Alla inlägg under september 2017

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 15:52

Coleen var på semester med barnen på Mallorca när hon blev tvungen att flyga tillbaka till Manchester efter att Wayne hade arresterats

   

Coleen anländer här till Manchesters flygplats i fredags för att konfrontera sin make.

 


 

 

EXKLUSIVT AV: Michael Hamilton och Richard Moriarity, the Sun on Sunday, söndag 3 september, 2017:


 

EN VANSINNIG Coleen Rooney skrek på Wayne efter att han åtalats för rattfylla: "Världen skrattar åt mig p.g.a dig."



Coleen konfronterade sin make och fotbollsstjärna igår då hon ställde på honom gällande hans natt på stan som slutade med att han arresterades i en 29-årig kvinnas VW Beetle.



Källor säger att den helt rasande trebarnsmamman skrek åt Wayne: "Varför tog du inte bara en Uber?"



Coleen, som flög tillbaka till Manchester i fredagskväll med parets söner, grillade Everton-anfallaren gällande varför han körde Laura Simpsons bil när han haffades kl 2:00.



Coleen, som är gravid i fjärde månaden, frågade honom upprepade gånger: "Varför hoppade du in i den bilen?



"Varför tog du inte en Uber - eller bara satte henne i en taxi?"



Vänner sade att Coleen, 31, var vansinnig över påståendena om att Rooney, 31, skulle ha kunnat spendera 20 minuter i bilen innan han körde iväg med Laura.



Den f.d Manchester United-anfallaren lämnade nattklubben Symposium i Wilmslow, Cheshire, med Laura kl 01:30 i fredags. Han stoppades av polisen i närheten vid kl 2:00.

 

 

De har varit gifta i 9 år.

 


Han och Laura tog en taxi för att hämta hennes bil, som stod parkerad mindre än en mile (1 mile = 1,6 km) bort i närheten av en pub där hon tidigare hade träffat några kompisar.



Rooney körde tillbaka partytjejen Laura till hennes hem i Irlam, Greater Manchester, när han stoppades och fick blåsa.



Coleen sägs vara förkrossad över händelsesekvensen och full av rädsla inför vad Rooney hittade på med Laura.



Vår källa förklarar: "Att säga att Coleen är rasande och att Wayne befinner sig i hundhuset är en underdrift.



"Hon är vansinnig på att han var med tjejen och inte förstår vad han gjorde, vart de skulle eller varför de var

tillsammans.



"Hon fruktar att han antingen var otrogen eller planerade att vara otrogen och hon funderar på att avsluta alltihop p.g.a det här.



"Det knäcker henne att tänka på vad som hade hänt om de inte hade stoppats av polisen.



"Hon förstår inte varför Wayne var i bilen med henne överhuvudtaget, ännu mindre varför han körde den.


 

Laura Jade Simpson har öppnat sig gällande sin virvelvindsnatt då hon söp med Wayne Rooney.



"Om han var så orolig för henne kunde han bara ha betalat för henne så hon fick en taxi hem och sedan själv tagit en hem till parets hus, som ligger i motsatt riktning."



Våra exklusiva bilder visar när Coleen, Kai, sju, Klay, fyra, och ett år gamla Kit anlände tillbaka till Manchesters flygplats från Mallorca klockan 17:00 i fredags.



Hon landade tre och en halv timme efter att Rooney, som spenderade natten i en cell, släpptes från Middlewich polisstation klockan 13:30.



Coleen stöttas i sin senaste äktenskapskris av hennes väldigt närstående familj, särskilt av mamman Colette McLoughlin som har varit med henne till hennes äktenskapshem. Coleen sägs vara kluven mellan att vilja tro på att han inte har varit otrogen och att lyssna på kompisarna, som har uppmanat henne att lämna honom.



Källan sade: "Wayne är extremt ångerfull och insisterar på att han inte gjorde något fel med Laura.



"Han säger att de var i en stor grupp och att han försökte göra det rätta genom att hjälpa henne ut för att hon var riktigt full.



"Coleen vill tro på honom men finner det svårt, särskilt efter att ha läst rapporterna om vad Laura har sagt. Det och tanken på honom ensam med en snygg tjej på väg tillbaka till hennes hem ligger verkligen hela tiden i hennes tankar."



The Sun berättade igår att kontorsuthyrningsbossen Laura påstår att de "kysstes en gång och kramades en gång".



Coleen fruktar en repris av mardrömmen hon fick gå igenom 2010 när Rooney låg med de prostituerade tjejerna Jenny Thompson och Helen Wood medan hon var gravid med deras äldsta son Kai.



Hon har anförtrott sig åt vänner, inklusive fotbolls-WAG:s.



Vår källa sade: "Coleen är en stark kvinna och vet att hon skulle klara sig bra om hon avslutade förhållandet.



"Hon överväger på allvar skilsmässa och deras äktenskap hänger på en skör tråd.



"Men innerst inne i hjärtat vill hon inte göra det för att hon älskar Wayne, och för att de snart ska få deras fjärde barn."



Innerliga katoliken Coleen är även vansinnig på att Rooney ska ha legat över gränsen för hon hatar rattfylla.



De höll krismötet igår i deras £4-miljonersherrgård (44m kr) i Prestbury, Cheshire. Affärskvinnan Coleen, med sitt hår tillbakadraget, sågs köra iväg från huset med sin mamma sent igår morse. En separat källa sade att Coleen redan har get Rooney en "sista varning" i maj.



Det var när The Sun on Sunday avslöjade att stjärnan hade förlorat £500,000 (5,5m kr) vid ett sent besök på ett casino i Manchester.



Och det kom bara några veckor efter att Rooney hade haft det mysigt med en 30-årig kvinna under en sen session på en pub i Cheshire.



Den gången var Coleen och barnen i Madrid.



Hon är orolig för hans livsstil och fruktar att han tar chansen att dra ut på stan och festa med kompisarna så fort hon är borta. Coleen har även uttryckt bekymmer för att Kai kan läsa rapporterna om vad hans pappa, som slutade i landslaget förra veckan, har hittat på.



Källan sade: "Coleen har redan sagt till Wayne att det här är sista chansen och han är nu orolig för att det hela är över.



"Hon var vansinnig på hans spelförluster och samma sak när det gällde den där gången han var ute sent och kelade med en tjej.



"Det finns en känsla av att, under de senaste två åren, så har Wayne gett upp sin karriär som toppspelare sedan han slutade platsa i Uniteds förstalag.



"Sedan dess känner hon att han har gått ut så fort han kan och inte tagit sitt ansvar på allvar.



"Han måste definitivt ändra sitt sätt om de ska ha en framtid tillsammans."

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 15:45

Laura Simpson sade att hon inte är någon äktenskapsförstörare efter att hon hoppade in i sin VM Beetle med den f.d kaptenen för England efter en utekväll

   

Laura Simpson bredvid sin VW Beetle idag.

 

 

 

 

AV: Brittany Vonow och Richard Wheatstone, the Suns hemsida, lördag 2 september, 2017, 20:43 (svensk tid):

 

 

BRUNETTEN som står i centrum för Wayne Rooney-skandalen erkände att hon troligtvis skulle ha legat med den gifta stjärnan då hon tidigare i dag hoppade in i bilen som han arresterades i.

 

 

Den f.d kaptenen för England arresterades efter att ha blivit stoppad då han körde Laura Simpsons VW Beele medan han ska ha legat över gränsen efter en utekväll.

 

 

Laura Simpson sade att hon gillade uppmärksamheten från stjärnan.

 

 

Laura sade att hon inte hade en aning om vart duon skulle åka.

 

 

Den 29-åriga kontorsarbetaren erkände att hon hade "svepts bort" efter att ha träffat Rooney i Alderley Edge, Cheshire, och paret delade "en kyss, en kram" innan de körde "ut i natten" tillsammans.

 

 

Hon sade att de ville komma bort från "nyfikna ögon" efter att blixtar började flyga på Symposium-baren.

 

 

Då hon pratade med Daily Mail sade 29-åringen följande: "Skulle jag spendera natten med honom? Ja, kanske, vi hade inte riktigt diskuterat det.

 

 

"Jag är en singeltjej och jag får ha lite roligt. Jag sveptes bort i ögonblicket men jag var inte starstruck.

 

 

"Jag är ingen äktenskapsförstörare, det var bara lekfullt skoj och jag hade druckit jättemycket."

 

 

Hon tillade att den f.d kaptenen för England hade beundrat hennes tuttar under hela kvällen, och att han sade: "Jag skulle vilja känna på dem."

 

 

Laura sade att Englands f.d kapten Wayne Rooney beundrade hennes bröst under hela kvällen.

 

 

Men det var inte förrän baren började stänga som hon sa att Rooney agerade, detta då en av 31-åringens vänner kom fram till henne och sa att stjärnan ville "gå någonstans" med henne.

 

 

Hon sade att paret inte hade pratat om vart de skulle gå, istället möttes de ute i en taxi.

 

 

Paret släpptes sedan av vid hennes kompis hus, Rooney betalade taxinotan och sedan hoppade de in i hennes Volkswagen Beetle strax efter kl 1:00.

 

 

Laura sade att hon var för full, så Rooney hoppade in bakom ratten.

 

 

Laura, mamma till ett barn, tillade: "Jag kände mig säker med Wayne, hans körning var ok.

 

 

"Vi var på vägen i 10-15 minuter och sedan tyckte vi att vi såg blinkande polisljus så Wayne saktade ner, han körde inte för fort, och stannade vid vägkanten."

 

 

Hon berättade för The Sun Online att essset, som tjänar £130,000 (1,43m kr) i veckan, 31, var "förbannad och oroad", och att han stod inför en konfrontation med gravida frun Coleen, som efter det hela har fotograferats tillbaka i Storbritannien, efter att ha haffats för rattfylla i slutet av en tio timmar lång partysession.

 

 

Rooney, som tidigare i förra månaden annonserade sin pensionering från Englands landslag för att koncentrera sig på sin klubblagskarriär, togs tre miles (4,8 km) bort kl 2:00 och åtalades senare för rattfylla.

 

 

Han var 20 minuter ifrån £4-miljonersherrgården (44m kr) som han delar med Coleen och deras tre söner.

 

 

Rooney, 31, och hans kompisar var ute för att fira av f.d Man United-stjärnan Wes Brown innan han flyttar till Indien för att spela fotboll.

 

 

En ovårdad Rooney släpptes från Middlewich-polisstationen, Cheshire, kl 13:30 igår.

 

 

Han var orakad och sjönk ner i baksätet på en bil och började omedelbart ringa på sin telefon.

 

 

Hans fru Coleen har flugit in från hennes solsemester i Spanien för att konfrontera honom och hennes vänner säger att den gravida mamman är vansinnig på honom.

Av Mikael Holmkvist - 4 september 2017 15:40

29-åringens profil säger att hon vill bli "finansiellt dominerad" av någon som kan ge henne en lyxig livsstil.

   

Laura Simpson är medlem i en kontroversiell sugar daddy-dejtingsida.

 

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Jacob Dirnhuber, the Sun Online, lördag 2 september, 2017, 23:02 (svensk tid):


 

TJEJEN som står i centrum för Wayne Rooneys rattfyllestorm är en betalande medlem på en kontroversiell dejtingsida där unga kvinnor byter ut sin tid mot lyxmiddagar och exotiska resor från rika äldre män.

 


Då hon skriver på den kontroversiella sugar daddy-sidan SeekingArrangement.com säger den storbystade Laura Simpson att hon "letar efter någon som kan ge en lyxig livsstil", sedan tillägger hon att "Jag vill bli finansiellt dominerad" av någon som "gillar att träna".



En profilsummering avslöjar att hon förväntar sig att hennes ideala partner ska spendera upp till £6,000 (66,098 kr) i MÅNADEN på att skämma bort henne med lyxgåvor och fina middagar.



"Jag jobbar hårt och har en hel del tid för roligheter," skrev hon.



"[Jag är] inte rädd för smuts, jag är definitivt lite av en docka [jag] gillar att klä upp mig och njuta av god mat, bra vin och trevligt sällskap.



"Semestrar spelar en stor del i mitt liv... Dubai, Marbella och Ibiza är de vanliga platserna. Jag vill åka till Mykonos."



Under en saftig bild på henne i en V-urringad blus beskriver 29-åriga Laura sig själv som smal, rökfri, socialt drickande, enbarnsmamma som jobbar som en regional försäljnings- och uthyrningsmanager i Manchester.



Brunetten erkände tidigare idag att hon förmodligen skulle ha legat med fotbollsesset då hon sågs hoppa in i sin bil.


 

Laura Simpson vid hennes VW Beetle tidigare idag.

Av Mikael Holmkvist - 2 september 2017 18:30

Transferfönstret

En titt på resterna efter torsdagens cirkus...

 

 

City kan (eller kan inte) ha förstärkt sin trupp men de har nu retat upp Agüero och möjligtvis Sterling och ändå misslyckats med att plocka in Sánchez. De klarade inte av att hämta in Jonny Evans. Med Neymar och Mbappé har PSG:s enväldiga stöttare visat Citys enväldiga stöttare vilka de riktiga cheferna är.

 

 

Liverpool har misslyckats med att plocka in Lemar. Många av deras supportrar är besvikna på att the Ox kommit och ingen skicklig försvarare. Oxen har under sin Arsenal-karriär (2011-2017) gjort sanslösa 9 ligamål och 14 assist på 132 PL-framträdanden! Coutinho trivs inte i Liverpool och drömmer, bakom tårfyllda ögon, om Barcelona.

 

 

Arsenal har varken sparkat ut Sánchez eller plockat in Lemar.

 

 

Chelsea är tveklöst svagare än vad de var förra säsongen och har fått se oss "sno" Lukaku, Oxen välja Liverpool framför dem och Ross Barkley ändra sig efter de medicinska testerna (!) och bli kvar i Everton.

 

 

Kanske kan man säga att det här är Chelseas låt i det här transferfönstret?

 

 

Vi, däremot, har inte bara lyckats undvika gårdagens skrattretande kaos, vi har dessutom skickat iväg Rooney och Matić och Lukaku presterar redan. Plus att Ibrahimović kommer öka anfallsmöjligheterna i december.

 

 

Så det är bara att lägga upp fötterna på bordet, öppna en kall och njuta. Dessutom värmer det att Bailly för £30m (327,2m kr) känns som ett klockrent fynd, när man betänker att de bittra hostade upp £47,5m (518,1m kr) för John Stones och under sommaren jagade... Jonny Evans!

 

 

Om man tänker på skiten vi vadade igenom under Moyes och Van Gaalen så får man väl ändå säga att det inte ser ut som någon solskenshistoria hos Arsenal. Det kan bli enormt underhållande bistert där den här säsongen. Det kan t.o.m gå så långt att vi kommer få bevittna ett totalt sammanbrott live i den där Arsenal Fan TV-skiten.

 

 

Mina tankar går verkligen till den hedervärde Piers Morgan och hans familj i dessa jobbiga tider.

 

 

Avslutningsvis kan jag inte avgöra huruvida detta är genialiskt, helt rubbat, eller både och. Men det är i alla fall bortom all satir...

 

 

Alex-Oxlade Chamberlain: "Vi är i bra form efter att ha besegrat Arsenal med 4-0 förra veckan."

 

 

 

Rooney...

Igår (fredag) satt jag på förmiddagen och scrollade runt lite på nätet efter recensioner om det nyligen upplagda Narcos 3. Då informerades jag om att Rooney hade kört rattfull. Och, jo da, det dröjde inte många knapptryck eller sekunder förrän jag hade det svart på vitt:

   

 

 

 

Det var alltså Daily Mirror som var först med att avslöja det. Men sedan får man tycka vad man vill om de engelska tabloiderna, men de är i alla fall jävligt snabba på att få fram det de behöver när det gäller något sånt här. Såhär ser t. ex dagens (lördag) framsida av The Sun ut:

   

 

 

 

Vad som inte framgår på alla de där sidorna är hur mycket pengar Laura Simpson fick av tidningen för sitt besvär, med det kan vi ju lämna därhän till en regnig dag.

 

 

Jag är ganska säker på att ni alla redan känner till storyn. Om inte så gjorde MailOnline igår en bra och omfattande sammanfattning av det hela:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/01/11473932-avslojat-wayne-rooney-korde-en-kvinnlig-29-arig-kontorsarbetare-hem-i-hennes-vw-beetle-nar-han-arresterades-for-rattfylla-efter-att-ha-druckit-i-10-timmar-medan-gravida-frun-coleen-var-borta/

 

 

Och idag har som sagt var The Sun grävt fram en pratstund med tjejen också:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/02/11474131-det-har-varit-nagra-galna-timmar-partytjejen-som-kysste-och-kramade-wayne-rooney-sager-att-han-stirrade-pa-hennes-brost-och-fragade-om-hennes-tuttar-var-akta-innan-han-arresterades-for-rattfylla-da-coleen-flyger-hem-for-att-konfrontera-honom/

 

 

Och hostat ur sig en artikel om att paret Rooneys vänner är oroliga för scousern och att Coleen nu gett honom en sista varning:

http://beansontoast.bloggplatsen.se/2017/09/02/11474123-sista-chansen-for-roo-vansinnig-coleen-flyger-hem-fran-spanien-for-att-konfrontera-maken-wayne-rooney-gallande-arresteringen-och-ge-honom-en-sista-varning/

 

 

Man kan ju ganska lätt föreställa sig hur hans fru, Coleen, känner inför detta, att gång på gång behöva läsa i den rikstäckande pressen om hur hennes make varit med prostituerade, spelat bort massor av pengar, varit dyngrak och nu även kört rattfull. Och utan att vara alltför cynisk undrar man ju om hon hade stått ut med allt detta om Wayne inte varit en fotbollsspelande mångmiljonär, utan bara vem som helst, med ett vanligt jobb och en normal inkomst. Men vad vet jag, han är kanske verkligen mannen i hennes liv, som hon är beredd att förlåta och stötta, oavsett vad han tar sig till.

 

 

Noterar i texten att han ska infinna sig i tingsrätten i Stockport måndagen den 18:e september och en snabb titt i Uniteds matchlista visar följande aktivitet söndagen den 17:e september: 17:00, Man United v Everton.

 

 

Om han döms och blir av med körkortet så innebär det alltså att det under en längre tid kommer bli taxi, eller att han får hyra in en chaufför, för att komma till träningsanläggningen i Liverpool och Goodison Park framöver. Det i sin tur kan ju faktiskt innebära ännu mer supande, då han inte behöver oroa sig för att han ska köra bil...

 

 

Med tanke på hans ursprung så kommer han förmodligen att skylla det hela på någon annan, kanske på Mourinho, eller på United, som gjort honom deprimerad och tvingat honom att ta till flaskan. Men då är det kvitterat, Wayne, för alla gånger du fått mig att dricka för mycket p.g.a din blotta närvaro på planen i en United-tröja går inte att räkna på båda händernas fingrar!

 

 

Men om man nu ska försöka vara allvarlig en stund så finns det något skumt i de här texterna och ytterligare bevis på hur in i helvete jävla korkad Rooney verkligen är.

 

 

Hur man än ser på saken så är han en idiot som sätter sig bakom ratten berusad. Men ändå måste fröken Simpson ha trott att alla hennes julaftnar tillsammans dök upp som en när Wayne och Wes Brown (båda hade funkat fint) fulla klev in på Symposium. Från det tillfället måste hon helt klart ha spelat sin kort helt briljant och sett till att det var hon och inte någon annan dam som oundvikligen dök upp på The Suns framsida dagen efter. Och snacka om att den dumma, fulla fan tog både lina, sänke och krok i det här fallet. Och då ska man veta att han inte är någon nybörjare på scenen, han har ju levt det här livet i 15 år.

 

 

Sen kan man ju undra varför de skulle kliva ur taxin och hämta hennes bil, han hade förmodligen tillräckligt med deg i fickan för att köpa henne en ny bil där och då. Men i hans alkoholindränkta hjärna trodde han förmodligen att det var ett säkrare val att köra henne någonstans och vara smutsig, i fruns frånvaro, än att en taxichaufför skulle sälja storyn till tidningarna.

 

 

Kan tänka mig att bilderna från övervakningskamerorna i området är en briljant komediskatt! Ett berusat par vinglar in i en taxi, taxin kör en liten bit, det berusade paret vinglar ut, hoppar in i hennes VW, kör iväg en bit och stoppas av polisen. Det är väl nästan så att Glazer-bröderna borde köpa loss de filmsnuttarna, sätta ihop till en dvd och sälja, tror det skulle bli en given succé! Kanske med den här klassikern som bakgrundsmusik:

 

 

Vidare så säger Laura att polisen körde hennes bil till hennes kompis hus och att hon sedan inte såg Rooney igen. Nu är jag verkligen inte någon expert på den engelska polisens arbetsmetoder, men är det verkligen ett normalt förfarande? Om inte så är det onekligen ett väldigt bekvämt upplägg, för henne.

 

 

Han är verkligen i full fart på väg mot rollen som 2010-talets "Gazza". Förstå sen när smekmånaden med Everton är över och han inte får spela där heller...

 

 

Det enda jag kan göra är att än en gång tacka Mourinho för att han inte är vårt problem längre!

Av Mikael Holmkvist - 2 september 2017 14:10

Kontorsarbetaren Laura Simpson, 29, avslöjar att fotbollsspelaren var "förbannad och oroad" inför mötet med gravida frun Coleen

   

Laura Jade Simpson har lyft på locket till hennes virvelvindsnatt då hon söp med Wayne Rooney.

 

 

 

 

EXKLUSIVT AV: Dean Wilkins, Rachel Dale, Sarah Ridley och Richard Moriarty, the Sun, lördag 2 september, 2017:

 

 

EN PARTYTJEJ har avslöjat att hon spenderade en virvelvindsnatt med att supa med Wayne Rooney innan han haffades för rattfylla.

 

 

Laura Simpson, 29, sade att han körde hennes tio år gamla VW Beetle efter att hon gjort honom sällskap i hans tio timmar långa supande då de sänkte prosecco och vodka. Hon tillade: "Det har varit några galna timmar."

 

 

Det 31-åriga esset, som tjänar £130,000 (1,43m kr) i veckan, lämnades "förbannad och oroad" då han står inför ett möte med gravida frun Coleen, efter att ha haffats för rattfylla i slutet av den tio timmar långa festsessionen.

 

 

Fotbollsstjärnan togs vid ratten i Laura Simpsons tio år gamla VW Beetle efter att han erbjudit sig att skjutsa hem henne.

 

 

Laura, som jobbar med att hyra ut kontorslokaler, sade att hon var för full för att minnas var de stoppades.

 

 

29-åringen tillade: "Vi körde bara och plötsligt hade vi blinkande blåljus bakom oss. Wayne var riktigt förbannad. Och verkligen oroad av det.

 

 

"Jag visste inte vad jag skulle göra, allt hände så snabbt. Det var som en virvelvind. Jag vet inte om det var för att jag var så full men jag tyckte inte han verkade vara så full."

 

 

Rooney, 31, och hans kompisar var ute för att fira av f.d Man United-stjärnan Wes Brown innan han drar till Indien för att spela fotboll där.

 

 

Fotbollsspelaren var ute för att fira av f.d Man United-stjärnan Wes Brown innan han drar för att spela i Indien.

 

 

De inledde sin session med middag på italienska restaurangen Piccolino i Alderley Edge, Cheshire, klockan 16:00.

 

 

Sedan drog de till den närliggande cocktail-baren Bubble Room, där Rooney, vars gravida fru Coleen var på semester 1,300 miles (2,092 km) bort på Mallorca, dansade på borden och dundrade ur sig Oasis-låtar.

 

 

Där introducerades Englands f.d lagkapten för Laura, från Irlam, Greater Manchester.

 

 

Hon sade att de hällde i sig alkohol - och han stirrade på hennes tuttar.

 

 

Laura sade: "Jag kom till baren runt kl 22:00. Han presenterade sig själv och hans kompis och vi satt ner och snackade och hade roligt.

 

 

Laura sade att Rooney stirrade på hennes tuttar i baren och frågade vilken storlek de har.

 

 

Wayne Rooney återvände hem igår efter att ha åtalats för rattfylla.

 

 

"Han beundrade mina tuttar i min tajta top och frågade vilken storlek de har.

 

 

"Han frågade om de var äkta och sade, 'Jag skulle vilja känna på dem'. Jag skrattade, han var flörtig och jag berättade inte för honom att mina tuttar inte är äkta.

 

 

"Det är inte varje kväll man träffar en berömd fotbollsspelare och det var inte det att jag var starstruck, jag gillade bara att prata med honom.

 

 

"Ja han är något av en grabb, och jag var full men jag gjorde inget fel. Jag är ingen äktenskapsförstörare.

 

 

Laura erkände att hon kysste och kramade fotbollsspelaren - men stämplade det som "ofarligt".

 

 

 

"Det var bara lekfullt skoj och jag hade druckit väldigt mycket. Vi kysstes en gång och kramades en gång och skojade lite - kul och ofarligt. Vi drack tre flaskor prosecco och ett par vodka tillsammans.

 

 

"Sedan stack vi. Jag togs ut på framsidan, medan taxin som jag sattes i fick åka runt på baksidan och plocka upp Wayne.

 

 

"Vi fick taxin att åka och hämta min bil, vi plockade upp min bil.

 

 

"Jag var för full för att köra och då det bara var jag och han erbjöd han sig att köra. Jag vet inte riktigt vart vi planerade att åka.

 

 

"Jag kan inte ens säga vart vi åkte för jag var ganska full. Vi delade på några vinflaskor och för att vi satt ner så slår det liksom till lite hårdare sen."

 

 

Spelaren, som tjänar £130,000 (1,43m kr) i veckan, haffades när han körde hem Laura.

 

 

Rooney, som tidigare annonserade sin pensionering från Englands landslag för att kunna koncentrera sig på sin klubblagskarriär, haffades tre miles (4,8 km) bort kl 2:00 och åtalades senare för rattfylla.

 

 

Han var 20 minuter ifrån £4 miljonersherrgården (44m kr) som han delar med Coleen och deras tre söner.

 

 

Laura sade: "Polisen tog ingen redogörelse från mig.

 

 

"Jag var inte involverad i polisdelen, de höll mig en bra bit därifrån.

 

 

"Polisen körde bilen till min kompis hus där jag skulle sova över - och det var också där jag hamnade.

 

 

"Jag tror att det berodde på Wayne att de tog den till min kompis hus, för att vara ärlig. Jag var inte i bilen, de tog ut honom ur bilen och sedan såg jag honom inte igen.

 

 

Rooney körde hem Laura, eftersom hon var för full för att göra det själv efter tio timmars drickande.

 

 

 

"Det har varit några galna timmar. Många personer försöker få tag i mig. Min stackars bil har sågats på Twitter.

 

 

"Folk har skojat om att han förtjänade att bli arresterad för att han körde en VW Beetle.

 

 

"Jag älskar min bil. Den är tio år gammal. Den är inte den bästa, men den har sufflett."

 

 

En ovårdad Rooney släpptes från Middlewich polisstation, Cheshire, klockan 13:30 igår. Han var orakad och sjönk ner i baksätet på en bil och började omedelbart ringa på sin telefon.

 

 

Tidigare hade Rooney setts festa hårt med kompisar som inkluderade Burnley-stjärnan Phil Bardsley och Everton-målvakten Jordan Pickford, som lämnade landslagstruppen p.g.a en skada tidigare den här veckan.

 

 

Laura var väldigt upprörd över sättet på vilket hennes tio år gamla VW Beetle kritiserades på internet.

 

 

Rooney poserade för en bild med cricketspelaren Jack McIver, som postade bilden på Instagram runt kl 22:00, och gick sedan vidare från the Bubble Room.

 

 

Sångaren Neil Shaw Hulme uppträdde i baren med bandet Funky Treacle och spelade Oasis-klassikern Wonderwall för den stökiga publiken.

 

 

Han berättade följande för The Sun: "Det var mycket folk där inne igår som drack och det var en särskilt livfull publik.

 

 

"När vi körde det som skulle bli det sista numret - Mr Blue Sky - buade de faktiskt genom hela låten för de ville höra Oasis så vi körde Wonderwall.

 

 

"Folk sjöng som tokiga, det var faktiskt ganska roligt. Alla var glada när vi sjöng den."

 

 

Wayne Rooney återvände hem igår efter att ha åtalats för rattfylla.

 

 

Efter the Bubble Room åkte gruppen några miles (1 mile = 1,6 km) till klubben Symposium i Wilmslow för att fortsätta firandet.

 

 

Symposium-ägaren George Yiannis sade: "Han hade sin utekväll och sen drog han men jag är inte alltför säker på när då jag var upptagen bakom baren.

 

 

"Sedan vaknade jag upp till nyheterna om att han hade blivit tagen för rattfylla. Det är ingen fantastisk sak att göra och vi skulle inte uppmuntra någon att göra det. Men jag och personalen var upptagna där inne så vi såg inte när han arresterades."

 

 

Neil sade att han inte såg Rooney i baren men erkände att han ändå inte skulle känna igen honom.

 

 

Igår kväll förberedde sig Rooney på en utskällning från Coleen som flög tillbaka till Manchester precis efter kl 17:00.

 

 

Gruppen startade deras spritfyllda session med en middag på italienska restaurangen Piccolino i Alderley Edge, Cheshire.

 

 

 

En källa sade: "Wayne och grabbarna organiserade en träff tidigt på kvällen för att det är landslagsvecka och de hade lite tid ifrån rampljuset och de ville ge Wes en riktig hejdå-fest.

 

 

"De hade en fantastisk kväll på stan och det fanns inga tecken på trubbel. De umgicks med fans och Wayne hade inga problem med att posera för bilder.

 

 

"Men sen, av någon anledning, satte sig Rooney bakom ratten.

 

 

"Det är inte många bilar på vägarna vid den tiden men något attraherade en passerande polispatrull till Waynes bil och han stoppades.

 

 

De drog vidare till the Bubble Room runt kl 22:00, där de fortsatte dricka och Rooney sågs dansa på borden.

 

 

 

"Han fick blåsa och arresterades och spenderade natten i en poliscell.

 

 

"Arresteringen av honom kunde inte ha kommit vid ett sämre tillfälle. Coleen är gravid och paret var överlyckliga men det här har förstört allt.

 

 

"Det kan komma att göra livet väldigt svårt då han tur och retur har en 90 miles (144 km) lång resa till Evertons träningsanläggning från sitt hem och nu kommer han kanske inte att kunna köra."

 

 

Samtidigt blev han även rejält förlöjligad på sociala medier där kommentatorer postade memes som drev med arresteringen av honom.

 

 

Till sist kom gruppen till Symposium, där de umgicks med fans och poserade för bilder.

 

 

 

Adam Tomlinson postade en video med hans "knockout"-målfirande mot Tottenham 2015, när Rooney boxades i luften och sedan låtsades bli utslagen, ackompanjerat av: "Wayne Rooney arresterad misstänkt för rattfylla.

 

 

"Scenerna när han låtsas hälla i sig en pint vid hans nästa målfirande."

 

 

Och bredvid en bild på ett litet barn som ramlar ur sin barnvagn var Julie Taylor spydig: "Jag ser att Wayne Rooney plockats in för rattfylla."

 

 

Scott Barton postade en video med en tävlingsbil som kraschar medan han skämtade: "Exklusiva bilder på Wayne Rooney ögonblicket innan han stoppades av polisen misstänkt för rattfylla."

 

 

Rooney hängde upp sina skor för England som landets bästa målskytt genom tiderna - han gjorde totalt 53 mål för sitt land på 119 framträdanden.

 

 

Rooney fotograferades med cricketspelaren Jack McIver i The Bubble Room i torsdags kväll.

 

 

 

När han debuterade var han den yngsta fotbollsspelaren att spela för England då han 2003, 17 år gammal, drog på sig landslagströjan för första gången.

 

 

Arresteringen skedde på dagen 13 år efter det att han skrev på för Manchester United.

 

 

I somras gick han tillbaka till sin pojkklubb Everton och nätade i båda deras två första Premier League-matcher.

 

 

Wayne och Coleen gifte sig 2008 och har tre barn.

 

 

Gravida Coleen Rooney visade upp sin växande mammamage i en bikini då hon var på semester på Mallorca.

 

 

En talesperson för Cheshire-polisen sade: "Mannen arresterades strax efter kl 2:00 idag, fredag 1 september, efter att poliser stoppat en svart VW Beetle på Altrincham Road, Wilmslow.

 

 

"Wayne Rooney har sedan åtalats för att ha kört bil medan han låg över den föreskrivna gränsen."

 

 

Han har släppts mot borgen och ska infinna sig i Stockports tingsrätt den 18 september.

 

 

En officiell talesperson avstod från att kommentera det hela.

 

 

Rooney är inte den första kända fotbollsspelaren att stoppas misstänkt för rattfylla det senaste året.

 

 

I februari fick Liverpool-anfallaren Roberto Firmino, 25, sitt körkort indraget i 12 månader och bötfälldes med £20,000 (220,330 kr) efter att han fick blåsa kl 3 på natten på julafton.

Av Mikael Holmkvist - 2 september 2017 14:02

Everton-anfallarens gravida fru var "rasande och utskämd" efter att ha fått reda på fotbollsspelarens arrestering för rattfylla

   

Wayne Rooney har fått en sista varning av arga frun Coleen.

 

 

 

 

AV: Dan Wootton, the Sun, lördag 2 september, 2017:

 

 

EN VANSINNIG Coleen Rooney flög in från Mallorca igår för att konfrontera sin make.

 

 

Nära vänner till paret varnade för att hon är orolig för att han är "på väg att tappa kontrollen" och hon har gett honom en sista varning.

 

 

Col, som är gravid i fjärde månaden, avnjöt en semester med parets tre söner, Kai, sju, Klay, fyra, och ett år gamla Kit, när nyheten slog ner om att Wayne arresterats för rattfylla.

 

 

31-åringen beskrevs som "rasande och utskämd" efter avslöjandet - som följer ett antal incidenter som har gjort vänner oroliga för fotbollsspelarens uppträdande.

 

 

En källa nära paret avslöjade: "Coleen och Waynes innersta cirkel av närstående vänner har varit väldigt bekymrade under de senaste månaderna gällande hans beteende.

 

 

"Det finns en känsla av att han håller på att spåra ur.

 

 

"Coleen har tidigare gett honom en sista varning för att han ska skärpa till sig och det här har bara poängterat behovet av riktig förändring."

 

 

Liverpool-födde Rooney, 31, gick nyligen till sitt älskade Everton efter att ha spelat 393 matcher för Manchester United.

 

 

Wayne Rooney återvänder hem efter att ha åtalats för rattfylla.

 

 

 

Källan tillade: "Coleen och hans lag hoppades att flytten till Everton skulle innebära en nystart, men det ser inte så ut nu.

 

 

"Det är inte bra för någon som är gravid i fjärde månaden att gå igenom den här stressen.

 

 

Coleen vill att Wayne Rooney ska skära ner på sitt drickande.

 

 

"Hon har varit där förut med Wayne och hennes benägenhet är att hålla fast vid honom oavsett vad som händer. Men hon vill verkligen se en verklig förändring."

 

 

The Sun kan avslöja att Coleen blev "helt galen" då hon fick höra nyheten om arresteringen av hennes make och hon försökte kontakta honom.

 

 

Men hon lyckades inte nå honom då han fortfarande satt i förvar.

 

 

Hon började då ringa parets vänner och familjer.

 

 

Det sägs att hon pratade med både Leanne Brown och Tanya Bardsley - Waynes f.d Old Trafford-lagkamrater Wes och Phils fruar.

 

 

Coleen ringde kompisen Tanya Bardsley för att få reda på vad som hade hänt.

 

 

 

Igår kväll sade en kompis följande: "Coleen var helt tokig på Wayne.

 

 

"Hon blev helt galen på honom innan hon ringde flera av deras närmaste vänner.

 

 

"Hon ringde Tanya och Leanne för att få reda på vad som hade hänt. Och hon ringde även frun till Paul Stretford, hans agent sedan länge.

 

 

"Wayne skämdes mer än någonsin igår kväll.

 

 

"Coleen sade till honom att han behöver hjälp för han kan aldrig säga nej när han är ute."

 

 

Rooney var ute på baren Symposium i Cheshire.

 

 

Coleen hoppades att Waynes återkomst till Everton skulle innebära en nystart.

 

 

Coleen anlände till hennes familjesemester på Mallorca den 27 augusti - en vecka efter att hon annonserat på Instagram att hon är gravid för fjärde gången.

 

 

Hon fotograferades förra helgen då hon ensam styrde två barnvagnar då hon och hennes söner kopplade av i den spanska resorten.

 

 

Coleen laddade sedan upp bilder på sig själv och pojkarna på Instagram i tisdags innan en kvällsmåltid - hon skrev: "Middag med mina pojkar."

 

 

Coleen med sönerna Kai, Klay och Kit.

 

 

Hennes föräldrar Colette och Tony McLoughlin var också med på resorten.

 

 

Wayne och Coleen träffades i skolan, 12 år gamla, blev tillsammans när de var 16 och gifte sig i juni 2008.

 

 

Hon har haft ett antal karriärer där hon bl. a har designat kläder för Littlewoods, presenterat tv-program och skrivit magasinskolumner.

 

 

Wayne Rooneys historia med självmål

DET är inte första gången Wayne har hamnat i hundhuset med Coleen p.g.a hans uppträdande vid sidan av planen:

 

 

* 2010 PÅSTOD den prostituerade Helen Wood att han betalade för en trekant med Jenny Thompson. Eskorttjejen Jenny tog upp till £1,200 (13,220 kr) per natt. Hon ska ha legat med Rooney medan frun Coleen var gravid i femte månaden med deras son Kai.

 

 

* 2015 AVSLÖJADE The Sun en video där Wayne blir utslagen i en skojmatch i boxning i köket mot fotbollskollegan Phil Bardsley. Kompisarna bestämde sig för skojboxas lite innan en vänsterkrok golvade Rooney. Wayne återskapade det senare då han firade ett mål mot Tottenham samma dag som den pinsamma incidenten publicerades.

 

 

* FÖRRA året fotograferades Wayne, då Englands lagkapten, på en bröllopsfest på ett lyxhotell så full att han knappt kunde stå upp själv.

Av Mikael Holmkvist - 1 september 2017 22:58

* Everton-fotbollsspelaren Wayne Rooney har anklagats för rattfylla idag

 

 

* Rooney, 31, körde en 29-årig kvinnas bil när han stoppades

 

 

* Englands bäste målskytt genom tiderna var i the Bubble Room-baren nära sitt hem

 

 

* Trebarnspappan togs till en lokal polisstation och förhördes av poliser

 

 

* Rooneys gravida fru Coleen ska ha varit borta på semester på Mallorca

   

Englands f.d kapten Wayne Rooney sågs prata i telefon då han kördes hem till sin Cheshire-herrgård av agenten Paul Stretford.

 

 

 

 

AV: Abe Hawken och Tracey Kandohla och Charlie Moore och Matthew Smith och Scott Campbell för MailOnline, publicerat: fredag 1 september, 2017, kl 10:26, uppdaterat: 17:19 (svensk tid):

 

 

Englands f.d kapten Wayne Rooney anklagades idag för rattfylla efter att ha stoppats då han körde hem en 29-årig brunett i hennes Volkswagen Beetle.

 

 

Den 31-åriga anfallaren sågs dansa på borden och sjunga Oasis-låtar inne på the Bubble Room-baren i Alderley Edge, i närheten av hans £6 miljonershem (66,1m kr) igår kväll.

 

 

Han poserade för selfies med fans och stoppades senare, just efter klockan 2 på natten, av polisen då han körde en svart bil onykter, den ägs av en kontorsarbetare från Salford, Greater Manchester.

 

 

Ungefär 10 timmar tidigare mötte han f.d Manchester United-lagkamraten Wes Brown och Burnley-försvararen Phil Bardsleys yngre bror.

 

 

Trion gick och åt på italienska restaurangen Piccolino i byn runt klockan 16:00 och drog sedan vidare till the Bubble Room där de festade till klockan 22:00.

 

 

Ögonvittnen såg trion sjunga och dansa till det lokala bandet Funky Treacle, som spelade Oasis-covers och Rooney sågs vråla ut deras tolkning av Wonderwall runt klockan 22:00.

 

 

Rooneys fru Coleen fotograferades på semester på Mallorca tidigare den här veckan, där visade hon upp sin mammamage och hon tros vara på väg hem nu.

 

 

En källa nära Rooney bekräftade att han var ute på en "session hela natten" med Wes Brown och andra och att han senare erbjöd sig att hjälpa en singelkvinna för att hon var "för full för att köra".

 

 

Wayne Rooney fotograferades med ett leende bredvid supportern Jack McIver på the Bubble Room-baren i Alderley Edge, Cheshire, igår kväll. Runt fyra timmar senare var Rooney arresterad.

 

 

   

Coleen Rooney fotograferades på Mallorca där hon visade upp sin mammamage (t.v.) efter att hon bekräftat att paret (t.h.) väntar deras fjärde barn tillsammans - 2 bilder

 

 

Den f.d Englands och Manchester United-stjärnan spenderade torsdagskvällen på the Bubble Room i Alderley Edge.

 

 

Sent under natten mellan torsdag och fredag sågs gruppen inne på cocktail-baren Symposium, som har öppet till "sent på natten", i den närliggande lilla staden Wilmslow, endast två miles (3,2 km) bort. Stället ägs av Hollyoaks-skådespelaren Ashley Taylor-Dawson.

 

 

Efter att ha lämnat stället stoppades Rooney då han körde en svart VW Beetle och arresterades av polisen. En källa sade till Metro att han låg tre gånger över gränsen.

 

 

Hans ansökan om borgen beviljades idag och han sågs bära samma kläder som han hade på sig igår kväll efter att ha spenderat natten på Middlewich-häktet.

 

 

Den f.d Champions League-vinnaren såg nedslagen ut då han pratade i telefon medan han halvlåg i baksätet på en Range Rover då han kördes hem av sin agent, Paul Stretford.

 

 

Cheshire-polisen bekräftade idag att de har åtalat Rooney för att ha kört bil medan han låg över den föreskrivna gränsen.

 

 

Han stoppades bara några meter från Symposium och släpptes idag mot borgen. Han ska infinna sig i tingsrätten i Stockport den 18 september.

 

 

En bild på Rooney då han ler med supportern och county-cricketspelaren Jason McIver inne på Bubble Room postades

på McIvers Instagram-sida klockan 22:00 igår kväll.

 

 

Hans cricket-lagkamrat Gary Davis sade följande till MailOnline: "Han kommer få lite skit imorgon när han spelar."

 

 

Rooney ska ha varit "synbart full" och ett ögonvittne sade att han var "vänlig" och "trevlig mot folk". Han sågs dricka vodka och lager, enligt folk i baren.

 

 

En källa sade följande till MailOnline: "Jag såg Wayne Rooney med två av hans kompisar inne på Symposium runt klockan 2:00."

 

 

Källan sade att han tyckte att Rooney var "synbart full" och sade att han skulle bli "överraskad" om det var sant att fotbollsstjärnan senare satte sig bakom ratten.

 

 

Ett annat vittne sade att Rooney drack öl inne på Bubble Room.

 

 

De sade följande till MailOnline: "Wayne var med Wes Brown och Phil Bardsleys yngre brorsa.

 

 

"De sjöng sånger och tittade på live-bandet. De sjöng alla Wonderwall av Oasis.

 

 

"Jag lämnade stället runt 22:30 och Wayne drack bara öl."

 

 

En polistalesman sade: "Mannen arresterades strax efter klockan 2:00 idag, fredag den 1 september, efter att poliser stoppat en svart VW Beetle på Altrincham Road, Wilmslow.

 

 

"Wayne Rooney, 31 år gammal, har sedan åtalats för att ha kört bil över den föreskrivna gränsen.

 

 

"Rooney har släppts mot borgen och ska infinna sig i tingsrätten i Stockport den 18:e september 2017."

 

 

 

En rejäl utekväll med polarna: Wayne Rooneys supkalas

13:00: Wayne Rooney lämnar träningen i Halewood, Merseyside.

16:00: Matgäster ser Rooney äta på den italienska restaurangen Piccolino i Alderley Edge. En av de postade följande på Facebook: "Sitter tillfälligt bredvid Wayne Rooney!"

22:00: County-cricketspelaren Jack McIver tar en bild med Rooney i Alderley Edge

2:00: Gäster säger att de såg Wes Brown och Wayne Rooney festa på Symposium i Wilmslow till långt in på natten.

Strax efter 2:00: Rooney arresteras av Cheshire-polisen precis utanför Symposium.

13:20: Polisen bekräftar att Rooney har åtalats för att ha kört bil då han var över den föreskrivna gränsen.

 

 

 

 

Bandmedlemmen i Funky Treacle Neil Shaw-Hulme uppträdde på Bubble Bar medan Rooney festade. Han sade att publiken "blev alldeles vild" när han dundrade ut Oasis.

 

 

Sångaren sade följande till MailOnline: "Det var en glad kväll och det var en fest för någons 25-årsdag .

 

 

"Jag såg inte Rooney - jag spelade gitarr och sax och keyboard medan jag sjöng så jag var ganska fokuserad på det."

 

 

Herr och fru Rooney har bott i Cheshire under de senaste 12 åren, på en herrgård i Prestbury, inte långt ifrån Evertons träningsanläggning i Finch Farm.

 

 

Det här är den senaste alkoholrelaterade indiskretionen i Rooneys privatliv som ofta har löpt parallellt med en imponerande spelarkarriär.

 

 

I november förra året sågs han "stappla omkring" och kunde "knappt prata" efter att ha kraschat ett bröllop efter Englands vinst mot Skottland i en VM-kvalmatch.

 

 

Anfallaren och hans engelska landslagskamrater bodde då på det lyxiga The Grove-hotellet i Watford, Hertfordshire.

 

 

Poliser filmades då de parkerat utanför Rooneys hem i Cheshire efter att han blivit arresterad misstänkt för rattfylleri.

 

 

Ett ögonvittne beskrev sig ha sett Rooney i cocktail-baren Symposium runt klockan 2:00 natten till fredag.

 

 

Rooney hamnade på Symposium i Wilmslow efter att ha dansat i en närliggande bar med sina vänner.

 

 

Trion gick ut och åt på den italienska restaurangen Piccolino i byn runt klockan 16:00.

 

 

Rooney sjöng och dansade inne på the Bubble Room klockan 22:00, det ligger bara fem miles (8 km) från hans hem i Prestbury. Han sågs senare inne på cocktail-baren Symposium fram till klockan 2:00 - men sedan arresterades han bara några meter därifrån.

 

 

Iklädd en Englands-tröja verkade Rooney vara glad över att bli igenkänd då laget avnjöt rundor av öl och rödvin med medlemmar från FA.

 

 

Trebarnspappan stannade enligt rapporterna kvar efter att större delen av truppen hade gått och lagt sig för natten och då poserade han för bilder med bröllopsgästerna.

 

 

En källa sade: "Hans tal var sluddrigt, hans läppar var röda av vin och hans ögon var röda.

 

 

"Vid midnatt tillfrågades han om han kunde komma och säga hej till gästerna vid en privat bröllopsfest."

 

 

Källan tillade: "Han var verkligen s***full. Han var ingen vacker syn då han gick därifrån runt klockan 1:00."

 

 

Coleen annonserade nyligen att de väntar sitt fjärde barn och det sägs att paret, tillsammans med deras tre barn, Kai, Klay och Kit, planerar att flytta till en ny £10 miljonersherrgård (110,1m kr).

 

 

Innan starten på den här säsongen skrev Rooney på nytt på för pojkklubben Everton i somras efter att ha återvänt dit från Manchester United.

 

 

Han annonserade även sin pensionering från landslagsfotbollen förra veckan efter att ha gjort 53 mål på 119 landskamper för England.

 

 

Coleen Rooney laddade upp ett fotografi på henne och hennes tre barn Kai, Klay och Kit på hennes Instagram-sida tidigare den här veckan.

 

 

Sedan hans återkomst till Goodison Park har Rooney gjort två mål på tre matcher och han spelade i sitt lags 2-0 förlust borta mot Chelsea i söndags.

 

 

Rooney är inte den första kända fotbollsspelaren att stoppas misstänkt för rattfylla.

 

 

I februari fick Liverpool-anfallaren Roberto Firmino sitt körkort indraget i 12 månader och bötfälldes med £20,000 (220,330 kr) efter att ha erkänt rattfyllan.

 

 

Brasilianaren, 25, stoppades och fick blåsa kl 3:00 på julafton på Strand Street i centrala Liverpool.

 

 

Firmino hade 46 mikrogram alkohol i 100 milliliter av sin utandningsluft, vilket är över den lagliga gränsen på 35 mikrogram.

 

 

I ett uttalande som släpptes efter hearingen sade han: "Jag ber om ursäkt, utan reservationer, till klubben, managern, mina lagkamrater och supportrarna för att jag satte mig själv i den här situationen. Vad jag har gjort är fel och utgör ett dåligt exempel."

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kraschat bröllop och legat med prostituerade: Wayne Rooneys brokiga förflutna

 

 

AV: Charlie Moore:

 

 

Från att ha kraschat bröllop till att ligga med prostituerade, Rooney har en ökänd historia av förseelser.

 

 

I juli 2004 avslöjades det att Rooney hade varit otrogen mot sin dåvarande flickvän Coleen med den prostituerade Charlotte Glover. Han betalade 21-åringen £140 (1,542 kr) innan han lämnade henne med en signerad autograf som en souvenir.

 

 

En månad senare hade han sex med prostituerade Gina McCarrick, 37, på en bordell i Liverpool som tar £45 (496 kr) per gång.

 

 

Brokigt förflutet: Från att krascha bröllop till att ligga med prostituerade, Rooney har en ökänd historia av förseelser.

 

 

Han besökte henne 10 gånger och fångades av övervakningskameror. På samma bordell låg han med den 48-åriga mormodern Patricia Tierney, som hade på sig en kattdräkt av gummi och var känd som the "Auld Slapper".

 

 

Rooney bad senare om ursäkt då han sade: "Trots att det låter idiotiskt nu så besökte jag ibland massagesalonger och prostituerade.

 

 

"Jag ångrar det nu djupt och hoppas att folk kanske förstår att det är den sortens misstag man begår när man är ung och dum. Det var vid en tid då jag var väldigt ung och omogen."

 

 

2008 kom det fram bilder på Rooney då han rökte i en pool på hans hotell i Las Vegas då han var på smekmånad med Coleen.

 

 

Wayne Rooney och flickvännen Coleen McLoughlin, som han var otrogen mot med prostituerade.

 

 

Fotbollsspelare, som måste vara i perfekt fysiskt tillstånd, får inte röka men en källa sade: "Han verkade inte bry sig minsta lilla".

 

 

I juli 2009 låg Rooney med en prostituerad som tog £1,000 (11,017 kr) per natt medan hans fru Coleen var gravid med deras son Kai.

 

 

Han träffade Jennifer Thompson, 21, sju gånger under fyra månader och tog t.o.m med henne på dejter på barer, klubbar och casinos. 

 

 

Han trodde att Coleen skulle lämna honom och sade: "Mitt liv är i spillror... jag har varit så korkad," men hon tog tillbaka honom.

 

 

Rooney sågs senare röka på gatan och urinera bakom en glasåtervinningsbank då han var uppe och ute till gryningen på en nattklubb i Manchester.

 

 

Sedan, i november förra året, kraschade Rooney ett bröllop efter att ha druckit en hel del till sent på natten i Hertfordshire.

 

 

Rooney, 31, gjorde sina lagkamrater i Englands landslag sällskap på The Grove-hotellet i Watford, Hertfordshire där de tog bilder med bröllopsgästerna.

 

 

I maj 2010, innan England åkte ut ur VM i Sydafrika, insisterade trebarnspappan Rooney på att papparollen hade förändrat hans liv.

 

 

Han sade: "Att bli pappa betyder att du måste vara en förebild för din son och vara någon han kan se upp till.

 

 

"Nu har jag någon att se efter och jag vill bara vara med Kai och Coleen så mycket som möjligt. Jag går inte ut och klubbar särskilt mycket längre, kanske bara ett par gånger om året. Numera ligger jag i sängen vid 22:30."

Av Mikael Holmkvist - 1 september 2017 22:52

I ett utdrag ur en ny bok pratar den f.d Manchester United- och Everton-yttern om att växa upp i Sovjetunionen, Tjernobyl och om att bli tillsagd att han var för kort för att lyckas inom fotbollen

   

Manchester Uniteds Andrej Kantjelskis på Röda torget i Moskva. "Jag var en av de minsta i akademin, jag var även den långsammaste." Fotograf: Ross Kinnaird/Empics Sport

 

 

 

 

AV: Tim Rich och Andrej Kantjelskis, the Guardian, onsdag 30 augusti, 2017:

 

 

Om du växte upp i Kirovograd på 1980-talet tränades du för anställning på de stora fabrikerna. Röda stjärnan, där min mamma jobbade, tillverkade traktorer och skördetröskor.

 

 

En annan byggde radioapparater medan en tredje tillverkade delar till fjärrstyrda missiler och de hade alltid tjänstemän som gick runt med geigermätare för att mäta radioaktivitetsnivåerna.

 

 

Tjernobyl ligger tre timmars bilkörning norr om Kirovograd och i april 1986, när jag var sjutton år, började geigermätarna få enorma utslag. Turligt nog för min familj så rörde sig det radioaktiva molnet från explosionen, som slet av taket på kärnkraftverket, norrut.

 

 

 

Under ungefär tio dagar fick ingen veta vad som hade hänt. Några representanter i det lokala Kommunistiska partiet fick veta men de valde att antingen inte säga något eller så smög de iväg till Moskva.

 

 

Sedan fick vanligt folk som min familj, gradvis genom snacket på stan reda på vad som hände i Tjernobyl. Det pratades om byggnadsarbetare som skulle flygas in för att utföra "byggnadsarbete", men i verkligheten hanterade de bränderna och dess följder.

 

 

Inte ens de som försökte tämja explosionens efterverkningar underrättades om vilka faror som väntade. Då åren gick hörde man talas om folk som dog av konstiga anledningar.

 

 

Då Tjernobyl inträffade hade jag lämnat Kirovograd för att bli en del av en fotbollsakademi i Charkiv, 230 miles (= 370 km) österut. Fotbollen var inte min första kärlek. Min dröm var att bli en ishockeystjärna. Min hjälte var Valerij Charlamov.

 

 

Han var liten och mörk - hans mamma var spanjorska - och han gjorde helt briljanta mål för CSKA Moskva. De erbjöd honom en massa pengar för att flytta till Kanada och spela i the National Hockey League men Charlamov var en alltför stor patriot för att lämna.

 

 

Han ledde det sovjetiska landslaget till två guldmedaljer i två raka vinter-OS. Han var också med i det sovjetiska laget som förlorade mot ett USA bestående av collegespelare i vinter-OS 1980 i Lake Placid, som de i Amerika kallar "The Miracle on Ice".

 

 

Året efter krockade han och hans fru, som körde bilen, med en lastbil. Kollisionen dödade de båda. CSKA pensionerade Charlamovs nummer 17-tröja tills hans föräldralösa son, Alexander, var tillräckligt gammal för att bära det. När jag gick till Everton blev jag tillsagd att jag fick välja mitt tröjnummer. Naturligtvis valde jag nummer 17 och när jag transfererades till Fiorentina bar jag nummer 17 av samma anledning.

 

 

I skolan specialiserade jag mig på gymnastik, särskilt ringarna och bommen, tills en dag då en lärare förslog att jag borde börja med fotboll. Jag förälskade mig i Diego Maradona.

 

 

Andrej Kantjelskis firar efter att ha nätat mot Everton för Manchester United. Fotograf: Croft Malcolm Croft/PA

 

 

Jag var sjutton när han tog Argentina till VM 1986. Jag var redan en professionell fotbollsspelare när Argentina mötte Sovjetunionen i VM 1990 i Neapel, staden där Maradona spelade för sitt klubblag, där han avgudades.

 

 

Det var den andra gruppspelsmatchen och efter att båda lagen hade förlorat sina öppningsmatcher skulle de som förlorade ha problem. Det stod 0-0 när Maradona tog bollen med handen på linjen. Domaren gav ingenting. Argentina vann med 2-0, Sovjetunionen var eliminerade från gruppspelet och Argentina gick vidare och nådde finalen.

 

 

VM och andra stora internationella turneringar var väldigt stora i Sovjetunionen för det var vanligtvis väldigt lite fotboll på tv. Om det fanns en tv-sänd sport som visades hela tiden, så var det ishockey.

 

 

Sändningarna av fotbollsmatcher i Sovjetunionen var väldigt elementära. Det fanns inget som helst försnack och inga analyser efter slutsignalen. Sändningen började när domaren blåste i pipan för att starta matchen och den slutade när han blåste för full tid. Till slutet av 1980-talet såg man det i svartvitt.

 

 

Ingen funderade ens på om det visades utländsk fotboll. När jag växte upp var Liverpool det dominanta laget i Europa. Mellan 1977 och 1985 var de involverade i fem Europacupfinaler men jag såg ingen av dem och när jag åkte för att spela i England visste jag väldigt lite om Liverpool och ännu mindre om de andra lagen.

 

 

Om man ville följa fotboll brukade man få köpa en tidning och min var Gazeta Futbol-Khokkei, halva tidningen ägnades åt fotboll och den andra halvan åt ishockey. Det var den tidningens enda ämnen. För mig kändes det som en perfekt kombination. Bevakningen av sport i den stora sovjetiska pressen var väldigt formell. Baksidan av Pravda hade korta, sakliga rapporter om den stora fotbollen, hockeyn eller friidrottsresultaten utan några kommentarer.

 

 

Tillsammans tjänade mina föräldrar 250 rubel i månaden. Med dagens växlingskurs hade våra hushållsinkomster varit £3,50 (38,18 kr). Men i Sovjetunionen kom man långt med 250 rubel.

 

 

Jag växte upp i en lägenhet med tre sovrum och det var sällan vi saknade något.

 

 

Dina hushållsbehov - hyran, telefonen, gasen, centralvärmen - kostade troligen bara trettio rubel (42p = 4,58 kr). En kostym kostade sextio rubel (84p = 9,16 kr), en Raketa-klocka, den som gavs till Röda armén, kostade 22 (30p = 3,27 kr). Matpriserna kontrollerades centralt av regeringen. Maten var billig; problemet var att så mycket mat ofta inte var tillgänglig.

 

 

Vi lekte alltid utomhus. Sovjetunionen hade fyra tv-kanaler och ingen av dem gav dig något större incitament att sätta på dem.

 

 

Kirovograd hade tre biografer, en av dem var döpt efter Felix Dzerzjinski, grundaren av KGB. Biograferna var öppna från nio på morgonen till elva på kvällen och det kostade tio kopek (1,5 öre) att komma in.

 

 

Folk var mer vältränade då. Facebook, mobiltelefoner, PlayStations; de hade inte kommit än när jag växte upp.

 

 

Andrej Kantjelskis, bakre raden, trea från vänster, fotograferad med Sovjets landslag 1991. Fotograf: Tass/Igor Utkin/TASS

 

 

I Sovjetunionen hade skolorna nummer, inte namn, en tradition som lever kvar i Ryssland än idag. Jag gick i Skola 32. Det fanns för många elever och inte tillräckligt många skolor, så man studerade i skift.

 

 

Det första skiftet varade från åtta på morgonen till klockan ett och det andra skiftet från ett till fem. En vecka hade man morgonskiftet och nästa vecka gick man in på eftermiddagen.

 

 

Jag studerade engelska men jag ansträngde mig inte ett dugg. Jag såg inte poängen med det och kunde inte föreställa mig några omständigheter där jag skulle kunna behöva tala det språket.

 

 

Vi var tvungna att lära oss dikterna av Pusjkin och Lermontov utantill och recitera det för klassen. Jag gillade berättelserna av Nikolaj Gogol, som Överrocken, som handlar om en fattig tjänsteman som sparar pengar för att köpa en överrock. När han sätter på sig den förändras hans personlighet.

 

 

Men de enda ämnena jag verkligen gillade var idrott och vad som kallades Trud. Det betyder "arbete" på ryska och involverade att lära sig snickeri eller gå runt på skolan och städa, putsa eller plocka upp skräp.

 

 

När man växte upp gick man igenom olika organisationer. När man var åtta år gammal gick man med i Lilla oktobristerna och vid elva års ålder blev man en Ungpionjär. De Lilla oktobristerna hade ett märke med en bild på Lenin på; Ungpionjärerna hade en röd halsduk.

 

 

Det var lite som gröngölingarna och scouterna.

 

 

Under den långa sommarledigheten åkte man på sommarläger, ofta till Krim, där man spelade tennis och fotboll, gick på dans eller promenader i skogen. Vi strövade fram i Gagarinparken i Jalta eller åkte på en bussresa genom vin- och tobaksgårdarna till Livadiapalatset, där Stalin, Roosevelt och Chruchill 1945 avgjorde ödet för efterkrigstidens Europa.

 

 

När det gällde familjesemestrar åkte vi på camping eller hyrde en lägenhet vid vattnet. Hotell kom inte på frågan för de var ständigt fulla och dyra. En bil var utanför våra ekonomiska gränser och detsamma gällde för de allra flesta. Om du hade en var det stort. Att ha en bil - en Lada eller en Moskvitj - var något speciellt.

 

 

När du var femton ansökte du om att gå med i Unga kommunistförbundet eller Komsomol. Om du ville gå vidare till vidareutbildningen var Komsomol-medlemskapet grundläggande och man var tvungen att göra ett skriftligt test. Typiska frågor var: "När grundades Sovjetunionens kommunistiska parti?" Eller: "När föddes Lenin?" Det var många datum och alla klarade inte av testet.

 

 

Precis som alla andra städer i Sovjetunionen hade Kirovograd en organisation kallad Sällskapet för den olympiska reserven. Det fanns för att leta igenom skolorna efter potentiella atleter, särskilt de som kunde gå vidare och representera landet i OS. När jag var elva år var OS väldigt stort. Det hölls nämligen i Moskva då.

 

 

En dag dök det upp en besökare på Skola 32. Hans namn var Valerij Karpinus och han kom ifrån Sällskapet för den olympiska reserven. Han ville se ett idrottspass och sedan delade han in gruppen i två lag till en fotbollsmatch. Efter matchen bad Karpinus tre av oss att stanna kvar.

 

 

Han ville att vi skulle gå med i hans fotbollsskola och kombinera det med lektionerna på Skola 32. Gradvis började jag spendera mer tid i fotbollsskolan än i den riktiga skolan. Min syster, Natasja, blev väldigt duktig på att skriva brev där hon förklarade min frånvaro. Det viktigaste i Karpinus träning var det viktiga i att passa en fotboll, hur en enda passning kunde gäcka ett helt försvar. Att hålla i bollen för länge var ett tecken på girighet som kunde förstöra ett lag. Detta var principer som bar mig genom min fotbollskarriär.

 

 

Träningspassen var intensiva. Om jag gick i morgonskiftet i skolan gick jag till eftermiddagsskiftet hos Karpinus akademi och vice versa.

 

 

När jag var fjorton träffade jag en annan man som skulle betyda mycket för mig på min väg mot att bli en fotbollsspelare. Han hetter Nikolaj Koltsov. Han hade varit försvarare för Dynamo Kiev och han drev en idrottsinternatskola i Charkiv. Det låg 240 miles (386 km) bort. Det var specialiserat på friidrott, gymnastik, simning... och fotboll.

 

 

Min mamma ville inte att jag skulle åka och det ville inte Karpinus heller, han tyckte att jag skulle vänta ytterligare ett år och åka till Kiev och träna som fotbollsspelare när jag var femton, men till sist vann jag och pappa argumentationen. Han skulle ha velat köra mig dit i sin lastbil, men istället stod vi en dag och väntade på bussen och den tio timmar långa resan till Charkiv.

 

 

Mer än etthundra andra personer hade gjort samma resa och vad som väntade på oss var en regim av sprinterlopp, bollarbete och matcher fem mot fem.

 

 

Under tre veckor sommaren 1983 var de etthundra reducerade till tjugo.

 

 

Koltsov var en hård tuktomästare. Han hade den sortens jobb som krävde att man var tuff. Han drev en nästan militärisk regim som inte innefattade konceptet fritid. Vi klev upp klockan sju. Sedan tränade vi, åt frukost och gick till skolan. På kvällen var det mer träning och på lördagarna spelade vi en match.

 

 

Det var tre lektioner varje dag. Man studerade de vanliga skolämnena: ryska, geografi, matematik. Jag föredrog historia för Ryssland har en sådan väldigt stor historia.

 

 

Firar med FA-Cupen i Manchester 1994. Fotograf: John Peters/Man Utd via Getty Images.

 

 

Historien jag lärde mig var Sovjetunionens historia: Lenin, revolutionen, familjen Romanovs fall och stormningen av Vinterpalatset. Michail Gorbatjov hade ännu inte tagit makten i Moskva, det var det gamla gardets sista år, Andropov och Tjernenko.

 

 

Glasnost hade inte kommit än. Allt var fortfarande väldigt traditionellt.

 

 

Dina slutbetyg graderades från ett till fem. I de flesta skolorna skulle jag ha fått en femma i idrott men Koltsov gav mig en fyra och en uppsträckning om "mer arbete att utföra". Man blandade in akademiska lektioner och om man gjorde dåligt ifrån sig under dessa hade Koltsov ett botemedel - ett sprintlopp på trettio meter, som upprepades trettio gånger.

 

 

För Nikolaj Koltsov fanns det alltid mer arbete att utföra. Han var aldrig nöjd men han installerade en brinnande vilja i mig att få spela för Dynamo Kiev. Det finns en rysk fras om att man "blir sjuk av att vilja något" och jag började bli sjuk av att vilja spela för Dynamo Kiev.

 

 

Sedan, en dag sent i januari eller tidigt i februari, blev tre av oss tillsagda att resa ner till Sotji, 700 miles (1,126 km) bort vid kusten mot Svarta havet, där det lokala laget, Metalist Charkiv, körde den långa försäsongsträningen som de i Ryssland kallar sbori. När vi anlände studerade tränaren mig uppifrån och ner och sade, "Till ingen nytta för mig för mig. För liten."

 

 

Jag var den kortaste i akademin och spelade som en nummer 10 och baserade mitt spel på den fantastiska brasilianaren, Jairzinho. Jag sade till tränaren att om han trodde på mig skulle jag kunna bli hans Jairzinho. "Inte en chans," blev svaret. "Du är inte tillräckligt lång till att börja med och jag tvivlar på att du har snabbheten eller uthålligheten." Metalist sade att de skulle ringa om de behövde mig. Det gjorde de aldrig.

 

 

Plötsligt blev jag väldigt sugen på att bli lång. Jag sträckte ut mig själv genom att hänga i en ribba med någon som höll mig i benen.

 

 

Jag blev tillsagd att morötter skulle göra mig längre, så naturligtvis vräkte jag i mig morötter och vitaminer - allt som kunde hjälpa mig att växa.

 

 

Jag var inte bara den minsta i akademin, jag var även den långsammaste. Det kommer kanske som en överraskning för alla som såg mig på kanten på Old Trafford men jag hade aldrig tränat friidrott.

 

 

Jag blev tillsagd att jag var tvungen att förbättra min spänst så på kvällarna, när ingen såg, smög jag ut i en skog vid träningsplanerna och tränade på att hoppa upp och ner på ett ben och dra upp mitt knä till bröstet. Det var en övning de på ryska kallade Blokha, eller "loppan".

 

 

Jag gjorde det etthundra gånger och sedan bytte jag ben och gjorde etthundra till. Jag gjorde det varje kväll i tre år. Jag hade drömmar, precis som alla tonårspojkar, och jag kunde inte föreställa mig mitt liv utan fotboll. Jag sade till mig själv att om jag var tvungen att träna så varje dag för att bli en professionell fotbollsspelare, då är det vad jag måste göra. Det var priset.

 

 

Utdrag från Russian Winters: The Story of Andrei Kanchelskis, publicerad av deCoubertin Books. Ute nu. Beställ din bok här: http://www.decoubertin.co.uk/Kanchelskis

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards