vad du tycker om den moderna Rooney, oavsett hur mycket tid som har passerat sedan publiken hos United längtade efter att bollen skulle hamna på hans fötter, så har statyer rests över spelare som presterat mindre - inklusive på Old Trafford.

 


Samtidigt finns det ingen poäng med att låtsas som att allt är rätt när spelaren i fråga har blivit en nationell debatt och det slår mig att Mourinho kan vara mer orolig än vad han ger uttryck för.

 


Rooney fyller 31 nästa månad och i hans profession är det inte exceptionellt gammalt på något sätt. Han är yngre, åtta månader, än Cristiano Ronaldo. Teddy Sheringham var 33 när han skarvade bollen i nät för United i Champions League finalen 1999 och Rooneys frånvaro i torsdagens förlust mot Feyenoord, där Mourinho sade att hans kapten behövde lite vila, skavde lite med tanke på att Zlatan Ibrahimovic var med på resan, endast ett par veckor innan hans 35-årsdag.

 


Men inom fotbollen är det inte alltid så enkelt att man kan jämföra en mans ålder med en annans. Rooney var 16 när han gjorde sin Premier League debut 2002 och har aldrig spelat en säsong utan att nå upp till åtminstone 42 spelade matcher. Det har varit en lång och mödosam vandring och bara de himmelska makterna vet hur många maraton han har sprungit under den tiden. Man har alltid vetat att arbetsinsatserna till sist skulle hinna ifatt honom. Dick Allen, den gamle baseballspelaren, hade ett bra sätt att summera det på. "Din kropp är som en tvål," sade han. "Desto mer du använder den, desto mer slits den ner."

 


Det betyder inte att Rooney är redo för styckningsanläggningen riktigt än men det gör frågan legitim gällande huruvida han längre är kapabel att vinna matcher på den högsta höjden. Och om Mourinho inte är orolig, så borde han förmodligen vara det. Den gamle Rooney kunde stjälpa de allra bästa. Den moderna versionen gör numera sitt bästa jobb på en lägre nivå och, djupt inne i bröstet, misstänker jag att Englands nya manager vet om det, också. "De flesta spelarna presterar sitt bästa under endast ett årtionde," skriver Sam Allardyce i sin självbiografi. "Om du är i ett lag vid 17 års ålder, brukar du börja gå utför efter 27 års ålder. Det finns undantag, men inte många. En spelares kropp lider under dessa 10 år, särskilt om du är en landslagsman. Kroppen måste börja falla sönder när du tänker på ekvationen, 60 matcher gånger 10 år, med endast tre eller fyra veckors ledigt varje sommar."

 


Allardyce använder Joe Cole som ett exempel för att föra fram sin poäng. "Kanske hann förslitningarna ifatt honom," konkluderar han. "Han var endast 17 år när han gjorde sin Premier League debut och hade spelat 150 matcher för West Ham när han var 21." Men det är ändå betydligt mindre än vad Rooney hade svarat för i samma ålder. När han var 21 hade Rooney spelat långt över 200 matcher för klubb och landslag. Idag står siffran på 718. Och Rooney är inte Ryan Giggs. Han är byggd annorlunda, han har levt annorlunda och under hans år på den absoluta toppen har han sprungit över och runt sina motståndare med ovanliga nivåer av rå fysisk övertygelse.

 


Rooney har även riskerat sin kropp, med tanke på en del nya detaljer som jag nyligen hörde gällande kvällen i april 2010 när United mötte Bayern München i Champions League, underläge med 2-1 från det första mötet i Bayern, och den rena desperationen för att han skulle spela, trots att han hade skadade vristligament.

 


Du minns kanske chocken när Rooney fanns med i startelvan (den medicinska prognosen var att han skulle bli borta i upp till tre veckor). På planen var han begränsad till att springa i raka linjer. Han var tvungen att bli utbytt 10 minuter in i den andra halvleken och missade den efterföljande ligamatchen mot Blackburn. Men vad du kanske inte vet var att Rooney, en otroligt osjälvisk fotbollsspelare ibland, gick med på att testa trots att han fortfarande gick på kryckor, med en stödsko på foten, på vägen till Old Trafford. Jämför det med misstanken i Uniteds omklädningsrum från förra säsongen om att en spelare sagt nej till en match för att han "inte kände för det" bara för att sedan träna helt normalt dagen efter.

 


Rooney har lindat den där högra vristen enda sedan den dagen och det här är detaljer som ibland försvinner när åsikterna vänds emot honom. Kanske har han därför, ur det hänseendet, otur att hans 14 år i Premier League har innefattat sociala medier åldern. Få saker på Twitter bjuder in till så mycket fördömelsefradga som mot den som vågar skriva några berömmande ord å hans vägnar.

 


Sammanställningsvideor dyker upp på internet efter varje match för att understryka hans misstag. En visade Englands kapten förlora bollen tre gånger i rad mot Hull City och ja, det var bistert att se - men det fanns inga bilder på hans löpning som ledde fram till Marcus Rashfords sena vinstmål.

 


Rooneys bidrag i förra säsongens FA Cupfinal verkar också ha airbrushats ut ur historien av hans mer hängivna kritiker, många av dem hejar på hans egen klubb. "Varför fortsätter han att vara så oälskad och impopulär bland så många MUFC fans?" frågade Sam Pilger, en skribent och författare med en stor portfolio med United-relaterat arbete, häromdagen.

 


Det finns inget enkelt svar men om man tittar bakåt är det svårt att föreställa sig att Manchester City är alltför upprörda för att Rooney stannade på Old Trafford efter den där korta flörten, i oktober 2010, när han bad United om en transfer. Skulle City ha köpt Sergio Agüero om de, nio månader tidigare, hade lockat Rooney till den östra sidan av Manchester? Eller hade - och detta är kanske hypotetiskt - kanske Agüero dykt upp på Uniteds radar om de då hade behövt någon som kunde fylla hålet efter Rooney?

 


Allt som verkligen kan sägas är att Rooney hellre spelar på mittfältet nuförtiden och Mourinho kan till sist tvingas att tänka om hela situationen. "Hans dagar som en centerforward är förbi," observerade Jamie Carragher nyligen. "Ibrahimovic, Marcus Rashford och Anthony Martial är bättre val för United; [Harry] Kane och Daniel Sturridge är bättre val för England."

 


Men Mourinho har redan klargjort att han inte vill att Rooney ska försöka bli nästa Ray Wilkins. Något måste kanske offras och tills det händer kommer det komma fler av de frågorna som brukade sticka hål på Fergusons temperament, även om det är gråa insatser, istället för tillfällig röd dimma, som är problemet nuförtiden.

 

 

 

Förlåt är det svåraste ordet för Barton

På den ansenliga listan över Joey Bartons historia slår det mig att hans förvisning från Rangers efter ett gräl med hans lagkamrat Andy Halliday kanske inte hör hemma i den högre änden av skalan.

 


Tidigare hade Barton kanske försökt avsluta grälet med sina knytnävar, så om ingenting annat så behövde vi åtminstone inte gå den vägen igen.

 


Ändå är Bartons omdöme tveksamt, minst sagt, om han verkligen tycker att det var en bra idé att släppa ett uttalande där han deklarerar att han ville "be om ursäkt helt utan förbehåll" samt acceptera att "en del av sakerna jag sade var olämpliga" för att sedan följa upp det nästan omedelbart med ett separat meddelande där han klargjorde, efter lite eftertanke, att han kanske inte var ledsen på ett gammaldags sätt.

 


"Att be om ursäkt betyder inte alltid att du har fel och att den andra personen har rätt," påpekade Barton hjälpsamt. "Det betyder att du värderar din relation mer än ditt ego."

 


På samma sätt kan man undra om det verkligen var smidigt av Barton, tydligen angelägen om att få återvända till jobbet, att bryta sig loss från vad som skulle vara en avkylningsperiod och erbjuda sin version av händelserna för TalkSport och offentligt ifrågasätta sättet på vilket managern, Mark Warburton, hade hanterat det hela?

 


Barton beskrev sin uteslutning som "konstig" och morgonen efter att han förbehållslöst hade bett om ursäkt sade han i radio att det trots allt inte fanns något för honom att be om ursäkt för. "Kanske skulle jag kunna kommunicera bättre," sade Barton. Den delen är definitivt sann.

Av Mikael Holmkvist - 24 september 2016 20:40

East End hårdingar står upp mot vad de säger är en familjeutflyktsgentrifiering av spelet

   

West Ham fans köar vid "pojkentrén" på 1960-talet. Fotograf: Steve Lewis/Getty

 

 

 

 

AV: Brian Oliver, the Observer, söndag 18 september, 2016:

 

 

Titta på Mo Farrah när han vann guld på 5,000 meter i London 2012, eller Jessica Ennis när han landade sjukampstiteln i och vinsten på 800 meter, och du kommer notera att varenda person som fångas av kameran på Olympiastadion står upp. Tiotusentals människor som skriker fram sina hjältar till framgång.

 

 

The London Stadium, som det kommer heta tills namnrättigheterna säljs, är nu Stratford hemmet för West Ham United FC. Men endast några tusen människor har stått upp under de fyra hemmamatcherna den här säsongen, de flesta av dem nära området där Farah gjorde sitt avgörande ryck på sista varvet.

 

   

West Ham FC:s nya hem på the London Stadium är långt ifrån det trånga Boleyn Ground. Fotograf: Getty

 

 

Den här gången har det lett till bittra interna stridigheter, fysiska och verbala. Publikproblem inom fotbollen var tillbaka bra rubrikerna efter förra veckans Premier League match mot Watford. Man såg slagsmål med bortafansen, som var dåligt segregerade, och på dem lägre etagen slogs West Ham supportrar med varandra. I fredags stängdes 20 fans av och fick sina säsongsbiljetter återkallade.

 

 

"Jag var äcklad, skämdes för att vara ett West Ham fan," sade livslånga följaren Ciro Castaldo, som stod nära ett av problemområdena. Så varför förlorar så många fans sitt temperament och deras självkontroll? Varför säger föräldrar att de känner sig så osäkra att de inte kan ta med sig sina barn på matcherna? Varför är West Ham ansatta av åskådarproblem efter att ha skrivit på den bästa arenaaffären någon kan minnas, en affär där de bara betalar £2,5m (29,4m kr) om året för att hyra en arena byggd med skattebetalarnas pengar?

 

 

Det finns inga enkla svar, men dålig planering, dåligt publikvärdskap, grishuvudtendenser bland vissa supportrar och t.o.m popcorn är alla delar som har spelat en roll i det hela. Medan praktiska problem till stor del får skulden, pekar vissa fans på ett större problem i och med den krypande gentrifieringen av fotbollen.

 

 

För den f.d Manchester United kaptenen Roy Keane var det år 2000 fans som åt räksmörgåsar. För West Hams mer robusta supportrar 2016 är det popcorn, som säljs runt arenan. "Popcorn? Vad har de gjort med West Hams själ?" var ett fans reaktion på sociala medier.

 

 

Att stå upp på fotbollsmatcher i Englands två toppdivisioner är förbjudet. Premier League har inga intentioner att göra några förändringar, och en talesman för kulturdepartementet, Media och Sport, sade: "Regeringen har för tillfället inga planer på att ändra sin position och introducera ståplatsutrymmen på arenor som uppfyller kraven på endast sittplatser."

 

 

Problemet är att tiotusentals personer står upp varje helg, och det har de gjort i åratal. Matchvärdar och klubbarna som använder dem tittar åt ett annat håll. På West Hams f.d hem, Boleyn Ground, vanligen känt som Upton Park, stod en hel sektion upp på varje match under mer än 10 år.

 

 

De befann sig på de lägre delarna av the Bobby Moore Stand, namngiven efter klubbens kändaste spelare. Nu står de upp på the Booby Moore Stand på den nya arenan, men West Ham sålde platser i den sektionen till människor som inte kände till den traditionen. Det skapar gräl. Ofta kan barn i den sektionen inte se.

 

 

Barn finns över hela arenan. Klubbens familjesektion har 1,400 platser, men det finns 25,000 familjemedlemmar. Efter att ha erbjudit juniorsäsongsbiljetter för £99 (1,168 kr) har West Ham fler personer under 16 år, runt 10,000, än någon annan klubb. Det skulle kunna förklara närvaron av popcorn. "Vi är väldigt stolta att ha så många familjer och barn som närvarar vid våra matcher," sade en talesperson för klubben.

 

 

"På vissa sätt känner sig de gamla stambesökarna, de äkta fansen, sig hotade," sade Pete May, författare till en kommande bok vid namn Goodbye to Boleyn. "Att stå upp och sjunga är den enda länken de har till det gamla West Ham, och de är oroliga för att det kommer att försvinna i den krypande kommersialismen och publiken på 60,000 personer. De vill inte förändras."

 

 

Iain Dale, den politiska bloggaren, f.d kandidat för de Konservativa, radioprogramledare och West Ham fan, sade: "De som står upp nu, de är bara själviska. Alla står vi upp ibland, när vi har en hörna, till exempel. Men att stå under hela matchen, då förstör de bara för andra. Om du har ungar bakom dig, varför skulle du då göra det?"

 

 

Peter Caton, 55, är en av dem som står upp vid varje match. Han är ett av många fans som skyller på Karren Brady, klubbens vice ordförande, för att hon "trampat på supportrarnas önskningar" genom att flytta klubben till ett nytt hem.

 

 

West Ham återfinns bland de 20 rikaste klubbarna i världen. Deras flytt har adderat 22,000 sittplatser till matchdagsintäkterna och deras supportrar är också rika - "helt uppe i toppen när det gäller högsta medelinkomsten", enligt Dale. Potentialen för tillväxt är tydlig, men West Ham är en East End klubb, inte ett Chelsea eller ett Arsenal.

 

 

"Folk står upp för sina ideal bokstavligt talat," sade Caton. "West Ham har en kärna av arbetarklassupportrar och Brady vill förvandla oss till Arsenal. Men vi är inte Arsenal. Det skedde ingen riktig konsultation med fansen innan vi flyttade. De kommer att bli tvungna att bära ut mig om de vill att jag ska sätta mig ner, och jag kommer inte att komma tillbaka."

 

 

Det finns mer klagomål gällande bristen på pubar nära arenan - "det är en promenad på en halvtimme" sade May - och matställena innan matcherna i Westfield är betydligt mer exklusiva än de gamla Upton Park favoriterna. "Matställena är alla väldigt annorlunda och hela upplevelsen kring Olympiastadion kommer tilltala en medelklasspublik mer än arbetarklassen," sade Dale.

 

 

"Men om du ignorerar problemen en stund så är det en helt otrolig stadion, på varje plats ser man bra. De negativa berättelserna måste balanseras upp av det faktum att de flesta gillar stället. När vi börjar spela bra igen kommer många av problemen att flyta undan."

 

 

Andra personer runtom i England kommer se bitterheten som ännu ett exempel på distanseringen av elitfotboll från "riktiga" fans. Det var en sport som många hade råd med och som bevittades mest av arbetarklassfans innan Hillsborough katastrofen innebar slutet för ståplatsläktarna, innan Nick Hornbys Fever Pitch, the Premier League (som fyller 25 år nästa år), Sky Sports järngrepp och Keanes "räksmörgås" utbrott.

 

 

Under slutet av 1980-talet skrev Andrew Hussey i en essä om Hillsborough för the New Statesman att fotbollsfans "hade blivit föremål för spott och spe. Att vara arbetarklass, att vara ett fotbollsfans... var att vara avskum". Många fans från arbetarklassen har känt sig marginaliserade enda sedan dess.

 

 

Men medan Premier League arenorna till nästan 97% är fulla varje helg kommer du inte hitta många i ledningsrummen som tittar tillbaka till för 30 år sedan när the Sunday Times sade att fotbollen var "en slumsport spelad på slumarenor tittad på av slummänniskor".

 

 

Och det kan inte finnas några klagomål på biljettpriserna hos West Ham. Medan Chelseas fans måste betala £56 (660 kr), plus en medlemsavgift, t.o.m för den billigaste matchsittplatsen, och Liverpools fans kände sig tvingade att arrangera ett uttåg i protest mot prishöjningarna i februari, så sålde West Ham säsongsbiljetter för £289 (3,409 kr) - runt £15 (177 kr) per match. "Klubben har gjort ett riktigt bra jobb med att hålla nere priserna," sade Dale. "Många av fansen som inte hade råd på Upton Park har nu råd att komma, och jag ser många fler svarta och asiatiska ansikten i publiken."

 

 

Det fanns, sade han, en uppdelning mellan de gammaldags fansen och några av de 22,000 nykomlingarna. "Gamla" fans anser att "nya" fans lämnar matcherna tidigt, återvänder till sina platser sent efter sina popcornsräder efter halvtidspausen och att de aldrig står upp och sjunger. Några av de gamla hårdingarna har svarat med ilskna smädelser, vilket har lett till att West Ham flyttat fans till andra delar av arenan om de är missnöjda.

 

 

Jon Darch, den ledande förespråkaren för att få stå på ligamatcher, sade: "Vissa West Ham fans har ombetts ge upp sin fotbollslivsstil. Det finns supportrar blandade tillsammans som har olika syn på vad som är en bra matchdagsupplevelse."

 

 

Darch sade att några fans tror att klubben bara vill ha medelklassfans: "De tycker att deras sätt att stödja klubben

på, som de har gjort i 30 till 40 år, håller på att avlägsnas, deras supporterstil håller på att utplånas. Jag håller inte med dem, men det är deras underliggande oro."

 

 

 

 

BYTER PLATSER

Arsenal 2006, flyttade från Highbury (kapacitet på 38,419) till the Emirates Stadium (60,360).

 

 

Kostnad: £390m (4,59 miljarder kr).

 

 

Under första säsongen där var the Emirates utsåld vid varenda förstalagsmatch.

 

 

Swansea City 2005, från Vetch Field (11,475) till Liberty Stadium (20,909).

 

 

Kostnad: 27m (318,4m kr).

 

 

I augusti avslöjade klubbens amerikanska ägare att de för diskussioner med Swanseas kommunledning om att expandera arenan.

 

 

Manchester City 2003, från Maine Road (35,150) till Etihad Stadium (55,097).

 

 

Kostnad: £20m (235,8m kr) för återanvändning, £2m (23,5m) per år.

 

 

City har ett 250 år långt hyreskontrakt för arenan, ägd av Manchesters stad.

 

 

Leicester City 2002, från Filbert Street (22,000) till King Power Stadium (32,312).

 

 

Kostnad: £17m (200,5m kr).

 

 

Klubben funderar på att expandera arenans East Stand eller bygga en helt ny arena.

 

 

Southampton 2001, från Dell Stadium (15,200) till St Mary's Stadium (32,205).

 

 

Kostnad: £32m (377,4m kr).

 

 

Stadion har antagit klubbens originalnamn, Southampton St Marys. 

Av Mikael Holmkvist - 24 september 2016 20:37

Mourinho har nu genomlidit 16 förluster på 34 matcher, fler än Mark Hughes i Stoke City

   

Wayne Rooney: har tappat Manchester United publikens tillit. Fotograf: Richard Heathcote/Getty

 


 

 

AV: Ken Early, the Irish Times, måndag 19 september, 2016:



Dagen innan England spelade sin öppningsmatch i EM i somras dök Wayne Rooney upp bredvid Roy Hodgson vid presskonferensen inför matchen på Stade Velodrome.



En kinesisk journalist berättade för Rooney att miljontals människor över hela Kina skulle kliva ur sängen klockan 3 på natten för att se honom leda Englands lejon. Det sade mycket om varför Rooney är så högt värderad av de exekutiva direktörerna som sköter Manchester United. Det var inte många andra spelare i EM som fick den sortens uppmärksamhet.



Men det fanns inte heller många som fick den sortens fråga som en rysk journalist ställde till Rooney: "Wayne, det finns en populär åsikt i det ryska laget om att Wayne Rooney inte är samma spelare som han var för några år sedan. Vad tycker du om det, för den här åsikten upprepas av ryska spelare och t.o.m av den ryska assisterande tränaren?"



Rooneys svar då var att han inte brydde sig om åsikterna hos ryska spelare eller den ryska assisterande tränaren. De enda åsikterna han brydde sig om var de som tillhörde hans lagkamrater och hans manager.



Debatten gällande Rooneys form har bara intensifierats under de tre månaderna sedan dess. Bara ett par timmar efter Manchester Uniteds förlust mot Watford i söndags cirkulerade höjdpunktvideos som visade alla Rooneys sämsta insatser. Så vad tycker hans nuvarande manager?



Vi kan gissa att just nu tänker José Mourinho mest på hur han ska stoppa smällarna som hans rykte får sig efter en oroande serie dåliga resultat.


 

Tre förluster

Förlusten borta mot Watford betydde att United hade förlorat tre matcher på en vecka. Den sortens svit har inte inträffat särskilt ofta i Mourinhos karriär.



Hans Chelsea lag förlorade tre matcher i rad sommaren 2006, men de två första av dessa förluster kom under slutet av säsongen 2005-06, efter att de rdan vunnit titeln, och den tredje kom 10 veckor senare, i the Charity Shield. Förutom den gången har det bara hänt en gång tidigare att ett Mourinho lag har förlorat tre raka matcher, och det var under samma säsong på våren 2002, några veckor efter att han tagit över Porto.



Så den nuvarande sviten är en ganska stor kris för honom när man tittar på det ur ett karriärstatistiskt perspektiv. Få managerns är mer medvetna om sådan statistik. Mourinho påpekade vid sin presskonferens efter matchen igår att han hade fått den bästa starten för någon Manchester United manager, med fyra vinster på hans fyra första matcher.



Om man tittar på den större bilden så ser Mourinhos situation ännu värre ut. Han har förlorat 16 av hans senaste 34 matcher. För att sätta det i ett perspektiv så ska ni tänka på att Mark Hughes, vars Stoke lag har slitit i månader, har förlorat 15 av hans senaste 34 matcher.



För tillfället skyddas Mourinho av omständigheter: det är fortfarande tidigt på säsongen, nyförvärven behöver fortfarande tid på sig för att komma in, han har inte haft lång tid på sig att jobba med laget, och så vidare. Men dessa saker kommer bara hålla tillbaka kritiken under en viss tid.



Han kunde definitivt ha klarat sig bra utan det faktum att Pep Guardiola inlett tiden i Manchester City med en klubbrekordsvit på åtta raka vinster. Om Guardiolas spelare verkar ha mer tilltro på vad de gör, beror det kanske på att managern har en klarare idé gällande vad han vill göra.



Han bestämde direkt att Yaya Touré och Joe Hart inte passade in i hans vision för Manchester City. Särskilt Touré hade varit en nyckelspelare i Citys titelvinnande lag, och under hans bra dagar förra säsongen var han fortfarande kapabel att styra Premier League matcher.



Det fanns många i Manchester City som hade gillat det om Touré hade fått en chans; fansen minns de fantastiska dagarna. Men Guardiola bestämde att Touré inte längre var tillräckligt bra, och han hade modet att backa upp sitt eget omdöme.



Mourinhos visade också en hänsynslös sida när han tog över United. Bastian Schweinsteiger fick tidigt reda på att han inte skulle finnas med i managerns planer.



Det går att debattera huruvida Mourinho gjorde rätt som dumpade Schweinsteiger. Han är fysiskt sett förbi sitt bästa, men United skulle förmodligen kunna få användning för hans know-how på mittfältet, särskilt då de försöker hjälpa Paul Pogba att hitta sin bästa roll. T.o.m en åldrad Schweinsteiger skulle säkerligen vara en bättre mittfältspartner för Pogba än Marouane Fellaini. Mourinho tycker helt klart annorlunda, och när det gäller Schweinsteiger har managern åtminstone varit konsekvent.


 

Grumligt

Men i fallet Rooney känns hans tänkande grumligt. Mourinho deklarerade tidigt att Rooney aldrig skulle spela för honom som mittfältare. Men det var där han spelade under stora delar av Watford matchen. Erkänner Mourinho att han hade fel?



Utanför klubben har debatten skiftats från huruvida han bäst används som forward eller mittfältare, till huruvida han förtjänar att spela överhuvudtaget. Han har förlorat tilltron hos publiken.



Så Mourinho har ett val. Arbetar han med Rooney för att försöka hämta tillbaka den där tilltron? Eller kastar han honom till vargarna? Om United genomlider ytterligare ett par förluster under de kommande veckorna kan den kollektiva viljan att hitta en syndabock få honom att bestämma sig.



De exekutiva direktörerna som styr Manchester United har pratat om hur de ser klubben som "den största tv-showen i hela världen," och Rooney är en av de mest kända och seglivade karaktärerna. Men där finns det en grej med tv-shower: då och då dödas även de populära karaktärerna.

Av Mikael Holmkvist - 24 september 2016 20:25

Fotbollsesset spenderade veckor med att bombardera Sophie Vågsæter med sexiga sms efter att ha "gillat" hennes sexiga bilder på sociala medier

   

Hemligt hotellbesök... Valencia träffade sjuksköterskan bara några timmar efter att ha förlorat stormatchen.

 

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Jean-Paul Doran och Stephen Moyes, the Sun on Sunday, söndag 18 september, 2016:


 

GIFTA Man United stjärnan Antonio Valencia avnjöt ett hemligt avtalat möte med en sjuksköterska bara några timmar efter att hans lag förlorade £660m (7,85 miljarder kr) Manchester derbyt.

 


Den 31-åriga ytterbacken träffade Sophie Vågsæter, 24, efter att ha spelat i de Röda Djävlarnas 2-1 förlust mot rivalen Man City.


 

Sophie Vågsæter uppvaktades av fotbollsesset på Instagram.

   

24-åringen anländer till hotellet på morgonen innan matchen.



Valencia arrangerade sin rendezvous med den storbystade sjuksköterskan efter att ha sett henne på Instagram och sedan uppvaktat henne med sexiga telefonmeddelanden.



Esset, 31, spenderade veckor med att bombardera Vågsæter med sexiga sms efter att ha "gillat" hennes foton på sociala medier.



Och förra lördagen - några timmar efter att hans lag förlorade deras eldiga Premier League derby mot lokalrivalen Man City - anlände han till ett hotell i Manchester där hon väntade på sitt rum just efter klockan 23:00.


 

Valencia lämnar flygplatshotellet... 40 minuter senare.

   

Vågsæter lämnar samma hotell tre dagar senare.



Ytterbacken, som tjänar £90,000 (1,07m kr) i veckan, var iklädd en grå T-shirt, mörka jeans och en baseballkeps, hade blicken fäst i backen och gick raskt genom lobbyn innan han tog hissen.



Han stannade i ungefär 40 minuter innan han lämnade i en silverfärgad Range Rover SUV, värd £130,000 (1,54m kr).



Nyheten om det avtalade mötet lär reta upp United-tränaren Jose Mourinho, som var så desperat att få hem Ecuador-stjärnan Valencia till mötet med City att klubben betalade runt £60,000 (713,660 kr) för att ett privatflyg skulle flyga tillbaka honom från landslagsuppdraget i Peru.



En källa sade följande till The Sun on Sunday: "Valencia var kass mot City.



"Nu har vi upptäckt att han flög in ett ungt fan och satte henne på ett hotell innan matchen, för att sedan åka raka vägen till henne efteråt.


 

Klubben betalade omkring £60k (713,660 kr) för att ett privatflygplan skulle flyga Valencia tillbaka från Peru.



"Det ser inte bra ut.



"United-fans som betalar bra pengar för att stötta deras lag kommer bli vansinniga då de tänker att han kanske inte hade sitt fokus på matchen.



"Och jag tror inte att Jose Mourinho kommer bli så imponerad heller."



Mourinho blästrade sina spelare för att ha "blivit för nervösa" i det viktiga derbyt och att de inte var fokuserade på matchen.



Valencia, som har en tio år gammal dotter med frun Zoila Meneses, träffade deltidssjuksköterskan Sophie på the Manchester Airport Hilton efter att hon flugit in från sitt hemland Norge dagen innan matchen.


 

Matchbiljett till Man Utd v Man City matchen... postat av Vågsæter.



Hon postade en bild på sociala medier föreställande ett kuvert med stjärnans namn på.



Och på matchdagen skickade hon en bild på sig själv inne på Old Trafford.



Valencias Röda Djävlar åkte på en förlust med 2-1 mot City i ett spännande möte, framtaget som den dyraste matchen hittills p.g.a att det kombinerade värdet på spelarna ute på planen var £660 miljoner (7,85 miljarder kr).



Fotbollsspelaren, som gifte sig med Zoila för 12 år sedan och är en Unicef-ambassadör för Ecuador, hade tidigare "gillat" ett antal sexiga foton på vilka Sophie visade upp sina tatueringar, inklusive ett lejonhuvud på ryggen.



På ett annat foto delat för hennes Instagram-följare ses norskan stå naken bredvid en kompis då de tittar ut över en flod medan hon håller ena handen på kompisens skinka.


 

Paret var på Hilton Hotel där han sade till henne att han ville "kyssa henne".



Hon smickrades av uppmärksamheten från multimiljonären som är en Premier League stjärna och berättade för kompisar att han tjatade på att hon skulle ansluta sig one-to-one på Snapchat.



De byggde upp en förbindelse och skickade fräcka meddelanden och videos till varandra - samtliga raderades snabbt.



Foton skickade av Valencia inkluderade ett där han solade utan någon tröja på sig bredvid hans två hundar.



Han lade till följande meddelande: "Hola amor."



På en annan bild kopplar han av utan tröja på ett hotellrum.



Paret bytte även emoticons bestående av pulserande röda hjärtan med varandra.



Sophie gratulerade Valencia för hans insats i Uniteds sista-sekunden-vinst med 1-0 borta mot Hull City förra månaden.



Han svarade genom att skicka en bild på sig själv när han spelade i den matchen med meddelandet: "Gracias amor."



Han skickade bilder till henne från Ecuador och sade till henne: "Du måste se stranden."



Andra bilder inkluderade en på honom där han kopplar av i trasiga jeans och en baseballkeps.



Han lovade i ett meddelande till Sophie att "behandla dig som en drottning".


 

Valencia med "drottningfrun" Zoila Meneses... som han varit gift med i 12 år.



Valencia har även laddat upp ett dussintal bilder på frun Zoila - som han kallar sin "drottning" - på Instagram.



Stjärnan gick snart vidare och bad Sophie att hälsa på honom i Storbritannien.



Hon insisterade på att hon var för upptagen.



Men duon kom varandra närmare efter att regelbundet ha hörts på WhatsApp - och till sist gick hon med på att flyga över för att träffa honom.



Fotbollsspelaren sade till sjuksköterskan att han inte kunde vänta på att få "kyssa henne".



Då deras första möte närmade sig skickade han henne ännu fler bilder, inklusive en riskabel bild efter duschen som visade upp hans sexpack och tatuerade bröst i en selfie.



Efter att ha anlänt till Manchester berättade Sophie för sina vänner att hon fick "mat och vin" och "behandlades som en kunglighet".



Hon skröt om shoppingutflykter, att käka pizza i sängen och en "helg med lyx".



Partytjejen delade uppspelt bilder på sociala medier under hennes vistelse, inklusive en bild då hon klätt upp sig glamouröst för en utekväll i lårhöga svarta stövlar och en läderutstyrsel.


 

Laget förlorade deras eldiga Premier League derby mot lokalrivalen Man City.



Valencia var så desperat att inte bli sedd med Sophie, vars hår är färgat lila, att han initialt gav henne namnet på ett annat hotell som hon skulle bo på - bara för att ändra bokningen i sista ögonblicket.



En kompis till Sophie sade: "Även någon som inte var intresserad av fotboll skulle ha svårt att inte få huvudet vridet av löftet om en sådan extravagant helg.



"Valencia var översvallande mot Sophie i meddelandena.



"Han bjöd t.o.m in henne att besöka hans hemland.



"Efter hennes tripp har hon varit väldigt verbal gällande vad hon gjorde i Manchester.



"Hon har en ny favoritspelare i Antonio Valencia."


 

Valencias resa från Peru till Manchester.



Valencia har pratat på Facebook om sin tro på gud och skröt om att han är en "hängiven pappa".



Han köptes från Wigan för £16 miljoner (190,3m kr) 2009 och bor nu i ett hus för £2 miljoner (23,7m kr) med Zoila i Altrincham, Cheshire.



2014 avslöjade The Sun on Sunday ett antal explicita selfies som han hade skickat till två kvinnor bakom ryggen på sin fru.



Han bjöd även in duon till sexsessioner på ett hotell.



Skönhetsexperten Katy Latham berättade hur fotbollsidolen skickade henne ett antal nakenbilder - och stämplade honom som ett äckel som bara ville ha henne för sex.


 

Nyheten om det avtalade mötet lär reta upp United-tränaren Jose Mourinho.



Valencia skickade bilder till Katy på sin snopp och på sig själv iklädd tajt åtsittande boxershorts.



Han erbjöd att flyga henne till Manchester och boka ett hotell där de kunde ligga med varandra.



Han skickade andra explicita foton till en 20-årig student som han också bjöd in till arrangerade möten på hotell.



Men Katy, då 24 år, sade: "När jag kollade upp honom och såg att han hade en fru och ett barn tyckte jag bara att han var ett vidrigt äckel.



"Jag känner att allt han vill ha är sex - inget annat.



"Det är vad han förväntar sig.



"Och jag vill inte ha det så."



Singelmamman Katy erkände att hon blev smickrad när Valencia först kontaktade henne på Instagram.



Hon bekräftade att hans taktik inte ändrats på två år: "Första gången skickade han ett meddelande till mig och sade 'Hay amor', vilket betyder 'Min älskade' på spanska."


 



Valencia, som nominerades till månadens spelare i Premier League i augusti efter en imponerande start på säsongen, har fått beröm från välgörenhetsorganisationen för barn Unicef.



De sade: "Som ett erkännande av hans bana som idrottsman och hans excellenta kvaliteter som människa presenterade 2012 Unicef honom som den första Goodwillambassadören i Ecuador."

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards